boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ακόμα να το καταλάβεις ε?
ότι απαξιείς? το βλέπω
Ακόμα να το καταλάβεις ε?
Δεν φέρω τίτλο...Τον βαρώνο Μυντχάουζεν τί τον έχεις;
...ότι απαξιείς? το βλέπω
Εξάλλου η συντριπτική πλειοψηφία των ct μου λένε ότι έχω "first class body" ... αυτό το είπε η Carrera SH...
Τι έγινε γιατρέ μου, σε έπιασε ο καφές?
Πάντως έχουμε όλοι ψαρώσει σαν μαλάκες και ασχολούμαστε με τις κωλοτρυπίδες. Μέσα σε έκσταση πρέπει να βρίσκεται η κωλοτρυπίδα του
Ρε μεγάλε ... το first class body είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο σήμερα ... και δεν είναι ανάγκη να πρεζώνεσαι με άναβολικά κλπ.Τελικά η Mila είναι μεγάλη γάτα...
Έχει εκπαιδεύσει σωστά τα κομάντα της! Μήπως σου είπε ότι την έχειε τεράστια, ότι δεν έχει ξαναχύσει με πελάτη και ότι θα ήθελε να σε δει και εκτός δουλειάς;
....
-συνεχώς γκρινιάζεις σε πολιτικοκοινωνικά θέματα (μόνο ένας [size=15pt]looser [/size]θα γκρίνιαζε έτσι και τόσο ... o πραγματικά grande ακόμα και σαν επαναστάτης έχει εκλεπτυσμένο τρόπο να διαμαρτύρεται ενώ ταυτόχρονα βυθίζεται στις ηδονές της κοινωνικής του θέσης...)
Μετά τον 3ο παίρνει μπρος ο μηχάνημα
Το άτομο όπως λέει ο περσόνας δεν υπάρχει ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!
Διευκρινηση!!
Υστερα απο επικοινωνια με τον Ζ, σας ενημερωνω πως οι τιμες ανα ωρα που αναφερονται στην ιστοσελιδα των ct αφορουν τα ποσα που ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ οι σιτιτουριστριες για να αγορασουν χρονο ηδονης με τον φιγδινμηνδην!
Οι Ελληνιδες καλουνται να σπευσουν παραυτα διοτι λογω της μεγαλης προσφοας θα ακολουθηθει η πλειοδοτικη διαδικασια!
Τον Νικολάκη? ... τίποτα...Τον Παραμυθά τότε;
εισαστε τελειωμενοι πουστηδες που λοιδωρειτε ενα κακομοιρο ΑΜΕΑ..
ειδικα οι νοικοκυραιοι που πιστευετε στον καλο Χριστουλη εισαστε διπλα πουστηδες..
χριστουγεννα εχουμε,ημερες αγαπης..
καντε την αυτοκριτικη σας & σταματηστε τον διασυρμο του ατυχους νεου..
ο αγγλομαθής πολυφτυχιούχος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ρε μπας και το τουράκι σου είπε "first dumbass body" ? σε βλέπω λίγο χαλαρό (loose) με τα αγγλικά
Έχουμε γίνει τελειωμένοι αργόσχολοι ρε μαλάκα. Καλά κάνει και μας βρίζει το περιθώριοπέτρε και νάτσε με έχει πιάσει νευρικό ρε μαλάκες......
Από τα ανωτέρω σίγουρα δεν είμαι πάμπλουτος και για το πολυ-ταξιδεμένος ... είναι το πλέον σχετικό όλων...πάμε για μια καταγραφή....
Είναι
πάμπλουτος,
πανέξυπνος,
πανέμορφος,
μορφωμένος,
πολυταξιδεμένος,
μέλος της Μένσα,
τα σιτι τον γαμάνε φορ φρι
και όλα αυτά καταδέχεται και τα μοιράζεται με μας τους μαλάκες του μπουρδέλα τελεία τι βι.....
πέτρε και νάτσε με έχει πιάσει νευρικό ρε μαλάκες......
Διακρίνω ρατσισμό προς τις πωλήτριες ή μου φαίνεται?
Διευκρινηση!!
Υστερα απο επικοινωνια με τον Ζ, σας ενημερωνω πως οι τιμες ανα ωρα που αναφερονται στην ιστοσελιδα των ct αφορουν τα ποσα που ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ οι σιτιτουριστριες για να αγορασουν χρονο ηδονης με τον φιγδινμηνδην!
Οι Ελληνιδες καλουνται να σπευσουν παραυτα διοτι λογω της μεγαλης προσφοας θα ακολουθηθει η πλειοδοτικη διαδικασια!
Έχουμε γίνει τελειωμένοι αργόσχολοι ρε μαλάκα. Καλά κάνει και μας βρίζει το περιθώριο
Νομίζω ότι είπε ότι ήθελε να με δει ξανά, αυτονόητο για κάποιον που θέλει το χρήμα των άλλων...Τελικά η Mila είναι μεγάλη γάτα...
Έχει εκπαιδεύσει σωστά τα κομάντα της! Μήπως σου είπε ότι την έχειε τεράστια, ότι δεν έχει ξαναχύσει με πελάτη και ότι θα ήθελε να σε δει και εκτός δουλειάς;