Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Καλησπέρα σε ολη τη παρεα του νηματος!!!
Να ρωτησω κάτι? γιατι τρώγεστε όλοι με τη κοπέλα? Ειναι πολύ απλό! δε σας αρέσει, δε πηγαίνετε μαζί της! γιατι τοσος "καυγας" για το τιποτα?
Την Αντριάνα, δυστυχως ΔΕΝ την έχω συναντήσει ακόμα (λογο απόστασης), αλλα έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο κι μου φάνηκε φαντασικότατη, γλυκύτατη κι καταπληκτικό παιδι! Οσοι φοβουνται για την υγεια τους κι πιστευουν οτι η Αντριάνα δεν ειναι στα δικα τους θελω, απλα δε βγαίνουν μαζι της!!!!!!!!
Τι το απλουστερο ρε παιδια κι εχετε γεμισει τοσες σελιδες στο νημα με το ιδιο θεμα, τσαμπα κι βερεσε?
Καπου κατανταει αηδια ολο το θεμα! ΟΚ, το αναφερατε, μια, δυο, τρεις φορες, οκ, το εμπεδωσαμε! φτανει πια! Εκτος κι αν μερικοι θελουν να κανουν κακο στη κοπελα κι γι αυτο το αναφερουν συνεχεια!!!
Φίλε ζεις στον κόσμο σου;;;;
«γιατί τόσος καυγάς για το τίποτα;».....
«γεμίσατε τόσες σελίδες τζάμπα και βερεσέ».....
Έχεις αντιληφθεί τη σοβαρότητα του θέματος;;;;
Έχει αντιληφθεί η κοπέλα την επικινδυνότητα της πράξης (εάν έγινε η εάν της ηρθε η επιθυμία να γίνει);;;;
Είμαι πολύ φρέσκος στον πληρωμένο έρωτα και ειλικρινά το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι η υγεία μου και το να είμαι πολύ καθαρός όταν υποδέχομαι μια κοπέλα!!!
Το ίδιο επιθυμώ και από εκείνη!!!!
Να το χεσω εγώ εάν είναι φανταστική, γλυκύτατη και καταπληκτικό παιδί!!!
Όχι μόνο η Αντριάνα αλλά οποιαδήποτε πουτανα!!!
Συναντώ μέχρι τώρα μόνο κοπέλες από γραφεία αλλά μου φαίνεται ότι υπάρχει πολύ βρώμα στην όλη δουλειά! Παντού δυστυχώς!!!! Παντού!!!!!!!
Γιατί υπάρχει το γαμημενο το χρήμα στη μέση και η ηλιθιότητα του «κάτω κεφαλιού» και τώρα μας προέκυψε και η ηλιθιότητα της κάθε πουτανας!!!!!
Περιμένουμε ότι η κάθε πουτανα προστατεύει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το σώμα της και την υγεία της για να μπορεί να ζει και να δουλευει.....
Και εμείς τις φιλάμε και τις γλύφουμε τα μ...α...!!!!
Βρε δεν πάμε καλά λέω εγώ... καθόλου καλά...!!!