παιδια μισο λεπτο γιατι εχουμε μπερδεψει καποια πραγματα..καταρχας δεν εχω συναντηθει με την κοπελα ποτε..μου κανει τρομερη εντυπωση που δεν εχει βγει να γραψει η να πει κατι..επισης μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας..ολες μα ολες εχουνε και προσωπικη ζωη και γκομενους και ολα αρα κανουνε ακαποτα σιγουρα οχι με εμας αλλα με τους δικους τους..οσο για αυτα που λετε ναι στανταρ και καποιες θα εχουνε κανει κατι ακαποτο με πελατες γνωστους..απλα εμεις φοβαμαστε παραπανω επειδη εχει γινει ενα συμβαν και εχει υπωθει κατι..απλα τα πραγματα..δε μπορω να πιστεψω οτι ειμαστε τοσο αφελης που νομιζουμε οτι ολες μα ολες στην ερωτικη τους πραξη ειτε με εμας ειτε με συντροφους τους χρησιμοποιουν προφυλακτικο..προσοχη δε παιρνω το μερος της ουτε καν την ξερω ουτε εχω βρεθει μαζι της..απλλα ετσι πιστεψω πως εχει το πραγμα..
Όυτε και εγώ την έχω συναντήσει και δεν πρόκειται κιόλας, not my cup of tea...
Σίγουρα οι κοπέλες έχουν προσωπική ζωή και σίγουρα δεν ξέρουμε τι κάνει η κάθεμία με τον γκόμενο/άνδρα της.
Άλλο γαμιέμαι ακάποτα με τον γκόμενο, άλλο γαμιέμαι ακάποτα με τον καθέναν. Στατιστικά και μόνο αλλάζουν δραματικά οι πιθανότητες για να υπάρξει "θέμα"...
Όσον αφορά τώρα το κομμάτι της απάντησης από την ίδια σε όλα αυτά, τι περιμένεις συναγωνιστή? Αν το κάνει να βγει και να πει "Ναι, γαμιέμαι ακάποτα με τους πελάτες"