Νέα

Α.Ο.Ζ. η λύση για την έξοδο απο την οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Άντε ωραία σωθήκαμε....τα κονομήσαμε,να'ναι καλά το πασόκ κ οι εβραίοι.
:2funny: :2funny:.δεν κοιμασαι ρε?τεσπα εσενα παρολο που προσπαθεις να μιμηθεις τον ΠΠ(παρανοικο παπια :2funny: :2funny: :2funny:)το ξερεις οτι σε συμπαθω και σε κατανοω παπαζουλινο... ;) ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:2funny: :2funny:.δεν κοιμασαι ρε?τεσπα εσενα παρολο που προσπαθεις να μιμηθεις τον ΠΠ(παρανοικο παπια :2funny: :2funny: :2funny:)το ξερεις οτι σε συμπαθω και σε κατανοω παπαζουλινο... ;) ;)
Την έπεσα νωρίς σήμερα,κατά τις 22:00 κ μόλις σηκώθηκα,δεν το συνηθίζω.

Τί έγινε την αφήσαμε την ΑΟΖ κ πιάσαμε άλλον τρόπο να τα κονομήσουμε τώρα;;; :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Την έπεσα νωρίς σήμερα,κατά τις 22:00 κ μόλις σηκώθηκα,δεν το συνηθίζω.

Τί έγινε την αφήσαμε την ΑΟΖ κ πιάσαμε άλλον τρόπο να τα κονομήσουμε τώρα;;; :2funny:
και κοιμηθηκα νωρις.στο δευτερο που εγραψες η απαντηση φυσικα ειναι οχι.ολα εχουν σχεση με αοζ και ορυκτο πλουτο κ.τ.λ.καταρχην η υποθεση μπορει να παει στο δικαστηριο της χαγης.αν παει τοτε ας αποφασισει οτι αποφασισει να τελειωνουμε και να κανουμε ερευνες κ.τ.λ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
στο δευτερο που εγραψες η απαντηση φυσικα ειναι οχι.ολα εχουν σχεση με αοζ και ορυκτο πλουτο κ.τ.λ.καταρχην η υποθεση μπορει να παει στο δικαστηριο της χαγης.αν παει τοτε ας αποφασισει οτι αποφασισει να τελειωνουμε και να κανουμε ερευνες κ.τ.λ.
Και η Νιγηρία πλούσια χώρα είναι σε ορυκτό πλούτο,αλλά σκατούλες με την διαχείριση που γίνεται.

Οπότε ξυπνάτε λίγο,δείτε ποιος κάνει κουμάντο στα πράγματα κ μετά σκεφτείτε αν θα υπάρξει κέρδος για τον λαό ή για τους επιχειρηματίες από ήλιο,πετρέλαια κ οτιδήποτε άλλο.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Και η Νιγηρία πλούσια χώρα είναι σε ορυκτό πλούτο,αλλά σκατούλες με την διαχείριση που γίνεται.

Οπότε ξυπνάτε λίγο,δείτε ποιος κάνει κουμάντο στα πράγματα κ μετά σκεφτείτε αν θα υπάρξει κέρδος για τον λαό ή για τους επιχειρηματίες από ήλιο,πετρέλαια κ οτιδήποτε άλλο.
το περιμενα οτι θα εβαζες ως παραδειγμα την νιγηρια παπατρολη... :2funny:.καλα το ποιος πρεπει να ξυπνησει ας το αφησουμε καλυτερα...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
το περιμενα οτι θα εβαζες ως παραδειγμα την νιγηρια παπατρολη... :2funny:.καλα το ποιος πρεπει να ξυπνησει ας το αφησουμε καλυτερα...
Καλά γάμα την Νιγηρία κ όλη την Αφρική,έλα εδώ στα δικά μας:Βουλγαρία,Ρουμανία κ Αλβανία....

Με διαχειριστή το πασόκ πραγματικά πιστεύεις πως οι επενδύσεις(αν γίνουν κ όσες) θα οφελήσουν τον λαό;;;
(εφόσον πάντα υπάρχουν πετρέλαια)

Γιατί,επειδή θα υπάρξουν μερικές ξεφτιλισμένες θέσεις εργασίας με βασικό 400e;;;
(κατά πάσα πιθανότητα για τους μετανάστες κιόλας κ όχι τους έλληνες μιας κ αυτοί είναι το φθηνό εργατικό δυναμικό).

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Καλά γάμα την Νιγηρία κ όλη την Αφρική,έλα εδώ στα δικά μας(Βουλγαρία,Ρουμανία κ Αλβανία).....διαφωνείς κάπου;;;

Με διαχειριστή το πασόκ πραγματικά πιστεύεις πως οι επενδύσεις(αν γίνουν κ όσες) θα οφελήσουν τον λαό;;;
(εφόσον πάντα υπάρχουν πετρέλαια)

Γιατί,επειδή θα υπάρξουν μερικές ξεφτιλισμένες θέσεις εργασίας με βασικό 400e;;;
(κατά πάσα πιθανότητα για τους μετανάστες κιόλας κ όχι τους έλληνες).
λοιπον επειδη δεν σε θεωρω παπια απαντω.με οποιονδηποτε διαχειριστη εξουσιας και με οσους και να συμμετασχουν στο φαγοποτι του ορυκτου πλουτου, ελληνες και ξενους παλι αυτο θα ειναι ευεργετικο διοτι ενα μικρο ελαχιστο μερος των εσοδων να παει στο χρεος αυτο θα εχει ευεγερτικες συνεπειες για ολους.αυτο το απλο μπορει καποιος να το καταλαβει.ειναι σημαντικο να μην δανειζεσαι για να πληρωνεις μισθους συνταξεις κ.τ.λ. και να εχεισ μια πηγη εσοδων δικη σου οπως ο ορυκτος πλουτος εστω και αν το μεγαλυτερο μερος αυτου παει σε αλλονων τις τσεπες.τελος οσο οι πολιτες αυτης της χωρας επιμενουν οτι ειναι τζαμαπ ο κοπος να το κανουμε αυτο θεωρωντας το κρατος α τα δωσει ολα τα λεφτα σε χερια ιδιωτων στην ουσια αυτη η ραγιαδιστικη σκεψη ευνοει την κατασταση αυτη γιατι αν πανε θα πουν οτι ηταν αναμενομενο.για μενα οχι.ολα τα κερδη που δικαιουται το ελλληνικο κρατος θελω να πανε στον λαο του και οχι να φανε την μεριδα του λοεοντος απο αυτα τα λαμογια.καποια στιγμη το αυτονοητο που το ξεχασαμε επειδη μας κυβερνουσαν κλεφτες απατεωνες προδοτες(γιατι ηταν οντως προδοτες του κρατους) πουλημενοι φραγκατοι διαφθαρμενοι πολιτικοι και ιδιοκτητες ΜΜΕ, πρεπει να γινει η βασικη μας νοοτροπια και οχι αυτα που γραφεις εσυ και αλλοι.αυτα.

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
o kostas_thai , τα λέει σωστά , και σχεδόν έχουμε ταυτόσημες απόψεις .

Όμως θέλω να επανάλαβω και στο thread της ΑΟΖ, μια προσωπική μου εκτίμηση, λόγω της παρελθούσης εμπειρίας ( '81 - '09)  , ότι οποιαδήποτε παράγωγα αριστερισμού επι του πρακτέου , δεν δημιουργούν πρόβλημα
μόνο στην διαχείρηση του πλούτου , αλλά θέτουν και σε αμφισβήτηση την ίδια την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος της ΑΟΖ .

Όπως όλα δείχνουν ,και παρά τις πολλές δυσκολίες ή καλύτερα θα έλεγα σε πείσμα αυτών που δημιουργούν δυσκολίες στο εγχείρημα , η ΑΟΖ θα ανακηρυχθεί και οι πρώτες συμφωνίες θα είναι με Ιταλία και Αλβανία.

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Κυπριακό – ΑΟΖ στη συνάντηση Χριστόφια – Παπαδήμου

To κυπριακό, η αξιολόγηση των εξελίξεων μετά τον εντοπισμό υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ σε συνάρτηση με τις προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τομέα ενέργειας αλλά και η πορεία της οικονομίας είναι τα κύρια θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση στη συνάντηση του προέδρου Χριστόφια με τον έλληνα Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος πραγματοποιεί σήμερα πρώτη επίσημη διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ο κ. Παπαδήμος αφού σημείωσε ότι η επίσκεψη του πραγματοποιείται σε μια σημαντική και δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα αλλά και για την Κύπρο, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας τόνισε:

«Προσβλέπω σε πολύ ουσιαστική και χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων με τον πρόεδρο Χριστόφια καθώς και με τους υπόλοιπους συνομιλητές με στόχο να πετύχουμε καλύτερο συντονισμό των προσπαθειών για την επίλυση του κυπριακού για την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης και για την ενίσχυση της συνεργασίας στον τομέα της ενέργειας».

StockWatch

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
o kostas_thai , τα λέει σωστά , και σχεδόν έχουμε ταυτόσημες απόψεις .

Όμως θέλω να επανάλαβω και στο thread της ΑΟΖ, μια προσωπική μου εκτίμηση, λόγω της παρελθούσης εμπειρίας ( '81 - '09)  , ότι οποιαδήποτε παράγωγα αριστερισμού επι του πρακτέου , δεν δημιουργούν πρόβλημα
μόνο στην διαχείρηση του πλούτου , αλλά θέτουν και σε αμφισβήτηση την ίδια την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος της ΑΟΖ .

Θα ήθελες να το τεκμηριώσεις αυτό; Μέχρι τώρα γνωστές είναι οι παρελκυστικές και αντιεπιχειρησιακές κομματοπηγείς τακτικές (Ναυπηγεία, ΠΑΜΕ, Cabotage). Εννοείς σε αυτό τα επίπεδο ή έχεις κάτι άλλο υπόψιν, που θα εμποδίσει την υλοποίηση ΑΟΖ εξ αριστερών;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Θα ήθελες να το τεκμηριώσεις αυτό; Μέχρι τώρα γνωστές είναι οι παρελκυστικές και αντιεπιχειρησιακές κομματοσκυλικές τακτικές (Ναυπηγεία, ΠΑΜΕ, Cabotage). Εννοείς σε αυτό τα επίπεδο ή έχεις κάτι άλλο υπόψιν, που θα εμποδίσει την υλοποίηση ΑΟΖ εξ αριστερών;
www.palo.gr/cluster/articles/eidhseis-kypros/780/?clid=3038684]Το ΚΚΕ στηρίζει το δικαίωμα της Κύπρου να έχει ΑΟΖ[/url]

www.antikry.com/2011/01/blog-post_3486.html]Αλέξης Τσίπρας: Προσωπική διπλωματία Γ. Παπανδρέου και ατλαντισμός | Στην Προ Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση για τα εθνικά θέματα  [/url]

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Θα ήθελες να το τεκμηριώσεις αυτό; Μέχρι τώρα γνωστές είναι οι παρελκυστικές και αντιεπιχειρησιακές κομματοσκυλικές τακτικές (Ναυπηγεία, ΠΑΜΕ, Cabotage). Εννοείς σε αυτό τα επίπεδο ή έχεις κάτι άλλο υπόψιν, που θα εμποδίσει την υλοποίηση ΑΟΖ εξ αριστερών;

είμαι στο επίπεδο της εμπειρίας προς το παρόν,
δεν έχω φτάσει στο επίπεδο της κωδικοποίησης ώστε
να γίνει γνώση και να αποτελέσει το "τεκμήριο" που ζητάς ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κάλα ''έμπειρε'',δες τα λινκ από πάνω σου.

Εκτός αν θεωρείς το πασόκ αριστερά.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Άρα λοιπόν στη πρώτη περίπτωση, της παρελκυστικής λειτουργίας.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Άρα λοιπόν στη πρώτη περίπτωση, της παρελκυστικής λειτουργίας.

νομίζω ότι η ίδια η ιδεολογία δημιουργεί όχι μόνο παρελκυστικές αλλά και διαστρεβλωμένες λειτουργίες

δεν ξέρω όμως τον ακριβή "παθοφυσιολογικό" μηχανισμό που συμβαίνει αυτό

Κάλα ''έμπειρε'',δες τα λινκ από πάνω σου.

Εκτός αν θεωρείς το πασόκ αριστερά.

συγνώμη φίλε μου , δυστυχώς ούτε εσένα προσωπικά δεν μπορώ να σε πάρω και πολύ στα σοβαρά
ούτε το σύριζα και για κανένα λόγο, εκτός της ψυχοπαθολογίας ,το κκ ...

συζήτα με καναν άλλο  ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
σιγά μην το διαβάσω, απ'ότι είδα στηρίζονται σε δηλώσεις-απόψεις του ΓΑΠ, κάνω λάθος;
Όχι,όντως εκεί στηρίζονται κ κατακρίνουν τις θέσεις του ΓΑΠ για συνεκμετάλλευση κ ξεπούλημα του Αιγαίου.
(τύφλα να χει ο Καρατζαφέρης)

Και μετά ο ρίγκο λέει για την αριστερά....

Μόνη εξήγησει να θεωρεί το πασόκ αριστερά...και άντε το πασόκ του 81 πες ναι,του ΓΑΠ το πασόκ;;; :headbang:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
συγνώμη φίλε μου , δυστυχώς ούτε εσένα προσωπικά δεν μπορώ να σε πάρω και πολύ στα σοβαρά
ούτε το σύριζα και για κανένα λόγο, εκτός της ψυχοπαθολογίας ,το κκ ...

συζήτα με καναν άλλο  ;)
Ααα έτσι πάει.... βαφτίζουμε τον πολιτικό αντίπαλο(ΣΥΡΙΖΑ κ ΚΚΕ) λόγω δικιά μας ψυχασθένειας κ κολλήματος ασόβαρο συνομιλητή κ τελειώνουμε,εμείς γιατί πρέπει να σε πάρουμε στα σοβαρά;;;

Μπούρδες γράφεις αποδεδειγμένα.

Και σίγουρα δεν φταίει η αριστερά για το θέμα της ΑΟΖ όπως επιμένεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom