Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Βασικά όλες πουτάνες είναι οπότε το τι λένε η μια για την άλλη, μάλλον αφορά αυτές...

ναι αλλά εγώ μίλησα για το τι σου λένε οι γκόμενες εσένα, όχι η μια για την άλλη  :boobies: :boobies:

όταν προσπαθείς να πηγαίνεις γύρω-γύρω από το νόημα αυτών που λέει ο άλλος δε φαίνεσαι για έξυπνος, φαίνεται σαν να έχεις πρόβλημα αντίληψης  :grin:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Εξάλλου η συντριπτική πλειοψηφία των ct μου λένε ότι έχω "first class body" ...
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

και οι γκόμενες το ίδιο σου λένε? :think:

οι συναδέλφισσές σου στο δημόσιο ή οι απλές πωλήτριες (το θηλυκό του πολίτης....ξες....)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
μπααααα..
αυτος ειναι απλα καραγκιοζης..
δεν ασχολουμαι..
Ενώ εσύ ... χρήσιμο στέλεχος στην κοινωνία, τι να σου πω...

Αλήθεια ... τόσο παρέα κάνεις με λοστούς ... έμαθες τίποτα για τα κράμματα ή μπα?
Ξεκίνα καμιά διατριβή...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
ναι αλλά εγώ μίλησα για το τι σου λένε οι γκόμενες εσένα, όχι η μια για την άλλη  :boobies: :boobies:

όταν προσπαθείς να πηγαίνεις γύρω-γύρω από το νόημα αυτών που λέει ο άλλος δε φαίνεσαι για έξυπνος, φαίνεται σαν να έχεις πρόβλημα αντίληψης  :grin:
... η πολύ απλά απαξιείς ή απλά περνάς την ώρα σου ή ή ή...

Δεν είσαι δίκαιη βλέπω, επιλέγεις το ότι σε συμφέρει....

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

και οι γκόμενες το ίδιο σου λένε? :think:

οι συναδέλφισσές σου στο δημόσιο ή οι απλές πωλήτριες (το θηλυκό του πολίτης....ξες....)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όχι ... διότι είναι ελληνίδες και προτιμάμε την τοπική διάλεκτο...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
... η πολύ απλά απαξιείς ή απλά περνάς την ώρα σου ή ή ή...

Δεν είσαι δίκαιη βλέπω, επιλέγεις το ότι σε συμφέρει....

εγώ δεν επιλέγω, σου είπα κάτι κι εσύ επιλέγεις να σφυράς αδιάφορα και να απαντάς άλλα αντί άλλων...

αν απαξιείς δεν απαντάς καν, αν προσπαθείς να δείξεις ότι απαξιείς απαντάς με μια εξυπνάδα-καραμέλα στο φόρουμ μπας και πείσεις κανέναν, αν απλά περνάς το χρόνο σου, ή βαριέσαι να απαντήσεις, οπότε πάλι με αγνοείς, ή κάνεις συζήτηση της προκοπής, άρα θα απαντούσες με βάση αυτά που είπα, όχι με βάση αυτό που θες να δείξεις (που δεν έχει καμία σχέση με αυτά που είπα).

ή.. ή.. ή... σύμφωνοι, αλλά όσο το πας γύρω-γύρω δεν πείθεις κανέναν ότι έχεις καταλάβει  :grin:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Όχι ... διότι είναι ελληνίδες και προτιμάμε την τοπική διάλεκτο...

και πώς σου το λένε στα ελληνικά το  "first class body"???? :think: :think:

το παλαμάρι του βαρκάρη???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οι....πωλήτριες αυτό ε?

οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι? :think: :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πλέζουρααααααααααααααααααααααα

Ποιος πάπιας και ποιος αρίωνας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Τσικό και οι 2 ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν υπάρχει ρε μαλάκα λέμε.......
Ο μεγαλύτερος λοφός που έχει περάσει..........

του λένε τα σιτι firstclassbody.....

ρε λες να είναι ο Σόμερ;
αααααααααααααααααααχαχααχχαχαχαχαχαχχααχαχχααχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λοφέ καμμιά Τζούλια, καμμιά Αλιμόνου, καμμιά Μαστροκώστα παίζει;
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
εγώ δεν επιλέγω, σου είπα κάτι κι εσύ επιλέγεις να σφυράς αδιάφορα και να απαντάς άλλα αντί άλλων...

αν απαξιείς δεν απαντάς καν, αν προσπαθείς να δείξεις ότι απαξιείς απαντάς με μια εξυπνάδα-καραμέλα στο φόρουμ μπας και πείσεις κανέναν, αν απλά περνάς το χρόνο σου, ή βαριέσαι να απαντήσεις, οπότε πάλι με αγνοείς, ή κάνεις συζήτηση της προκοπής, άρα θα απαντούσες με βάση αυτά που είπα, όχι με βάση αυτό που θες να δείξεις (που δεν έχει καμία σχέση με αυτά που είπα).

ή.. ή.. ή... σύμφωνοι, αλλά όσο το πας γύρω-γύρω δεν πείθεις κανέναν ότι έχεις καταλάβει  :grin:
Θέλεις τραλαλα ... θέλω τραλαλο...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
και πώς σου το λένε στα ελληνικά το  "first class body"???? :think: :think:

το παλαμάρι του βαρκάρη???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οι....πωλήτριες αυτό ε?

οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι? :think: :think:
Διακρίνω ρατσισμό προς τις πωλήτριες ή μου φαίνεται?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

"Dear Judy,

I just went on a honeymoon with my husband (of course!), and we booked first class to South Africa and back. On the flight to South Africa, someone died in economy class, and believe it or not, they moved the body from where it was over to first class, where it lay wrapped in a blanket directly across the aisle from me.

I protested, because who wants to look at a corpse on her honeymoon, especially in first class, after paying a lot of money, but was told that economy was really crowded, and they didn't want a corpse there "for health reasons" (but first class was OK?? Our health was better?)..."

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αααα ... μην το λες ... μόλις πρόσφατα μια ct, μουνάρα γνωστότατη και από τις λίγες μη βλαχάκια, της έκανε τόσο εντύπωση ο χαρακτήρας μου που μου λέει "You are different ... you have character!!!" (τι βλήματα έχει γνωρίσει η καημένη ε)... περιττό να σου πω ότι με κράτησε μία ώρα παραπάνω ... έφυγα για να γλυτώσω ... μάλλον νόμιζε φυσικά ότι είμαι και αγαπούλης, στον επόμενο τόνο λοιπόν έφαγε πόρτα από εμένα...

Τον βαρώνο Μυντχάουζεν τί τον έχεις;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πρώτης ποιότητος βόδι!!!!!!!!!!!!!!!!

αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!1111
Τι έγινε γιατρέ μου, σε έπιασε ο καφές?  :2funny:
Πάντως έχουμε όλοι ψαρώσει σαν μαλάκες και ασχολούμαστε με τις κωλοτρυπίδες. Μέσα σε έκσταση πρέπει να βρίσκεται η κωλοτρυπίδα του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom