barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.240
- Πόντοι
- 5.506
Ασε το δραμα τυπε...το μονο που κινδυνεψε ηταν το κωλοτρυπηδι σου απο τις αδερφες. :S :S :S
Λες να μου το σπατουλαριζαν μεχρι να λιωσει η γλωσσα τους; :S
Ασε το δραμα τυπε...το μονο που κινδυνεψε ηταν το κωλοτρυπηδι σου απο τις αδερφες. :S :S :S
Λες να μου το σπατουλαριζαν μεχρι να λιωσει η γλωσσα τους; :S
Εμεις σκιαχτηκαμε λιγο τυπε, ο Αρηστονι ηταν πολυ αγριεμενος....
Ο τονι-αρη που γυαλιζειΤυπε μην χολοσκας αφου κατουρησει το σαπιο σου κουφαρι ο Τονι-Αρι θα σε φανε τα περιστερια....
Ανησυχω για τυπο μυθικο πουλι, γνωμη σου.
ερχονται εκλογες
ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ αφησε για λιγο την διαδικτυακη ψηφοθηρια και γυρισε στο παραδοσιακο πορτα πορτα με σταυρωμενα ψηφοδελτια
Πουλι θυμασαι που σου ελεγα τις προαλλες οτι το εχεις ξεχειλωσει;Ξεχασε το τυπε.... :S :S :S
μην τα περιγραφεις ετσι τυπε φοβομαστε.Νομιζω οτι δεν ειναι σωστο να του τα γραφουμε τωρα που λειπει, του εχει κλεισει η μαμα το ρουτερ. Αυριο το μεσημερι, μετα το σχολειο, πολυκλαδικο, θα γυρισει καβαλα στο Modenas με την κομμενη ποδια και τη Sebring, θα λογκαρει και θα μας δειξει εμας.
λες να κανει σφεντονα το στρινγκ του?Εμεις σκιαχτηκαμε λιγο τυπε, ο Αρηστονι ηταν πολυ αγριεμενος....
μην τα περιγραφεις ετσι τυπε φοβομαστε.
αν εχει μοντενας καλα είναι εγω τον κοβω να γυρναει από το σχολειο με bmx
λες να κανει σφεντονα το στρινγκ του?
τυπε μου ειπαν οτι το εχω ξεχειλωσει με τον ακαποβλακαΠολύ ησυχία.....
τυπε μου ειπαν οτι το εχω ξεχειλωσει με τον ακαποβλακα
οτι τον βρηκα χαζο και το εχω παρακανει
και απο τοτε που μου ειπαν ολα αυτα, δεν τον γαμαω αλλο.
ο ακαποειρας ο πουλογαμημενος μπηκε ως εποπ δεκανεας στον στρατο
οταν πηγε στο χωριο του με τη στολη εσφαξαν 10 αρνια για την επιτυχια του γιατι ως τοτε ολοι εκει ηταν γεωργοι και τσομπανηδες
ομως τον συνελαβαν σε μια καναδεζα να παιρνει τσιμπουκια σε φανταρο και τον απελυσαν
εκτοτε εφυγε μεταναστης γιατι μαθευτηκε στο χωριο του και δεν ειχε μουτρα να γυρισει
θλιβερη ιστορια
Μας ενδιαφέρει φυσικά. Την κλαψομουνιαση δε μπορώ. Να περιμενει το αποτελεσμα της δικης αν γίνει και μετα να μιλήσει.Αν, λεω ΑΝ, του εχουν φυτεψει κατηγοριες δε μας ενδιαφερει λες;
Είναι μέλος της Χρυσής Αυγής ο Λοβέρδος;
πως παει η δικη που ΕΣΤΗΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑΣ?
πιο γρηγορο ειναι να βρεις τις διαδρομες μαυρου χρηματος του τσοχατζοπουλου παρα να εκδικασεις εναν φονο που ο δρατης συνεληφθει επ αυτοφωρω και ομολογησε αμεσως???????
ο ακαποειρας ο πουλογαμημενος οταν ηταν μικρος και πηγαινε σχολειο, ηταν το πιο κοντουλι και αδυναμο αγορακι της ταξης
δεν ηταν καλος στα αθληματα και φορουσε παντα παλια ρουχα γιατι ηταν και φτωχομπινες
αποτελεσμα ηταν τα υπολοιπα παιδια να τον κοροιδευουν ολη μερα και σε καθε διαλειμμα να τον πετανε στον καδο σκουπιδιων της αυλης
αυτο το μπουλινγκ συνεχιστηκε μεχρι το λυκειο οπου ετρωγε φατουρα, του κρεμουσαν την τσαντα στα δεντρα και ετρωγε ροχαλες απο το μπαλκονι του 1ου οροφου
οταν μεγαλωσε, επειδη ειχε φαει 40 μπαουλα ξυλο μικρος, αποφασισε να γινει χρυσαυγιτης για να δειρει κι αυτος κανεναν ακομα πιο αδυναμο πακιστανο και να βγαλει ετσι τα σπασμενα της παιδικης του ηλικιας
ο ακαποειρας ο πουλογαμημενος κατα βαθος ειναι μια πληγωμενη παιδικη ψυχη που ψαχνει λιγη επιβεβαιωση
λεμε οχι στο μπουλινγκ
λεμε οχι στην παιδικη κακοποιηση
save acapoeiras poulogamimenos