Νέα

700 euro πρόστιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex267
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
οσο πιο παρανομος εισαι δεν σε πειραζει κανεις. δυστηχως δεν θα ειμαστε οι κουκοι που φερνουμε την ανοιξη. το κρατος δεν μου προσφερει ουτε υγεια ουτε παιδεια ουτε πολλα αλλα που δικαιουμαι εγω γιατι να κανω τις υποχρεωσεις μου αφου δεν εχω δικαιωματα; σε ενα κωλοκρατος που  βασιλευουν ζαχοπαπακωστηδες και θεμομακηδες ας ημαστε και εμεις λιγο απατεωνες για λιγα ευρω οχι εκατομυρια
πιο ττ εχεις?

Επισκέπτης
αρα???οσο οι κυβερνωντες ειναι λαμογια εσεις δικαιουστε να γαματε τα παντα & ταυτοχρονως να κλαιτε συνεχως για την καταντια της κοινωνιας μας..ασεμε ρε..εσυ δεν παιζεσαι ετσι & αλλιως..
μα και εσύ δίνεις ασυλία σε λαμόγια.

Επισκέπτης
οσο πιο παρανομος εισαι δεν σε πειραζει κανεις. δυστηχως δεν θα ειμαστε οι κουκοι που φερνουμε την ανοιξη. το κρατος δεν μου προσφερει ουτε υγεια ουτε παιδεια ουτε πολλα αλλα που δικαιουμαι εγω γιατι να κανω τις υποχρεωσεις μου αφου δεν εχω δικαιωματα; σε ενα κωλοκρατος που  βασιλευουν ζαχοπαπακωστηδες και θεμομακηδες ας ημαστε και εμεις λιγο απατεωνες για λιγα ευρω οχι εκατομυρια
ετοιμη η δικαιολογια..ευγε νεε μου..ελπιζω να μην μεγαλωσεις παιδια(τουλαχιστον)..

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
τις τελευταιες μερες εχουν γαμηθει παντου εχουν μπλοκα και ψαχνουν να γραψουν για το παραμικρο...μαλλον το κρατος εχει αναγκη απο λεφτα και τα ψαχνει απο τους πολιτες λογω των μεγαλων μισθων που περνουν....

Επισκέπτης
μα και εσύ δίνεις ασυλία σε λαμόγια.
αλλα αντι αλλων..ας υποθεσουμε οτι εχεις δικαιο & οντως δινω ασυλια σε λαμογια..τι σχεση εχει αυτο με αυτα που εγραψα???ουτε κανω κατι επιβλαβες για το κοινωνικο συνολο,ουτε κλαιγομαι σαν γκομενουλα απο το πρωι μεχρι το βραδυ..

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ετοιμη η δικαιολογια..ευγε νεε μου..ελπιζω να μην μεγαλωσεις παιδια(τουλαχιστον)..
ελα ρε φιλε τωρα σε ποια ουτοπια ζεις; αν πας με το σταυρο στο χερι δεν πας μπροστα.... τι θα κανουμε θα πληρωνουμε φορους αυξησεις και θα περνουμε τα 600? καλα τα λες αλλα αυτα στην ελλαδα δεν περνανε δυστηχως

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
οσο πιο παρανομος εισαι δεν σε πειραζει κανεις. δυστηχως δεν θα ειμαστε οι κουκοι που φερνουμε την ανοιξη. το κρατος δεν μου προσφερει ουτε υγεια ουτε παιδεια ουτε πολλα αλλα που δικαιουμαι εγω γιατι να κανω τις υποχρεωσεις μου αφου δεν εχω δικαιωματα; σε ενα κωλοκρατος που  βασιλευουν ζαχοπαπακωστηδες και θεμομακηδες ας ημαστε και εμεις λιγο απατεωνες για λιγα ευρω οχι εκατομυρια

Ναι ρε φίλε αλλά επειδη το κράτος δεν έχει νοσοκομεία εγώ πρέπει να ξεκουφένομαι από την εξατμησή σου και να μου σπάς τον πούτσο με το ντάπα ντούπα από τα ηχεία σου. Κλέψε την εφορία να ήμαστε ολοι οκ.

Υ.Γ.:Επειδή αυτό το σαιτ έχει γίνει η φωλιά της παρεξήγησης οι διευκρινήσεις είναι απαραίτητες. Δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά στα γραφομενά μου.   

Επισκέπτης
ελα ρε φιλε τωρα σε ποια ουτοπια ζεις; αν πας με το σταυρο στο χερι δεν πας μπροστα.... τι θα κανουμε θα πληρωνουμε φορους αυξησεις και θα περνουμε τα 600? καλα τα λες αλλα αυτα στην ελλαδα δεν περνανε δυστηχως
& εσυ των 600 εισαι??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Το κρατος πηδαει τους πολιτες πολλες φορες οχι για να τους συνετισει,απλα να τους πηδηξει,να τους ρουφηξει το αιμα απο τα μεδουλια και να γινονται ολα αυτα πλουσια μπουφε που τρωνε οι σαπιοκοιλιαδες της εξουσιας,αν το αμαξι σου ηταν εντελως κινουμενο μπουρδελακι καλα σου την εριξαν την κληση αλλα 7 κατοσταρικα ειναι πολλα,ισοδυναμει με 35 επισκεψεις σε μπουρδελα :rockon:,17 σε στουντιο  :rockon:ή κανα  3ωρο city tours :rockon: και οτι αλλο φανταζεται κανεις. :rockon:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
οχι δεν ειμαι των 600 επιχειρηματιας ειμαι εχω 5ψηφιο ποσο εσοδων. δεν ειμαι ο καγκουρας με ηχεια και τρυπια εξατμηση ειπαμε. νικο σε παω βολτα και μονο που εχεις την ασιατισα φτανει!

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
μοντελο 04 180ps με προγραμμα 200+

Διάλεξε μέρος και ώρα να σε κάνω να κλάψεις  :grin:

Υ.Γ.:Επειδή αυτό το σαιτ έχει γίνει η φωλιά της παρεξήγησης οι διευκρινήσεις είναι απαραίτητες. Πλάκα κάνω...

Επισκέπτης
Ναι ρε φίλε αλλά επειδη το κράτος δεν έχει νοσοκομεία εγώ πρέπει να ξεκουφένομαι από την εξατμησή σου και να μου σπάς τον πούτσο με το ντάπα ντούπα από τα ηχεία σου. Κλέψε την εφορία να ήμαστε ολοι οκ.

Υ.Γ.:Επειδή αυτό το σαιτ έχει γίνει η φωλιά της παρεξήγησης οι διευκρινήσεις είναι απαραίτητες. Δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά στα γραφομενά μου.   
φιλε μιλαμε για το ακρον αωτον της παρανοιας & του θρασους..αυτο δε που μου την σπαει περισσοτερο ειναι η κλαψομουνιαση τους επι παντος επιστητου νυχθημερον..εμ τα ιδια σκατα με αυτους που κατηγορουν,εμ & παραπονουμενοι μονιμως..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
& εσυ των 600 εισαι??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πανω που αρχισα να ανησυχω οτι μετα απο
4000 ποσταρισματα θεοποιησης τσουκαλα
2000 ποσταρισματα τσοντων
1000 ποσταρισματα ειρωνιας
και τα ρεστα σε ντοματες

αρχισε να μιλαει σοβαρα αλλα παπαρια
ας προστεθει αλλο ενα στις ειρωνιες
ευγε νεε μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
οχι δεν ειμαι των 600 επιχειρηματιας ειμαι εχω 5ψηφιο ποσο εσοδων. δεν ειμαι ο καγκουρας με ηχεια και τρυπια εξατμηση ειπαμε. νικο σε παω βολτα και μονο που εχεις την ασιατισα φτανει!
και στο πορτ βαζουμε το κινεζονι και φευγουμε

Επισκέπτης
αλλα αντι αλλων..ας υποθεσουμε οτι εχεις δικαιο & οντως δινω ασυλια σε λαμογια..τι σχεση εχει αυτο με αυτα που εγραψα???ουτε κανω κατι επιβλαβες για το κοινωνικο συνολο,ουτε κλαιγομαι σαν γκομενουλα απο το πρωι μεχρι το βραδυ..
σοβαρά? όταν ηθικά στο όνομα της ομάδας που είσαι οπαδός γίνεσαι έμμεσα στρατιώτης του προέδρου του που έχει τσαλακώσει τα πάντα στην Ελλάδα προς όφελος ξένων προς την Ελλάδα επενδυτών της κομπίνας για ποια ηθική μας μιλάς εδώ τώρα?

Επισκέπτης
σοβαρά? όταν ηθικά στο όνομα της ομάδας που είσαι οπαδός γίνεσαι έμμεσα στρατιώτης του προέδρου του που έχει τσαλακώσει τα πάντα στην Ελλάδα προς όφελος ξένων προς την Ελλάδα επενδυτών της κομπίνας για ποια ηθική μας μιλάς εδώ τώρα?
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πας καλα???επειδη υποστηριζω τον ολυμπιακο ευθυνομαι για αυτα που κανει ο κοκκαλης???δεν πας σε κανενα ψυχιατρειο να σε εξετασουν???

Επισκέπτης
πανω που αρχισα να ανησυχω οτι μετα απο
4000 ποσταρισματα θεοποιησης τσουκαλα
2000 ποσταρισματα τσοντων
1000 ποσταρισματα ειρωνιας
και τα ρεστα σε ντοματες

αρχισε να μιλαει σοβαρα αλλα παπαρια
ας προστεθει αλλο ενα στις ειρωνιες
ευγε νεε μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχεις καταρριψει καθε ρεκορ..συνεχισε..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εχεις καταρριψει καθε ρεκορ..συνεχισε..