Επισκέπτης
Μαλακια το αρθρο της"Κ",και πονηρεμενο...να πα να γαμηθουν ρε συ πλε,δεν υπαρχει λογος να απολογηθει κανεις για τιποτε.
Μαλακια το αρθρο της"Κ",και πονηρεμενο...να πα να γαμηθουν ρε συ πλε,δεν υπαρχει λογος να απολογηθει κανεις για τιποτε.
δεν μου αρεσουν οι αφορισμοι,δεν απολογουμαι,απλα εχω δει & αυτη την διασταση των πραγματων..Μαλακια το αρθρο της"Κ",και πονηρεμενο...να πα να γαμηθουν ρε συ πλε,δεν υπαρχει λογος να απολογηθει κανεις για τιποτε.
την ξέρουμε κι αυτήν τι κωλοφυλλάδα είναι... μα υπάρχει κανένας σοβαρός άνθρωπος που να διαβάζει καθημερινή??? δεν το διαβασα το άρθρο, ούτε θέλω, αλλά ξέρω περί τίνος πρόκειται
εσύ κάνε καμμιά ανασκαφή μέσα στα λίπη μπας και βρεις το πουλί σου ανάμεσα στο χαος και μετά μιλα μας
μαζι σου..Ντε φακτο αιτηση για απολογια και διαχωρισμος των"καλων"απο τους"κακους"ειναι το κειμενο πλε...οχι πως δεν εγιναν ολα αυτα-πραγματι,εγιναν ΚΑΙ αυτα,οπως γραφεις και εσυ-και τα ειδα και εγω.
Αλλα στο φιναλε το ζητημα δεν ειναι οι σπασμενες βιτρινες και τα μαλλον περιορισμενα πλιατσικα που-κατα τον συντακτη-δεν συναδουν με τους ιντελεκτουελ αναρχικους:Αλλωστε τα καψιματα υπερισχυσαν αριθμητικα-και μαλιστα μακραν.
Το ζητημα ειναι οτι ΤΕΤΟΙΕΣ ειναι οι εποχες που ζουμε,ΤΕΤΟΙΟΝ χαρακτηρα θα παρουν(στον μικροτερο η μεγαλυτερο βαθμο)και οι εξεγερσεις των ημερων μας-απολογιες με την μια η την αλλη μορφη για σπασμενα τζαμια και καμμενα συνολακια ΤΕΛΟΣ.
την ξέρουμε κι αυτήν τι κωλοφυλλάδα είναι... μα υπάρχει κανένας σοβαρός άνθρωπος που να διαβάζει καθημερινή??? δεν το διαβασα το άρθρο, ούτε θέλω, αλλά ξέρω περί τίνος πρόκειται
στην ξεχαρβωλεμενη σουφρα σου ειναι μωρη βαρεμενη πατσαβουρα.
Βρε ου που θα μιλήσεις 20 χρονών γαι την Καθημερινή. Το άρθρο αυτό είναι παιδαριώδες. To επίπεδο γενικά της Καθημερινής είναι πολύ υψηλότερο των Ελληνικών - ας πούμε - εφημερίδων που αντικατοπτρίζεται στους πηχαίους τίτλους και τις ατεκμηρίωτες αναφορές
προσεχε πως μιλάς γιατί έχω όρεξη για ομελέτα χρυσαυγόφασισταριό
τι σχέση η ηλικία???
βεβαίως.... αν και πλέον δεν έχει τις παλιές δόξες... πάνε οι ωραίες μέρες του καραμανλη... σόρυ
Οπως στρωσαν(στρωσαμε,σαν κοινωνια),ετσι και θα κοιμηθουν.μαζι σου..
απλα προσπαθησα να εξηγησω σε καποια ζωα οτι οι λουμπεν θα τους φανε ζωντανους αλλα αυτοι δεν χαμπαριαζουν με τιποτε..
σιγα μην απολογηθω στο καθε ρεταλι..
Οπως στρωσαν(στρωσαμε,σαν κοινωνια),ετσι και θα κοιμηθουν.
Ας προσεχαν οταν μπορουσαν και τους επαιρνε,εμενα στ'αρχιδια μου.
Οπως στρωσαν(στρωσαμε,σαν κοινωνια),ετσι και θα κοιμηθουν.
Ας προσεχαν οταν μπορουσαν και τους επαιρνε,εμενα στ'αρχιδια μου.
ΚΚΕ να σε πουν τα παιδια σου ρε πουστη..Ποντικα εσυ δεν μου ειπες τελικα εισαι Αναρχικος ή Αριστερος (ΚΟΥ-ΚΟΥ-Ε)
ή και τα ΔΥΟ
ΚΚΕ να σε πουν τα παιδια σου ρε πουστη..
τι το βριζεις το παλληκαρι???