petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
1,58 maximum. Αλλά πολύ καλές αναλογίες για το ύψος της.
ε καλα δεν πηρα και ορκο
1,58 maximum. Αλλά πολύ καλές αναλογίες για το ύψος της.
θα συμφωνησω με τους παραπανω ,το μωρακι ειναι απαιχτο και ειναι καθαρα μονο για gfe κατασταση και τιποτα αλλο .... ελπιζω να καταφερει να μεινει ετσι!!!!!!απο τα πιο γλυκα petite που κυκλοφορουν!!!
Εδω και καιρο τη καβλαντιζω !! το τηλεφωνο της ισχυει ?
ελα γκρινιαρη εγω πηρα και ητανε μια χαρα πουτσομεζες. θα γραψω σχετικα με το νεο ετος...ε καλα δεν πηρα και ορκο
θα συμφωνησω με τους παραπανω ,το μωρακι ειναι απαιχτο και ειναι καθαρα μονο για gfe κατασταση και τιποτα αλλο .... ελπιζω να καταφερει να μεινει ετσι!!!!!!απο τα πιο γλυκα petite που κυκλοφορουν!!!
πηγαινε ωρε και μη φοβου την μυξαΠαιδια μην με τρελενετε.... καιρο το βλεπω αυτο το πιπινι και μια το αυτοκινητο , μια τα χριστουγεννα , δεν μαζευουμε λεφτα με τιποτα ! Και τωρα που εχω ειμαι αρρωστος . Να παω στο χοτελι με τη κοπελα και να φυσαω τη μυτη μου χρησιμοποιωντας τα βυζια της ως χαρτομαντηλο? Δε λεει !
πηγαινε ωρε και μη φοβου την μυξα
Παιδια μην με τρελενετε.... καιρο το βλεπω αυτο το πιπινι και μια το αυτοκινητο , μια τα χριστουγεννα , δεν μαζευουμε λεφτα με τιποτα ! Και τωρα που εχω ειμαι αρρωστος . Να παω στο χοτελι με τη κοπελα και να φυσαω τη μυτη μου χρησιμοποιωντας τα βυζια της ως χαρτομαντηλο? Δε λεει !
περδικι θα σε κανει... στο 5λεπτο
Μια χαρα ειμαι η μικρη, gfe και μαγκακι, την συμπαθησα, κριτικη αργοτερα.
χθες !!!!
18 η 19/12Ποτε εδοκιμασθη?
18 η 19/12
Ποτε εδοκιμασθη?