J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
mmm boys are u feeling naughty today? :-* :-* :-*
mmm boys are u feeling naughty today? :-* :-* :-*
εφυγαν οι κατουροκαυλες οποτε αστο...mmm boys are u feeling naughty today? :-* :-* :-*
τύπε στείλε της εδώ και θα στα πει όλα
καλημέρα
κοιτα ακριβως το προηγοθμενο postγεια σας παιδια...το τηλεφ της adrianas που το βρισκω??ευχαριστω!
feeling fucking horny..mmm boys are u feeling naughty today? :-* :-* :-*
αν δεν ειναι hardcore η τυπισσα(βλ αλικη),δεν τραβαει για πολλα....Πετίτ συμπαθητικό ρουμανάκι,καλύτερη από τις φωτό μιας και η ίδια το παραδέχεται ότι δεν έχει φωτογένεια.Βαθιά γλωσσόφιλα από την αρχή,επίμονο γλυφομούνι που της αρέσει και μετά από λίγο άρχισαν τα βογγητά να γίνονται τσιριχτά..τραβιέται πίσω όταν χύνει αλλά σαν μικροκαμωμένη που είναι την είχα πιάσει με τα χέρια και την έφερνα στο στόμα μου..πίπα αρκετά καλή με deep throat σε διάφορες στάσεις,ρούφηγμα/γλύψιμο σε μπάλες και επικό χύσιμο στο πρόσωπο στον α`γύρο κ στο στοματάκι της στο τέλος(2ος γύρος).
Δεν ''κλέβει''χρόνο αλλά γαμιέται gfe(μου ζήτησε να μην της ρίχνω δυνατές σφαλιάρες στο κωλαράκι με νάζι),με φιλιά σε κάθε στάση και καυλόλογα πότε στα ρουμάνικα και πότε στα αγγλικά.
Κορμάκι λεπτό,όχι αδύνατο αλλά όπως στις φωτό.Ακολουθούσε το ρυθμό σε όλες τις στάσεις και το ραντεβού κύλησε από την αρχή όπως ήθελα.
Κριτική αναμένεται να γραφτεί λίαν συντόμως.
Πετίτ συμπαθητικό ρουμανάκι,καλύτερη από τις φωτό μιας και η ίδια το παραδέχεται ότι δεν έχει φωτογένεια.Βαθιά γλωσσόφιλα από την αρχή,επίμονο γλυφομούνι που της αρέσει και μετά από λίγο άρχισαν τα βογγητά να γίνονται τσιριχτά..τραβιέται πίσω όταν χύνει αλλά σαν μικροκαμωμένη που είναι την είχα πιάσει με τα χέρια και την έφερνα στο στόμα μου..πίπα αρκετά καλή με deep throat σε διάφορες στάσεις,ρούφηγμα/γλύψιμο σε μπάλες και επικό χύσιμο στο πρόσωπο στον α`γύρο κ στο στοματάκι της στο τέλος(2ος γύρος).
Δεν ''κλέβει''χρόνο αλλά γαμιέται gfe(μου ζήτησε να μην της ρίχνω δυνατές σφαλιάρες στο κωλαράκι με νάζι),με φιλιά σε κάθε στάση και καυλόλογα πότε στα ρουμάνικα και πότε στα αγγλικά.
Κορμάκι λεπτό,όχι αδύνατο αλλά όπως στις φωτό.Ακολουθούσε το ρυθμό σε όλες τις στάσεις και το ραντεβού κύλησε από την αρχή όπως ήθελα.
Κριτική αναμένεται να γραφτεί λίαν συντόμως.
girl next door η συγκεκριμένη,σε καμία περίπτωση hardcore αλλά με έπιασαν οι ευαισθησίες μου και την επέλεξα.αν δεν ειναι hardcore η τυπισσα(βλ αλικη),δεν τραβαει για πολλα....
...ε ενταξει...καπου καπου χαλας και συ ,αλλα τι να κανουμε...girl next door η συγκεκριμένη,σε καμία περίπτωση hardcore αλλά με έπιασαν οι ευαισθησίες μου και την επέλεξα.
...ε ενταξει...καπου καπου χαλας και συ ,αλλα τι να κανουμε...
Goodevening to all of you Who wants to have nice time with me tonight?
Kisses :-* :-* :-*
Τι υψος εχει?
αναλογα τα κεφια της!Συμφωνώ με την παραπάνω κριτική μέχρι σε ένα σημείο. Στο δεύτερο γύρο μου εφαγε χρόνο και δεν τελείωσα…. Δεν χαρίζει ούτε δεκάλεπτο.
ψηλη δε τη λες παντως, γυρω στο 1.60 1.65 ειναι περιπου