Νέα

Acapoeira vs Το πουλι Ο μεγαλος τελικός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιόν είστε

• px75

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Jean Claud

Ψήφοι: 4 44,4%
  • Kανείς από τους δυο

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.242
Πόντοι
5.506
Ρε μλκς σοβαρα μιλαω, μονο κατι αδερφαρες ηταν εκει, λετε;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.242
Πόντοι
5.506
θα τους γυαλισες τυπε.

Τι να πω ρε τυπε, στην αρχη πηγα λιγο μαζεμενος γιατι περιμενα να μου δωσουν τα σαγονια στο χερι αλλα τιποτα. Λες να τους γυαλισα; Και πουστρακια και σαβουρογαμηδες;  :S

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.098
Πόντοι
25.467
Το Bou είναι μαγικό.

Ακόμα και οι αδερφάρες είναι τίγκα στην αδρεναλίνη.  :S

Επισκέπτης
Ρε τύπε σε παρακαλω.
Μου εβαλες στην ιδια φραση εναν ψυχασθενη και κατι νεοναζι μπραβους και τραμπουκους μαζι με την "κοινη λογικη". Ε ασε μας ρε φιλε.
εχεις στοιχεια οτι ειναι ψυχασθενης; το ξερεις οτι μπορει να σου κανει μηνυση για δυσφημηση;

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
τι εγινε εδω ρε νιαμου? :think:

wasabi

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2019
Like
66
Πόντοι
1
Τύποι είσαστε πολύ νέοι για να μιλάτε για τον αλεξ.
Εδώ μπήκατε με δίκη σας απόφαση,θέλω να πιστεύω ότι δεν σας ζόρισε κανένας.Καλο είναι να ανατρέξετε λοιπόν στα παλιά θρετ ώστε να μάθετε ποιος είναι τι και τι μορφή αποτελεί.Το να βρίζετε και να προσβάλετε σαν τα αγράμματα δεν νομίζω ότι σας τιμάει ιδιαίτερα.Λιγα πράγματα μπορείτε να αντιληφθείτε στον τόσο λίγο καιρό που σερφάρετε στο μπου.
είναι φιναλίστ στο μρ μαλάκας αν δεν απατώμαι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αλέξανδρε είσαι από αυτούς τους δικηγορίσκους της κακιάς ώρας που τρέχουν όλη μέρα με ένα φάκελο και σακάκια απ’ τη λαϊκή; Αυτούς που κάνουν μπάνιο μόνο τις Κυριακές και βρωμοκοπάνε απ’ την ιδρωτίλα και το αφτερσειβ; Αυτούς με μαλλί σα περουκίνι, μελαχρινό, ίσιο σα κλωστή και αδύνατους σαν κάτι πουστράκια που είναι στην πρεζα;

Ή είσαι σαν αυτούς τους ευτραφείς με μερσεντές που δε βλέπουν ούτε το πουλί τους και καφριλιάζουν όλη μέρα στο γραφείο τους μπας και τους έρθει καμιά υπόθεση;

Γιατί συμβολαιογράφος μια φορά δεν είσαι. Γι’ αυτό ερωτώ.
Οπως βλεπω δεν θα ξαναρωτησεις....

wasabi

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2019
Like
66
Πόντοι
1
Οπως βλεπω δεν θα ξαναρωτησεις....
Αλέξανδρε είσαι από αυτούς τους δικηγορίσκους της κακιάς ώρας που τρέχουν όλη μέρα με ένα φάκελο και σακάκια απ’ τη λαϊκή; Αυτούς που κάνουν μπάνιο μόνο τις Κυριακές και βρωμοκοπάνε απ’ την ιδρωτίλα και το αφτερσειβ; Αυτούς με μαλλί σα περουκίνι, μελαχρινό, ίσιο σα κλωστή και αδύνατους σαν κάτι πουστράκια που είναι στην πρεζα;

Ή είσαι σαν αυτούς τους ευτραφείς με μερσεντές που δε βλέπουν ούτε το πουλί τους και καφριλιάζουν όλη μέρα στο γραφείο τους μπας και τους έρθει καμιά υπόθεση;
:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom