Νέα

Οι Κύπριοι αδελφοι μας εχουν @@....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να κηρυξουμε αμεσα ΑΟΖ με οποιο κοστος εν οψει της επερχομενης εθνικης μας μνημονιακης καταστροφης;

• ναι

Ψήφοι: 48 78,7%
  • οχι

Ψήφοι: 5 8,2%
  • δεν ξερω/δεν απαντω

Ψήφοι: 8 13,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    61

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οι Κυπριοι δεν ειναι αδερφια μας και δεν ειναι Ελληνες,ειναι Κυπριοι!Μπορει να ειναι Ελληνοφωνες αλλα ΟΧΙ Ελληνες!
Ο Ελληνας μιλαει ελληνικα και οχι ακαταλαβιστικα,εχει την Ελληνικη σημαια και πρωτου μπουμε στο Ευρω,ειχε τη δραχμη και οχι την κυπριακη λιρα.
Κακως χρησιμοποιουνε και τον εθνικο μας [size=20pt]υπνο[/size].Εχουν την απαιτηση παντα εμεις να φροντιζουμε γι αυτους αλλα αυτοι οχι για μας.Γι αυτους ειμαστε οι ελλαδιτες,οι καλαμαραδες οπως μας λενε.
Οι κυπριοι μαθητες εχουν μορια στα πανεπιστημια μας και παιρνουν θεσεις απο τα ελληνοπουλα,ενω δεν ισχυει το αντιστροφο...
Εχουν ερθει ολοι οι τραγουδιστες τους εδω(Χατζηγιαννης,Βισση και πολλοι αλλοι) και μας κανουν τους καμποσους.
Γι αυτο λοιπον,κωλοκυπριοι να πατε να γαμηθειτε και μακαρι να σας παρει η Τουρκια να φατε καλα!Εγω δεν θα πολεμησω για σας αν ερθει εκεινη η ωρα,προτιμω να λιποτακτησω παρα να πολεμησω για τους σιχαμενους.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ε,υμνο...ενα τυπογραφικο καναμε...

mariosx5

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ante gamisou re malaka pou tha krineis  tin kypro?  oute tin istoria sou den ksereis kopane

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Οι Κυπριοι δεν ειναι αδερφια μας και δεν ειναι Ελληνες,ειναι Κυπριοι!Μπορει να ειναι Ελληνοφωνες αλλα ΟΧΙ Ελληνες!
Ο Ελληνας μιλαει ελληνικα και οχι ακαταλαβιστικα,εχει την Ελληνικη σημαια και πρωτου μπουμε στο Ευρω,ειχε τη δραχμη και οχι την κυπριακη λιρα.
Κακως χρησιμοποιουνε και τον εθνικο μας υπνο.Εχουν την απαιτηση παντα εμεις να φροντιζουμε γι αυτους αλλα αυτοι οχι για μας.Γι αυτους ειμαστε οι ελλαδιτες,οι καλαμαραδες οπως μας λενε.
Οι κυπριοι μαθητες εχουν μορια στα πανεπιστημια μας και παιρνουν θεσεις απο τα ελληνοπουλα,ενω δεν ισχυει το αντιστροφο...
Εχουν ερθει ολοι οι τραγουδιστες τους εδω(Χατζηγιαννης,Βισση και πολλοι αλλοι) και μας κανουν τους καμποσους.
Γι αυτο λοιπον,κωλοκυπριοι να πατε να γαμηθειτε και μακαρι να σας παρει η Τουρκια να φατε καλα!Εγω δεν θα πολεμησω για σας αν ερθει εκεινη η ωρα,προτιμω να λιποτακτησω παρα να πολεμησω για τους σιχαμενους.
Yπάρχει επιλογή στον πόλεμο;
Δεν το ήξερα αλλά τεσπα.
Τύπε εαν λιποτακτήσεις όμως δεν θα μπορέσεις να μπείς δημόσιο.
Το σκέφτηκες καλά;

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Δεν με ενδιαφερει να μπω στο δημοσιο και ουδεποτε με ενδιεφερε.Εχω δικια μου δουλεια.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Όπως και μερικοί τους με κανα κονέ αν έχουν κάποιον ξεχασμένο συγγενή που ζει στην Ελλάδα τα μαγειρεύουν έτσι ώστε να υπηρετήσουν εδώ πέρα όπου η θητεία για αυτούς στον Ε.Σ είναι μόλις 3 μήνες  :headbang:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Όπως και μερικοί τους με κανα κονέ αν έχουν κάποιον ξεχασμένο συγγενή που ζει στην Ελλάδα τα μαγειρεύουν έτσι ώστε να υπηρετήσουν εδώ πέρα όπου η θητεία για αυτούς στον Ε.Σ είναι μόλις 3 μήνες  :headbang:
Πες τα...και ποσα αλλα που δεν ξερουμε.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Γίνεσαι σοφότερος με αυτά που διαβάζεις εδώ μέσα  :huh:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Δεν με ενδιαφερει να μπω στο δημοσιο και ουδεποτε με ενδιεφερε.Εχω δικια μου δουλεια.
και μετα απο εναν πόλεμο πιστεύεις οτι θα συνεχίσεις να έχεις δική σου δουλειά.
Οκ.
Πάσο.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
και μετα απο εναν πόλεμο πιστεύεις οτι θα συνεχίσεις να έχεις δική σου δουλειά.
Οκ.
Πάσο.
και εσυ πιστευεις οτι μετα απο ενα πολεμο θα συνεχισει να υπαρχει δημοσιο...
οκ.
πασο.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
και εσυ πιστευεις οτι μετα απο ενα πολεμο θα συνεχισει να υπαρχει δημοσιο...
οκ.
πασο.
Τα βλέπω.
Το κράτος μπορεί να αλλάξει μορφές (φέουδο,πόλη-κράτος) αλλά ποτέ δεν θα σταματήσει να υπάρχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom