Επισκέπτης
πηρε εισαγγελικη αδεια ......με χαρτι ιατρου του σαιτ.....
Εἶναι συστατικὸν κάποιας θεραπευτικῆς μεθόδου;
πηρε εισαγγελικη αδεια ......με χαρτι ιατρου του σαιτ.....
το 2003 και πριν πηδαγα καλυτερα...και καλυτερα κοριτσια υπηρχαν,που σεβοντουσαν το 5χιλιαρο,σεβοντουσαν αυτο που εκαναν.
ενω τωρα,με ελαχιστοτατες εξαιρεσεις ολες ειναι....
1.ο τζο ειναι συνηθως ευγενικος...Ναι , 1)γιατί το νικ μου λέει όλοι την αλήθεια σε μία λέξη.
Masturbation is free.
2)Δεν παίρνω όλη μέρα στο ίντερνετ σαν εσένα
3) Δεν προσπαθώ να δείξω ότι είμαι κάποιος μέσα από φαικ reviews και σεντόνια reviews με μπούρδες σαν εσένα
4) Δεν προσπαθώ να το παίξω εξυπνάκιας σαν εσένα απλά να κάνω μία εποικοδομητική συζήτηση
5)δεν έχω γράψει πoτε «ριβιους» για πουτάνες
6)Το φόρουμ δεν είναι μόνο για τους παλιούς και τα ίντερνετ ζόμπι και τα ιντερνετ freaks με 5000 ποστς
7)Δεν επιτίθεμαι και μιλάω με αγένια στα καινούργια μέλη
^%$^%$#%^@#% #%^@#$#@@!%$@ ^%^$%^#@$@%$@%^%$^#&
μαλλον. αν και δεν περιλαμβανεται στην θεραπευτικη των νοσηματων της εσωτερικης παθολογιας υπο του καθηγητου κου μουλοπουλου....θα δειξει....ισως αφορα ετερη ειδικοτητα της επιστημης του Ιπποκρατη ;)Εἶναι συστατικὸν κάποιας θεραπευτικῆς μεθόδου;
ειδαμε και τι επαθε ο κος ντομινικ εν ετει 2011.........Ποῦ νὰ δῆτε τὸ 1984... οὔτε πεολειχία δὲν προσέφεραν
1) Δεν ξέρεις ποιος τα γράφει. (η ίδια η πουτάνα ή νταβατζής ή προαγωγός του ίντερνετ κτλ.)
2) Δεν ξέρεις πως είναι ο τύπος που τα γράφει. (μπορεί να είναι ένας λέτσος 150 κιλά που να βρομάει από δέκα μέτρα κτλ.)
3) Δεν ξέρεις σε τι «μουντ» ήταν η πουτάνα (εσύ όλες τις ημέρες αποδίδεις 100% στην δουλειά σου και όλες τις μέρες είσαι καλά)
4) Δεν ξέρεις αν έχει τρόπους σωστής συμπεριφοράς αυτός που γράφει τα reviews.
5) Ένας που πήγε και πέρασε καλά γιατί να το διατυμπανίσει, τόσο πολύ καίγεται να περάσουν και όλοι οι άλλοι καλά.(ίσα ίσα οι περισσότεροι το κρατάν μυστικό μόνο για πάρτι τους)
6) Υπάρχουν αρκετοί που πάνε σε πουτάνες και εκβιάζουν τις πουτάνες έμμεσα να τους περιποιηθούν καλά γιατί αλλιώς θα γράψουν κακό review στο ίντερνετ. Όπως υπάρχουν και πουτάνες που σε κάνουν κανένα extra δώρο, αρκεί να τους γράψεις ένα πολύ καλό review στο ιντερνετ για αυτές.
7) Κάποιοι λόγο κακής τους συμπεριφοράς μαλώνουν με πουτάνες και ενώ φταίνε οι ίδιοι πάνε μετά και γράφουν κακά reviews για να τις εκδικηθούν.
Τα μόνα χρήσιμα reviews είναι αυτά των city tours που επιβεβαιώνουν αν η κοπέλα είναι όπως την φωτογραφία και αν τηρούνται οι συμφωνίες.
υπάρχουν 107.563 λόγοι για να παίρνουμε στα σοβαρά τα 'reviews' .
τα μέλη του ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ. ή νομίζετε ότι είναι εδώ για να διαβάσουν για την τζούλια?
Ναι , 1)γιατί το νικ μου λέει όλοι την αλήθεια σε μία λέξη.
Masturbation is free.
2)Δεν παίρνω όλη μέρα στο ίντερνετ σαν εσένα
3) Δεν προσπαθώ να δείξω ότι είμαι κάποιος μέσα από φαικ reviews και σεντόνια reviews με μπούρδες σαν εσένα
4) Δεν προσπαθώ να το παίξω εξυπνάκιας σαν εσένα απλά να κάνω μία εποικοδομητική συζήτηση
5)δεν έχω γράψει πoτε «ριβιους» για πουτάνες
6)Το φόρουμ δεν είναι μόνο για τους παλιούς και τα ίντερνετ ζόμπι και τα ιντερνετ freaks με 5000 ποστς
7)Δεν επιτίθεμαι και μιλάω με αγένια στα καινούργια μέλη
το 2003 και πριν πηδαγα καλυτερα...και καλυτερα κοριτσια υπηρχαν,που σεβοντουσαν το 5χιλιαρο,σεβοντουσαν αυτο που εκαναν.
ενω τωρα,με ελαχιστοτατες εξαιρεσεις ολες ειναι....
As γραψουμε το μακρυ και το κοντο μας, χωρις να κανουμε επιθεση στον freemastrupation γι αυτο ανοιξε και το θρεντ για να κανουμε συζητηση γενικη και οχι επι προσωπικου.
Ορκίσου..Κάθριν διαφωνώ.
παρακαλειται ο κυριος βακαλης να μην αλλαζει αβαταρ γτ δεν τον αναγνωρισα και νομιζα πως μπηκε και αλλος στο σαιτ και γραφει με τα αρχαιοτετοια.
ευχαριστω
παρακαλειται ο κυριος βακαλης να μην αλλαζει αβαταρ γτ δεν τον αναγνωρισα και νομιζα πως μπηκε και αλλος στο σαιτ και γραφει με τα αρχαιοτετοια.
στο βρακι του ερευνητη.....Ορκίσου..