Εγω βλεπω ακαποτο πινελο φιλαρακι, και όχι μονο την συνεχια δεν την ξερεις
Και αναρωτιομουν αν ημουν ο μονος που το παρατηρησε ! κριμα
Εγω βλεπω ακαποτο πινελο φιλαρακι, και όχι μονο την συνεχια δεν την ξερεις
Καλημέρα δεν μας ενδιαφερει αν είναι το ατομο πελατης η κατι άλλο, μας οσο ευκολα το κανει σε εσενα τοσο ευκολα το κανει και αλλου,με άλλη γυναικα/η κατι άλλο αλλωστε το ξερουμε ότι το 99,9% των ιεροδουλων κανει υπηρεσίες ελευθερα σε πελατες η μη,και για αυτό είναι ο κοσμος αρρωστος, τα γουστα πληρωνονται παντος εγω και 100 ραντευου να εκανα με την ιδια κοπελα δεν τον εβαζα ετσι μεσακαλησπέρα!!ήξερα ότι κάποια άτομα θα γράφουν πάλι...5 μήνες το κράτησα το βίντεο αλά με αυτό το άτομο είμαι χρόνια... και κάνουμε πολλές κάβλες το έβγαλα το βίντεο γιατί είναι ορεο και ...ορεο : Κάπιος είπε..δοσε ψωμί στο λαό ...κάβλες
Ζηλεύεις?για πολυ μεγαλη μαλακια και ο τυπος και αυτη κριμα
τι να ζηλεψω ρε τυπε πλακα μας κανειςΖηλεύεις?
αν την παρακαλανε συγνωμη ειναι μαλακες και αυτη επισηςΤο μόνο που ξέρω είναι ότι οι περισσότεροι από τους μισούς της πελάτες,την παρακαλάνε για ακα...
Ετσι είναι φιλε η Αληθεια,αλλα πεσμου εσυ τωρα μια γυναικα που κανει 20 και 50 ραντευου το μηνα λεω εγω το ελαχιστο, πος μπωρει να είναι 100% συγουρη ότι είναι κομπλε,για αυτό καλα τα γουστα παιδες αλλα θελει και προσοχηΤο μόνο που ξέρω είναι ότι οι περισσότεροι από τους μισούς της πελάτες,την παρακαλάνε για ακα...
τα ακαποτα ρετι να ζηλεψω ρε τυπε πλακα μας κανεις
την παρακαλάνε είσαι σίγουρος ;) η ειναι δεδομένα κάποια πράγματα....Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι περισσότεροι από τους μισούς της πελάτες,την παρακαλάνε για ακα...
θα σε στεναχωρήσω ;) μάλλον προκαλεί η ίδια ;) άλλα οκ εγώ δεν έχω κάτι άλλο με την κυρία Αντριανα τα σέβη μου ;)Για τα παρακάλια?Σίγουρος είμαι...όπως και στις περισσοτερες...
Ναι από την στεναχώρια μου,θα μου κοπεί η όρεξη...τα σέβη μου,επίσης...θα σε στεναχωρήσω ;) μάλλον προκαλεί η ίδια ;) άλλα οκ εγώ δεν έχω κάτι άλλο με την κυρία Αντριανα τα σέβη μου ;)