Διαγραμμένο μέλος 196793
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2020
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
κουκλαρα μασ....τι χειλαρεσ ειναι αυτεσ......
Παρων.
χαχαχα..σπατουλα βρίσκονται..αλα εγώ έχω πάθει κάτι...φοβαμαι..μαλλον τρελάθηκε η Ανδριάνα..Τρέξε Τζίμη, με τα μιλισιβερτ που έχει φάει από μικρή στο κοζλοντούι δεν την πιάνουν κορωνο..
:S
αχα και εμέναΤυπε, η κοπέλα ξεκίνησε να μιλάει με τον εαυτό της!
Έκανε παράθεση το ποστ της και γελάει με αυτό που έγραψε.
Αυτό δεν σε προβληματίζει; :S
Χα χαχαχα..σπατουλα βρίσκονται..αλα εγώ έχω πάθει κάτι...φοβαμαι..μαλλον τρελάθηκε η Ανδριάνα..
αυτοσαρκασμόαχα και εμένα
αυτοσαρκασμό
Για κάνε εδώ έναν αυτοσαρκασμό. Με την σειρά όπως τις βλέπεις...Χαχαχχα, αυτοσαρκασμός έχω από μικρή
Οοοοοοοοοοοοοοοο τη ορεα...να δούμε σεεεε 3 μήνες?Για κάνε εδώ έναν αυτοσαρκασμό. Με την σειρά όπως τις βλέπεις...
Κατέβηκα νκαθαρίσω ένα αμάξι, γιατί την νύχτα πέταξα τρόφιμα για γάτες αλά πέσανε από πάνω του..ε αυτός που το έχει με ροται αν είμαι εγώ..απάντησα εγώ είμαι!Γελούσε..αλα εγώ καθάρισα..
Άμα είναι 3 μήνες ακόμα θα γίνω πουλί και θα πετάξω να πάω στο Άγιον όρος για καλόγερος. :SΟοοοοοοοοοοοοοοο τη ορεα...να δούμε σεεεε 3 μήνες?
άμα ανοίξουν τα ξενοδοχεία σε 2 εβδομάδες η 1 μήνα η2 μήνες εγώ θα γίνω άνδραΆμα είναι 3 μήνες ακόμα θα γίνω πουλί και θα πετάξω να πάω στο Άγιον όρος για καλόγερος. :S
εγωω ειμαι εδω για σενα μωρο μου2 βράδια ονειρεύομαι γλιφομουνη
συστησε μα καμια καλη κοπελα απο alo bg please!!!!!!!!!molq!!!!!!! διοτι ολο σαβουρες εχει πλοβντιβ σσ οχι για τωρα λογω κορονοιου αλλα γενικα μιλωάμα ανοίξουν τα ξενοδοχεία σε 2 εβδομάδες η 1 μήνα η2 μήνες εγώ θα γίνω άνδρα
Έλα κάτσε στο στόμα μου.