SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
πηγαινε να σε κοιταξει ενας ειδικοε...ισως γλυτωσεις το ασυλο...το δευτερο τεκνο μου
πηγαινε να σε κοιταξει ενας ειδικοε...ισως γλυτωσεις το ασυλο...το δευτερο τεκνο μου
πηγαινε να σε κοιταξει ενας ειδικοε...ισως γλυτωσεις το ασυλο...
παιχτη,κοψε λιγο το τρολαρισμα....ありがとうございま
Admin Sorry ειχα πρόβλημα με το πληκτρολογιο εδώ στο σκαφος το κατεβασα το σχολιοπαιχτη,κοψε λιγο το τρολαρισμα....
πρωτον....ΔΕΝ ειμαι αντμιν...Admin Sorry ειχα πρόβλημα με το πληκτρολογιο εδώ στο σκαφος το κατεβασα το σχολιο
Global Moderator Δες λιγο τα ΠΜ σου και σου ζητησα συγνωμη και σου εξηγω ότι δεν μπενω από το σπιτη μου να εχω δικο μου πληκτρολογιοπρωτον....ΔΕΝ ειμαι αντμιν...
και δευτερον...ψαξε στο σκρουτζ,εχει πολλα και φθηνα.
στο επομενο ποστ,που θα κανεις με 'το πληκρολογιο',πεφτει ποινη..
περιμενε ετοιμαζη την απολογια της.....μαλλον πρεπει να βγη να απαντηση συντομα γιατι εχει αργησει πολυ..........για το θέμα του ελεύθερου σεξ δεν απάντησε ακόμη η ίδια να μας πει την άποψη της
Τι θες να πεις αρχονταΌπου υπάρχει καπνός,,υπάρχει και φωτιά
το προφανες φιλε διαβασε ποιο πισωΤι θες να πεις αρχοντα
και χωρίς σκουφί, και +50 χα χα ρε πλάκα έχουν αύτη;;Φανταστειτε να αποφασισει να καρφωσει αυτους που την παρακαλουσαν για ακα με +50....
τι να θέλω να πω,άρχοντα το ποστ τα λέει όλα, τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή!!!Τι θες να πεις αρχοντα
ερωτηση . Αν πας με την εν λογο κυρια και για καποιο λογο σου σπασει η καποτα και σε κανει στραταρχη τη κανεις φιλε μου , γιατι δεν γινεται να μην γνωριζει η ιδια αν εχει κατι εσυ τι θα εκανες ??και χωρίς σκουφί, και +50 χα χα ρε πλάκα έχουν αύτη;;