Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
και προφανώς δεν ασχολήθηκαν και μαζί σου όταν έπρεπε.
περαστικά παλλίκαρε.
Μμμμ ... δυστυχώς όχι ... παρα-ασχοληθήκαν μαζί μου, τουλάχιστον με τα δικά μου μέτρα ... ήμουνα πολύ ζωηρός βλέπεις...

Πάντως αν κρίνω εκ των υστέρων από την πόιότητα της ενασχόλησης των γονιών μου με αυτή των δίπλα γονιών τότε δεν ήταν και άσχημα...
Το να είσαι ανάξιος και να ζεις με τους γονείς σου μέχρι να παντρευτείς ... μιλάω για την συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων μπούληδων ... δνε είναι και ότι πιο υγιές ... μετά θέλεις να το πάιξεις άντρας είτε στο γήπεδο είτε στο δρόμο ... γιατί πολύ απλά είσαι αδερφή στη ψυχή...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
το διαζύγιο δύο ανθρώπων μπορεί να μην είναι νομικό αλλά να είναι πασιφανές στα παιδιά τους.
Σίγουρα ... ο καθένας μιλάει μέσα από τις εμπειρίες του ... κουράγιο λοιπόν και θα το ξεπεράσεις...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειπαμε περαστικά.

μη συνεχίζεις αυτοξεφτιλίζεσαι. και έχεις αποδείξει πως δεν έχει όριο.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
σιγουρεύτηκα όταν δήλωσες ότι έχεις γκόμενα και μουνάρα μάλιστα. Εσύ και σίτι τουρ να πάρεις, έτσι και ανοίξεις το στόμα σου νωρίς είμαι σίγουρος ότι θα σου δώσει τα λεφτά πίσω και τη πόρτα στη πλάτη.
Αααα ... μην το λες ... μόλις πρόσφατα μια ct, μουνάρα γνωστότατη και από τις λίγες μη βλαχάκια, της έκανε τόσο εντύπωση ο χαρακτήρας μου που μου λέει "You are different ... you have character!!!" (τι βλήματα έχει γνωρίσει η καημένη ε)... περιττό να σου πω ότι με κράτησε μία ώρα παραπάνω ... έφυγα για να γλυτώσω ... μάλλον νόμιζε φυσικά ότι είμαι και αγαπούλης, στον επόμενο τόνο λοιπόν έφαγε πόρτα από εμένα...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
ειπαμε περαστικά.

μη συνεχίζεις αυτοξεφτιλίζεσαι. και έχεις αποδείξει πως δεν έχει όριο.
Έχω διατελέσει για σένα χαζός, πούστης, αμόρφωτος, μη επαναστάτης, παιδί χωρισμένων γονιών, αντικείμενο θαυμασμού καθότι ασχολείσαι με το παρελθόν μου .... τελικά αποφάσισες? ... ή μήπως συνεχώς από κάπου ψάχνεις να πιαστείς για να πεις κάτι επιτέλους?
Από αυτή την συμπεριφορά ποιος νομίζεις ότι είναι ο ψυχικά στερημένος που γκρινιάζεις για τα πάντα συνεχώς ... χωρίς φυσικά να ανθολογήσω τα ποστ σου...

Για μένα δεν αλλάζεις σε τίποτα ... ότι νόμιζα στην αρχή συνεχίζω να πιστεύω και τώρα ...

Επισκέπτης
Αααα ... μην το λες ... μόλις πρόσφατα μια ct, μουνάρα γνωστότατη και από τις λίγες μη βλαχάκια, της έκανε τόσο εντύπωση ο χαρακτήρας μου που μου λέει "You are different ... you have character!!!" (τι βλήματα έχει γνωρίσει η καημένη ε)... περιττό να σου πω ότι με κράτησε μία ώρα παραπάνω ... έφυγα για να γλυτώσω ... μάλλον νόμιζε φυσικά ότι είμαι και αγαπούλης, στον επόμενο τόνο λοιπόν έφαγε πόρτα από εμένα...

χαχαχαχαχαχαχαχα ειλικρινα τα πιστευεις αυτα που λες? γτ εισαι ο μονος!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

τα σιτι τα πληρώνεις.
σου λένε ό,τι πρέπει για να τα ξαναπληρώσεις.

άμα με πληρώσεις και μένα παίρνω πίσω ότι σου έχω πει και σε αποθεώνω.
50 Ευρώ κάθε ποστ αποθέωσης καμμένε.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
της έκανε τόσο εντύπωση ο χαρακτήρας μου που μου λέει "You are different ... you have character!!!" (τι βλήματα έχει γνωρίσει η καημένη ε)...

καλά ε είσαι μεγάλη μορφή, κι εμένα μου έχουν πει ότι είμαι η πιο ωραία γυναίκα του κόσμου   :rockon: :rockon: :rockon:

[size=6pt]πριν την πέσουν αμέσως μετά στη φίλη μου χαχαχχ[/size]

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ποιός είσαι ρε μεγάλε???
Ο hitman21 είσαι??? :dancing:  :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έχω διατελέσει για σένα χαζός, πούστης, αμόρφωτος, μη επαναστάτης, παιδί χωρισμένων γονιών, αντικείμενο θαυμασμού καθότι ασχολείσαι με το παρελθόν μου .... τελικά αποφάσισες? ... ή μήπως συνεχώς από κάπου ψάχνεις να πιαστείς για να πεις κάτι επιτέλους?
Από αυτή την συμπεριφορά ποιος νομίζεις ότι είναι ο ψυχικά στερημένος που γκρινιάζεις για τα πάντα συνεχώς ... χωρίς φυσικά να ανθολογήσω τα ποστ σου...

Για μένα δεν αλλάζεις σε τίποτα ... ότι νόμιζα στην αρχή συνεχίζω να πιστεύω και τώρα ...

κοιτα όταν ένας άνθρωπος δεν ντρέπεται να λέει ότι αποθεώνουν το χαρακτήρα του οι πουτάνες που πληρώνει........να γαμήσει.
δε λες τίποτα....
απλά συμφωνείς..........

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλά ε είσαι μεγάλη μορφή, κι εμένα μου έχουν πει ότι είμαι η πιο ωραία γυναίκα του κόσμου   :rockon: :rockon: :rockon:

κλασσικο συστημα..
κατι σαν το πικ εν ρολ στο μπασκετ..

Επισκέπτης
Υπάρχει κριτήριο ποιότητος!

Το είπε το ct!!!!!

αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

δεν υπάρχει σου λέω άλλος αντίστοιχος εδώ μέσα....
απλά τεράστιος...
δεν πρόλαβα να πω στον πλέ ότι είναι κακράν μπροστά από την πάπια και με επιβεβαίωσε φόρα παρτίδα......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υπάρχει κριτήριο ποιότητος!

Το είπε το ct!!!!!

αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

μαλάκα ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ ΑΛΛΟΣ.

Ποιός ΒΑΣ και ποιός Ταμτάκος.

αααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχχααχχααχαχαχααα
Υ.Γ.
ρε μαλάκα στο καζίνο τι σου λένε οι γκρουπιέρηδες;
ΞΕΠΈΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΡΑΜΑΣ Ε;

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ασε που αν σε παίρνουν στο ψιλό και οι γκόμενες του φόρουμ για τις πουτάνες κάτι δεν πάει καλά  :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κοιτα όταν ένας άνθρωπος δεν ντρέπεται να λέει ότι αποθεώνουν το χαρακτήρα του οι πουτάνες που πληρώνει........να γαμήσει.
δε λες τίποτα....
απλά συμφωνείς..........

άλλος ένας που δίνει οργασμούς με το τσουβάλι στις πουτάνες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

-μωρό μου είμαι ο πρώτος σου?
-χμ δε ξέρω, πάντως κάτι μου θυμίζεις

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
τα σιτι τα πληρώνεις.
σου λένε ό,τι πρέπει για να τα ξαναπληρώσεις.

άμα με πληρώσεις και μένα παίρνω πίσω ότι σου έχω πει και σε αποθεώνω.
50 Ευρώ κάθε ποστ αποθέωσης καμμένε.
Γιατί το κάνεις αυτό αφού δεν διαφωνούμε??? :idiot:

Σου είπα ... γμσα μια ώρα for free και μετά (δεδομένου ότι υπάρχει και η κρίση) μου το έπαιζε αγάπες και λουλούδια ... έφαγε λοιπόν πόρτα ... το έγραψα ξακάθαρα ... δεν πλήρωσα τπτα παρπάνω από την πρώτη-πρώτη φορά που την συνάντησα, θύμα δεν είμαι...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχαχαχα ειλικρινα τα πιστευεις αυτα που λες? γτ εισαι ο μονος!
Το ρήμα "πιστεύω" αφορά εσένα ... και δεν είσαι υποχρεωμένη να το πράξεις...

Το ρήμα "ζω" αφορά εμένα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom