Νέα

65 ώρες εργασίας την εβδομάδα.Ο μεσαίωνας επιστρέφει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imaginas.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diax

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απ οσο γνωρίζω κατι έχει κ αυτη η χώρα για παράδειγμα ειναι Νο1 δύναμη στον κόσμο στη ναυτιλία.οσο για τον λαό απλα υποφέρει μ ένα κρατος πνιγμένο στα σκάνδαλα και στη διαφθορα να κάνει πλάτες σε πολυεθνικές/τράπεζες κτλ να έχουν υπερκέρδη σε βάρος του απλού λαου

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και που ηλιθιωδώς, λόγω ανικανότητας στο management + finance, ξεπουλάει ΟΤΕ και ΟΛΠ.
ΝΔ ΠΑΣΟΚ together forever :rockon:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
παίδες πολύ ωραία τα λέτε!..
η (αντι)πρόταση ποιά είναι όμως?  :think:  :think:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τωρά πια πιθανώς δεν υπάρχει. Όταν η δημοκρατια φαλκιδεύεται συστηματικά και συνεχίζεται το ίδιο μοτίβο. Μια θετική εξέλιξη ήταν στις προηγούμενες εκλογές να έπαυε η αυτοδυναμιά. Αυτό θα έδινε άλλο χαρακτήρα εξουσίας, λιγότερη διαφθορά, περισσότερα ορθολογικά δικαιώματα. Όταν ξεπουλάς τον ΟΛΠ με προσφορές μαμούθ, απεμπολώντας ένα συγκριτικό σου πλεονέκτημα διεθνώς, τι σόι δεξιά κυβέρνηση είσαι, ούτε management δε μπορείς να κάνεις; Όπως πολλοί γνωρίζετε η Ιρλανδία ήταν πολύ πιο πίσω από εμάς σαν χώρα. Τώρα κάνει ναζάκια

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
παίδες πολύ ωραία τα λέτε!..
η (αντι)πρόταση ποιά είναι όμως?  :think:  :think:
εδώ που έφεραν την χώρα οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ μόνο μια επανάσταση μπορεί να φέρει αυτήν εδώ την χώρα σε τροχιά ανάπτυξης......

τώρα τι επανάσταση θα είναι αυτή χρειάζεται συζήτηση χωρίς προκαταλήψεις για το πολιτικό πιστεύω του καθ ενός....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Ξεφυγαμε παλι.....

"Σταυροποδι στις αυλες,μαλακιες λες...."

Παντα θα φταινε ολοι οι αλλοι....και το κρατος

Ρε καλα μας κανουν

Καλα ειχε πει καποιος(ο Κισσινγκερ;) οτι οι Ελληνες ειναι κακοδιοικητος λαος,με την εννοια
  οτι δεν κουμανταρονται ευκολα

Ειναι πολυ πιο ευκολο για εμας να απαξιωνουμε την οποιαδηποτε εργασια οποιουδηποτε
  υπαλληλου,πολυ περισσοτερο οταν προκειται για Δ.Υ.,παρα να εξετασουμε τους βαθυτερους
  λογους για τους οποιους γινεται αυτο

Ειμαστε για τον πουτσο καβαλα μου φαινεται

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
πάντως θέλω και να προσθέσω ένα βασικό ζήτημα από το οποίο εξαρτάτε η πολιτική παρέμβαση των κομμάτων προς μια υγιή διακυβέρνηση και αυτή είναι και η ενεργή ένταξη μέσα στους πολιτικούς χώρους που πιστεύει ο κάθε ένας ότι μπορούν να αναπτύξουν μια δυναμική ανάπτυξης της χώρας μας....
δεν φτάνει μόνο να καταψηφίσουμε αυτά τα δυο μεγάλα κόμματα.....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
  Ξεφυγαμε παλι.....

"Σταυροποδι στις αυλες,μαλακιες λες...."

Παντα θα φταινε ολοι οι αλλοι....και το κρατος

Ρε καλα μας κανουν

Καλα ειχε πει καποιος(ο Κισσινγκερ;) οτι οι Ελληνες ειναι κακοδιοικητος λαος,με την εννοια
  οτι δεν κουμανταρονται ευκολα

Ειναι πολυ πιο ευκολο για εμας να απαξιωνουμε την οποιαδηποτε εργασια οποιουδηποτε
  υπαλληλου,πολυ περισσοτερο οταν προκειται για Δ.Υ.,παρα να εξετασουμε τους βαθυτερους
  λογους για τους οποιους γινεται αυτο

Ειμαστε για τον πουτσο καβαλα μου φαινεται

Από εχθές ποστάρω να οριστούν οι αιτίες αυτής της κατάστασης. Για εμένα είναι η κακοδιοίκηση, η υπάρξη οικονομικα ασύμφορου κράτους, η ύπαρξη ολιγοπωλείων και η επιμονή σε ΠΑΣΟΚ ΝΔ που εδημιούργησαν. Που ακριβώς είναι το θέμα; Διότι 700€ και 1,30 το λίτρο είναι πραγματικότητα

πάντως θέλω και να προσθέσω ένα βασικό ζήτημα από το οποίο εξαρτάτε η πολιτική παρέμβαση των κομμάτων προς μια υγιή διακυβέρνηση και αυτή είναι και η ενεργή ένταξη μέσα στους πολιτικούς χώρους που πιστεύει ο κάθε ένας ότι μπορούν να αναπτύξουν μια δυναμική ανάπτυξης της χώρας μας....
δεν φτάνει μόνο να καταψηφίσουμε αυτά τα δυο μεγάλα κόμματα.....

Με αρκετή επιφύλλαξη

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Από εχθές ποστάρω να οριστούν οι αιτίες αυτής της κατάστασης. Για εμένα είναι η κακοδιοίκηση, η υπάρξη οικονομικα ασύμφορου κράτους, η ύπαρξη ολιγοπωλείων και η επιμονή σε ΠΑΣΟΚ ΝΔ που εδημιούργησαν. Που ακριβώς είναι το θέμα; Διότι 700€ και 1,30 το λίτρο είναι πραγματικότητα

Με αρκετή επιφύλλαξη
αυτά τα δυο κόμματα στην ουσία δεν είναι κόμματα, όταν δεν υπάρχει ενεργή συμμετοχή των μελών τους στον καθορισμό της πολιτικής τους παρέμβασης τότε δεν είναι κόμμα στην ουσία είναι συμμορίες που λυμαίνονται και ξεπουλάνε τον πλούτο αυτής της χώρας....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Νομίζω ότι αυτό που λες είναι ολίγον ανεδαφικό και μου θυμίζει τα νιάτα μου. Η απλή() αναλογική θα έδινε αρκετά, σε καλύτερη διαχείριση και πολιτικη πρακτική

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Νομίζω ότι αυτό που λες είναι ολίγον ανεδαφικό και μου θυμίζει τα νιάτα μου. Η απλή() αναλογική θα έδινε αρκετά, σε καλύτερη διαχείρηση και πολιτικη πρακτική
δεν αρκεί μόνο η απλή αναλογική χρειάζεται και η συμμετοχή μέσα στα κόμματα και ο καθορισμός της πολιτικής του κάθε κόμματος να καθορίζεται από τα όργανα του κάθε κόμματος και όχι από άτομα όπως ο Γιωργάκης και ο Μπούλης με τον περίγυρο τους....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλά, ας μη ψηφίσει ξανά ο κόσμος ΝΔ ΠΑΣΟΚ together forever καιιιι βλέπουμε

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Απο περιέργεια. Τι να ψηφίσει?

Να μας πείτε όμως και γιατί. Δλδ. Ψηφίστε εκεί για να γίνει αυτό....

giatros73

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
111
Πόντοι
1
να ψηφισει αυτους που λενε:

- εγω δεν θα συνεργαστω με κανενα απο τα δυο κομματα σε περιπτωση μη-αυτοδυναμιας.

Τι μας λες ρε μεγαλε? Ετσι θα λυσεις τα προβληματα του κοσμου? Μονο με κριτικη απο τα ευκολα?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Άποψη είναι να ψηφίσει όποιο μικρό κόμμα τον εκφράζει, για να πάψει η αυτοδυναμία και να δημιουργηθεί πολιτικό σκηνικό, άνθρωποι, αντίληψη εξουσίας, δημοκρατικότερες διαδικασίες.
Ίσως και, ρεαλιστικές λύσεις με τη σύμφωνη δημοκρατική γνώμη

Όλοι λένε ότι δε θα συνεργαστούν και στο τέλος συνεργάζονται. Τελικά όμως είναι και θέμα ποιότητας του πολίτη να απαιτεί τα πολιτικά του δικαιώματα

giatros73

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
111
Πόντοι
1
Όλοι λένε ότι δε θα συνεργαστούν και στο τέλος συνεργάζονται. Τελικά όμως είναι και θέμα ποιότητας του πολίτη να απαιτεί τα πολιτικά του δικαιώματα

Δηλαδη να σταματησω να ψηφιζω αυτους που αλλα λενε και αλλα κανουν, για να ψηφισω αυτους που αλλα λενε και αλλα ΘΑ κανουν

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Νομίζω ότι μπερδεύεται η πολιτική σκοπιμότητα με τη πολιτική πρακτική

Επισκέπτης
Εγω ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ θα ψηφισω,ειναι σοβαρο ατομο και κανει πολλα για τους εργαζομενους...

Ακουστε τι ειπε και η Υπουργαρα η Πετραλια στις Βρυξελλες:
«Πιστεύουμε ότι η οροφή των 60 ή 65 ωρών απομακρύνεται από τον βασικό στόχο για διασφάλιση της ποιότητας της εργασίας, καθώς ενέχει κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων», δήλωσε η κ. Πετραλιά.

...Ενω ας πουμε αν αυξησουμε την εργασιμη εβδομαδα στις 58 ωρες δεν τρεχει τιποτε...

Και κατι ακομη για οσους ρωτανε:Οι 65 ωρες αφορουν 5ημερη εργασια(δηλ.13 ωρες την ημερα),στην 6ημερη φτανουμε στις 78...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom