anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
σίγουρα...Λες να έχει και τίποτα άλλο ξεχειλωμένο;
σίγουρα...Λες να έχει και τίποτα άλλο ξεχειλωμένο;
Για πες τί ξέρεις να μαθαίνουμε κι εμείς.σίγουρα...
Φιλε μου anon είμαι και σε αλλα σαιτ μελος που εισαι και εσυ αλλα εκει ακομη είμαι αφανης ηρωας δεν εχω διξει το στιγμα μου μετα το πασχα ετιμαζο ένα θρεντ με λιγακι αρωμα πολιτικης δηλαδή θα θεσουμε ένα ερωτημα για σηζητηση για το γνωμη του κοινου αν δεν ειχε πρωερθει η πτωση του παπαδοπουλου και του παττακου από τον ιωαννιδη και είχαμε παει σε εκλογες πος θα ηταν η ελλαδα σημερα
για την Ανδριάνα τι έχεις να πεις...?Φιλε μου anon είμαι και σε αλλα σαιτ μελος που εισαι και εσυ αλλα εκει ακομη είμαι αφανης ηρωας δεν εχω διξει το στιγμα μου μετα το πασχα ετιμαζο ένα θρεντ με λιγακι αρωμα πολιτικης δηλαδή θα θεσουμε ένα ερωτημα για σηζητηση για το γνωμη του κοινου αν δεν ειχε πρωερθει η πτωση του παπαδοπουλου και του παττακου από τον ιωαννιδη και είχαμε παει σε εκλογες πος θα ηταν η ελλαδα σημερα
συντομα θα είναι εδώ να σας απαντηση στης αποριες σας που εχετε παιδες μουγια την Ανδριάνα τι έχεις να πεις...?
μιλάς ως εκπρόσωπος...?συντομα θα είναι εδώ να σας απαντηση στης αποριες σας που εχετε παιδες μου
Όχι και μήνα, 15 μέρες. Μην κλέβεις!μετα της 17 σε ενα μηνα δηλαδη
μετα της 17 σε ενα μηνα δηλαδησυντομα θα είναι εδώ να σας απαντηση στης αποριες σας που εχετε παιδες μου
Μη γίνεσαι κακούλης. Έχει πολλά ενδιαφέροντα μωρέ , μην τον αδικείς!η μονη ενημερωση που εχει ειναι να μας πη για την επταετια
η μονη ενημερωση που εχει ειναι να μας πη για την επταετια...αλλα ενδιαφεροντα μαλλον δεν εχει εκτος απο το τζοννυ και τον ταραμαΌχι και μήνα, 15 μέρες. Μην κλέβεις!
Άσε το stefan29 να μας πει τι ξέρει. Φαίνεται ...ενημερωμένος!
Όχι και μήνα, 15 μέρες. Μην κλέβεις!
Ειμαι αραχτος στο υποβρυχιο που υπηρετω στη Σαλαμινα,διπλα σε μια φρεγατα.Ξαφνικα εμφανιζεται ενα φορτηγακι και αρχιζει να ξεφορτωνει κιβωτια με Jack Daniels,πουρα,χαβιαρια,καπνιστους σολωμουςκλπ.Δεν περνανε 10 λεπτα,τσουπ,ενα 9θεσιο βανακι...κατεβαινουν απο μεσα η αντριανα,η κατερινα,η χριστινα,η αννα,η τζενη,η ελενα,η ολγα,η ντινα,ολες μαζι ανεβαινουν στη φρεγατα...καμμια ωριτσα μετα παρατηρω κινηση στη γεφυρα,βουταω τα κυαλια και τι να δω? Την ολγα με στραπον να πηδαει καποιον μπροστα στην οθονη του ρανταρ...δεν μπορεσα να δω παραπανω γιατι ο κυβερνητης διεταξε καταδυση,.
άρα δεν είσαι σίγουρος γι αυτά που λες....Ειπαμε συντομα αδερφια οποιος θελει κατι παρα πανο μπωρει να της τηλ και να μιλησει μαζι της και να παρει της απαντησεις που θελει από την ιδια
Ειπαμε συντομα αδερφια οποιος θελει κατι παρα πανο μπωρει να της τηλ και να μιλησει μαζι της και να παρει της απαντησεις που θελει από την ιδιαΌχι και μήνα, 15 μέρες. Μην κλέβεις!
Αυτή είναι πολύ light εκδοχή φίλε. Δεν έπεσαν φυστικώματα στην ταινία!ποιος ειναι εδω αληθεια???
Οποίος τήν γάμησε χωρίς σκούφο,, άς τήν πάρει τηλέφωνο εγώ ούτε με σκούφο,,αλλά ούτε καί χωρίς σκούφο τήν γάμησα,, οπότε τα ξύνω!!!!!!!! ……Ειπαμε συντομα αδερφια οποιος θελει κατι παρα πανο μπωρει να της τηλ και να μιλησει μαζι της και να παρει της απαντησεις που θελει από την ιδια
Τα ειπαμε αυτά αυτος που την καρφωσε εδώ μεσα ότι ο ιδιος την γαμαγε χωρις καποτα επι χρονια που εκανε μαζι της ραντευου ο ιδιος παντρεμένος με αρκετες γνωσεις περι του θεματος μην τον εκθεσουμε κιολαςΟποίος τήν γάμησε χωρίς σκούφο,, άς τήν πάρει τηλέφωνο εγώ ούτε με σκούφο,,αλλά ούτε καί χωρίς σκούφο τήν γάμησα,, οπότε τα ξύνω!!!!!!!! ……
πάλι μας το γυρίζεις ...νομίζω ότι αρκετή διαφήμιση έκανες στον εαυτό σου ...... άλλες αρκούδες μας λες πάλι ... οπότε άστο καλή συνέχεια το θέμα είναι σοβαρό και εμείς Θέλουμε πληροφόρηση όχι παπατζήδες ....Τα ειπαμε αυτά αυτος που την καρφωσε εδώ μεσα ότι ο ιδιος την γαμαγε χωρις καποτα επι χρονια που εκανε μαζι της ραντευου ο ιδιος παντρεμένος με αρκετες γνωσεις περι του θεματος μην τον εκθεσουμε κιολας
δεν το εχω αναφερει εγω αυτό ο ιδιος το εγραψε εδώ μεσα και ξεκινησε το φιδι από νεροφιδο να γινει ανακονταπάλι μας το γυρίζεις ...νομίζω ότι αρκετή διαφήμιση έκανες στον εαυτό σου ...... άλλες αρκούδες μας λες πάλι ... οπότε άστο καλή συνέχεια το θέμα είναι σοβαρό και εμείς Θέλουμε πληροφόρηση όχι παπατζήδες ....
για όλα έχεις άποψη...δεν το εχω αναφερει εγω αυτό ο ιδιος το εγραψε εδώ μεσα και ξεκινησε το φιδι από νεροφιδο να γινει ανακοντα
θα γινει ένα θρεντ περι 7 ετιαςγια όλα έχεις άποψη...
η 7ετια τελικά έκανε θαύματα...