adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.726
Αγαπητε συνάδελφε ότι και να προσπαθήσεις να πεις....απλά θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν τρελό.Φτάσαμε στο σημείο τα αυτονόητα να τα θεωρούμε περίεργα και αυτούς που τα λένε....τρελούς.Απ´οτι φαίνεται κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι το πελατειακό κοινό είναι ίδιο σε όλες τις κοπέλες του χώρου,οπότε αν συνυπολογίσουμε και τους παντρεμένους,τις υπόλοιπες κοπέλες και τους καινούργιους πελάτες,ίσως αναλογιστούμε για τι αριθμό μιλάμε.Φυσικά υπάρχει και η καταλληλότερη απάντηση σε όλα αυτά...... «ότι το κάνουν όλες».Φυσικά και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο και φυσικά δεν δίνει άφεση σε τίποτα.Τώρα βέβαια θα βγουν οι αγαπητικοί και θα βγάλουν και εμένα τρελό και όποιον άλλον κατακρίνει την συγκεκριμένη πράξη.Τι να κάνουμε;;;;;Έτσι ίσως λειτουργεί το σύστημα και ας είμαστε εμείς «τρελοί».Καλό Σ/Κ σε όλους!Αντριάνα μου αν ο τύπος που συνεβρισκεσαι στο βιντεάκι είναι πελάτης σου και όχι η μόνιμη σχέση σου τότε είναι εγκληματικό αυτό που έκανες!!!
Δεν υπάρχει προσοχή όταν ο άλλος μπαίνει άνευ προφυλακτικού μέσα σου. Ότι είναι να κολλήσεις θα κολλήσεις...
Οι εξετάσεις το μόνο που θα σου δείξουν είναι αν πάσχεις από κάποια ασθένεια,αλλά τότε θα είναι αργά...
Αγαπητε συνάδελφε ότι και να προσπαθήσεις να πεις....απλά θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν τρελό.Φτάσαμε στο σημείο τα αυτονόητα να τα θεωρούμε περίεργα και αυτούς που τα λένε....τρελούς.Απ´οτι φαίνεται κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι το πελατειακό κοινό είναι ίδιο σε όλες τις κοπέλες του χώρου,οπότε αν συνυπολογίσουμε και τους παντρεμένους,τις υπόλοιπες κοπέλες και τους καινούργιους πελάτες,ίσως αναλογιστούμε για τι αριθμό μιλάμε.Φυσικά υπάρχει και η καταλληλότερη απάντηση σε όλα αυτά...... «ότι το κάνουν όλες».Φυσικά και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο και φυσικά δεν δίνει άφεση σε τίποτα.Τώρα βέβαια θα βγουν οι αγαπητικοί και θα βγάλουν και εμένα τρελό και όποιον άλλον κατακρίνει την συγκεκριμένη πράξη.Τι να κάνουμε;;;;;Έτσι ίσως λειτουργεί το σύστημα και ας είμαστε εμείς «τρελοί».Καλό Σ/Κ σε όλους!
Αγαπητε συνάδελφε ότι και να προσπαθήσεις να πεις....απλά θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν τρελό.Φτάσαμε στο σημείο τα αυτονόητα να τα θεωρούμε περίεργα και αυτούς που τα λένε....τρελούς.Απ´οτι φαίνεται κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι το πελατειακό κοινό είναι ίδιο σε όλες τις κοπέλες του χώρου,οπότε αν συνυπολογίσουμε και τους παντρεμένους,τις υπόλοιπες κοπέλες και τους καινούργιους πελάτες,ίσως αναλογιστούμε για τι αριθμό μιλάμε.Φυσικά υπάρχει και η καταλληλότερη απάντηση σε όλα αυτά...... «ότι το κάνουν όλες».Φυσικά και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο και φυσικά δεν δίνει άφεση σε τίποτα.Τώρα βέβαια θα βγουν οι αγαπητικοί και θα βγάλουν και εμένα τρελό και όποιον άλλον κατακρίνει την συγκεκριμένη πράξη.Τι να κάνουμε;;;;;Έτσι ίσως λειτουργεί το σύστημα και ας είμαστε εμείς «τρελοί».Καλό Σ/Κ σε όλους!
[/quote Όχι ρε baby δεν είναι κανένας τρελός...αγάπουλιδες δεν θα βγούμε γιατί ΔΕΝ ΕΧΩ!
δεν μας χαλάει χατίρι η Αντριάνα