Ιπτάμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Είναι μαθηματικά βέβαιο κ το ξέρεις πως θα φύγεις πρώτος.
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε και ουκ κακάριζε!
Είναι μαθηματικά βέβαιο κ το ξέρεις πως θα φύγεις πρώτος.
ρε ασε το παπατσολι και απαντησε μου σοβαρατα ιδια έλεγε και ο παπαντρέας για τον μητσοτάκη και για τον καραμανλή...
ρε ασε το παπατσολι και απαντησε μου σοβαρα
ποτε ξεκιναει η νεα σεζον του game of thrones
τοσο πολυ μαν
εφόσον ο μαλάκας ο γέρος του συνεχίζει να πληρώνει ας κάτσει μερικά χρόνια... να τον δώ τώρα που θα του χώσουν δίδακτρα...
όσο γιαυτούς ο παπαζόλης και εσύ λαμβάνετε μέρος σαν πρωταθλητές
μην συγκρινεις τους κυπριους με τους τσετσενους-κοσοβαρους-κουρδους,δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.οι κυπριοι μπορει να εχασαν ενα κομματι απο την κυπρο,αλλα δεν τους συμφερε να ειναι σε εμπολεμη κατασταση,ο τουρισμος εχει μεγαλη κονομα στην κυπρο,και δεν ειναι τοσο μαλακες.οι αλλοι λαοι που αναφερεις ηταν και ειναι ξεβρακωτοι,ειτε γινετε πολεμος ειτε οχι γιαυτους ειναι το ιδιο.ενας που κονομαει πολεμους δεν κανει για μαλακιες.
οσο για την ελλαδα,οπου μπερδευτικαν ελληνες πολιτικοι τα εκαναν σκατα.πιστευω οτι εαν δεν ητανε το τουρκικο προβλημα στην κυπρο, οι κυπριοι δεν υπηρχε περιπτωση να μπουνε στην ευρωπαικη ενωση,στα αρχιδια τους,ετσι και αλλιως μια ζωη αποικια των αγγλων ηταν.παντως για μενα καλα εκαναν και μπηκαν διοτι μπορουν και παιζουν σε πολλα νταμπλο,οταν εχουν προβλημα με τους τουρκους,βαζουν την ελλαδα μπροστα και την ευρωπη,αλλα οταν εχει κονομα κανουν συνεταιριο με την ρωσια.στο τελος τρωει ολο το σκατο στην μαπα η ελλαδα απο ολες τις πλευρες,και ολοι κανουν την δουλεια τους.
οι ελληνες πολιτικοι φαγανε μαγκια απο το γυφτοχωρι των σκοπιων,και θα βγαλουν ακρη σε κονομες που παιζουν μεσα αμερικη-ρωσια-ισραηλ-φυσικα αερια και αλλα τετοια κολπα?
ειναι σαν πουμε σε τυφλο να οδηγηση αεροπλανο.
χαίρομαι που σιγά σιγά όλοι συνειδητοποιούμε ότι ο μόνος δρόμος να βγούμε απο την κρίση περνάει μέσα απο την ανακήρυξη της ΑΟΖ
χαίρομαι που σιγά σιγά όλοι συνειδητοποιούμε ότι ο μόνος δρόμος να βγούμε απο την κρίση περνάει μέσα απο την ανακήρυξη της ΑΟΖ
είναι όλα εγγεγραμμένα εις τους τεστοκρινείς αδένες μου ;)κάτσε τώρα που θα μπεί ο παπατρόλλης με τις οικονομικές του θεωρίες, ο πορδόπαπος με τα διεθνιστικά του, ο κλειστούλης με τα οικωλογικά του (δεν το γράφω λάθος ;)) και ο γκάνκστερ με τα δημευτικά του να δεις τι θα ακούσεις...
οι κυπριοι εξυπηρετουν τα συμφερωντα των αγγλων απο ανεκαθεν,οι ελληνες απο μονοι τους δεν τους ξεσηκωνανε καμια φορα,απλα παιζανε διαφορα παιχνιδια αμερικη-ρωσσια-αγγλια-ισραηλ και βαζανε τα αβουλα οντα που λεγοντε <<ελληνες πολιτικοι>> να βγαινουν μπροστα και να φαινοντε αυτοι μαλακες στο τελος,στον υπολοιπο κοσμο.Ε για αυτο ειπα ρε αδερφε ας εμεναν αγγλικη αποικια να ταν ολα μελι γαλα. Και για μας και για αυτους. Βαλαμε και μεις το χερακι μας και τους ξεσηκωναμε, γιατι με αιτημα την ενωση ξεσηκωθηκαν, γιατι ξεραν οτι για ανεξαρτησιες κλπ δεν υπηρχε περιπτωση μονοι τους.
Αυτο το κολοκυπριακο το πληρωνουμε απο το 50 με το που τελειωσε ο εμφυλιος και δεν εχουμε κερδισει τιποτα εστω σε ανταλλαγμα.
Μεχρι και η μειονοτητα της κωνσταντινουπολης για την κυπρο πηγε στραφι. Τι χαιρι ειδε η Ελλαδα που εμπλεξε με αυτη την ιστορια ηθελα να ξερα.
είναι όλα εγγεγραμμένα εις τους τεστοκρινείς αδένες μου ;)
η ΑΟΖ θα γίνει με το ζόρι και σε πείσμα των αυνανιζόμενων συνπολιτών μας
εδω οι τουρκοι με τις ευλογιες των αμερικανων αμφισβητουν τα περισσοτερα ελληνικα νησια,και θα αφηναν την κυπρο να ενωθει με την ελλαδα? ουτε σε τσοντα θα γινοτανε αυτα.οι αγγλοι (γνωστοι πουστηδες)ειχαν κανει προταση για μοιρασμα της κυπρου σε ελλαδα και τουρκια απο πριν την ζυριχη με αναλογια οπως ειναι τωρα κατεχομενα-μη κατεχομενα.....τυχαιο;δεν νομιζω....
η ελλας απερριπτε τετοια σχεδια με την κρυφη ελπιδα της ενωσης ολης της κυπρου με την ελλαδα μακροπροθεσμα....
ο μακαριος ονειρευοταν αυτοδιαθεση και μια κυπρο αδεσμευτη ισως και να κλινει και προς το ανατολικο μπλοκ εν μεσω ψυχρου πολεμου....δλλ ξυσταρχιδια σου με κασμα ....η κυπρος αλλωστε ηταν το μεγαλυτερο βρετανικο και συμμαχικο-νατοικο ακινητο αεροπλανοφορο στην ανατολικη μεσογειο τοτε......
κατα τα αλλα ειστε ολοι οφτοπικ...το θεμα ειναι οτι οι κυπριοι εν ετει 2011-2012 κηρυξαν ΑΟΖ,απεκτησαν στρατηγικο συμμαχο ισχυρο το ισραηλ και τωρα θα δρεψουν καρπους...θα φανε βεβαια και οι εταιρειες οπως παντα αλλωστε αλλα θα φανε κι αυτοι και θα ξεχρεωσουν....εμεις;
τα αμερικανια δυστηχως σε αυτην την περιπτωση την πατησαν.
σου φανηκα για ξενοδουλος με αυτα που εγραψα?άμα είναι ξενόδουλος κανείς, δεν κρύβεται...
σου φανηκα για ξενοδουλος με αυτα που εγραψα?
αυτες τις μαλακιες να τις λες στα παιδακια που διδασκεις τις μαλακοθεωρειες σου,οχι σε μενα παλιοπαπαρα.
πηδηξα κατι μαλακες σαν και εσενα και εφτασα.δε με λες αμερικανόδουλε (για να είμαι συγκεκριμένος) πότε έφτασες 86?
εγώ 83 σε άφησα...
πήδηξες τάξη?
ω παναγια μου κακο που μας εβρηκεΚαλα το Ισραηλ τα κανε ολα αυτα με τις ΗΠΑ και η Κυπρος εκτελει εντολες. Παρεπιπτοντως το Ισραηλ εκανε κατι που προαιωνιως ηθελε, δλδ να βαλει ποδι στην Κυπρο ( και την Κρητη).
Η δε Κυπρος, βλεποντας οτι η Ελλαδα δε μπορει να την στηριξει αλλο, θα στηριχθει μονοπλευρα στο Ισραηλ απο εδω και περα και θα γινει κατι σαν προτεκτορατο. Και απο εδω και περα θα αρχισει να " απο-ελληνοποιειται".
Το Ισραηλ ναι μεν θα εξωπεταξει τους Τουρκους απο εκει, ειτε με το καλο ειτε με το ασχημο, αλλα το ιδιο θα κανει- ισως πιο μακροπροθεσμα- και με την Ελλαδα...