Νέα

Adrenalynn

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kazabuburas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αν και δεν ειναι του γουστου μου οι τοσο πλαστικες γκομενες η Adrenalynn ειναι Αντε γεια

OP
OP
kazabuburas

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
[xvideos]
]
+1 με angelina valentine  :rockon:
[xhamster]
]

OP
OP
kazabuburas

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Αν και δεν ειναι του γουστου μου οι τοσο πλαστικες γκομενες η Adrenalynn ειναι Αντε γεια

Aπο τις πιο πετυχημενες πλαστικες σε βυζι που εχω δει. Βαλε και tattoo, ασιατικα χαρακτηριστικα...οποτε αντε γεια οντως  :rockon:

[redtube]
]

Επισκέπτης
Aπο τις πιο πετυχημενες πλαστικες σε βυζι που εχω δει. Βαλε και tattoo, ασιατικα χαρακτηριστικα...οποτε αντε γεια οντως  :rockon:
Οταν γαμιετε ομως ο ηχος πρεπει να ειναι στο mute,πιο ξενερωτες κραυγες δεν εχω ακουσει

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Για ξεσκισμα μεχρι τελικης πτωσεως 

Εγω και κανενας λοχος, μαλλον θα αντεξουμε !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

shaved-1

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παρακαλω. Πως μπορω να σας βοηθησω?  :sunglasses:

κατά την γνώμη μου πετυχημένη πλαστική είναι αυτή που δεν μπορείς να καταλάβεις αν έχει γίνει ή όχι (οπτικά πάντα).
η συγκεκριμένη κάνει μπαμ από χιλιόμετρα αφου είναι λες και έχει 2 μπάλες ποδοσφαίρου σάλλας !!!!!!

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.499
Πόντοι
1.720
η γκομενα εχει το πιο πωρωτικο τατου στον πλανητη. Γυρω γυρω απο το κωλοτρυπιδι.
Μου θυμιζει την επιγραφη που ειχε γυρω γυρω το δαχτυλιδι του φροντο :grin: :grin: :grin:

OP
OP
kazabuburas

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
κατά την γνώμη μου πετυχημένη πλαστική είναι αυτή που δεν μπορείς να καταλάβεις αν έχει γίνει ή όχι (οπτικά πάντα).
η συγκεκριμένη κάνει μπαμ από χιλιόμετρα αφου είναι λες και έχει 2 μπάλες ποδοσφαίρου σάλλας !!!!!!

Eχει να κανει με το πως το βλεπεις. Για μενα πετυχημενη πλαστικη ειναι αυτη που ταιριαζει στον σωματοτυπο καθε γυναικας. Δεν με απασχολει αν φαινεται οτι εχει κανει πλαστικη ή οχι.
Με βαση το σωμα της συγκεκριμενης, κρινω το εμφυτευμα υπερ του δεοντος επιτυχημενο αλλα αυτο εχει να κανει και με τα γουστα. Παντα μου αρεσε να βλεπω πλαστικα βυζια τα οποια δεν ειναι κολλημενα μεταξυ τους πχ. αλλα να εχουν μια σεβαστη αποσταση αναμεσα τους.
Αν ειναι το ενα κολλημενο με το αλλο καπου ξενερωνω.
  ;)
Αυτο φυσικα δεν ισχυει για ολες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom