Νέα

Οι Κύπριοι αδελφοι μας εχουν @@....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να κηρυξουμε αμεσα ΑΟΖ με οποιο κοστος εν οψει της επερχομενης εθνικης μας μνημονιακης καταστροφης;

• ναι

Ψήφοι: 48 78,7%
  • οχι

Ψήφοι: 5 8,2%
  • δεν ξερω/δεν απαντω

Ψήφοι: 8 13,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    61
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
εφόσον ο μαλάκας ο γέρος του συνεχίζει να πληρώνει ας κάτσει μερικά χρόνια... να τον δώ τώρα που θα του χώσουν δίδακτρα...

όσο γιαυτούς ο παπαζόλης και εσύ λαμβάνετε μέρος σαν πρωταθλητές

εισαι μαλακας εισαι κ μαλακας

δες τι επιδοση εχει στον παγκο ο χρυσος ολυμπιονικης στον παγκο στο γουειτλιφτινγκ κ μετα μιλα που τους παρουσιαζεις σαν παρακατιανους λαμπρο κωνστανταρα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εισαι μαλακας εισαι κ μαλακας

δες τι επιδοση εχει στον παγκο ο χρυσος ολυμπιονικης στον παγκο στο γουειτλιφτινγκ κ μετα μιλα που τους παρουσιαζεις σαν παρακατιανους λαμπρο κωνστανταρα

εμ εσύ είσαι η αποθέωση της μαλακίας διότι δεν ξέρεις την διαφορά μεταξύ paraolympics και special olympics...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
εμ εσύ είσαι η αποθέωση της μαλακίας διότι δεν ξέρεις την διαφορά μεταξύ paraolympics και special olympics...

κ αυτοι ακομα ψυχικη δυναμη εχουν για να κατεβαινουν

εσυ για κανα κατρουτσο εισαι κ καμια σεφταλια με την νταρια στο ταβερνακι κοντα στην φραντζη

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
οι κυπριοι ειναι μεγαλα μουνοσκυλα με φθονο για τους ελληνες

οι κυπριες μεγαλες παρθενοπιπιτσες κ μαυριδερες γκαγκανιασμενες με τριχοφυια

ψαχνουν τον μαλακα τους απο τις τελευταιες ταξεις του λυκειου κ ερχονται να σπουδασουν ελλαδα τσαμπα κ με χαμηλοτερα μορια απο τους ελληνες

το κυπριακο φυσικο αεριο που του ηρθε του τσιφλικα να ανοιξει θρεντ βραδυατικα το γραφω στα παπαρια μου

:2on1: :2on1: :2on1:

Κόμπλεξ και μαλακία στον εγκεφάλο.

Αντιπαρέρχομαι.

Καλά κάνουν οι Κύπριοι και θα τους βγει το εγχείρημα διότι ο τολμών νικα.
Εμεις φυσικά με τα χαζοχαρούμενα κόμματα που κυβερνάνε και το προβληματικό πολιτικό σκηνικό δεν υπάρχει περίπτωση να ανακυρήξουμε ΑΟΖ ποτέ των ποτών.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
:shit:μονο γι αυτο κανουν τα ζωα απ την κυπρο.πονηριδηδες,μιλανε μια γλωσσα που δεν καταλαβαινει κανεις και λενε τα χειροτερα για μας.για τις γυναικες τους δεν χρειαζεται να  γραψω τιποτα τις ξερουν και γελανε και οι πετρες μαζι  τους

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εφόσον ο μαλάκας ο γέρος του συνεχίζει να πληρώνει ας κάτσει μερικά χρόνια... να τον δώ τώρα που θα του χώσουν δίδακτρα...

όσο γιαυτούς ο παπαζόλης και εσύ λαμβάνετε μέρος σαν πρωταθλητές
Έχεις δίκιο....μέγας μαλάκας είναι,οι σωστοί πατεράδες δεν σπαταλάν χρήμα στα ανεπρόκοπα παιδιά τους,το μαζεύουν για να έχουν να πηδάνε πουτάνες.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Έχεις δίκιο....μέγας μαλάκας είναι,οι σωστοί πατεράδες δεν σπαταλάν χρήμα στα ανεπρόκοπα παιδιά τους,το μαζεύουν για να έχουν να πηδάνε πουτάνες.

οχι μονο να τις πηδανε
αλλα να γραφουν στον κωλο τους το νικνειμ κ να τις παρουσιαζουν σαν γκομενες τους σε πουτανοσαιτ  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

αμα ήμουν στην θέση του γέρου σου θα σου είχα κόψει το επίδομα μετά το 10ο εξάμηνο... να τα βγάλεις πέρα μόνος σου...

αλλο πράγμα είναι να στηρίζεις το παιδί σου για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να ζήσει μόνο του με αξιοπρέπεια και άλλο να ταίζεις έναν χαραμοφάη ο οποίος γουστάρει να το παίζει φοιτητής και αιώνια αδικημένος...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αμα ήμουν στην θέση του γέρου σου θα σου είχα κόψει το επίδομα μετά το 10ο εξάμηνο... να τα βγάλεις πέρα μόνος σου...

αλλο πράγμα είναι να στηρίζεις το παιδί σου για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να ζήσει μόνο του με αξιοπρέπεια και άλλο να ταίζεις έναν χαραμοφάη ο οποίος γουστάρει να το παίζει φοιτητής και αιώνια αδικημένος...
Ο γιος σου δεν έμεινε Ελλάδα να σπουδάσει για να μην σε βλέπει κ σιχαίνεται τον εαυτό του έτσι δεν είναι;;;

Πες την αλήθεια....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
Ο γιος σου δεν έμεινε Ελλάδα να σπουδάσει για να μην σε βλέπει κ σιχαίνεται τον εαυτό του έτσι δεν είναι;;;

Πες την αλήθεια....
εσυ γιατι εμεινες ελλαδα,δε μας λυπασε καθολου  :helpplea:
καμια χωρα χωρις ιντερνετ υπαρχει να γλυτωσουμε απο τον ανεπροκοπο  :zfuck:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Πες την αλήθεια....

ο γιός μου μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εδώ μου ζήτησε να συνεχίσει εκτός Ελλάδος... που είναι το πρόβλημα σου εσένα??

πες και σύ τον γέρο σου να σε στείλει .. και να δούμε τι θα πεί ο έρμος που εξι χρόνια τώρα ακόμη στο πρώτο έτος είσαι...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ο γιός μου μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εδώ μου ζήτησε να συνεχίσει εκτός Ελλάδος... που είναι το πρόβλημα σου εσένα??

πες και σύ τον γέρο σου να σε στείλει .. και να δούμε τι θα πεί ο έρμος που εξι χρόνια τώρα ακόμη στο πρώτο έτος είσαι...
Εκτός από το ότι είσαι ένας πεταμένος γεροπούστης πουθενά αλλού.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097

Εκτός από το ότι είσαι ένας πεταμένος γεροπούστης πουθενά αλλού.
ρε δε το κοβεται και οι δυο το χοντρενεται

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πουθενά αλλού ??? δηλαδή και που αλλού πήγες με τα λεφτά του γέρου σου ρε??
Όταν ψοφήσεις με το καλό θα σου ανάψω μια λαμπάδα άλλο πράγμα με τα λεφτά του γέρου μου πάντως,να το ξέρεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όταν ψοφήσεις με το καλό θα σου ανάψω μια λαμπάδα άλλο πράγμα με τα λεφτά του γέρου μου πάντως,να το ξέρεις.

αφού σου είπα ρε.. .περιμένω να σε νεκροφιλήσω πρώτα...  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom