Νέα

Acapoeira vs Το πουλι Ο μεγαλος τελικός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιόν είστε

• px75

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Jean Claud

Ψήφοι: 4 44,4%
  • Kανείς από τους δυο

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.240
Πόντοι
5.506
Νομιζω οτι δεν ειναι σωστο να του τα γραφουμε τωρα που λειπει, του εχει κλεισει η μαμα το ρουτερ. Αυριο το μεσημερι, μετα το σχολειο, πολυκλαδικο, θα γυρισει καβαλα στο Modenas με την κομμενη ποδια και τη Sebring, θα λογκαρει και θα μας δειξει εμας.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ανησυχω για τυπο μυθικο πουλι, γνωμη σου.

ερχονται εκλογες

ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ αφησε για λιγο την διαδικτυακη ψηφοθηρια και γυρισε στο παραδοσιακο πορτα πορτα με σταυρωμενα ψηφοδελτια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
ερχονται εκλογες

ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ αφησε για λιγο την διαδικτυακη ψηφοθηρια και γυρισε στο παραδοσιακο πορτα πορτα με σταυρωμενα ψηφοδελτια

Πουλι θυμασαι που σου ελεγα τις προαλλες οτι το εχεις ξεχειλωσει;Ξεχασε το τυπε.... :S :S :S
:coffee:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Νομιζω οτι δεν ειναι σωστο να του τα γραφουμε τωρα που λειπει, του εχει κλεισει η μαμα το ρουτερ. Αυριο το μεσημερι, μετα το σχολειο, πολυκλαδικο, θα γυρισει καβαλα στο Modenas με την κομμενη ποδια και τη Sebring, θα λογκαρει και θα μας δειξει εμας.
μην τα περιγραφεις ετσι τυπε φοβομαστε.
αν εχει μοντενας καλα είναι εγω τον κοβω να γυρναει από το σχολειο με bmx

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.240
Πόντοι
5.506
μην τα περιγραφεις ετσι τυπε φοβομαστε.
αν εχει μοντενας καλα είναι εγω τον κοβω να γυρναει από το σχολειο με bmx

λες να κανει σφεντονα το στρινγκ του?

Καλά, συνέχισε να προκαλείς την  τύχη σου.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.916
Πόντοι
2.606
Πολύ ησυχία..... :coffee: :coffee:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
τυπε μου ειπαν οτι το εχω ξεχειλωσει με τον ακαποβλακα
οτι τον βρηκα χαζο και το εχω παρακανει
και απο τοτε που μου ειπαν ολα αυτα, δεν τον γαμαω αλλο.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.916
Πόντοι
2.606
τυπε μου ειπαν οτι το εχω ξεχειλωσει με τον ακαποβλακα
οτι τον βρηκα χαζο και το εχω παρακανει
και απο τοτε που μου ειπαν ολα αυτα, δεν τον γαμαω αλλο.

Ναι αλλά είναι σκ, κάποιοι είμαστε στον καναπέ του πόνου και κάπως πρέπει να περάσει η ώρα μας....

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ο ακαποειρας ο πουλογαμημενος μπηκε ως εποπ δεκανεας στον στρατο
οταν πηγε στο χωριο του με τη στολη εσφαξαν 10 αρνια για την επιτυχια του γιατι ως τοτε ολοι εκει ηταν γεωργοι και τσομπανηδες
ομως τον συνελαβαν σε μια καναδεζα να παιρνει τσιμπουκια σε φανταρο και τον απελυσαν
εκτοτε εφυγε μεταναστης γιατι μαθευτηκε στο χωριο του και δεν ειχε μουτρα να γυρισει
θλιβερη ιστορια

ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ και κατ ομολογια ΤΡΥΠΙΕ

περιγραφεις τις φαντασιωσεις σου
διορισμος στο δημοσιο και πουτσες

στο λεω για πολλοστη φορα

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.898
Πόντοι
6.256
Αν, λεω ΑΝ, του εχουν φυτεψει κατηγοριες δε μας ενδιαφερει λες;
Μας ενδιαφέρει φυσικά. Την κλαψομουνιαση δε μπορώ. Να περιμενει το αποτελεσμα της δικης αν γίνει και μετα να μιλήσει.
Αν δεν του αρέσει η δικαιοσύνη του πασοκ νδ σύριζα να φυγει απ τη χωρα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Είναι μέλος της Χρυσής Αυγής ο Λοβέρδος;

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ εγραψα
αυτους που εχουν σε πασοκ και νδ
δεν μπουζουριασαν τα αποκομματα αυτα γιατι υπαρχουν παναθηναικακηδες

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
πως παει η δικη που ΕΣΤΗΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑΣ?

πιο γρηγορο ειναι να βρεις τις διαδρομες μαυρου χρηματος του τσοχατζοπουλου παρα να εκδικασεις εναν φονο που ο δρατης συνεληφθει επ αυτοφωρω  και ομολογησε αμεσως???????

Ελα φασιστακο

Η άτακτη φυγή των μαρτύρων υπεράσπισης
Μέχρι στιγμής η υπεράσπιση έχει παραιτηθεί από την εξέταση 66 μαρτύρων από τους 98, ενώ δύο φορές η πρόεδρος διέκοψε λόγω μη προσέλευσης μαρτύρων.

Μόνο συγγενείς και χρυσαυγίτες
Οι περισσότεροι μάρτυρες είναι στενοί συγγενείς και φίλοι που κατέθεσαν, ως επί το πλείστον, την άποψή τους για τον χαρακτήρα των κατηγορουμένων. Πράγμα που δείχνει – μαζί με τον μεγάλο αριθμό παραιτήσεων – και την ένδεια πια της υπεράσπισης των χρυσαυγιτών να βρει πρόσωπα που θα πάρουν το ρίσκο να εξεταστούν από τους δικαστές που έχουν δει, ακούσει και διαβάσει όλο το πλήθος των συντριπτικών στοιχείων που περιλάμβαναν τα αναγνωστέα.

:happy: :happy: :happy:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
ο ακαποειρας ο πουλογαμημενος οταν ηταν μικρος και πηγαινε σχολειο, ηταν το πιο κοντουλι και αδυναμο αγορακι της ταξης
δεν ηταν καλος στα αθληματα και φορουσε παντα παλια ρουχα γιατι ηταν και φτωχομπινες
αποτελεσμα ηταν τα υπολοιπα παιδια να τον κοροιδευουν ολη μερα και σε καθε διαλειμμα να τον πετανε στον καδο σκουπιδιων της αυλης
αυτο το μπουλινγκ συνεχιστηκε μεχρι το λυκειο οπου ετρωγε φατουρα, του κρεμουσαν την τσαντα στα δεντρα και ετρωγε ροχαλες απο το μπαλκονι του 1ου οροφου
οταν μεγαλωσε, επειδη ειχε φαει 40 μπαουλα ξυλο μικρος, αποφασισε να γινει χρυσαυγιτης για να δειρει κι αυτος κανεναν ακομα πιο αδυναμο πακιστανο και να βγαλει ετσι τα σπασμενα της παιδικης του ηλικιας
ο ακαποειρας ο πουλογαμημενος κατα βαθος ειναι μια πληγωμενη παιδικη ψυχη που ψαχνει λιγη επιβεβαιωση

λεμε οχι στο μπουλινγκ
λεμε οχι στην παιδικη κακοποιηση
save acapoeiras poulogamimenos

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ο ακαποειρας ο πουλογαμημενος οταν ηταν μικρος και πηγαινε σχολειο, ηταν το πιο κοντουλι και αδυναμο αγορακι της ταξης
δεν ηταν καλος στα αθληματα και φορουσε παντα παλια ρουχα γιατι ηταν και φτωχομπινες
αποτελεσμα ηταν τα υπολοιπα παιδια να τον κοροιδευουν ολη μερα και σε καθε διαλειμμα να τον πετανε στον καδο σκουπιδιων της αυλης
αυτο το μπουλινγκ συνεχιστηκε μεχρι το λυκειο οπου ετρωγε φατουρα, του κρεμουσαν την τσαντα στα δεντρα και ετρωγε ροχαλες απο το μπαλκονι του 1ου οροφου
οταν μεγαλωσε, επειδη ειχε φαει 40 μπαουλα ξυλο μικρος, αποφασισε να γινει χρυσαυγιτης για να δειρει κι αυτος κανεναν ακομα πιο αδυναμο πακιστανο και να βγαλει ετσι τα σπασμενα της παιδικης του ηλικιας
ο ακαποειρας ο πουλογαμημενος κατα βαθος ειναι μια πληγωμενη παιδικη ψυχη που ψαχνει λιγη επιβεβαιωση

λεμε οχι στο μπουλινγκ
λεμε οχι στην παιδικη κακοποιηση
save acapoeiras poulogamimenos

αντι να φαντασιωνεσαι τα παιδικα χρονια αλλων μιλησε μας για τα δικα σου

τι σε οδηγησε στο να γεμιζεις τον κωλο σου με δακτυλα?
πως περασες στους πακιστανους?

γεννηθηκες πουστης η σε οδηγησε στην ομοφυλοφιλια η διαρκης απορριψη απο τις γυναικες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom