Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
H

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μαλακια το αρθρο της"Κ",και πονηρεμενο...να πα να γαμηθουν ρε συ πλε,δεν υπαρχει λογος να απολογηθει κανεις για τιποτε.

την ξέρουμε κι αυτήν τι κωλοφυλλάδα είναι... μα υπάρχει κανένας σοβαρός άνθρωπος που να διαβάζει καθημερινή??? δεν το διαβασα το άρθρο, ούτε θέλω, αλλά ξέρω περί τίνος πρόκειται

Επισκέπτης
Μαλακια το αρθρο της"Κ",και πονηρεμενο...να πα να γαμηθουν ρε συ πλε,δεν υπαρχει λογος να απολογηθει κανεις για τιποτε.
δεν μου αρεσουν οι αφορισμοι,δεν απολογουμαι,απλα εχω δει & αυτη την διασταση των πραγματων..
τελευταια φορα,προχτες στο πολυτεχνειο..
το βραδυ της περισυνης δευτερας ηταν οντως ετσι οπως τα γραφουν
Το δεύτερο καινοφανές στοιχείο είναι ο ρόλος των λούμπεν βανδάλων. Σε αυτό το άμορφο σύνολο αθροίζονται μικροποινικοί, παραβατικοί, πρεζάκια, τσιγγάνοι, μετανάστες, γηπεδο-συναυλιακοί χούλιγκαν, περιθωριακοί χωρίς καμιά πολιτική συνείδηση. Τους ενώνει το σπάσιμο χωρίς επιλεκτική στόχευση, το μπάχαλο, το ντου, το μικροπλιάτσικο. Οι λούμπεν βάνδαλοι σπάνε «ό,τι να’ ναι», αδιακρίτως, και έδωσαν τον τόνο σε αρκετά σημεία της Αθήνας, την περασμένη Δευτέρα. Αυτοί κυριάρχησαν σιωπηρά και το βράδυ της Τετάρτης στο κατειλημμένο Πολυτεχνείο, υπερισχύοντας ακόμη και επί των δυναμικών, πλην ευάριθμων και πολιτικοποιημένων αντιεξουσιαστών, οι οποίοι ενώπιον του χάους των λούμπεν μετακόμισαν στη συνέλευση της ΑΣΟΕΕ. Οι αναρχικοί έχασαν το Πολυτεχνείο, το μυθικό τους Κάμελοτ, άπαρτο από το 1973.

OP
OP
H

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
16369_198180538577_692448577_3073517_4686584_n.jpg

Με εμφανή τα σημάδια του χτυπήματος από σιδερολοστό, μια μεγάλη τρύπα στο κεφάλι και το αίμα να τρέχει ποτάμι από την ανοιχτή πληγή, ο πρύτανης κ. Κίττας αποχωρεί από την πρυτανεία μετά την επίθεση που δέχθηκε από αιμοσταγείς αναρχικούς (τι θα πει δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτα; αφού το είπε ο Πρετεντέρης και το κατήγγειλαν και όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου)

Επισκέπτης
την ξέρουμε κι αυτήν τι κωλοφυλλάδα είναι... μα υπάρχει κανένας σοβαρός άνθρωπος που να διαβάζει καθημερινή??? δεν το διαβασα το άρθρο, ούτε θέλω, αλλά ξέρω περί τίνος πρόκειται

Αλλη πουτανα απο εκει παλι...ρε τι γινεται σημερα συννενοημενες ειστε?
Ναι εχεις δικιο...οι σοβαροι ανθρωποι προτιμουν ριζοσπαστη.

OP
OP
H

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εσύ κάνε καμμιά ανασκαφή μέσα στα λίπη μπας και βρεις το πουλί σου ανάμεσα στο χαος και μετά μιλα μας

Επισκέπτης
Ντε φακτο αιτηση για απολογια και διαχωρισμος των"καλων"απο τους"κακους"ειναι το κειμενο πλε...οχι πως δεν εγιναν ολα αυτα-πραγματι,εγιναν ΚΑΙ αυτα,οπως γραφεις και εσυ-και τα ειδα και εγω.
Αλλα στο φιναλε το ζητημα δεν ειναι οι σπασμενες βιτρινες και τα μαλλον περιορισμενα πλιατσικα που-κατα τον συντακτη-δεν συναδουν με τους ιντελεκτουελ αναρχικους:Αλλωστε τα καψιματα υπερισχυσαν αριθμητικα-και μαλιστα μακραν.
Το ζητημα ειναι οτι ΤΕΤΟΙΕΣ ειναι οι εποχες που ζουμε,ΤΕΤΟΙΟΝ χαρακτηρα θα παρουν(στον μικροτερο η μεγαλυτερο βαθμο)και οι εξεγερσεις των ημερων μας-απολογιες με την μια η την αλλη μορφη για σπασμενα τζαμια και καμμενα συνολακια ΤΕΛΟΣ.

Επισκέπτης
Ντε φακτο αιτηση για απολογια και διαχωρισμος των"καλων"απο τους"κακους"ειναι το κειμενο πλε...οχι πως δεν εγιναν ολα αυτα-πραγματι,εγιναν ΚΑΙ αυτα,οπως γραφεις και εσυ-και τα ειδα και εγω.
Αλλα στο φιναλε το ζητημα δεν ειναι οι σπασμενες βιτρινες και τα μαλλον περιορισμενα πλιατσικα που-κατα τον συντακτη-δεν συναδουν με τους ιντελεκτουελ αναρχικους:Αλλωστε τα καψιματα υπερισχυσαν αριθμητικα-και μαλιστα μακραν.
Το ζητημα ειναι οτι ΤΕΤΟΙΕΣ ειναι οι εποχες που ζουμε,ΤΕΤΟΙΟΝ χαρακτηρα θα παρουν(στον μικροτερο η μεγαλυτερο βαθμο)και οι εξεγερσεις των ημερων μας-απολογιες με την μια η την αλλη μορφη για σπασμενα τζαμια και καμμενα συνολακια ΤΕΛΟΣ.
μαζι σου..
απλα προσπαθησα να εξηγησω σε καποια ζωα οτι οι λουμπεν θα τους φανε ζωντανους αλλα αυτοι δεν χαμπαριαζουν με τιποτε..
σιγα μην απολογηθω στο καθε ρεταλι..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Βρε ου που θα μιλήσεις 20 χρονών για την Καθημερινή. Το άρθρο αυτό είναι παιδαριώδες. To επίπεδο γενικά της Καθημερινής είναι πολύ υψηλότερο των Ελληνικών - ας πούμε - εφημερίδων που αντικατοπτρίζεται στους πηχαίους τίτλους και τις ατεκμηρίωτες αναφορές

OP
OP
H

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Βρε ου που θα μιλήσεις 20 χρονών γαι την Καθημερινή. Το άρθρο αυτό είναι παιδαριώδες. To επίπεδο γενικά της Καθημερινής είναι πολύ υψηλότερο των Ελληνικών - ας πούμε - εφημερίδων που αντικατοπτρίζεται στους πηχαίους τίτλους και τις ατεκμηρίωτες αναφορές

τι σχέση η ηλικία???
βεβαίως.... αν και πλέον δεν έχει τις παλιές δόξες... πάνε οι ωραίες μέρες του καραμανλη... σόρυ

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
τι σχέση η ηλικία???
βεβαίως.... αν και πλέον δεν έχει τις παλιές δόξες... πάνε οι ωραίες μέρες του καραμανλη... σόρυ

Τεράστια, φαίνεται από αυτά που λες και ότι δεν έχεις καν διαβάσει Καθημερινή. Και τον Καραμανλή δεν τον πρόλαβες, εκτός αν εννοείς το Jr disaster

Επισκέπτης
μαζι σου..
απλα προσπαθησα να εξηγησω σε καποια ζωα οτι οι λουμπεν θα τους φανε ζωντανους αλλα αυτοι δεν χαμπαριαζουν με τιποτε..
σιγα μην απολογηθω στο καθε ρεταλι..
Οπως στρωσαν(στρωσαμε,σαν κοινωνια),ετσι και θα κοιμηθουν.

Ας προσεχαν οταν μπορουσαν και τους επαιρνε,εμενα στ'αρχιδια μου.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Οπως στρωσαν(στρωσαμε,σαν κοινωνια),ετσι και θα κοιμηθουν.

Ας προσεχαν οταν μπορουσαν και τους επαιρνε,εμενα στ'αρχιδια μου.

Ποντικα εσυ δεν μου ειπες τελικα εισαι Αναρχικος ή Αριστερος (ΚΟΥ-ΚΟΥ-Ε)

ή και τα ΔΥΟ :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom