rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ΚΚΕ να σε πουν τα παιδια σου ρε πουστη..
τι το βριζεις το παλληκαρι???
Τι θα γινει θα με ΓΑΜΗΣΕΙΣ μια που ειμαι πουστακι
ΚΚΕ να σε πουν τα παιδια σου ρε πουστη..
τι το βριζεις το παλληκαρι???
δεν ξερω τι ειναι ρε τρυπα αλλα αυτος δεν σε βριζει..Καυλως το ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΛΙ ειναι το ποντικακι δηλαδη
καλα, περσινα ξυνα σταφυλια....
φετος που πηγε ολο αυτο το "εξοργισμενο" πληθος?
Οι βορειοπροαστακηδες κανανε ξανα αντισταση απο τις καφετεριες του κεφαλαριου και οι μικροποινικοι τρεξανε να κρυφτουνε αναμεσα στα μαυρακια της Σοφοκλεους μη φανε καμια αδεσποτη φαπα, η μηπως "προσαχθουν" κατα λαθος...
Το ονειρο σου τελειωσε περισυ, ωρα να ξυπνησεις...
Ουτε καν ΠΟΥΣΤΗΣ......Τι θα γινει θα με ΓΑΜΗΣΕΙΣ μια που ειμαι πουστακι
δεν ξερω τι ειναι ρε τρυπα αλλα αυτος δεν σε βριζει..
εσυ τι ζορι τραβας???
φακελλο μας φτιαχνεις???
Αγορακι μου ραφη,το εχω γραψει παλιοτερα αλλα επειδη η κουτρα σου ειναι ντηζελοκινητη θα το ξαναγραψω:Παλιοτερα τους ψηφιζα ομολογουμενως,με κρυα καρδια ομως.
Μετα τον περσινο Δεκεμβρη οταν αποφασισαν να γινουν ενα σωμα,μια ψυχη με τον Κ/Φ το ΚΚΕ τελειωσε για μενα-οριστικα και αμετακλητα.
παλι θα εκτεθεις..+1...
Φέτος έπεσε και οριστικά το παραμύθι της κοινωνικής εξέγερσης...
Ναι,ναι...με κατι χιλιαδες μπατσους με και χωρις στολη να εχουν κατακλυσει το κεντρο,την Κυριακη μαζευτηκαν καμια 25αρια χιλιαδες ατομα,και οι Δελταδες αρπαξαν τις σφαλιαρες τους στο Συνταγμα...Ετσι θα'ναι παντως οπως τα λες,αφου δεν εγινε φλαμπε ξανα ολη η Αθηνα,τα παντα χαθηκαν...+1...
Φέτος έπεσε και οριστικά το παραμύθι της κοινωνικής εξέγερσης...
μερικοι αλλαξαν & σαγονι..Ναι,ναι...με κατι χιλιαδες μπατσους με και χωρις στολη να εχουν κατακλυσει το κεντρο,την Κυριακη μαζευτηκαν καμια 25αρια χιλιαδες ατομα,και οι Δελταδες αρπαξαν τις σφαλιαρες τους στο Συνταγμα...Ετσι θα'ναι παντως οπως τα λες,αφου δεν εγινε φλαμπε ξανα ολη η Αθηνα,τα παντα χαθηκαν...
ο αλλος δεν προλαβε ομως..Τον κωλοφαρδο τον μπατσο,την τελευταια στιγμη εσκυψε και το 12αρι ρουλεμαν περασε 5-6 ποντους απο το κεφαλι του.....κριμα!!!!! την επομενη φορα ισως δεν προλαβει.....
βεβαια ....αν εισαι 1.65 και 100 κιλα που να προλαβεις....παντως οι ψηλοι δινουν καλυτερο στοχο!!!!!
Η μονη διαφορα που εχεις εσυ με τον μπατσο που σε βαραει, ειναι οτι εκεινος ελεγχεται πειθαρχικα για τις πραξεις του......
παλι θα εκτεθεις..
με 20% ανεργια & τις ψωλιες που ετοιμαζουν στους νοικοκυραιους,μεχρι & εσυ θα βγεις εξω..
μην βιαζοσαστε..
ολα θα γινουν..
Ναι,ναι...με κατι χιλιαδες μπατσους με και χωρις στολη να εχουν κατακλυσει το κεντρο,την Κυριακη μαζευτηκαν καμια 25αρια χιλιαδες ατομα,και οι Δελταδες αρπαξαν τις σφαλιαρες τους στο Συνταγμα...Ετσι θα'ναι παντως οπως τα λες,αφου δεν εγινε φλαμπε ξανα ολη η Αθηνα,τα παντα χαθηκαν...
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Δεν ήταν μαζική. Η συμμετοχή στις διαδηλώσεις δεν φαίνεται να ξεπέρασε τις 8.000 ενώ τα άτομα που συμμετείχαν στις καταστροφές δεν ήταν παραπάνω από μερικές εκατοντάδες,
μερικες διαφορες ακομα.....ασπιδα,γκλομπ,περιστροφο,χημικα,περικνημιδες,χειροβομβιδες κροτου......την δεκαετια του 80 ενα πολυ ωραιο συνθημα.....ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑΚΙΑ....Η μονη διαφορα που εχεις εσυ με τον μπατσο που σε βαραει, ειναι οτι εκεινος ελεγχεται πειθαρχικα για τις πραξεις του......
ο νοων νοειτο....
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
το βραδυ της δευτερας που εγινε το 90% των σπασιματων-καψιματων,η πορεια ειχε 50.000 & εσπαγαν πανω απο 2.000..
κλαψε οσο θες..
απο την τηλεοραση τα εβλεπες,εγω απο τον δρομο..
μερικες διαφορες ακομα.....ασπιδα,γκλομπ,περιστροφο,χημικα,περικνημιδες,χειροβομβιδες κροτου......την δεκαετια του 80 ενα πολυ ωραιο συνθημα.....ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑΚΙΑ....