Νέα

700 euro πρόστιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex267
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλά λέει ρε. άσε τον pleasuregiver σε ρόλο χορταρέα, που μπορεί και διαβάζει και το μυαλό των άλλων μέσω ιντερνετ.
προσπαθησε να μας πεισεις οτι εννοουσες αυτα που εγραψες στο επεξηγηματικο σου ποστ..δωσεεεεεεεεεεε..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
να ρωτησω κατι απλο; αφου αυτο το μπουρδελο το αφρικανικο κρατος μου επιτρεπει να τρεχω στην εθνικη 120 γιατι μπορω να αγορασω ενα γρηγορο αμαξι; εμενα το ΤΤ πιανει τα 120 στην 3η χαλαρα. η θα πρεπει να καψω το μοτορι η να εισαγουμε μονο ....νισσαν μικρα. η τεχνολογια εξελισεται βγαινουν μικρα αμαξια με πολλα αλογα (κακως βεβαια) πρεπει και η υποδομη για αυτα τα αυτοκινητα να γινει (οι δρομοι δλδ) πιστευω για τους δρομους που εχουμε οι Ελληνες ειναι απο τους καλυτερους οδηγους του κοσμου

Η Γερμανια ειναι μια απο τις χωρες που εχουν τις προδιαγραφες οδοποιιας για γρηγορη οδηγηση και ως γνωστον δεν υπαρχει οριο ταχυτητας στις εθνικες οδους της....Παρολαυτα αποφασισαν τελικα να μπει οριο (στα 120 νομιζω οπως παντου αλλωστε) αλλα οι γερμανοι δεν αντεδρασαν....ο λογος? και που τους εβαλαν τον περιορισμο ουτως η αλλως η μεση ταχυτητα με την οποια πηγαιναν ηταν τα 120 οποτε σκασιλα τους........

το διαβασα πριν κανα διμηνο στην εφημεριδα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Η Γερμανια ειναι μια απο τις χωρες που εχουν τις προδιαγραφες οδοποιιας για γρηγορη οδηγηση και ως γνωστον δεν υπαρχει οριο ταχυτητας στις εθνικες οδους της....Παρολαυτα αποφασισαν τελικα να μπει οριο (στα 120 νομιζω οπως παντου αλλωστε) αλλα οι γερμανοι δεν αντεδρασαν....ο λογος? και που τους εβαλαν τον περιορισμο ουτως η αλλως η μεση ταχυτητα με την οποια πηγαιναν ηταν τα 120 οποτε σκασιλα τους........

το διαβασα πριν κανα διμηνο στην εφημεριδα

όχι απόλυτα σχετικό αυτό που θα γράψω, αλλά έχε υπόψη ότι οι Γερμανοί νταλικέρηδες, με την περίφημη οδική παιδεία τους (όχι ως νταλικέρηδες, αλλά γενικά ως Γερμανοί), όταν έρχονται στην Ελλάδα δεν έχουν ενδοιασμό να πετάξουν το άδειο πακέτο τσιγάρων από το παράθυρο, πράγμα που στη Γερμανία ούτε να το διανοηθούν. Το παραπάνω το έχει δηλώσει ο πρόεδρος (πρώην ή νυν) των Ελλήνων νταλικέρηδων.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
όχι απόλυτα σχετικό αυτό που θα γράψω, αλλά έχε υπόψη ότι οι Γερμανοί νταλικέρηδες, με την περίφημη οδική παιδεία τους (όχι ως νταλικέρηδες, αλλά γενικά ως Γερμανοί), όταν έρχονται στην Ελλάδα δεν έχουν ενδοιασμό να πετάξουν το άδειο πακέτο τσιγάρων από το παράθυρο, πράγμα που στη Γερμανία ούτε να το διανοηθούν. Το παραπάνω το έχει δηλώσει ο πρόεδρος (πρώην ή νυν) των Ελλήνων νταλικέρηδων.

Δε μου κανει εντυπωση....εχεις δει ελληνα τουριστα σε ευρωπαικη χωρα? υποδειγμα πολιτη....εχεις δει ξενο τουριστα (και ελληνα πολιτη) στην ελλαδα? υποδειγμα ζωου.....λες οτι ειναι τυχαιο ολο αυτο? :P

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Παντως φιλτατε απ τη στιγμη που αποκαλεις το κρατος "μπουρδελο" εστειλες το
μηνυμα σου στο σωστο site  :grin:

φυσικά είναι και να παίρνει περισσότερα χρήματα αφού σαν μαλάκας εσύ δεν καταλαβαίνεις από νόμους. πάρε τα στην μάπα και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι που άμα τους πιάσουν θα τους πα΄ρουν και τα σώβρακα. πάντως λόγος διαμαρτηρίας δεν υπάρχει... έπρεπε να βρίζεις το κεφάλι σου που δεν ήταν συνεπές. τους νόμους τους ξέρεις και ξέρεις ότι τα πρόστιμα είναι μεγάλα... εισπρακτική πολιτική απο το κωλοκράτος λοιπόν αφού δεν βάζουμε μυαλό.

Επισκέπτης
Δε μου κανει εντυπωση....εχεις δει ελληνα τουριστα σε ευρωπαικη χωρα? υποδειγμα πολιτη....εχεις δει ξενο τουριστα (και ελληνα πολιτη) στην ελλαδα? υποδειγμα ζωου.....λες οτι ειναι τυχαιο ολο αυτο? :P
καθολου..στο μετρο γιατι δεν υπαρχει υποψια σκουπιδιων???ελληνες,μεταναστες & ελαχιστοι τουριστες δεν το χρησιμοποιουν???

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Παντως 700euro ειναι και το προστιμο οταν παραβαινεις κοκκινο σηματοδοτη με μηχανη .Αν τα  πληρωσεις εντος 10 εργασιμων ημερων μειωνεται στα 350.Οι πινακιδες αφερουνται ουτως η αλλος και δινονται σε 20 ημερες αυτο σημαινει οτι δεν μπορεις να την κυκλοφορησεις την μηχανη.Καπου εκει πρεπει να κυμαινεται τωρα αν δεν φοαει καποιος κρανος.Για κρανος δεν μ εχουν γραψει ποτε γιατι το φορω παντα, αλλα για παραβιαση σηματοδοτη με εχουν γραψει.Πριν 5 μηνες περιπου λοιπον παραβιασα ενα κοκκινο φαναρι επειδη ο δρομος ηταν τελειως ελευθερος απο οχηματα και απο πισω μου μονο ενα ΙΧ,που να φανταστω οτι ηταν αστυνομικοι και μαλιστα με πολιτικα.Με σταματησανε στα 200 μετρα μετα και με γραψανε.Με πηγανε  στο τμημα και μου κοψανε μια ωραια κληση 700 ευρω (πληρωσα μονο 350 σε 10 μερες )και δεν ακυρωνοταν με τιποτα  με οσα μεσα και αν εχω,μου βγαλανε και τις πινακιδες, και να κανω το σταυρο μου που δεν με πηγανε στο αυτοφορο(δεν με πηγαν αυτοφορο επειδη μου ειπαν οτι τους φαινομαι καλο αχαμνο παιδι και υπακουο.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΒΙΑΣΑ ΑΛΛΟ ΦΑΝΑΡΙ.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Παντως 700euro ειναι και το προστιμο οταν παραβαινεις κοκκινο σηματοδοτη με μηχανη .Αν τα  πληρωσεις εντος 10 εργασιμων ημερων μειωνεται στα 350.Οι πινακιδες αφερουνται ουτως η αλλος και δινονται σε 20 ημερες αυτο σημαινει οτι δεν μπορεις να την κυκλοφορησεις την μηχανη.Καπου εκει πρεπει να κυμαινεται τωρα αν δεν φοαει καποιος κρανος.Για κρανος δεν μ εχουν γραψει ποτε γιατι το φορω παντα, αλλα για παραβιαση σηματοδοτη με εχουν γραψει.Πριν 5 μηνες περιπου λοιπον παραβιασα ενα κοκκινο φαναρι επειδη ο δρομος ηταν τελειως ελευθερος απο οχηματα και απο πισω μου μονο ενα ΙΧ,που να φανταστω οτι ηταν αστυνομικοι και μαλιστα με πολιτικα.Με σταματησανε στα 200 μετρα μετα και με γραψανε.Με πηγανε  στο τμημα και μου κοψανε μια ωραια κληση 700 ευρω (πληρωσα μονο 350 σε 10 μερες )και δεν ακυρωνοταν με τιποτα  με οσα μεσα και αν εχω,μου βγαλανε και τις πινακιδες, και να κανω το σταυρο μου που δεν με πηγανε στο αυτοφορο(δεν με πηγαν αυτοφορο επειδη μου ειπαν οτι τους φαινομαι καλο αχαμνο παιδι και υπακουο.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΒΙΑΣΑ ΑΛΛΟ ΦΑΝΑΡΙ.
ετσι ειναι.ολοι πιστευουμε οτι συμβαινουν μονο στους αλλους αυτα.ετσι τη πατησα καιγω με τη ζωνη.παντως ειναι και σε ποιον θα πεσεις.ενας γνωστος μου τον σταματησαν για αλκοτεστ και με δυομιση φορες παραπανω απτο κανονικο οριο του εκοψαν κληση 200 ευρο και δεν του πηραν το διπλωμα.

gstam

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
φίλε μου αν είναι για ΚΤΕΟ  δεν τρέχει τίποτα απλά μην την πληρώσεις όμως φρόντισε να περάσεις σύντομα από ΚΤΕΟ το αμάξι και να πας στην δικάσιμο που γράφει η κλήση να επιδόσεις την βεβαίωση που θα έχεις πάρει συν μια φωτοτυπία της και θα απαλλαγής.
Δεν ισχυει αυτο που λες πλεον,στην κληση δεν γραφεται πλεον δικασιμος.Μονο το προστιμο το οποιο ειναι το μισο αν το πληρωσεις το πρωτο δεκαημερο.Καθαρα εισπρακτικο μετρο.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Δεν ισχυει αυτο που λες πλεον,στην κληση δεν γραφεται πλεον δικασιμος.Μονο το προστιμο το οποιο ειναι το μισο αν το πληρωσεις το πρωτο δεκαημερο.Καθαρα εισπρακτικο μετρο.
Σωστός. Αυτο είχα πει και γω.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Εγώ δεν ξέρω αν τα Ι.ΚΤΕΟ είναι πιο ευέλικτα. Έχω βγάλει τον προκαταλύτη και είμαι πάνω από το όριο. Επίσης περνάς με ζαντολάστιχα μεγαλύτερο νούμερο από ότι προβλέπεται?
εγω το ειχα περασει σε ικτεο χωρις καθολου καταλυτη και σε δημοσιο κτεο ειχα στειλει την αδεια μαζι με το λαδωμα και μου δωσανε ετοιμο το χαρτι και το αυτοκολλητο για να το κολλησω εγω.σε αυτη τη χωρα που ειμαστε ειναι αναλογη και η συμπεριφορα μας

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω το ειχα περασει σε ικτεο χωρις καθολου καταλυτη και σε δημοσιο κτεο ειχα στειλει την αδεια μαζι με το λαδωμα και μου δωσανε ετοιμο το χαρτι και το αυτοκολλητο για να το κολλησω εγω.σε αυτη τη χωρα που ειμαστε ειναι αναλογη και η συμπεριφορα μας
+1000000

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
αυτο ισχυει.το μονο που μπορεις να κανεις να περασεις κτεο και καυσαερια ΠΡΙΝ τη ληξη του δεκαημερου και να πας στον διοικητη του αστυνομικου τμηματος που σε γραψανε μπας και σου τη σβησει.μηπως..

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τα ΙΧ αυτοκίνητα, περνάνε πρώτη φορά ΚΤΕΟ, 4 χρόνία μετά την ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης....και στη συνέχεια κάθε 2 χρόνια.
Εξαίρεση υπάρχει σε περιπτώσεις όπου το κράτος (πριν την ίδρυση των Ιδιωτικών ΚΤΕΟ), δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στον έλεγχο.
Περίπτωση σαν αυτή που αναφέρει ο Sony για τα Χανιά, όπου ακόμη και αυτοκίνητα 10ετίας, ακόμη δεν έχουν ελεγχθεί για  πρωτη φορά, διότι το τοπικό ΚΤΕΟ υπολειτουργεί, και αδυνατεί να ελέγξει το πλήθος των οχημάτων του νομού.

Το κόστος για εμπρόθεσμο έλεγχο, είναι περίπου 50 € , που περιλαμβάνει και την κάρτα καυσαερίων.
Νομίζω αμελητέο ποσό....για μια φορά στα 2 χρόνια....σίγουρα αμελητέο μπροστά στο πρόστιμο και την ταλαιπωρία αν σε γράψουν.
Και στα Ιδιωτικά, γίνεται πολύ καλύτερος έλεγχος από ότι στα Δημόσια, σε πολλά σημεία, πρόσφατα πέρασα το αυτοκίνητο μου, δεν με έκοψαν, αλλά μου εντόπισαν 2 προβληματάκια στα φρένα και στα φώτα, που ούτε καν ήξερα ότι υπάρχουν αν και σχετικός με το χώρο.
Πράγμα που βελτίωσε ουσιαστικά την αφάλεια του αυτοκινήτου μου.
Το περνάς σε ένα Ιδιωτικό....ούτε λαδώματα ούτε τίποτα....και ησυχάζεις.
Μόνη περίπτωση που ίσως κάποιος μπλέξει, αν έχει κανένα τελείως διυαλυμένο τάρταλο...το οποίο δεν πρόκειται να περάσει με ΄τιποτε τον έλεγχο....αλλά με αυτό το όχημα....έτσι κι αλλοιώς κινδυνεύει όποιος το κυκλφορεί.....

Νομίζω πως πρέπει να μάθουμε να είμαστε και νομοταγείς πότε-πότε.
Ειδικά στο αυτοκίνητο....που ένα επικίνδυνο και μη ελεγμένο αυτοκίνητο, αποτελεί κίνδυνο για εμάς και τους άλλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom