Νέα

Acapoeira vs Το πουλι Ο μεγαλος τελικός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιόν είστε

• px75

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Jean Claud

Ψήφοι: 4 44,4%
  • Kανείς από τους δυο

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.889
Πόντοι
216
τελικώς έγινε ραντεβού θανάτου;
Επισπεύστε το τύποι, έχουμε και δουλειές,
τόσα νήματα περιμένουν ανασκολοπισμό

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.889
Πόντοι
216
Αλέξανδρε είσαι από αυτούς τους δικηγορίσκους της κακιάς ώρας που τρέχουν όλη μέρα με ένα φάκελο και σακάκια απ’ τη λαϊκή; Αυτούς που κάνουν μπάνιο μόνο τις Κυριακές και βρωμοκοπάνε απ’ την ιδρωτίλα και το αφτερσειβ; Αυτούς με μαλλί σα [red]περουκίνι[/red], μελαχρινό, ίσιο σα κλωστή και αδύνατους σαν κάτι πουστράκια που είναι στην πρεζα;

Ή είσαι σαν αυτούς τους ευτραφείς με μερσεντές που δε βλέπουν ούτε το πουλί τους και καφριλιάζουν όλη μέρα στο γραφείο τους μπας και τους έρθει καμιά υπόθεση;
:)

τύπε σαν αυτόν εννοείς :S

Συνημμένα

• peroukinis.jpg
    peroukinis.jpg
    54,4 KB · Εμφανίσεις: 57

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Θα παρει το ασανσερ,θα κατεβει 2 οροφους,θα μπει στο δωματιο του κατρουλη Τονι και θα σε ανασκολοπησει....
Tύπε ειναι πολυ μαγκες ολοι αυτοι, τυφλα να εχουν οι αλβανοι μαφιοζοι στον Κορυδαλλο, σκιάχτηκα λεμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Που εισαι ρε χαμενε;Ελα να μπαχαλεψουμε καποιο νημα να θυμηθουμε τα παλια... :S :S :S
Οντως ειχε χαθει τύπε, μαλλον θα εφερε παλι καμια γκομενα απο την Γερμανια και τον ειχε κλειδωσει σε κανενα δωματιο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.439
Πόντοι
6.256
Tύπε ειναι πολυ μαγκες ολοι αυτοι, τυφλα να εχουν οι αλβανοι μαφιοζοι στον Κορυδαλλο, σκιάχτηκα λεμε

Τυπε φαινεται οτι αμα πηγαινεις με αντρες που ντυνονται σαν γυναικες ή βαζεις δακτυλα στο κωλο σου αυτοματα γινεσαι πολυ αντρουα και Σουγκλακος και μοιραζεις δεξια και αριστερα ξυλο και κατουρημα.

Εγω παντως εχω κλασει μεντες και σκεφτομαι να τη κανω απο εδω μεσα... :S :S :S

Οντως ειχε χαθει τύπε, μαλλον θα εφερε παλι καμια γκομενα απο την Γερμανια και τον ειχε κλειδωσει σε κανενα δωματιο

Τυπε εγω ειχα ακουσει οτι ειχε παει σε μια ΜΚΟ στη Λεσβο και περιμενε να βουλιαξει καμμια βαρκα με λαθρο για να παρει κανενα κουλουρι λαθροπιπινιου.... :S :S :S

Επισκέπτης
Αλέξανδρε είσαι από αυτούς τους δικηγορίσκους της κακιάς ώρας που τρέχουν όλη μέρα με ένα φάκελο και σακάκια απ’ τη λαϊκή; Αυτούς που κάνουν μπάνιο μόνο τις Κυριακές και βρωμοκοπάνε απ’ την ιδρωτίλα και το αφτερσειβ; Αυτούς με μαλλί σα περουκίνι, μελαχρινό, ίσιο σα κλωστή και αδύνατους σαν κάτι πουστράκια που είναι στην πρεζα;

Ή είσαι σαν αυτούς τους ευτραφείς με μερσεντές που δε βλέπουν ούτε το πουλί τους και καφριλιάζουν όλη μέρα στο γραφείο τους μπας και τους έρθει καμιά υπόθεση;
:)
ειναι και κατι κοτοχοντροι με καραφλα που καθονται στο ακροατηριο και ψαρευουν πελατες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
Εγω που κοντεψα να χασω δυο νεφρα και μια σπληνα για παρτη σας στον πουτσο σας ρε νιαμου.  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγω που κοντεψα να χασω δυο νεφρα και μια σπληνα για παρτη σας στον πουτσο σας ρε νιαμου.  :S
Απο ποιον θα εχανες δυο νεφρα και μια σπληνα ρε παπαρα?
Απο τη Μαγια τη μελισσα?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.439
Πόντοι
6.256

Ασε το δραμα τυπε...το μονο που κινδυνεψε ηταν το κωλοτρυπηδι σου απο τις αδερφες. :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom