Μπαταλεψαν μπιλυ...κ αν συνεχισουν ετσι θα σαπουριασουν τελειως... :S :S
Χριστός & Απόστολος..........
Μπαταλεψαν μπιλυ...κ αν συνεχισουν ετσι θα σαπουριασουν τελειως... :S :S
χαχαχαχαΜπαταλεψαν μπιλυ...κ αν συνεχισουν ετσι θα σαπουριασουν τελειως... :S :S
αυτή αριστερά είναι σαν την Μαρίζα Κωχ...
αυτή αριστερά είναι σαν την Μαρίζα Κωχ...
Πήγαινες στο ίδιο σχολείο τύπε.....?Επειδή της ήξερα προσωπικά σαν πιτσιρίκες ομως
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ
Για 43 να μας στείλει ενας φίλος την φώτο της γυναίκας του έστω και ντυμένης για να κάνουμε την σύγκριση και τα λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!
Επειδή της ήξερα προσωπικά σαν πιτσιρίκες ομως
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ
Για 43 να μας στείλει ενας φίλος την φώτο της γυναίκας του έστω και ντυμένης για να κάνουμε την σύγκριση και τα λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!
Επειδή της ήξερα προσωπικά σαν πιτσιρίκες ομως
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ
εδω φαινονται μεγαλυτερες παντως τυπεγαμώ τις πλαστικές σας
Φίλε εμένα η γυναίκα μου είναι 50 και σίγουρα είναι πιο κομψή είναι από τις βουβάλες αυτές, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σου δείξω φωτό της. :
σωστος
Φίλε εμένα η γυναίκα μου είναι 50 και σίγουρα είναι πιο κομψή είναι από τις βουβάλες αυτές, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σου δείξω φωτό της.
Μπορείς όμως να δεις εδώ δίπλα στα μπανεράκια, στο δεξί σου χέρι, κάποια η οποία εκδίδεται ακόμη λίαν επιτυχώς και είναι 45!
Στο Κ4 δουλεύει ενίοτε, την βλέπεις και κάνεις την σύγκριση...
γιατι οχι ρε τυπε?Φίλε εμένα η γυναίκα μου είναι 50 και σίγουρα είναι πιο κομψή είναι από τις βουβάλες αυτές, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σου δείξω φωτό της.
e re κατι μαλακιες που έχουν φυγει στα 15 μου με αυτές
εδω παει το σωστος
Είπα κι εγώ, που στι καλό την ήξερες την γυναίκα μου;