voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Απόλυτη περίπτωση καψίματος.
Το μοναδικό που τον τιμά είναι ότι ασχολείται μαζί μου...Ρε παπάρα με τον φύρδην μίγδην ασχολείσαι;;;;
Τον πρώην DreakX;;;;
Εξακολουθείς να μην θέλεις ουδέτερο έδαφος ... μπορώ και γω να προτείνω ένα μη ουδέτερο (δικό μου) και ένα σε ουδέτερο (ΓΑΔΑ) ... αλλά δεν το έκανα.
Ρε φασιστάκο τι θα γίνει ... όχι μόνο "ποινικοποιείς" την όποια άποψη, όχι μόνο προάγεις την αυτοδικία σαν μέσο επίλυσης διαφορών (ο πολιτισμός εφήυρε την δικαιοσύνη ... αλλά για να το ξέρεις αυτό πρέπει να έχεις και λίγη τσίπα δημοκρατικής παιδείας επάνω σου οπότε τι λέμε τώρα), αλλά δεν καταδέχεσαι να γίνει το ματς σε ουδέτερο έδαφος με αστυνομική παρουσία ... τι απόλυτος εξευτελισμός θεέ μου...
Εξακολουθείς να μην θέλεις ουδέτερο έδαφος ... μπορώ και γω να προτείνω ένα μη ουδέτερο (δικό μου) και ένα σε ουδέτερο (ΓΑΔΑ) ... αλλά δεν το έκανα.
Ρε φασιστάκο τι θα γίνει ... όχι μόνο "ποινικοποιείς" την όποια άποψη, όχι μόνο προάγεις την αυτοδικία σαν μέσο επίλυσης διαφορών (ο πολιτισμός εφήυρε την δικαιοσύνη ... αλλά για να το ξέρεις αυτό πρέπει να έχεις και λίγη τσίπα δημοκρατικής παιδείας επάνω σου οπότε τι λέμε τώρα), αλλά δεν καταδέχεσαι να γίνει το ματς σε ουδέτερο έδαφος με αστυνομική παρουσία ... τι απόλυτος εξευτελισμός θεέ μου...
χαχαχα πλακα κανεις ετσι?!!
Δεδομένου ότι δεν είμαι ο πρόεδρος τη δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός ή κάποιος υπουργός (που και να ήμουνα σιγά τα αυγά) ... δεν καταλαβαίνω που βλέπεις την πλάκα ... εσύ αν σου κλέψουνε το σπίτι την ΔΕΗ θα καλέσεις ή αν δοκιμάσουνς να σε απαγάγουνε ή ... ή .. ή ....χαχαχα πλακα κανεις ετσι?!!
Χίτλερ ... αποφασίζεις τώρα και για το ποιος είναι άνθρωπος?τα ζώα δεν παίζουν με κανόνες ανθρώπων.
ουδέτερο έδαφος για σένα είναι η ΓΑΔΑ; γιατι κάτι φιλάρια μου από κει μέσα όταν δουν τι γράφεις θα σε περάσουν ένα γρήγορο χέρι πριν από μένα.
μην παίζεις το πουλάκι σου μπροστά σε αλυσοπρίονα.
με τον αερα της αλυσίδας θα το χάσεις το γαριδάκι σου αδελφόπουστα....
Συμφωνώ ... για αυτό τον αφήνω να κάνει ρεκτιφιέ και τον ξαναπεριποιούμε το βράδυ....Απόλυτη περίπτωση καψίματος.
εγω γιατι θυμαμαι το εν λογω μελος να εχει εκ διαμετρου αντιθετες πολιτικες αποψεις απο αυτες που εκφερει σε αυτο το θρεντ???![]()
μαλλον θα το μπερδευω με αλλον..![]()
![]()
Ναι!
Δεν είναι παράξενο? Σα να γραφει κάποιος...άλλος
Μια βολτιτσα με την μηχανη (να οδηγαει ο Ενφο ομως..)θα σε ηρεμησει!!
δεν ανεβαινει σε μηχανες ο περσονας...Περσονα χαλαρωσε ρε
Περσονα χαλαρωσε ρε
έχει καταλύσει κάθε κανόνα ιδεολογικής αντιπαράθεσης.Πολύ σωστά κάνει ο κύριος αστυνομικός ... για να το χρησιμοποιεί το έχει το όπλο ΝΟΜΙΜΑ!!!
Όποιος είναι superman ας κοπιάσει ... [size=18pt]και μετά να κλαίγεται η μανούλα του για το μαλάκα που έβγαλε..[/size]