Νέα

7 λόγοι που δεν πρέπει να παίρνει κανείς στα σοβαρά τα «reviews» για πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freemastrupation
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
As γραψουμε το μακρυ και το κοντο μας, χωρις να κανουμε επιθεση στον freemastrupation γι αυτο ανοιξε και το θρεντ για να κανουμε συζητηση γενικη και οχι επι προσωπικου.

δεν ειχα καμια ορεξη για επιθεση παντως ειπα μια μαλακια οντως , ( που τελεικα αληθεια ηταν )
και αμεσως μετα πηγα και απαντησα σε ολες τις ερωτησεις του  πραγμα που δε βλεπω να το εκανε κανεις αλλος
κατα τ αλλα , δεν υποδεχτηκα το καινουριο μας το μελος .. ααααζ μωλε μωλε το μικλουλη
που αμεσως ετρεξε να δηλωσει οτι δε του αρεσουν τα σεντονια μου ...

Εντο τα καλα σεντονιααααααααααααα ελα καλε κεριαααα σεντιονιαααααα μαξλα ρια κουβερτιιιιιιιις
ελα παρε παρε να βγαλω μιρουκλαματοοοο , τα την σκισω την λαουρα αποψις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν είναι "αρχαιοτέτοια" καλή μου. Απλή καθαρεύουσα είναι...

:2funny: :2funny: :2funny:
μην το λες αυτο μαν
η συγχρονη νεολαια 
μπορει ανετα να γυρισει και να πει σε εναν ξενο - αμερικανο

"Οταν εμεις ειχαμε πολιτισμο εσυ ησουν ακομη στα δεντρα"  :2funny:

OP
OP
freemastrupation

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Δεν είμαι καινούργιος ακριβώς κύριε jo145. Είμαι ο «προχωρημένος» που με διέγραψαν αδίκως γιατί έβγαλα στην φόρα προσωπικές φωτογραφίες με το μέλος vlima, ε συγνώμη vilma. Παρόλα αυτά δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία για άλλους και άλλους. Αισθάνομαι πραγματικά αδικεμένος γιατί με διέγραψαν παρόλο που η ίδια η vilma με παρότρυνε να βγάλω προσωπικές φωτογραφίες δικές της στην φόρα.

sargath

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε αν δεις 5 κριτικές για μια κοπέλα και οι 4 θετικές και μία αρνητική θα καταλάβεις ότι ήταν η κακή στιγμή ή αυτός που κάνει την αρνητική κριτικλη το κάνει σκόπιμα..

Αν όμως δεις 3-4 αρνητικές κριτικές για κάποια ειδικά καινούργια πάει να πει ότι δεν το χει.Και άμα είναι κανα μαλακισμένο και τίποτα πουλά τσαμπουκά στον κόσμο ή έχει τα ψυχολογικά της και τον κωλοχαρακτήρα της τότε πρέπει να μαθαίνει ο κόσμος να μην πατά.

Γιατί να μην γράφουν θετικές κριτικές..΄΄Οταν μια κοπέλα κάνει τα πάντα να περνας καλά είναι γλυκιά,τρυφερή σου κάνει τα πάντα γιατί να μην την τιμήσεις.Δεν είναι η γκόμενά σου να την έχεις αποκλειστική και είναι η δουλειά της και προσπαθεί να βγάλει χρήμα.Γιατί να της τρώνε την πελατεία κάτι καργιολες που δεν αξίζει να κάνουν τη δουλεια
Λοιπον 'φιλε' αυτα που εγραψες για καλες και κακες τα ανεφερα ηδη οποτε θα σταθω μονο στο τριτο μερος του ποστ σου.Θα σου δωσω ενα παραδειγμα μιας και απ'οτι καταλαβαινω η αντιληψη σου ειναι ελαφρως περιορισμενη.
Παει ο Χ σε μια καινουρια ιεροδουλο.Την πηδαει και μενει ικανοποιημενος με τις υπηρεσιες της αν και θα μπορουσε να συμβει το αντιθετο και να χασει τα λεφτα του.Στη πρωτη περιπτωση γιατι να γραψει κριτιτη και να τη  μοιραστει με ΤΥΧΑΙΟΥΣ?Αλλο να τη μοιραστει με παλια μελη που εχουν προσφερει και εχουν δωσει πολλα πραγματα στο site οποτε το αξιζουν και αλλο σε ξενους.
Για να παει ο Υ που μπορει να ειναι με 0 προσφορα στο site στα σιγουρα να τη πηδηξει και μετα τελος?
Στη δευτερη περιπτωση που ο Χ δεν θα ειναι ικανοποιημενος θα το αναφερει και παλι θα σωσει τον Υ αλλα αυτη τη φορα θα ζημιωθει η ιεροδουλος για τις μη σωστες της υπηρεσιες.Για αυτο λεω να αναφερονται μονο οι κακες κριτικες...
Αυτα που γραφω ειναι η δικη μου αποψη και σιγουρα πολλοι θα διαφωνουν,ουτως η αλλως εγω παω με οποια μου κανει το κλικ και οχι οποια εχει τις καλες κριτικες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν είμαι καινούργιος ακριβώς κύριε jo145. Είμαι ο «προχωρημένος» που με διέγραψαν αδίκως γιατί έβγαλα στην φόρα προσωπικές φωτογραφίες με το μέλος vlima, ε συγνώμη vilma. Παρόλα αυτά δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία για άλλους και άλλους. Αισθάνομαι πραγματικά αδικεμένος γιατί με διέγραψαν παρόλο που η ίδια η vilma με παρότρυνε να βγάλω προσωπικές φωτογραφίες δικές της στην φόρα.

α εκεινος ο αρρωστος εισαι τυπε?
και καθεται ο τζο και σου απανταει σοβαρα
μπραβο τζο... ωραιος ρε  :thumbsup:
:2funny:

OP
OP
freemastrupation

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1

Μιλάω φυσικά για προσωπικές φώτο την ώρα που βρισκόμασταν σε ερωτικές περιπτύξεις με την νεαρά vilma.

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Ο τρόπος που  παρουσιάζονται οι 7 λόγοι αναιρούν ουσιαστικά την κύρια χρήση του ΜΠΟΥ, την ενημέρωση θετική και αρνητική, απο μόνος του ισχυροποιεί την χρησιμότητα της ενημέρωσης και επικοινωνίας σε μια ομάδα ανθρώπων με κοινό ενδιαφέρον στα ωραία fuckworthy πουτανάκια.

οτι υπάρχουν κάποιοι που 'την γαμάνε την συζήτηση' δεν αποθάρρυνε κανέναν να συνεχίσει να ενημερώνεται..

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Να μη διαβάζω τις εκθέσεις
των συναγωνιστώνε μας τις θέσεις ?
Αυτό δεν ξέρω αν θα τ΄ αντέξω
και μάλλον, δεν θα το διαλέξω !

Λόγοι υπάρχουνε έφτά
ή μήπως είν΄σαν τα λεφτά
πού ήταν μούφα παραμύθι
τύπου κουκί με το ρεβύθι ?

μα κι αν υπάρχουν τόσοι λόγοι
εδώ είναι οι πουτανολόγοι
που ενημερώνουν συνεχώς
άλλοι σωστά κι επιτυχώς
άλλοι συχνά κι ανελλιπώς
καθείς με το δικό του τρόπο
όλοι χωρούν σ΄αυτό το (ισο)τόπο !

Γράφτε ρε, ότι κι όσο  θέτε
και πείτε  αν καλοπερνάτε
με τις πουτάνες που γαμάτε
γράφτε αμα λάχει μη κολάτε
για της ψωλής σας τα ταξίδια
για τα πτηνά μα και τα φίδια !

:grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τυπε μην τα λες ετσι φατσα φορα....κυκλοφορουν και ρουφιανοι αναμεσα μας..... :cheesy:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Νὰ μὴν ἀνανεωνόμεθα ἀπὸ καιροῦ εἰς καιρόν;

Αλλαξτε οσα αβαταρ θελετε .... εγω θα σας αγαπω για παντα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

100048.gif

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μιλάω φυσικά για προσωπικές φώτο την ώρα που βρισκόμασταν σε ερωτικές περιπτύξεις με την νεαρά vilma.

τυπε πως γινεται να χεις φωτογραφιες απο μια γκομενα
απο την στιγμη που εισαι παρθενος  :think: :think: :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε μπακαλη αρχαιοτετοιε.... η βιλμα σε χρειαζεται δινει αρχαια κατευθυνσης σε λιγο καιρο  :2funny:

OP
OP
freemastrupation

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
α εκεινος ο αρρωστος εισαι τυπε?
και καθεται ο τζο και σου απανταει σοβαρα
μπραβο τζο... ωραιος ρε  :thumbsup:
:2funny:

Γιατί δεν σας μπανάρουν κύριε και εσάς που με αποκαλείτε άρρωστο. Το παράδοξο είναι ότι χρησιμοποιείται για αβαταρ την φώτο ενός άρρωστου παθολογικά ανθρώπου.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
τυπε μπακαλη αρχαιοτετοιε.... η βιλμα σε χρειαζεται δινει αρχαια κατευθυνσης σε λιγο καιρο  :2funny:

Εχω φαει πορτα απο καιρο ... ουτε ιδιαιτερα δεν θελει να μου κανει  :'( :'(

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατί δεν σας μπανάρουν κύριε και εσάς που με αποκαλείτε άρρωστο. Το παράδοξο είναι ότι χρησιμοποιείται για αβαταρ την φώτο ενός άρρωστου παθολογικά ανθρώπου.

Γιατι συμφωνουν τυπε  :2funny: :2funny: :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Καλά ρε συ..
Ούτε αυτή που έχεις στο αβαταρ σου λυπάσαι?
Το ξέρεις ότι άμα έρθει το τρένο θα τη γαμήσει?
Κρίμααααααα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom