Νέα

700 euro πρόστιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex267
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πας καλα???επειδη υποστηριζω τον ολυμπιακο ευθυνομαι για αυτα που κανει ο κοκκαλης???δεν πας σε κανενα ψυχιατρειο να σε εξετασουν???
μα αποδέχεσαι την επένδυση στην ομάδα σου με τα βρώμικα λεφτά από τον κρατικό κορβανά που αυτά μπορούσαν να δοθούν σε κοινωνικά έργα για εσένα εμένα τα παιδιά μας.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
μα αποδέχεσαι την επένδυση στην ομάδα σου με τα βρώμικα λεφτά από τον κρατικό κορβανά που αυτά μπορούσαν να δοθούν σε κοινωνικά έργα για εσένα εμένα τα παιδιά μας.
τα δικα σου τα κρατικα λεφτα να κοιτας που πηγανε,παλι εκανες ενα θρεντ μπουρδελο ως συνηθως,εισαι εκτος τοπου και χρονου σε αυτο το σαιτ,ποσταρε κανα βιντεακι παρα να μιλας

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Για ολα φταιει ο Κοκκαλης .... :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
και τι πρεπει να κανω ρε???να αλλαξω ομαδα???

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
λοιπον τελος για σημερα
εχω ενα σπιτι και ενα ζεστο φαι που με περιμενει
καληνυχτα σε ολους και σε ολες

Επισκέπτης
όχι δεν σου λέω αυτό αλλά να ζητήσεις διαφάνεια και καταδίκη αυτών που σε εκμεταλλεύονται.
και που ξερεις οτι δεν το κανω ηδη???και μεχρι να γινει αυτο πρεπει να κυκλοφορω με χαλασμενο καταλυτη,τροποποιημενη μηχανη,εξατμιση & στερεο που γαμανε την ησυχια του κοσμακη,να μην περναω κτεο & γενικα να ειμαι δημοσιος κινδυνος-επιβλαβης για τους συνανθρωπους μου???

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Σχετικά με την υποχρέωση για ΚΤΕΟ, προσοχή:
όπως είπε σύντροφος ΔΕΝ υπάρχει πλέον δικάσιμος. Πρέπει να πληρωθεί (το μισό εντός 10, νομίζω, ημερών).
Όσοι είναι εκπρόθεσμοι, να κλείσουν ραντεβού ΑΜΕΣΩΣ και να μην ρισκάρουν. Η επιβάρυνση για εκπρόθεσμο έλεγχο είναι μικρή: καμιά 35 ευρώ.

Σχετικά με το αν ρυπαίνουν τα αυτοκίνητά μας το περιβάλλον πιο πολύ από τα εργοστάσια, ένα έχω να πω: o Μυτιληναίος ετοιμάζεται να φτιάξει μονάδες παραγωγής ρεύματος με πρώτη ύλη τον άνθρακα. Και μάλιστα έχει ''θεοποιηθεί'' επειδή θα δώσει δουλειά σε κόσμο. Ε, λοιπόν, θα ρίξει τέτοιον πούτσο στο περιβάλλον, που θα βλαστημήσουν το ψωμί που θα φάνε αυτοί που θα δουλέψουν στα εργοστάσιά του.

Επισκέπτης
o Μυτιληναίος ετοιμάζεται να φτιάξει μονάδες παραγωγής ρεύματος με πρώτη ύλη τον άνθρακα. Και μάλιστα έχει ''θεοποιηθεί'' επειδή θα δώσει δουλειά σε κόσμο. Ε, λοιπόν, θα ρίξει τέτοιον πούτσο στο περιβάλλον, που θα βλαστημήσουν το ψωμί που θα φάνε αυτοί που θα δουλέψουν στα εργοστάσιά του.
αρα συνεχιζετε να ρυπαινετε & εσεις αφοβα..η λογικη του παραλογου μας χτυπαει την πορτα..παραιτουμαι..δεν παιζοσαστε με τιποτε..

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
με ποναει αυτο το θρεντ γιατι εφαγα καιγω κληση πριν 10 μερες για ζωνη 360 και πληρωσα 180.το χειροτερο ειναι ομως οτι μου πηραν και το διπλωμα για 10 μερες και λογω της δουλειας μου που ειμαι συνεχεια στο δρομο ειχα προβλημα.τελικα εκανα ενσταση και μου το εδωσαν σε 3 μερες.απο τοτε η ζωνη ειναι αυτοκολητη πανω μου.

Επισκέπτης
και που ξερεις οτι δεν το κανω ηδη???και μεχρι να γινει αυτο πρεπει να κυκλοφορω με χαλασμενο καταλυτη,τροποποιημενη μηχανη,εξατμιση & στερεο που γαμανε την ησυχια του κοσμακη,να μην περναω κτεο & γενικα να ειμαι δημοσιος κινδυνος-επιβλαβης για τους συνανθρωπους μου???
αυτά δεν λύνονται με τα πρόστιμα τα μεγάλα αυτά τα ζητήματα λύνονται με μια ποιο λαϊκή πολιτική όπου το κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου θα είναι ποιο χαμηλό με φτηνά ανταλλακτικά και όχι ακόμη και εδώ στον τομέα του αυτοκινήτου το ίδιο αυτοκίνητο στην Πολωνία η αξία του να είναι στο 45% σε σχέση με την Ελλάδα. 

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αρα συνεχιζετε να ρυπαινετε & εσεις αφοβα..η λογικη του παραλογου μας χτυπαει την πορτα..παραιτουμαι..δεν παιζοσαστε με τιποτε..

Αν μπορείς και διαβάζεις το μυαλό μου και καταλαβαίνεις ότι αυτό εννοούσα, συγχαρητήρια!

Επισκέπτης
αυτά δεν λύνονται με τα πρόστιμα τα μεγάλα αυτά τα ζητήματα λύνονται με μια ποιο λαϊκή πολιτική όπου το κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου θα είναι ποιο χαμηλό με φτηνά ανταλλακτικά και όχι ακόμη και εδώ στον τομέα του αυτοκινήτου το ίδιο αυτοκίνητο στην Πολωνία η αξία του να είναι στο 45% σε σχέση με την Ελλάδα. 
μια απο τα ιδια..αλλα αντι αλλων..συνεχισε μονος σου..ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να βγαλει ακρη μαζι σου..

Επισκέπτης
Αν μπορείς και διαβάζεις το μυαλό μου και καταλαβαίνεις ότι αυτό εννοούσα, συγχαρητήρια!
απο τα συμφραζομενα αυτο καταλαβα..οπως ξερεις το νετ ειναι απροσωπο..δεν ακουσα τον τονο της φωνης σου,ουτε ειδα τις εκφρασεις του προσωπου σου..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Σωστός, αλλά το πρόστιμο είναι η πιο εύκολη λύση. Τα άλλα που λες, θέλουν τεράστια οργάνωση.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
απο τα συμφραζομενα αυτο καταλαβα..οπως ξερεις το νετ ειναι απροσωπο..δεν ακουσα τον τονο της φωνης σου,ουτε ειδα τις εκφρασεις του προσωπου σου..

Ξαναδιάβασε, γιατί εγώ δεν βλέπω να βγαίνει αυτό το νόημα από τα συμφραζόμενα. Απλά κατευθύνεις το μυαλό σου εκεί που θες εσύ. Από τα συμφραζόμενα, για άλλους, πιο εύκολα βγαίνει το ''ελέγξτε κι εμάς για τα ρυπογόνα αυτοκίνητά μας, αλλά μην κάνετε τα στραβά μάτια και στα μεγάλα ψάρια που γαμάνε στο πολλαπλάσιο το περιβάλλον''.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτος φταιει για τα προστιμα και την καταντια της ελλαδας.
παρτε τα παιδια απο την οθονη,θα σας δειξουμε τον μπαμπουλα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
καλά λέει ρε. άσε τον pleasuregiver σε ρόλο χορταρέα, που μπορεί και διαβάζει και το μυαλό των άλλων μέσω ιντερνετ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom