anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
θα γινει ένα θρεντ περι 7 ετιας
θα γινει ένα θρεντ περι 7 ετιας
μην του μιλατε ετσι θα μου τον διωξετε :- μετα που θα βρουμε αλλον χωρια που εχουμε βρη το απολυτο φαβορι για τον διαγωνισμο
μην φοβασε τεκνον μου δεν φευγω που θα βρειτε αλλον σαν εμεναμην του μιλατε ετσι θα μου τον διωξετε :- μετα που θα βρουμε αλλον χωρια που εχουμε βρη το απολυτο φαβορι για τον διαγωνισμο
Κελεπούρι...μην του μιλατε ετσι θα μου τον διωξετε :- μετα που θα βρουμε αλλον χωρια που εχουμε βρη το απολυτο φαβορι για τον διαγωνισμο
Κρατα μας 2 κανελί με βούλες μην χάσουμε την ράτσα...μην φοβασε τεκνον μου δεν φευγω που θα βρειτε αλλον σαν εμενα
εχω λιστα ολοκληρη ;) απλως δεν ειχα καπετανιο στην λιστα δεν μας ειπες τελικα την πηρες την αντριαννα ;) ;) ;) ;)μην φοβασε τεκνον μου δεν φευγω που θα βρειτε αλλον σαν εμενα
είχαμε επαφη από το κινητο τωρα εγω είμαι εκτος αττικης τον μαιο αν πανε καλα τα πραγματα θα ερθωεχω λιστα ολοκληρη ;) απλως δεν ειχα καπετανιο στην λιστα δεν μας ειπες τελικα την πηρες την αντριαννα ;) ;) ;) ;)
καλο θα ειναι να μην σπαμαρεις αλλο ;) ασε να μαθουμε κατι για την κοπελα γιατι με τοσο ουισκι μεθυσαμε και δεν βλεπουμε πραγματικα αυτο που πρεπει να μαθουμε και ειναι και πολυ σοβαρο .............είχαμε επαφη από το κινητο τωρα εγω είμαι εκτος αττικης τον μαιο αν πανε καλα τα πραγματα θα ερθω
πηγαινε να σε κοιταξει καποιος ειδικος...ισως γλυτωσεις το ασυλο...Η κοπελα είναι στην πατριδα της στην βουλγαρια θα επιστρεψει σε 20 μερες και θα κανει νέο προφιλ εδώ και θα σας ενημερωση
γιατί να κάνει νέο προφίλ,,αυτό δεν της κάνει πλέον; ;;Η κοπελα είναι στην πατριδα της στην βουλγαρια θα επιστρεψει σε 20 μερες και θα κανει νέο προφιλ εδώ και θα σας ενημερωση
Το έκαψε το προφίλ που έχει εδώ;Η κοπελα είναι στην πατριδα της στην βουλγαρια θα επιστρεψει σε 20 μερες και θα κανει νέο προφιλ εδώ και θα σας ενημερωση
ενημερωσα παιδες ξανα και ξανα και ξανα αλλα εσεις εδώ μεσα εχετε το νου σας να μου την λετε εμενα , εγω ειπα ότι η κοπελα εχει πρόβλημα πρόσβασης δεν ξερω τον λογο αυτό που γνωρίζω είναι ότι θα είναι συντομα εδώ αυτό όχι κατι άλλο τα υπολοιπα ρε παιδες μου παρτε τηλ να μαθετεΤο έκαψε το προφίλ που έχει εδώ;
Πηγαινε να σε κοιταξει καποιος ειδικος...ισως γλυτωσεις το ασυλο...ενημερωσα παιδες ξανα και ξανα και ξανα αλλα εσεις εδώ μεσα εχετε το νου σας να μου την λετε εμενα , εγω ειπα ότι η κοπελα εχει πρόβλημα πρόσβασης δεν ξερω τον λογο αυτό που γνωρίζω είναι ότι θα είναι συντομα εδώ αυτό όχι κατι άλλο τα υπολοιπα ρε παιδες μου παρτε τηλ να μαθετε
Ποιος να σου την πει εσένα Ναυαρχε;ενημερωσα παιδες ξανα και ξανα και ξανα αλλα εσεις εδώ μεσα εχετε το νου σας να μου την λετε εμενα , εγω ειπα ότι η κοπελα εχει πρόβλημα πρόσβασης δεν ξερω τον λογο αυτό που γνωρίζω είναι ότι θα είναι συντομα εδώ αυτό όχι κατι άλλο τα υπολοιπα ρε παιδες μου παρτε τηλ να μαθετε
Η ιδια φιλε μου σε ευχαριστω για τον τιτλο εδώ μεσα στο τρελαδικο που με εχουν ετσι με φωναζουνΠοιος να σου την πει εσένα Ναυαρχε;
Τρελό η ναύαρχο;Η ιδια φιλε μου σε ευχαριστω για τον τιτλο εδώ μεσα στο τρελαδικο που με εχουν ετσι με φωναζουν