Επισκέπτης
Μήπως ξέρει κανείς τι κάνει τικ τακ σε πολυσύχναστο σημείο?
όλα τα ξέρεις καριόλα.μπυρομπούκαλα η συντριπτική πλειοψηφία, δε θυμάμαι αν είχε και άλλα. β' κατηγορίας μολότωφ αυτά, μικρότερο περιεχόμενο και μικρότερη διασπορά κατά το σπάσιμο ;)
όποιος προλάβει με το μουνόπανο.
η μάρκα του μπουκαλιού παίζει ρόλο;
μπυρομπούκαλα η συντριπτική πλειοψηφία, δε θυμάμαι αν είχε και άλλα. β' κατηγορίας μολότωφ αυτά, μικρότερο περιεχόμενο και μικρότερη διασπορά κατά το σπάσιμο ;)
Να πω και εγώ τη μαλακία μου...
Η μάνα που θρηνεί είναι ιερό πρόσωπο διαχρονικά στην ελληνική ιστορία..
Ό,τι και να πει, ό,τι και να κάνει συγχωρείται ή αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη κατανόηση...
Για μια μάνα που έχασε όλως αδικαιολογήτως το παιδί της από κάποιον που υποτίθεται ότι έφερε όπλο για να προσατεύει και το παιδί της και όχι να το περιφέρει όπως ο χιμπατζής το πέος του σε τσαμπουκάδες, η μάνα του αλέξη έχει συμπεριφερθεί παραπάνω από αξιοπρεπώς...
Ο θρήνος όμως της μάνας (της κάθε μάνας) δεν μπορεί να γίνει αφορμή στα γνωστά κομπλεξιά να καίνε, να ληστεύουν και να σκοτώνουν- άλλωστε είναι γνωστό ότι δεν χρειάζονται αφορμές για να το κάνουν...
Επίσης θα ήθελα να δω τους οπαδούς της θεωρίας "those who live by the sword die by the sword" να εξηγούν τη θεωρία αυτή σε μάνα αστυνόμου που δολοφονήθηκε ή σε καμια διμοιρία συναδέλφων του...
Φήμες ότι ήταν μπουκάλια κρύσταλ, ντομ περινιόν και μοετ, εξετάζονται ως ανακριβείς!![]()
![]()
![]()
το ρολόι στο πασαλιμάνι;
Ευκολο σπασιμο ομως-ευκολο αναμμα
Για πετα κατω ενα μπουκαλι σιβας
δεν σπαει με τιποτα το γαμημενο
Το πανεράϊ στον κώλο του σιρτιμίδη!
Να πω και εγώ τη μαλακία μου...
τα πανεράι είναι κινέτικ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα πανεράι είναι κινέτικ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κι όσο κουνιέται η πούστρα με τις πούτσες που τρώει πουλάει και στη ΔΕΗ ;)
Ευκολο σπασιμο ομως-ευκολο αναμμα
Για πετα κατω ενα μπουκαλι σιβας
δεν σπαει με τιποτα το γαμημενο
Seiko ειναι ρε βλαχο τα Kinetic![]()
http://[URL unfurl="true"]www.pensinasia.com/sefifawt29.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
δεν ξέρω τι είναι η σέικο εγώ σέικερ θα του κάνω τον κώλο........
έχω δεκαπέντε ράμματα στο κούτελο κι άλλα 6 στο δόξα πατρί δε τρέχει μία.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
shivas? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα που να το βρουνε ρε, αν δεις κάνα τέτοιο ποτέ ταυτοποιείς αμέσως τον περσόνα μέσα στο τσούρμο![]()
![]()
shivas? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα που να το βρουνε ρε, αν δεις κάνα τέτοιο ποτέ ταυτοποιείς αμέσως τον περσόνα μέσα στο τσούρμο![]()
![]()