πιο ττ εχεις?οσο πιο παρανομος εισαι δεν σε πειραζει κανεις. δυστηχως δεν θα ειμαστε οι κουκοι που φερνουμε την ανοιξη. το κρατος δεν μου προσφερει ουτε υγεια ουτε παιδεια ουτε πολλα αλλα που δικαιουμαι εγω γιατι να κανω τις υποχρεωσεις μου αφου δεν εχω δικαιωματα; σε ενα κωλοκρατος που βασιλευουν ζαχοπαπακωστηδες και θεμομακηδες ας ημαστε και εμεις λιγο απατεωνες για λιγα ευρω οχι εκατομυρια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
700 euro πρόστιμο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alex267
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 151
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
μα και εσύ δίνεις ασυλία σε λαμόγια.αρα???οσο οι κυβερνωντες ειναι λαμογια εσεις δικαιουστε να γαματε τα παντα & ταυτοχρονως να κλαιτε συνεχως για την καταντια της κοινωνιας μας..ασεμε ρε..εσυ δεν παιζεσαι ετσι & αλλιως..
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
μοντελο 04 180ps με προγραμμα 200+
Επισκέπτης
ετοιμη η δικαιολογια..ευγε νεε μου..ελπιζω να μην μεγαλωσεις παιδια(τουλαχιστον)..οσο πιο παρανομος εισαι δεν σε πειραζει κανεις. δυστηχως δεν θα ειμαστε οι κουκοι που φερνουμε την ανοιξη. το κρατος δεν μου προσφερει ουτε υγεια ουτε παιδεια ουτε πολλα αλλα που δικαιουμαι εγω γιατι να κανω τις υποχρεωσεις μου αφου δεν εχω δικαιωματα; σε ενα κωλοκρατος που βασιλευουν ζαχοπαπακωστηδες και θεμομακηδες ας ημαστε και εμεις λιγο απατεωνες για λιγα ευρω οχι εκατομυρια
καλοοοοοοοοςμοντελο 04 180ps με προγραμμα 200+
Επισκέπτης
αλλα αντι αλλων..ας υποθεσουμε οτι εχεις δικαιο & οντως δινω ασυλια σε λαμογια..τι σχεση εχει αυτο με αυτα που εγραψα???ουτε κανω κατι επιβλαβες για το κοινωνικο συνολο,ουτε κλαιγομαι σαν γκομενουλα απο το πρωι μεχρι το βραδυ..μα και εσύ δίνεις ασυλία σε λαμόγια.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ελα ρε φιλε τωρα σε ποια ουτοπια ζεις; αν πας με το σταυρο στο χερι δεν πας μπροστα.... τι θα κανουμε θα πληρωνουμε φορους αυξησεις και θα περνουμε τα 600? καλα τα λες αλλα αυτα στην ελλαδα δεν περνανε δυστηχωςετοιμη η δικαιολογια..ευγε νεε μου..ελπιζω να μην μεγαλωσεις παιδια(τουλαχιστον)..
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
οσο πιο παρανομος εισαι δεν σε πειραζει κανεις. δυστηχως δεν θα ειμαστε οι κουκοι που φερνουμε την ανοιξη. το κρατος δεν μου προσφερει ουτε υγεια ουτε παιδεια ουτε πολλα αλλα που δικαιουμαι εγω γιατι να κανω τις υποχρεωσεις μου αφου δεν εχω δικαιωματα; σε ενα κωλοκρατος που βασιλευουν ζαχοπαπακωστηδες και θεμομακηδες ας ημαστε και εμεις λιγο απατεωνες για λιγα ευρω οχι εκατομυρια
Ναι ρε φίλε αλλά επειδη το κράτος δεν έχει νοσοκομεία εγώ πρέπει να ξεκουφένομαι από την εξατμησή σου και να μου σπάς τον πούτσο με το ντάπα ντούπα από τα ηχεία σου. Κλέψε την εφορία να ήμαστε ολοι οκ.
Υ.Γ.:Επειδή αυτό το σαιτ έχει γίνει η φωλιά της παρεξήγησης οι διευκρινήσεις είναι απαραίτητες. Δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά στα γραφομενά μου.
Επισκέπτης
& εσυ των 600 εισαι???ελα ρε φιλε τωρα σε ποια ουτοπια ζεις; αν πας με το σταυρο στο χερι δεν πας μπροστα.... τι θα κανουμε θα πληρωνουμε φορους αυξησεις και θα περνουμε τα 600? καλα τα λες αλλα αυτα στην ελλαδα δεν περνανε δυστηχως
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Το κρατος πηδαει τους πολιτες πολλες φορες οχι για να τους συνετισει,απλα να τους πηδηξει,να τους ρουφηξει το αιμα απο τα μεδουλια και να γινονται ολα αυτα πλουσια μπουφε που τρωνε οι σαπιοκοιλιαδες της εξουσιας,αν το αμαξι σου ηταν εντελως κινουμενο μπουρδελακι καλα σου την εριξαν την κληση αλλα 7 κατοσταρικα ειναι πολλα,ισοδυναμει με 35 επισκεψεις σε μπουρδελα ,17 σε στουντιο ή κανα 3ωρο city tours και οτι αλλο φανταζεται κανεις.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
οχι δεν ειμαι των 600 επιχειρηματιας ειμαι εχω 5ψηφιο ποσο εσοδων. δεν ειμαι ο καγκουρας με ηχεια και τρυπια εξατμηση ειπαμε. νικο σε παω βολτα και μονο που εχεις την ασιατισα φτανει!
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μοντελο 04 180ps με προγραμμα 200+
Διάλεξε μέρος και ώρα να σε κάνω να κλάψεις
Υ.Γ.:Επειδή αυτό το σαιτ έχει γίνει η φωλιά της παρεξήγησης οι διευκρινήσεις είναι απαραίτητες. Πλάκα κάνω...
Επισκέπτης
φιλε μιλαμε για το ακρον αωτον της παρανοιας & του θρασους..αυτο δε που μου την σπαει περισσοτερο ειναι η κλαψομουνιαση τους επι παντος επιστητου νυχθημερον..εμ τα ιδια σκατα με αυτους που κατηγορουν,εμ & παραπονουμενοι μονιμως..Ναι ρε φίλε αλλά επειδη το κράτος δεν έχει νοσοκομεία εγώ πρέπει να ξεκουφένομαι από την εξατμησή σου και να μου σπάς τον πούτσο με το ντάπα ντούπα από τα ηχεία σου. Κλέψε την εφορία να ήμαστε ολοι οκ.
Υ.Γ.:Επειδή αυτό το σαιτ έχει γίνει η φωλιά της παρεξήγησης οι διευκρινήσεις είναι απαραίτητες. Δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά στα γραφομενά μου.
πανω που αρχισα να ανησυχω οτι μετα απο& εσυ των 600 εισαι???
4000 ποσταρισματα θεοποιησης τσουκαλα
2000 ποσταρισματα τσοντων
1000 ποσταρισματα ειρωνιας
και τα ρεστα σε ντοματες
αρχισε να μιλαει σοβαρα αλλα παπαρια
ας προστεθει αλλο ενα στις ειρωνιες
ευγε νεε μου
και στο πορτ βαζουμε το κινεζονι και φευγουμεοχι δεν ειμαι των 600 επιχειρηματιας ειμαι εχω 5ψηφιο ποσο εσοδων. δεν ειμαι ο καγκουρας με ηχεια και τρυπια εξατμηση ειπαμε. νικο σε παω βολτα και μονο που εχεις την ασιατισα φτανει!
Επισκέπτης
σοβαρά? όταν ηθικά στο όνομα της ομάδας που είσαι οπαδός γίνεσαι έμμεσα στρατιώτης του προέδρου του που έχει τσαλακώσει τα πάντα στην Ελλάδα προς όφελος ξένων προς την Ελλάδα επενδυτών της κομπίνας για ποια ηθική μας μιλάς εδώ τώρα?αλλα αντι αλλων..ας υποθεσουμε οτι εχεις δικαιο & οντως δινω ασυλια σε λαμογια..τι σχεση εχει αυτο με αυτα που εγραψα???ουτε κανω κατι επιβλαβες για το κοινωνικο συνολο,ουτε κλαιγομαι σαν γκομενουλα απο το πρωι μεχρι το βραδυ..
Επισκέπτης
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πας καλα???επειδη υποστηριζω τον ολυμπιακο ευθυνομαι για αυτα που κανει ο κοκκαλης???δεν πας σε κανενα ψυχιατρειο να σε εξετασουν???σοβαρά? όταν ηθικά στο όνομα της ομάδας που είσαι οπαδός γίνεσαι έμμεσα στρατιώτης του προέδρου του που έχει τσαλακώσει τα πάντα στην Ελλάδα προς όφελος ξένων προς την Ελλάδα επενδυτών της κομπίνας για ποια ηθική μας μιλάς εδώ τώρα?
Επισκέπτης
εχεις καταρριψει καθε ρεκορ..συνεχισε..πανω που αρχισα να ανησυχω οτι μετα απο
4000 ποσταρισματα θεοποιησης τσουκαλα
2000 ποσταρισματα τσοντων
1000 ποσταρισματα ειρωνιας
και τα ρεστα σε ντοματες
αρχισε να μιλαει σοβαρα αλλα παπαρια
ας προστεθει αλλο ενα στις ειρωνιες
ευγε νεε μου
εχεις καταρριψει καθε ρεκορ..συνεχισε..
εχεις καταρριψει καθε ρεκορ..συνεχισε..
καλα το πας συνεχισε