Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Από το δρόμο είναι λίγο δύσκολο να μετρήσεις....
Σκόρπια διαδήλωση- σαν του κκε εσωτερικού εκεί το 1980 ήταν.
Και 50.000;
Μετά τη δημιουργική λογιστική έχουμε και τις δημιουργικές πορείες...
Μαζικότητα δεν έχετε...
Και τώρα που τα μμε δεν είχαν λόγο να σας σιγοντάρουν, φαίνεστε ακόμη λιγότεροι...
οτι πεις..
ζησε στην νιρβανα σου..

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
το βραδυ της δευτερας που εγινε το 90% των σπασιματων-καψιματων,η πορεια ειχε 50.000 & εσπαγαν πανω απο 2.000..
κλαψε οσο θες..
απο την τηλεοραση τα εβλεπες,εγω απο τον δρομο..
Εχθρος δεν ειναι τα τζαμια.....εχθρος ειναι οι γουρουνοκεφαλες...τα τζαμια ειναι παραπλευρες απωλειες και μεμονωμενα περιστατικα οπως ειπε και ο μεγιστος χρυσοχοιδης.....

Επισκέπτης
Δεν ξέρω πόσο γενναίοι είναι οι ματαζήδες αλλά την επόμενη φορά υποσχεθείτε ότι δεν θα τρέχετε να κρυφτείτε σε πανεπιστήμια και θα πώ στο χρυσοχοϊδή να κατέβουν οι μπάτσοι χωρίς γκλομπ...
ασε ρε τις παπαριες..
χωρις χημικα ειναι ΓΤΠ..

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
μερικες διαφορες ακομα.....ασπιδα,γκλομπ,περιστροφο,χημικα,περικνημιδες,χειροβομβιδες κροτου......την δεκαετια του 80 ενα πολυ ωραιο συνθημα.....ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑΚΙΑ....
ναι καλα, ενω εσεις πατε αοπλοι!

Σκεφτηκατε ποτε ομως οτι οπως εσεις χαιρεστε αναμεταξυ σας με τις τζαμπα μαγκιες με τα ρουλεμαν και τα μπεϊκον, οτι η αντιπαλη πλευρα μπορει να συζηταει τα αντιστοιχα αλλα με σφαιρες αντι για ρουλεμαν και κινουμενους στοχους αντι για μπεϊκον?

Το ξαναλεω γιατι εσυ δεν το "νοειτο"

Η διαφορα ειναι οτι εκεινοι ελεγχονται! Και να παρακαλατε να μην παψουν να ελεγχονται!

Επισκέπτης
Εχθρος δεν ειναι τα τζαμια.....εχθρος ειναι οι γουρουνοκεφαλες...τα τζαμια ειναι παραπλευρες απωλειες και μεμονωμενα περιστατικα οπως ειπε και ο μεγιστος χρυσοχοιδης.....
εκεινο το βραδυ ειχαν κρυφτει..
κατι χαζομαλακες μπλεδες στην κλαυθμωνος πιστεψαν οτι ειναι ασφαλεις πισω απο τα ρολλα & ακομη κλαινε..
αλλους δεν βρηκα ευκαιρους γαμω την ατυχια μου..

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Δεν ξέρω πόσο γενναίοι είναι οι ματαζήδες αλλά την επόμενη φορά υποσχεθείτε ότι δεν θα τρέχετε να κρυφτείτε σε πανεπιστήμια και θα πώ στο χρυσοχοϊδή να κατέβουν οι μπάτσοι χωρίς γκλομπ...
λαθος παραθεση....αυτα σε αυτους που....τρεχουν!!!!! 25 χρονια στο κουρμπετι ολο τις πλατες τους βλεπω.....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ναι καλα, ενω εσεις πατε αοπλοι!

Σκεφτηκατε ποτε ομως οτι οπως εσεις χαιρεστε αναμεταξυ σας με τις τζαμπα μαγκιες με τα ρουλεμαν και τα μπεϊκον, οτι η αντιπαλη πλευρα μπορει να συζηταει τα αντιστοιχα αλλα με σφαιρες αντι για ρουλεμαν και κινουμενους στοχους αντι για μπεϊκον?

Το ξαναλεω γιατι εσυ δεν το "νοειτο"

Η διαφορα ειναι οτι εκεινοι ελεγχονται! Και να παρακαλατε να μην παψουν να ελεγχονται!
χα.....τωρα εχουν και οι αλλοι.....ΑΚ47!!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ασε ρε τις παπαριες..
χωρις χημικα ειναι ΓΤΠ..

Πράγματι- μέχρι και εγώ φτιάχνω κεφάλι από τα δακρυγόνα! Θα μου λείψουν όταν καταργηθούν αν και με τις μάνικες ίσως κάποιοι από τους λούμπεν κάνουν για πρώτη φορά μπάνιο!

:2funny:  :2funny:  :2funny:

χα.....τωρα εχουν και οι αλλοι.....ΑΚ47!!!!!

Τα οποία δεν ξέρουν καν να χρησιμοποιήσουν...
Είδες τι παθαίνεις αν παίρνεις Ι5 με τα βυσματα του μπαμπα- ούτε να πετύχεις στόχο στα 20 μέτρα με 100 σφαίρες δεν μπορείς...
Πρόσεχε μόνο μην σαλτάρουν τίποτα εκαμίτες και μπουκάρουν σε κανά στέκι μόνο με μαχαίρια και δούμε πιο πολλά έντερα και συκωταριές απ' ό,τι στη μαγειρίτσα...

Επισκέπτης
Είδες τι παθαίνεις αν παίρνεις Ι5 με τα βυσματα του μπαμπα- ούτε να πετύχεις στόχο στα 20 μέτρα με 100 σφαίρες δεν μπορείς...
Πρόσεχε μόνο μην σαλτάρουν τίποτα εκαμίτες και μπουκάρουν σε κανά στέκι μόνο με μαχαίρια και δούμε πιο πολλά έντερα και συκωταριές απ' ό,τι στη μαγειρίτσα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
εκεινο το βραδυ ειχαν κρυφτει..
κατι χαζομαλακες μπλεδες στην κλαυθμωνος πιστεψαν οτι ειναι ασφαλεις πισω απο τα ρολλα & ακομη κλαινε..
αλλους δεν βρηκα ευκαιρους γαμω την ατυχια μου..
Πες μου οτι ησουν μπροστα στο τυροπιταδικο με το στρουμφακι που ειχε πεσει στα τεσσερα και εκλαιγε ζητωντας πισω το παντελονι του....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Πες μου οτι ησουν μπροστα στο τυροπιταδικο με το στρουμφακι που ειχε πεσει στα τεσσερα και εκλαιγε ζητωντας πισω το παντελονι του....
μεσα ητανε.....και ετρωγε μπουγατσα....

χαχαχχααχχααχαχα

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Πράγματι- μέχρι και εγώ φτιάχνω κεφάλι από τα δακρυγόνα! Θα μου λείψουν όταν καταργηθούν αν και με τις μάνικες ίσως κάποιοι από τους λούμπεν κάνουν για πρώτη φορά μπάνιο!

:2funny:  :2funny:  :2funny:

με το νερο θα καθαρισουν και οι δρομοι απο τα σκουπιδια....οσο για τη σκοποβολη,νεοι ειναι ....θα μαθουν!!!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
εγω με Μ1 εμαθα....που να ξερω ποσο κλωτσαει το ΑΚ47;

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
την ξέρουμε κι αυτήν τι κωλοφυλλάδα είναι... μα υπάρχει κανένας σοβαρός άνθρωπος που να διαβάζει καθημερινή??? δεν το διαβασα το άρθρο, ούτε θέλω, αλλά ξέρω περί τίνος πρόκειται
:2funny: :2funny: :2funny:

Vlaka ... vlaka ... vlaka ... :dancing:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Λουζερς ... λουζερς ... κλάψτε ... κλάψτε ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom