Νέα

66 χρόνια από τη μάχη του Μελιγαλά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skaska
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κλαιω καθε βραδυ απ'τη ντροπη... :2funny: :2funny: :2funny:...κατι σαν τον γιωργακη...
Απο την απολογια του πελατου του κυριου Υπουργου,για την υποθεση Λαμπρακη...
"[...] εδώ με κατηγορούν για εθνική αναξιότητα...(τιποτε κομμουνια που ξαναγραφουν την ιστορια θα ητανε...) εγώ έχω πιστοποιητικά εθνικής δράσεως που λίγοι τα έχουν.(εκανε και υπουργος στην Βιεννη το'44-'45...) Και αν συνεργάστηκα με τους Γερμανούς το έκανα για το καλό της πατρίδος(ρε γαμωτο...)... Τους Γερμανούς τους αγαπούσα και αυτοί με θεωρούσαν τον υπ'αριθμ. 1 τίμιον Έλληνα.(Να παιδι,να μαλαμα ο χερ λοιτναντ...)"

Επισκέπτης
Ποιο παιδάκι ξέρει να μας πει που βρίσκεται αυτό:
20907238.jpg

Και γιατί είναι τόσο μεγάλο??
ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
τα καινουργια να δεις ποσο μεγαλα θα ειναι..

Έεεεεεεεεεεεεεεεετσι..
Κι αυτό χωράει αρκετούς ακόμα..

Ακόμα δεν το βρήκατε παιδάκια??

Για γουγλάρετε "Τριαντάφυλλος"
Αρκετά βοήθησα επειδή είμαι στις καλές μου σήμερα..

Επισκέπτης
Τώρα που ξεμπλοκάρισα λιγάκι,νίκησε κι ο Θεός την Ατλέτικο,αυτό θα κάνω..

Ποιο παιδάκι θα μας απαντήσει??
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
παραιτουμαι..
γλεντα τους μονος σου αποψε..

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ελα παιδακια,

παρτε και τα οπλακια σας να παιξετε τους επαναστατες

http://[URL unfurl="true"]www.deansabatino.com/images/wartoys.jpg[/img[/URL]]

να πειτε στη μαμα σας να σας παει στα τζαμπο, εχει φερει καινουρια μοντελα που αναβουνε φωτακια και εχουνε και μπλιμπλικια....

Υ.Γ. το σαϊτ απευθυνεται σε ενηλικες! καλο θα ηταν λοιπον να πατε να λετε τα επαναστατικα σας στο φορουμ του 06 που ειναι για την ηλικια σας!

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
βρε ΧΙΤΗ, έλειψα για λίγο από το φόρουμ κι έγινες κήνσορας της αριστεράς;  :headbang:

άντε στο κλουβί σου, ξανάρθα!  :uglystupid:

Το είχα ξεχάσει...
Κριτική στην αριστερά μόνο οι αριστεροί μπορούν να κάνουν...
Όταν την κάνουν άλλοι είναι αντικομμουνσιμούς, φασισμός, καπιταλισμός...
Επίστρεψε καλύτερα στο κλουβί με τις τρελές και υπόσχομαι να μην πετάω φιστίκια...

Αν καποιοι δεν αντιλαμβανονται την αντιφαση να το παιζουν μετριοπαθεις δημοκρατες και να ισχυριζονται οτι η παραταξη τους ΔΕΝ εχει σχεση με τους δοσιλογους,μερικους εκ των οποιων ομως(η παραταξη τους...)τους εστειλε σε υπουργεια και κοινοβουλια,δεν φταιμε εμεις...

Αν καποιοι δεν αντιλαμβανονται την αντιφαση του να χρησιμοποιουν τις ιδιες"πηγες"(λεμε τωρα...)και φρασεολογια και επιχειρηματολογια των χρυσαυγουλων και των χιταριων απο την μια μερια,και απο την αλλη να σκιζουν τα ρουχα τους οτι ειναι και πολυ καθως πρεπει δημοκρατικοτατοι να 'ουμε,δεν φταιμε εμεις...

Αυτό που εγράφη εδώ είναι ότι οι δωσίλογοι δεν είχαν συγκεκριμένη πολιτική καταγωγή και προέρχονταν από όλο το πολιτικό φάσμα...
Μεταπολεμικά, σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ επίπεδο, οι πρώη συνεργατες των ναζί συντάχθηκαν κυρίως με τη δεξιά λόγω αντικομμουνισμού...
Η ελληνική δεξιά έχει δεχθεί κριτική και έχει πληρώσει το τίμημα για την ένταξη πρώην δωσιλόγων στις τάξεις της.
Αντίθετα, ακόμη και σήμερα η "ελληνική" αριστερά ταυτίζεται με στους σταλινοτσολιάδες, το ζαχαριαδικό κκε, με φενεούς και μελιγαλάδες, ακολουθεί την ίδια πολιτική στο μακεδονικό απο το 1924 και παντού και πάντα ζητά ρεβανς...

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Επισκέπτης
Αυτό που εγράφη εδώ είναι ότι οι δωσίλογοι δεν είχαν συγκεκριμένη πολιτική καταγωγή και προέρχονταν από όλο το πολιτικό φάσμα...
Μεταπολεμικά, σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ επίπεδο, οι πρώη συνεργατες των ναζί συντάχθηκαν κυρίως με τη δεξιά λόγω αντικομμουνισμού...
Αχαχαχαχαχα...η νεα θεωρια των ακρομεσοδεκσων ιν μπουντοτκομ,μειντ μπαι στρειτ...ημασταν αντικομμουνιστες,τι να κανουμε οι καψεροι?...Βαλαμαν και τους απολιτικ αντικομμουνιστες στο ροστερ οι δολιοι....
Αααααααχχχχχχ,να 'ξερες τι τραβηξαμαν....
Η ελληνική δεξιά έχει δεχθεί κριτική και έχει πληρώσει το τίμημα για την ένταξη πρώην δωσιλόγων στις τάξεις της.
Σερνετε τον σταυρο του μαρτυριου,δυστυχισμενοι....Αααααχχχχχ,και ησασταν τοσο καλα παιδια...Γαμημενη ιστορια,επαιξες σκληρο παιχνιδι...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ελα παιδακια,

παρτε και τα οπλακια σας να παιξετε τους επαναστατες

http://[URL unfurl="true"]www.deansabatino.com/images/wartoys.jpg[/img[/URL]]

να πειτε στη μαμα σας να σας παει στα τζαμπο, εχει φερει καινουρια μοντελα που αναβουνε φωτακια και εχουνε και μπλιμπλικια....

Υ.Γ. το σαϊτ απευθυνεται σε ενηλικες! καλο θα ηταν λοιπον να πατε να λετε τα επαναστατικα σας στο φορουμ του 06 που ειναι για την ηλικια σας!
[/quote]

Έχει ξαναποσταριστεί αλλά είναι πάντα επίκαιρο:

[MEDIA=youtube]6N0Jun1x-pA[/MEDIA]

[QUOTE="pleasuregiver, post: 2202668"]
αδικως ε???
εληξε ο εμφυλιος & οι νικητες πιασαν το σφουγγαρι ετσι???
οξω ρε κωλοπουστα μπουραντα..
[/quote]

Δεν είμαι εγώ καρδιά μου που που κρύβομαι σε πανεπιστήμια και επικαλούμαι διασυνδέσεις της μαμάς αν με στραβοκοιτάξει τσέος...
Προσέχτε μην σας πέσει κανάς πόντος στο νέο αντάρτικο και όχι τίποτ' αλλο αλλά τα Λακης Γαβαλάς καλσόν δεν ράβονται εύκολα...

Επισκέπτης
Δεν είμαι εγώ καρδιά μου που που κρύβομαι σε πανεπιστήμια και επικαλούμαι διασυνδέσεις της μαμάς αν με στραβοκοιτάξει τσέος...
Αφου τα εχουμε πει...οι υπευθυνοι πολιται απλα κανουν"εκτιμησεις απωλειων"...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αχαχαχαχαχα...η νεα θεωρια των ακρομεσοδεκσων ιν μπουντοτκομ,μειντ μπαι στρειτ...ημασταν αντικομμουνιστες,τι να κανουμε οι καψεροι?...Βαλαμαν και τους απολιτικ αντικομμουνιστες στο ροστερ οι δολιοι....
Αααααααχχχχχχ,να 'ξερες τι τραβηξαμαν....Σερνετε τον σταυρο του μαρτυριου,δυστυχισμενοι....Αααααχχχχχ,και ησασταν τοσο καλα παιδια...Γαμημενη ιστορια,επαιξες σκληρο παιχνιδι...

Φάγατε πούτσο το '49, φάγατε ακόμη μεγαλύτερο πούτσο το 1989, έως και η Κούβα εγκαταλείπει το σοσιαλισμό με ομολογία αποτυχίας, η Κίνα έχει γίνει καπιταλιστικός παράδεισος, πάλι καλά που σας έχει μείνει η Β. Κορέα...
Δεν ξέρω αν η ιστορία μας έπαιξε παιχνίδι αλλά τέτοιο ξεκώλιασμα σε ιδεολογία ούτε οι εθνικοσοσιαλιστές δεν έφαγαν...

fatsas30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα οσο αναφορα στο θεμα απο μελιγαλα
σκοτωθηκανε πολλοι μα παρα πολλοι αθωοι ανθρωποι!
καιμικρης ηλικιας μαλιστα!
μαλιστα πολλοι ητανε και μορφωμενοι ανθρωποι γιατροι,δικηγοροι και δασκαλοι
που ηταν τελειως αθωοι
το να βριζοουν νεκρους δεν ειναι καθολου εντιμο!
δεν ανηκω πουθενα,δεν εχω εθνικιστικες αποψεις ουτε ιδεες!
αλλα αυτη η ανικειμενικη αληθεια,οπως εχουν ειπωθει απο ανθρωπους που εζησαν
αυτο το μαρτυριο και σωθηκαν!
τωρα οσο αναφορα για το εμφυλιο ηταν οτι χειροτερο για την ελλαδα
σκοτωνε αδερφος τον αδερφο του μονο και μονο επειδη ειχαν αλλη ιδεολογια
που ουτε καν καταλαβαινανε οι περισσοτεροι λογω μηδαμινης παιδειας
απλως ητανε υποχειρια και οι μεν αλλα και οι δεν σε ανθρωπους της εκαστοτε εξουσιας!
αυτα ξερω λογω καταγωγης,χωρις να ανηκω σε κανενα ρευμα κομματικο και καμμιας ιδεολογιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom