ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
πλέζουρα μας εχεις ζαλισει ταρχιδια με τετοια βιντεάκια. Κανα βιντεο απο τις καλοκαιρινες σου διακοπες δε βαζεις να δουμε λιγο θαλασσα?
Με νέα σειρά μέτρων
Προς κατάργηση του νόμου για την κουκούλα κατευθύνεται η κυβέρνηση
Στην κατάργηση των διατάξεων για αυστηρότερη ποινική μεταχείριση όσων φορούν κουκούλα προσανατολίζεται η κυβέρνηση, καθώς στις αρχές του νέου έτους το υπουργείο Δικαιοσύνης δρομολογεί σειρά νέων νομοθετικών ρυθμίσεων.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν «Τα Νέα», θα προωθηθούν ρυθμίσεις για τη λειτουργία των καμερών στους δημόσιους χώρους, καθώς και για την κατάργηση των επιβαρυντικών διατάξεων που θεσπίστηκαν με αφορμή τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008 και προβλέπουν την αυστηρότερη ποινική μεταχείριση όσων διαπράττουν αδικήματα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά στις κάμερες, η νομοθετική ρύθμιση θα εναρμονιστεί με τη σχετική απόφαση της Αρχής Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, που επιτρέπει τη λειτουργία του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης μόνο για τη διαχείριση της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Θα καταργηθεί, δηλαδή, η ρύθμιση που προώθησε το υπουργείο Δικαιοσύνης επί υπουργίας Σ. Χατζηγάκη, με την οποία υιοθετήθηκε η γνωμοδότηση του τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γ. Σανιδά.
Χαίρομαι αν συμβεί αυτό ... αυτό σημαίνει ότι δεν είμαι ο Αυτιάς που μαζεύει συγχαρητήρια, το προφανές πρότυπο σου δλδ. όπως το θέτεις ...Την επόμενη φορά που θα περάσεις από καμιά λαική, να τους το επισημάνεις αυτό. Κράτα κανένα μεγάλο κασόνι όμως για τα μπουκέτα που θα μαζέψεις
Ακριβώς ... δεν έχω καμιά αξία στην ζωή ... για αυτό πληρώνεις εκατ. ευρώ για μένα ...Ούτε για ροχάλα δεν είναι αυτός.
Και ν'ασχοληθεί κάποιος μαζί του αξία του δίνει.
Αξία που όπως καταλαβαίνεις αποζητά απεγνωσμένα γιατί στη ζωή του πρέπει να τρώει φάπες συνεχώς!
Γράφτον στα παπάρια σου.
Ακριβώς ... δεν έχω καμιά αξία στην ζωή ... για αυτό πληρώνεις εκατ. ευρώ για μένα ...
Όσο για τις φάπες την άλλη εβδομάδα λέω να μου της ρίχνει η Lindi, τι λες καλή επιλογή ε?
Πήγαινε τώρα για το επίδομα αλληλεγγύης μπούλη, μαζί με τους άλλους ΜΑΓΚΕΣ που τώρα γλείφουν κώλους για δουλειές του κώλου...
Σωστό αφού πλέον δεν θα χρειάζεται...Με νέα σειρά μέτρων
Προς κατάργηση του νόμου για την κουκούλα κατευθύνεται η κυβέρνηση
Στην κατάργηση των διατάξεων για αυστηρότερη ποινική μεταχείριση όσων φορούν κουκούλα προσανατολίζεται η κυβέρνηση, καθώς στις αρχές του νέου έτους το υπουργείο Δικαιοσύνης δρομολογεί σειρά νέων νομοθετικών ρυθμίσεων.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν «Τα Νέα», θα προωθηθούν ρυθμίσεις για τη λειτουργία των καμερών στους δημόσιους χώρους, καθώς και για την κατάργηση των επιβαρυντικών διατάξεων που θεσπίστηκαν με αφορμή τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008 και προβλέπουν την αυστηρότερη ποινική μεταχείριση όσων διαπράττουν αδικήματα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά στις κάμερες, η νομοθετική ρύθμιση θα εναρμονιστεί με τη σχετική απόφαση της Αρχής Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, που επιτρέπει τη λειτουργία του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης μόνο για τη διαχείριση της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Θα καταργηθεί, δηλαδή, η ρύθμιση που προώθησε το υπουργείο Δικαιοσύνης επί υπουργίας Σ. Χατζηγάκη, με την οποία υιοθετήθηκε η γνωμοδότηση του τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γ. Σανιδά.
Τότε γιατί δεν χωρίζεις ... να βρεις αλλού τον έρωτα ...στο πα και τις προάλλες..
άσχημο πράμα να χεις γκόμενα τη μάνα σου και τον πατέρα σου.
στο πα και τις προάλλες..
κακώς του απαντάς συνέχεια, πόσο θα αντέξει να μιλάει μόνος του? τον κάνεις κέφι μάλλον...
Πόσο σίγουρος είσαι ότι "μιλάω" μόνος?κακώς του απαντάς συνέχεια, πόσο θα αντέξει να μιλάει μόνος του? τον κάνεις κέφι μάλλον...
Δεν ασχολούνται με κατακάθια ...απίστευτη περίπτωση μαλάκα......
απίστευτος τύπος.
δε θα θελα να γνωρίσω αυτον.
τη μάνα του και τον πατέρα του θα θελα.....
αχαχχχααχαχαχαχαχχααχαχαχααα
στο πα και τις προάλλες..
Α ρε περσόνα....
Πόσοι μπορούν να το καταλάβουν αυτό ρεεεεεεεεεεεεεεεεε.................
και προφανώς δεν ασχολήθηκαν και μαζί σου όταν έπρεπε.Δεν ασχολούνται με κατακάθια ...
εσύ μου φτάνεις.
Υ.Γ.
άσε που είμαι και βέβαιος ότι τα έχει και με τους δυό αλλά αυτοί ειναι χωρισμένοι μεταξύ τους....
ααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχχααχαχαααχα
και προφανώς δεν ασχολήθηκαν και μαζί σου όταν έπρεπε.
περαστικά παλλίκαρε.
Πόσο σίγουρος είσαι ότι "μιλάω" μόνος?
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΑΘΟΣ!!!! ;)εσύ μου φτάνεις.
Υ.Γ.
άσε που είμαι και βέβαιος ότι τα έχει και με τους δυό αλλά αυτοί ειναι χωρισμένοι μεταξύ τους....
ααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχχααχαχαααχα
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΑΘΟΣ!!!! ;)
Φυσικά μπορείς και να πιστέψεις ότι θέλεις ... δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος βλέπει τα φαντάσματα που τον στοιχειώνουν σε άλλους...