kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ας κυρηξουμε αοζ και ας παμε χαγη τοτε για τις περιοχες οπου θα αμφισβητηθουν απο αλλες χωρες.τι πιο απλο λοιπον.
ας κυρηξουμε αοζ και ας παμε χαγη τοτε για τις περιοχες οπου θα αμφισβητηθουν απο αλλες χωρες.τι πιο απλο λοιπον.
ναι αρκει να παρακολουθει η ελλαδα τα τεκτενομενα.¨οχι .. ας κηρύξουμε ΑΟΖ και ας πάνε άλλοι στην Χάγη να αμφισβητήσουν περιοχές... εμείς δεν έχουμε κανένα μα κανένα λόγο να συζητήσουμε και να διαπραγματευτούμε για πράγματα που ΕΙΝΑΙ δικά μας...
ακριβώς¨οχι .. ας κηρύξουμε ΑΟΖ και ας πάνε άλλοι στην Χάγη να αμφισβητήσουν περιοχές... εμείς δεν έχουμε κανένα μα κανένα λόγο να συζητήσουμε και να διαπραγματευτούμε για πράγματα που ΕΙΝΑΙ δικά μας...
¨οχι .. ας κηρύξουμε ΑΟΖ και ας πάνε άλλοι στην Χάγη να αμφισβητήσουν περιοχές... εμείς δεν έχουμε κανένα μα κανένα λόγο να συζητήσουμε και να διαπραγματευτούμε για πράγματα που ΕΙΝΑΙ δικά μας...
ακριβώς
αυτό είναι το δίκαιο δικαίωμά μας, τελεία και πάυλα
μάλλον εσύ πρέπει να τις ψάξεις φίλε μου , είναι αδικαιολόγητα και παράλογα τα όσα λές , προσωπικά δεν βρίσκω νόημα να ασχοληθώ άλλο (παρότι όπως είδες χθές είχα όλη την ευγενή διάθεση να συζητήσω) , εκτός φυσικά αν δικαιολογήσεις επι της ουσίας τα λεγόμενά σου και όχι με μισόλογαΛοιπόν το μόνο που κάνετε είναι να προκαλείτε το γελωτα του ππ και συνακόλουθα του παπαδακίου
Δεν υπάρχει έτσι δικαιωμά μας. Η Ιταλία θέλει 60 % και δεν γίνεται η συμφωνία. Ψάξετε λίγο τις αποφάσεις.
Δηλαδή τέλος το stratego;;;Λοιπόν το μόνο που κάνετε είναι να προκαλείτε το γελωτα του ππ και συνακόλουθα του παπαδακίου
Δεν υπάρχει έτσι δικαιωμά μας. Η Ιταλία θέλει 60 % και δεν γίνεται η συμφωνία. Ψάξετε λίγο τις αποφάσεις.
Λοιπόν το μόνο που κάνετε είναι να προκαλείτε το γελωτα του ππ και συνακόλουθα του παπαδακίου
μάλλον εσύ πρέπει να τις ψάξεις φίλε μου , είναι αδικαιολόγητα και παράλογα τα όσα λές , προσωπικά δεν βρίσκω νόημα να ασχοληθώ άλλο (παρότι όπως είδες χθές είχα όλη την ευγενή διάθεση να συζητήσω) , εκτός φυσικά αν δικαιολογήσεις επι της ουσίας τα λεγόμενά σου και όχι με μισόλογα
και δεύτερον νομίζω ότι χρειάζεται να θέσω εδώ ένα συμβολικό ερώτημα , περί των διαφόρων ζωυφίων και ανοϊκών που παρεισφρύουν συχνά εδώ για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα :
ποιός είναι πιό ηλίθιος , ο ηλίθιος , ή αυτός που ασχολείται με την γνώμη του ηλίθιου ?
ή
πόσο πιο ηλίθιος είναι αυτός που όχι μόνο ασχολείται αλλά και σέβεται την άποψη ενός ηλίθιου ?
μάλλον εσύ πρέπει να τις ψάξεις φίλε μου , είναι αδικαιολόγητα και παράλογα τα όσα λές , προσωπικά δεν βρίσκω νόημα να ασχοληθώ άλλο (παρότι όπως είδες χθές είχα όλη την ευγενή διάθεση να συζητήσω) , εκτός φυσικά αν δικαιολογήσεις επι της ουσίας τα λεγόμενά σου και όχι με μισόλογα
και δεύτερον νομίζω ότι χρειάζεται να θέσω εδώ ένα συμβολικό ερώτημα , περί των διαφόρων ζωυφίων και ανοϊκών που παρεισφρύουν συχνά εδώ για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα :
ποιός είναι πιό ηλίθιος , ο ηλίθιος , ή αυτός που ασχολείται με την γνώμη του ηλίθιου ?
ή έργο
πόσο πιο ηλίθιος είναι αυτός που όχι μόνο ασχολείται αλλά και σέβεται την άποψη ενός ηλίθιου ?
Δυστυχώς όμως ο ππος πού την επιχειρηματολογία του(...) έχουμε θαυμάσει σε άλλα thread σε αυτό έχει δίκιο.
Παρέθεσα ένα pdf με καμία δεκαριά άρθρα, συμπεριλαμβανομένου και του κ.Λυγερού, πού μπορούν να σου λύσουν πολλές απορίες.
Οι προτάσεις του κ. Λυγερού δεν αποτελούν μέρος συμφωνίας. Η διαδικασία περιγράφεται ως άνω, στο παράρτημα της συμφωνίας. Για διαφορές το δικαστήριο λαμβανει και άλλα υπόψη, επιπλέον των απόψεων του κ. Λυγερού.
Για τους χαρακτηρισμούς κάνε τις αναγωγές σου......
Άν ακόμα και απο την παράθεση του χαζοχαρούμενου (που ένας θεός ξέρει με τι ακριβώς χαίρεται, μάλλον είναι το σύνηθες σύμπτωμα της άννοιας )
εξάγει κάποιος το συμπέρασμα ότι οι διαπραγματεύσεις γίνονται όπως γουστάρει ο καθένας και
εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν δικαιώματα... ε τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά
Αυτό που κάνεις πάντως δεν είναι σωστό,να τον αφήνεις έτσι απροστάτευτο ενώ αρχικά ήσουν μαζί του.Δεν υπάρχει νομικό δεδικασμένο για τις απόψεις του κ. Λυγερού. Comprente?
Άν ακόμα και απο την παράθεση του χαζοχαρούμενου (που ένας θεός ξέρει με τι ακριβώς χαίρεται, μάλλον είναι το σύνηθες σύμπτωμα της άννοιας )
εξάγει κάποιος το συμπέρασμα ότι οι διαπραγματεύσεις γίνονται όπως γουστάρει ο καθένας και
εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν δικαιώματα... ε τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά
Δεν υπάρχει νομικό δεδικασμένο για τις απόψεις του κ. Λυγερού. Comprente?
ομοίως για την οριοθέτηση "όπως γουστάρει ο καθένας" που τόσο πολύ υποστηρίζεις ;)
αλλά ακόμα δεν μας είπες πως απονείμει δικαιοσύνη η Χάγη , με βάση ποιον κανόνα το κάνει?
ή θα πείς πάλι ότι πρέπει να διαπραγματευτεί και το δικαστήριο με τους διαφωνούντες ?
ομοίως για την οριοθέτηση "όπως γουστάρει ο καθένας" που τόσο πολύ υποστηρίζεις ;)
αλλά ακόμα δεν μας είπες πως απονείμει δικαιοσύνη η Χάγη , με βάση ποιον κανόνα το κάνει?
ή θα πείς πάλι ότι πρέπει να διαπραγματευτεί και το δικαστήριο με τους διαφωνούντες ?
τη συνθήκη τη διάβασα πράγμα που δεν νομίζω να έχεις κάνει εσύ , για να λές έστω και "ανακήρυξη όπου γουστάρει ο καθένας"Δεν είπα οριοθέτηση όπου γουστάρει είπα ανακύρηξη.
Αντί να αμφιβάλλεις, χωρίς να είσαι ενημερωμένος, διάβασε για τη συνθήκη.
Με πολλούς κανόνες, όταν υπάρχουν διαφωνίες. Είπα ψαξε αποφάσεις.
Η μέση γραμμή είναι το σύνηθες.
τη συνθήκη τη διάβασα πράγμα που δεν νομίζω να έχεις κάνει εσύ , για να λές έστω και "ανακήρυξη όπου γουστάρει ο καθένας"
και επίσης έχω υπόψη μου τι ακριβώς διαπραγματεύτηκε η Κύπρος στις συμφωνίες της, πουθενά δεν βρήκα "αυθαιρεσία και ότι νά ναι"
η "μέση γραμμή" υπολογίζεται με μαθηματικό τρόπο παντού σε όλο τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο
αν έχεις βρεί άλλο κανόνα υπολογισμού εσύ τότε πάς για Nobel
και τέλος δεν είμαι δικηγόρος ,οπότε δεν έχω πρόσβαση σε αποφάσεις
αν είσαι εσύ, πές μας επιτέλους τους " άλλους κανόνες" που τόσο πολύ διατείνεσαι ότι υπάρχουν
Ανακύρηξη κάνει όπου γουστάρει ο καθένας. Άμα δεν το κατάλαβες ακόμα...
Πάρε εδώ του κ. Καρύωτη, μπάς και