Νέα

700 euro πρόστιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex267
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φιλε Νικο ευχομαι ποτε να μην σε πιασουν. δεν πεταει ακαυτο το δικο μου απλα ειναι λιγο μπασο στον ηχο.... σε ιδιωτικο ειναι πιο ελαστικα τα πραγματα; αν και το εχω απο αποψη να πηγαινω σε ΚΤΕΟ
εγω ναδεις πως το ευχομαι
και ολο λεω να σοβαρευτω και να παρω κανα αμαξι της προκοπης
και καθε φορα που βολταρω λεω δε γαμιεται του χρονου

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ας κοιτάξουν να αυξήσουν τους μισθούς τα ρεμάλια και μετά αυξάνουν και τα πρόστιμα!Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει πρόστιμο 700 ευρώ όταν ο βασικός μισθός είναι γύρω στα 570 ευρώ! :headbang:

Επισκέπτης
δεν πεταει ακαυτο το δικο μου απλα ειναι λιγο μπασο στον ηχο.... σε ιδιωτικο ειναι πιο ελαστικα τα πραγματα; αν και το εχω απο αποψη να πηγαινω σε ΚΤΕΟ
τα ιδια πραγματα,απλα μπορεις να λαδωσεις πιο ευκολα στα δημοσια αρκει να ξερεις 1-2 ατομα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ας κοιτάξουν να αυξήσουν τους μισθούς τα ρεμάλια και μετά αυξάνουν και τα πρόστιμα!Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει πρόστιμο 700 ευρώ όταν ο βασικός μισθός είναι γύρω στα 570 ευρώ! :headbang:
δηλαδη αν ηταν 300 δεν θα γκρινιαζαμε?
ελληνες ειμαστε ρεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
κατα τα αλλα σας φταιει το κρατος,η ν.δ,ο κοκκαλης κλπ..α ρε κλωτσιες που θελετε..αντε συνεχιστε τωρα την κλαψα στα αλλα θρεντς..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
elvis7 εισαι σιγουρος για την 7ετια?ειδα την αδεια τωρα.αγορασα τ αμαξι τελος του 2001 καινουριο,ειναι σε αριστη κατασταση αλλα δεν το χω περασει ποτε ΚΤΕΟ...τι παιζει?ειμαι εκπροθεσμος η οχι?

Επισκέπτης
δεν γινεται να κυκλοφορουν ολοι με αμαξια φιλε.να εβλεπα τριγυρω μου αμαξια με 7-11 χιλιαρικα να ελεγα παει στο διαολο.εγω βλεπω τριγυρω αμαξια 15.000 κ πανω,ασχετα που βαζουν 10-15€ βενζινη ισα να πηγαινουν.Με 600€ το μηνα δεν μπορεις να κυκλοφορεις με αμαξι ουτε των 15 χιλιαδων.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γιατι διαμαρτυρεστε δεν το καταλαβαινω.
αφου το ειπε και ο λιαπης οτι χαρη στα νεα μετρα  μειωθηκαν τα τροχαια κατα 20%.
βεβαια δεν ειπε οτι η μετρηση αφορουσε μονο το μηνα ιουλιο.
δεν ειπε πως η χρηση ζωνης ή κρανους μειωσε τον αριθμο των ατυχηματων.
δεν ειπε πως τα εξοντωτικα προστιμα αναπληρωνουν την ελλειψη δρομων, υποδομων και παιδειας των οδηγων.
κτεο παιρνας την πρωτη φορα σε 4 χρονια και μετα ανα δυο

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δηλαδη αν ηταν 300 δεν θα γκρινιαζαμε?
ελληνες ειμαστε ρεεεεεεεεεεεε
Ε αφού θα γκρινιάζουμε που θα γκρινιάζουμε ας το πάνε το πρόστιμο στις 5.000 ευρώ...δεν τρέχει τίποτα!

Επισκέπτης
elvis7 εισαι σιγουρος για την 7ετια?ειδα την αδεια τωρα.αγορασα τ αμαξι τελος του 2001 καινουριο,ειναι σε αριστη κατασταση αλλα δεν το χω περασει ποτε ΚΤΕΟ...τι παιζει?ειμαι εκπροθεσμος η οχι?
99% ειναι στα 4 χρονια κ μετα καθε 2.(το διορθωσα,γιατι το ελεγξα )

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
1ος ελεγχος μετα απο 5ετια μετα ανα 2 χρονια αν εισαι Αθηνα η Σαλονικα και ανα 3 απο επαρχια

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ε αφού θα γκρινιάζουμε που θα γκρινιάζουμε ας το πάνε το πρόστιμο στις 5.000 ευρώ...δεν τρέχει τίποτα!
οχι ρε αδερφε δεν ειπα αυτο
ειπα οτι σε οποιο ποσο και να μιλαμε παλι γκρινια θα εχουμε
αλλα πιο πανω ειπα και το αλλο
αφου ρε φιλε εισαι παρανομος δεν πρεπει να πληρωσεις?

Επισκέπτης
δηλαδη δεν φτανει που εισαστε παρανομοι & επικινδυνοι για το κοινωνικο συνολο,γκρινιαζετε κι' απο πανω..

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αν τα λεφτα απο το κτεο η τα διοδια πηγαιναν ωστε να γινουν καλοι δρομοι ναι να τα δινα αλλα σε αυτους τους μπινεδες δεν θελω να τα δωσω. αυτοι λενε να εχω αμαξι σε καλη κατασταση μου δινουν ομως καλους δρομους και χωρις λακουβες ωστε να μην σπαω το αμαξι μου;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
οχι ρε αδερφε δεν ειπα αυτο
ειπα οτι σε οποιο ποσο και να μιλαμε παλι γκρινια θα εχουμε
αλλα πιο πανω ειπα και το αλλο
αφου ρε φιλε εισαι παρανομος δεν πρεπει να πληρωσεις?
Να πληρώσεις ρε συ Νίκο, να πληρώσεις ένα λογικό πρόστιμο...όχι 1-2 μισθούς!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αν τα λεφτα απο το κτεο η τα διοδια πηγαιναν ωστε να γινουν καλοι δρομοι ναι να τα δινα αλλα σε αυτους τους μπινεδες δεν θελω να τα δωσω. αυτοι λενε να εχω αμαξι σε καλη κατασταση μου δινουν ομως καλους δρομους και χωρις λακουβες ωστε να μην σπαω το αμαξι μου;
δικιο εχεις αλλα δεν ειδα και κανενα να ψηλωνει το αμαξι ολοι χαμηλωμενο στους 3 ποντους το εχουν

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δηλαδη δεν φτανει που εισαστε παρανομοι & επικινδυνοι για το κοινωνικο συνολο,γκρινιαζετε κι' απο πανω..
Όλοι μπορεί να κάνουμε μία παράβαση στην οδήγηση...αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας πάρουνε και τα σώβρακα!Δεν είναι σοβαρά μέτρα αυτά...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Να πληρώσεις ρε συ Νίκο, να πληρώσεις ένα λογικό πρόστιμο...όχι 1-2 μισθούς!
εγω φιλαρακι ειμαι αλλης αποψης
οπως ας πουμε για το κοκκινο
κανενα βραδυ σπιτι μου ειναι ενα κοκκινο που πρασινζει καθε 5 χρονια και εχεις και οπτικο πεδιο(φωτα πολλα,ανοιχτος δρομος)και πολλες φορες κοιταγα ξανακοιταγα και περναγα
τωρα ομως που ειναι 700 νομιζω προτιμω να περιμενω 5 χρονια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom