Επισκέπτης
αυτο ακριβως καταλαβαν ολοι ρε φιλε..ωραιος..''ελέγξτε κι εμάς για τα ρυπογόνα αυτοκίνητά μας, αλλά μην κάνετε τα στραβά μάτια και στα μεγάλα ψάρια που γαμάνε στο πολλαπλάσιο το περιβάλλον''.
αυτο ακριβως καταλαβαν ολοι ρε φιλε..ωραιος..''ελέγξτε κι εμάς για τα ρυπογόνα αυτοκίνητά μας, αλλά μην κάνετε τα στραβά μάτια και στα μεγάλα ψάρια που γαμάνε στο πολλαπλάσιο το περιβάλλον''.
προσπαθησε να μας πεισεις οτι εννοουσες αυτα που εγραψες στο επεξηγηματικο σου ποστ..δωσεεεεεεεεεεε..καλά λέει ρε. άσε τον pleasuregiver σε ρόλο χορταρέα, που μπορεί και διαβάζει και το μυαλό των άλλων μέσω ιντερνετ.
αυτο ακριβως καταλαβαν ολοι ρε φιλε..ωραιος..
συνεχισε..Ανώτερος από Χορταρέα. Μπορείς και διαβάζεις το μυαλό όλων, κι όχι μόνο το δικό μου!
να ρωτησω κατι απλο; αφου αυτο το μπουρδελο το αφρικανικο κρατος μου επιτρεπει να τρεχω στην εθνικη 120 γιατι μπορω να αγορασω ενα γρηγορο αμαξι; εμενα το ΤΤ πιανει τα 120 στην 3η χαλαρα. η θα πρεπει να καψω το μοτορι η να εισαγουμε μονο ....νισσαν μικρα. η τεχνολογια εξελισεται βγαινουν μικρα αμαξια με πολλα αλογα (κακως βεβαια) πρεπει και η υποδομη για αυτα τα αυτοκινητα να γινει (οι δρομοι δλδ) πιστευω για τους δρομους που εχουμε οι Ελληνες ειναι απο τους καλυτερους οδηγους του κοσμου
Η Γερμανια ειναι μια απο τις χωρες που εχουν τις προδιαγραφες οδοποιιας για γρηγορη οδηγηση και ως γνωστον δεν υπαρχει οριο ταχυτητας στις εθνικες οδους της....Παρολαυτα αποφασισαν τελικα να μπει οριο (στα 120 νομιζω οπως παντου αλλωστε) αλλα οι γερμανοι δεν αντεδρασαν....ο λογος? και που τους εβαλαν τον περιορισμο ουτως η αλλως η μεση ταχυτητα με την οποια πηγαιναν ηταν τα 120 οποτε σκασιλα τους........
το διαβασα πριν κανα διμηνο στην εφημεριδα
όχι απόλυτα σχετικό αυτό που θα γράψω, αλλά έχε υπόψη ότι οι Γερμανοί νταλικέρηδες, με την περίφημη οδική παιδεία τους (όχι ως νταλικέρηδες, αλλά γενικά ως Γερμανοί), όταν έρχονται στην Ελλάδα δεν έχουν ενδοιασμό να πετάξουν το άδειο πακέτο τσιγάρων από το παράθυρο, πράγμα που στη Γερμανία ούτε να το διανοηθούν. Το παραπάνω το έχει δηλώσει ο πρόεδρος (πρώην ή νυν) των Ελλήνων νταλικέρηδων.
Παντως φιλτατε απ τη στιγμη που αποκαλεις το κρατος "μπουρδελο" εστειλες το
μηνυμα σου στο σωστο site
καθολου..στο μετρο γιατι δεν υπαρχει υποψια σκουπιδιων???ελληνες,μεταναστες & ελαχιστοι τουριστες δεν το χρησιμοποιουν???Δε μου κανει εντυπωση....εχεις δει ελληνα τουριστα σε ευρωπαικη χωρα? υποδειγμα πολιτη....εχεις δει ξενο τουριστα (και ελληνα πολιτη) στην ελλαδα? υποδειγμα ζωου.....λες οτι ειναι τυχαιο ολο αυτο?
ετσι ειναι.ολοι πιστευουμε οτι συμβαινουν μονο στους αλλους αυτα.ετσι τη πατησα καιγω με τη ζωνη.παντως ειναι και σε ποιον θα πεσεις.ενας γνωστος μου τον σταματησαν για αλκοτεστ και με δυομιση φορες παραπανω απτο κανονικο οριο του εκοψαν κληση 200 ευρο και δεν του πηραν το διπλωμα.Παντως 700euro ειναι και το προστιμο οταν παραβαινεις κοκκινο σηματοδοτη με μηχανη .Αν τα πληρωσεις εντος 10 εργασιμων ημερων μειωνεται στα 350.Οι πινακιδες αφερουνται ουτως η αλλος και δινονται σε 20 ημερες αυτο σημαινει οτι δεν μπορεις να την κυκλοφορησεις την μηχανη.Καπου εκει πρεπει να κυμαινεται τωρα αν δεν φοαει καποιος κρανος.Για κρανος δεν μ εχουν γραψει ποτε γιατι το φορω παντα, αλλα για παραβιαση σηματοδοτη με εχουν γραψει.Πριν 5 μηνες περιπου λοιπον παραβιασα ενα κοκκινο φαναρι επειδη ο δρομος ηταν τελειως ελευθερος απο οχηματα και απο πισω μου μονο ενα ΙΧ,που να φανταστω οτι ηταν αστυνομικοι και μαλιστα με πολιτικα.Με σταματησανε στα 200 μετρα μετα και με γραψανε.Με πηγανε στο τμημα και μου κοψανε μια ωραια κληση 700 ευρω (πληρωσα μονο 350 σε 10 μερες )και δεν ακυρωνοταν με τιποτα με οσα μεσα και αν εχω,μου βγαλανε και τις πινακιδες, και να κανω το σταυρο μου που δεν με πηγανε στο αυτοφορο(δεν με πηγαν αυτοφορο επειδη μου ειπαν οτι τους φαινομαι καλο αχαμνο παιδι και υπακουο.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΒΙΑΣΑ ΑΛΛΟ ΦΑΝΑΡΙ.
Δεν ισχυει αυτο που λες πλεον,στην κληση δεν γραφεται πλεον δικασιμος.Μονο το προστιμο το οποιο ειναι το μισο αν το πληρωσεις το πρωτο δεκαημερο.Καθαρα εισπρακτικο μετρο.φίλε μου αν είναι για ΚΤΕΟ δεν τρέχει τίποτα απλά μην την πληρώσεις όμως φρόντισε να περάσεις σύντομα από ΚΤΕΟ το αμάξι και να πας στην δικάσιμο που γράφει η κλήση να επιδόσεις την βεβαίωση που θα έχεις πάρει συν μια φωτοτυπία της και θα απαλλαγής.
Σωστός. Αυτο είχα πει και γω.Δεν ισχυει αυτο που λες πλεον,στην κληση δεν γραφεται πλεον δικασιμος.Μονο το προστιμο το οποιο ειναι το μισο αν το πληρωσεις το πρωτο δεκαημερο.Καθαρα εισπρακτικο μετρο.
εγω το ειχα περασει σε ικτεο χωρις καθολου καταλυτη και σε δημοσιο κτεο ειχα στειλει την αδεια μαζι με το λαδωμα και μου δωσανε ετοιμο το χαρτι και το αυτοκολλητο για να το κολλησω εγω.σε αυτη τη χωρα που ειμαστε ειναι αναλογη και η συμπεριφορα μαςΕγώ δεν ξέρω αν τα Ι.ΚΤΕΟ είναι πιο ευέλικτα. Έχω βγάλει τον προκαταλύτη και είμαι πάνω από το όριο. Επίσης περνάς με ζαντολάστιχα μεγαλύτερο νούμερο από ότι προβλέπεται?
+1000000εγω το ειχα περασει σε ικτεο χωρις καθολου καταλυτη και σε δημοσιο κτεο ειχα στειλει την αδεια μαζι με το λαδωμα και μου δωσανε ετοιμο το χαρτι και το αυτοκολλητο για να το κολλησω εγω.σε αυτη τη χωρα που ειμαστε ειναι αναλογη και η συμπεριφορα μας
αυτο ισχυει.το μονο που μπορεις να κανεις να περασεις κτεο και καυσαερια ΠΡΙΝ τη ληξη του δεκαημερου και να πας στον διοικητη του αστυνομικου τμηματος που σε γραψανε μπας και σου τη σβησει.μηπως..Δεν ισχυει αυτο που λες πλεον,στην κληση δεν γραφεται πλεον δικασιμος.Μονο το προστιμο το οποιο ειναι το μισο αν το πληρωσεις το πρωτο δεκαημερο.Καθαρα εισπρακτικο μετρο.
Λές ???αυτο ισχυει.το μονο που μπορεις να κανεις να περασεις κτεο και καυσαερια ΠΡΙΝ τη ληξη του δεκαημερου και να πας στον διοικητη του αστυνομικου τμηματος που σε γραψανε μπας και σου τη σβησει.μηπως..