f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
Και τα φιλάκια...ΚΟΜΜΕΝΑ...σέρνετε γριππη!!!!
Και τα φιλάκια...ΚΟΜΜΕΝΑ...σέρνετε γριππη!!!!
Τα θέλει ο κώλος σου Αντριάννα
καλως η κακως ειναι κοινο μυστικο οτι οι περισσοτερες το κανουν ακαποτα..και επισης ειναι κανονας να δηλωνουν αγνοια για να μη χασουν πελατες..Καλημέρα εγω προσωπικα ειδα το εν λογο βιντεο και εκανα ένα σχολιο,αλλωστε υπαρχει και προιστορια με αλλους συναγωνιστες,που το λενε εδώ μεσα για την εν λογο κοπελα ευκολα κανει ελευθερο σεξ, και πριν μερικα χρονια να θυμησω σε καποιους από εδώ μεσα για μια άλλη κοπελα που εγραφαν που εκανε ελευθερο σεξ με πελατες μετα βγηκε θετικη και ετρεχαν μερικοι στα ιατρικα κεντρα,δεν φταει η Αντριαννα λοιπον φταιμε εμεις που το ζητάμε από την Χ αντριαννα η καποια άλλη ιεροδουλη/call girl
αυτά τα χειλάκια είναι για τρελές πίπες!!!
κουκλάρα δώσε μας κανένα νέο βίντεο ... τρελιάρικο
Από αυτά που λένε πάρε δωμάτιο στο ωνασειο κατευθείαν ..!! Να τον έχουν κοντάΈχω έναν φίλο μούχλα που είναι κατά πάσα πιθανότητα παρθένος (31χρ.) και θέλω να του κάνω ένα δώρο για τα γενέθλια του επειδή μου είχε σταθεί σε ένα προσωπικό πρόβλημα υγείας.
Η Αντριάνα νομίζετε είναι καλή για την περίπτωση του ή θα τον τρέχω με καρδιακή προσβολή στο Ωνάσειο;
Ξεκινησε τον πιο μαλακα..θα παθει πλακα κ μετα θα νομιζει οτι..ολες οι γυναικες ειναι ετσι!!))Έχω έναν φίλο μούχλα που είναι κατά πάσα πιθανότητα παρθένος (31χρ.) και θέλω να του κάνω ένα δώρο για τα γενέθλια του επειδή μου είχε σταθεί σε ένα προσωπικό πρόβλημα υγείας.
Η Αντριάνα νομίζετε είναι καλή για την περίπτωση του ή θα τον τρέχω με καρδιακή προσβολή στο Ωνάσειο;
ME 200 για πες καλή η λιλιαν ;)Θα παρει την Αντριαννα μαζι με την φιλη της την λιλιαν duo με 200 ευρο στο λακομπα που είναι και διπλα απο το ωνασειο
Η λιλιαν είναι μια φιλη της Αντριαννας είναι τουμπανο,και κανει το ιδιο πρόγραμμα με 100 ευρο,απλα η Αντυ Αξιζει duo η το ονειρο θα ηταν μια συνοδεια σε swingers club αλλα πολλα τα λευτα φιλε μουME 200 για πες καλή η λιλιαν ;)