τιποτα δε μου φταιει το παιδακι .τι σου φταιει η κορη μου που αναπνεει τα σκατα που βγαζει η εξατμιση σου ρε???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
700 euro πρόστιμο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alex267
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 151
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ελα ρε τωρα τα εργοστασια βγαζουν τα καυσαερια οι εξατμισεις πειραξανε; εκει το κρατος τι κανει;
barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Ε όχι και χιλιοστή!244η μπορεί...
Το πιασαμε το υπονοουμενο...ε οχι και ολα μου τα post - ειπαμε...
Χωρις πλακα αν βρε8εις ποτε Λιουμπλιανα μην ξεχασεις να το επισκεφτεις...
gatto verde....
τιποτα δε μου φταιει το παιδακι .
Στην ιδια πολυκατοικια μενετε ρε ?
Επισκέπτης
εσυ κυριε σπουδαγμενε χλιδαμπουρα που συνεχως κλαιγεσαι για τα χαλια της χωρας μας,θα επρεπε να ξερεις οτι οι κοινωνιες βελτιωνονται οταν οι πολιτες που τις απαρτιζουν ενεργουν συνεχως αυτοβελτιωτικα..συνεχισε λοιπον να κλαιγεσαι & εκ παραλληλου να μην περνας κτεο..εξυπνακια..Στην Ελλαδα οι κρατουμενοι βγαινουν σαν κυριοι απο την πορτα. Παλιοτερα δυο δυο την κποπαναγανε. Τωρα η ακριβεια τους εκλεισε μέσα!!!
Οσο για τα ΚΤΕΟ αυτο το προγραμμα προκλησης σε ποια γραμματα ειναι?? Δεν θυμαμαι χρονια αλλα σε δραχμες πληρωσα εγω και ουτε που το σκεφτομα το ΚΤΕΟ!!!
Τελος τα προστιμα ειναι μονο για τα φραγκα!! Αν ηθελαν να μας συνετησουν θα επρεπει να ειχαν προστιμο 100€ και ελεχγους ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ οχι 30,000€ προστιμο και να πιανουν 5 το χρονο σαν το Τζοκερ!!
πες
πες μας κ μαρκα ρε ανθρωπεεμενα αν με σταματησουν(χτυπα ξυλο) δεν θα μου ριξουν προστιμο αλλα θα με απελασουν απο τη χωρα
φιμε παντου
δεν εχω σημα
δεν εχω κτεο
δεν εχω πινακιδα μπροστα
η αδεια ειναι 999 ενω εχω 1600
προβολεις αλα εβολουσιον
υπερβολικο θορυβο εξατμισης
υπερβολικο θορυβο ηχοσυστηματως
καθε που βλεπω στρουμφ σταυροκοπιεμαι σα μαλακας
ειπα πιο πανω ρε φιλαρακι ενα πολακι εχωπες πες μας κ μαρκα ρε ανθρωπε
αλλα δεν μπορεις να πεις απο την περιγραφη σκεφτεσαι τεσταροσα και πανω
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Αυτο το κρατος ειναι ενα μπουρδελο και ολοι οι νομοι που βγαζει
ειναι για να περνει περισσοτερα χρηματα.
Με σταματανε σημερα με το ιχ , μου ειχε λιξει για 4 μηνες το κτεο και για ενα μηνα
η καρτα καυσαεριων , με αποτελεσμα να παρω ενα bonus των 700 euro.
Αλλα δεν πειραζει γιατι ολοι μας περνουμε μισθο πανω απο 2000 euro.
Ντροπη στους νομους και στους αστυνομικους χωρις αισθηση της πραγματικοτητας.
Αφρικανοι εισαι εσυ ειναι ολοι οι ομοιοι σου ρε γαβ-γαβ που παρανομεις και διαμαρτυρεσαι οταν σου βαζουν προστιμο!Πληρωνε τωρα την προστιμαρα,να εισαι νομοταγης πολιτας εφεξης ναοουυυμε!
Επισκέπτης
μα όταν η πολιτεία δίνει ασυλία σε άτομα που τρώνε δις στον μισθωτό θα κολλήσουμε?εσυ κυριε σπουδαγμενε χλιδαμπουρα που συνεχως κλαιγεσαι για τα χαλια της χωρας μας,θα επρεπε να ξερεις οτι οι κοινωνιες βελτιωνονται οταν οι πολιτες που τις απαρτιζουν ενεργουν συνεχως αυτοβελτιωτικα..συνεχισε λοιπον να κλαιγεσαι & εκ παραλληλου να μην περνας κτεο..εξυπνακια..
εισαι θεος φορτσα ελλαδαρα με τα σοφερια σουνα ρωτησω κατι απλο; αφου αυτο το μπουρδελο το αφρικανικο κρατος μου επιτρεπει να τρεχω στην εθνικη 120 γιατι μπορω να αγορασω ενα γρηγορο αμαξι; εμενα το ΤΤ πιανει τα 120 στην 3η χαλαρα. η θα πρεπει να καψω το μοτορι η να εισαγουμε μονο ....νισσαν μικρα. η τεχνολογια εξελισεται βγαινουν μικρα αμαξια με πολλα αλογα (κακως βεβαια) πρεπει και η υποδομη για αυτα τα αυτοκινητα να γινει (οι δρομοι δλδ) πιστευω για τους δρομους που εχουμε οι Ελληνες ειναι απο τους καλυτερους οδηγους του κοσμου
Καλα σου κανανε. Δεν ξερεις τους νομους?
Γιατι να στην χαρισουνε δηλαδη? Εισαι μαγκας εσυ?
Στο μπουρδελο επειδη τα εχουνε κανει μανταρα το μονο που χρειαζονται ειναι χρηματα.
Τα περνουν η με τον εναν η με τον αλλον τροπο. Σκοπος αυτου του post ειναι οτι
θεωρω χαζο να μου δινει κληση 700 euro καποιος που ζει στο δημοσιο ετσι απλα,
για μια παραβαση τοσο μεγαλη και τοσο καταστροφικη.
Γιατι να στην χαρισουνε δηλαδη? Εισαι μαγκας εσυ?
Στο μπουρδελο επειδη τα εχουνε κανει μανταρα το μονο που χρειαζονται ειναι χρηματα.
Επισκέπτης
αρα???οσο οι κυβερνωντες ειναι λαμογια εσεις δικαιουστε να γαματε τα παντα & ταυτοχρονως να κλαιτε συνεχως για την καταντια της κοινωνιας μας..ασεμε ρε..εσυ δεν παιζεσαι ετσι & αλλιως..μα όταν η πολιτεία δίνει ασυλία σε άτομα που τρώνε δις στον μισθωτό θα κολλήσουμε?
Επισκέπτης
χαιρε θρασος απυθμενο..Στο μπουρδελο επειδη τα εχουνε κανει μανταρα το μονο που χρειαζονται ειναι χρηματα.
barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Να σου μιλησω λογω δουλειας με τα σκατατζιδικα,δεν σε συμφερει να μην περνα το οχημα τα ορια καυσαεριων γιατι τοτε καιει τα κερατα του και σου διαλυει και την μηχανη
Οριστε ,
ο κυριος βο8ρος μιλαει τεκμηριωμενα οχι οτι να ναι οπως μερικοι - μερικοι...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
www.freesmileys.org] [/url]να μην περνα???
Επισκέπτης
ναι μωρε..λαθος καταλαβα..εχει βαλει δυο αρνησεις που μας κανουν μια καταφαση..οκ..γραψε λαθος..αμεσως ντοματα..αει τραβα στο ψπσ..
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
www.freesmileys.org] [/url]ναι μωρε..λαθος καταλαβα..εχει βαλει δυο αρνησεις που μας κανουν μια καταφαση..οκ..γραψε λαθος..αμεσως ντοματα..αει τραβα στο ψπσ..
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Το πρόστιμο πληρώνεται. σε δέκα μέρες το μισό. αν περάσουν ολόκληρο δεν υπάρχει πια δικαστήριο όπως παλιά.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
οσο πιο παρανομος εισαι δεν σε πειραζει κανεις. δυστηχως δεν θα ειμαστε οι κουκοι που φερνουμε την ανοιξη. το κρατος δεν μου προσφερει ουτε υγεια ουτε παιδεια ουτε πολλα αλλα που δικαιουμαι εγω γιατι να κανω τις υποχρεωσεις μου αφου δεν εχω δικαιωματα; σε ενα κωλοκρατος που βασιλευουν ζαχοπαπακωστηδες και θεμομακηδες ας ημαστε και εμεις λιγο απατεωνες για λιγα ευρω οχι εκατομυρια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 19K