Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Απόλυτη περίπτωση καψίματος.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Ρε παπάρα με τον φύρδην μίγδην ασχολείσαι;;;;

Τον πρώην DreakX;;;;
Το μοναδικό που τον τιμά είναι ότι ασχολείται μαζί μου...

DreakX??????? ... κουβαλάς και εσύ συμπλέγματα της εφηβείας?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εξακολουθείς να μην θέλεις ουδέτερο έδαφος ... μπορώ και γω να προτείνω ένα μη ουδέτερο (δικό μου) και ένα σε ουδέτερο (ΓΑΔΑ) ... αλλά δεν το έκανα.

Ρε φασιστάκο τι θα γίνει ... όχι μόνο "ποινικοποιείς" την όποια άποψη, όχι μόνο προάγεις την αυτοδικία σαν μέσο επίλυσης διαφορών (ο πολιτισμός εφήυρε την δικαιοσύνη ... αλλά για να το ξέρεις αυτό πρέπει να έχεις και λίγη τσίπα δημοκρατικής παιδείας επάνω σου οπότε τι λέμε τώρα), αλλά δεν καταδέχεσαι να γίνει το ματς σε ουδέτερο έδαφος με αστυνομική παρουσία ... τι απόλυτος εξευτελισμός θεέ μου...

τα ζώα δεν παίζουν με κανόνες ανθρώπων.
ουδέτερο έδαφος για σένα είναι η ΓΑΔΑ; γιατι κάτι φιλάρια μου από κει μέσα όταν δουν τι γράφεις θα σε περάσουν ένα γρήγορο χέρι πριν από μένα.
μην παίζεις το πουλάκι σου μπροστά σε αλυσοπρίονα.
με τον αερα της αλυσίδας θα το χάσεις το γαριδάκι σου αδελφόπουστα....

Επισκέπτης
Εξακολουθείς να μην θέλεις ουδέτερο έδαφος ... μπορώ και γω να προτείνω ένα μη ουδέτερο (δικό μου) και ένα σε ουδέτερο (ΓΑΔΑ) ... αλλά δεν το έκανα.

Ρε φασιστάκο τι θα γίνει ... όχι μόνο "ποινικοποιείς" την όποια άποψη, όχι μόνο προάγεις την αυτοδικία σαν μέσο επίλυσης διαφορών (ο πολιτισμός εφήυρε την δικαιοσύνη ... αλλά για να το ξέρεις αυτό πρέπει να έχεις και λίγη τσίπα δημοκρατικής παιδείας επάνω σου οπότε τι λέμε τώρα), αλλά δεν καταδέχεσαι να γίνει το ματς σε ουδέτερο έδαφος με αστυνομική παρουσία ... τι απόλυτος εξευτελισμός θεέ μου...

χαχαχα πλακα κανεις ετσι?!!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Κουφαλες σας εξαγριωνει ο "φρυγδην μιδην" ε;  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Σαβρα ακομη περιμενω να δωσεις την ΜΑΧΗ.... :grin:

Το οτι λες οτι ειναι καμενος δεν λει κατι  :uglystupid: περιμενω αποδειξεις  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
χαχαχα πλακα κανεις ετσι?!!
Δεδομένου ότι δεν είμαι ο πρόεδρος τη δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός ή κάποιος υπουργός (που και να ήμουνα σιγά τα αυγά) ... δεν καταλαβαίνω που βλέπεις την πλάκα ... εσύ αν σου κλέψουνε το σπίτι την ΔΕΗ θα καλέσεις ή αν δοκιμάσουνς να σε απαγάγουνε ή ... ή .. ή ....
Η αστυνομία νομίζω ότι επιλαμβάνεται θεμάτων προστασίας και όλοι είναι ίσοι απέναντι της ...τι λες?
ΠΟΣΟ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!!!! :headbang:

Αλλά εσύ δεν ξέρεις μάλλον ούτε τι έχεις ανάμεσα στα πόδια σου ... κρίμα που ψηφίζεις κιόλας και δεν ξέρεις τις βασικές κρατικές δομές...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εγω γιατι θυμαμαι το εν λογω μελος να εχει εκ διαμετρου αντιθετες πολιτικες αποψεις απο αυτες που εκφερει σε αυτο το θρεντ??? :zfuck: :zfuck:
μαλλον θα το μπερδευω με αλλον.. :huh: :huh:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
τα ζώα δεν παίζουν με κανόνες ανθρώπων.
ουδέτερο έδαφος για σένα είναι η ΓΑΔΑ; γιατι κάτι φιλάρια μου από κει μέσα όταν δουν τι γράφεις θα σε περάσουν ένα γρήγορο χέρι πριν από μένα.
μην παίζεις το πουλάκι σου μπροστά σε αλυσοπρίονα.
με τον αερα της αλυσίδας θα το χάσεις το γαριδάκι σου αδελφόπουστα....
Χίτλερ ... αποφασίζεις τώρα και για το ποιος είναι άνθρωπος?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Σαβρα ξεχασα να σου πω οτι οταν θα γινει η Μαχη
ολα θα διεπονται οπο την ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ και θα ισχυει ο ΝΟΜΟΣ
της ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΑΣ   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Γέμισε το φορουμ ζώα πλέον!
Οποιος να ναι, ότι κι αν πιστεύει,
είναι [size=20pt]ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ[/size] να εκτοξεύονται απειλές κατά της πραγματικής ζωής από δω μέσα....

Απορώ πώς μερικά nicks υπάρχουν ακόμη!!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
εγω γιατι θυμαμαι το εν λογω μελος να εχει εκ διαμετρου αντιθετες πολιτικες αποψεις απο αυτες που εκφερει σε αυτο το θρεντ??? :zfuck: :zfuck:
μαλλον θα το μπερδευω με αλλον.. :huh: :huh:

Ναι!

Δεν είναι παράξενο? Σα να γραφει κάποιος...άλλος

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Περσονα χαλαρωσε ρε
  Μια βολτιτσα με την μηχανη (να οδηγαει ο Ενφο ομως..)θα σε ηρεμησει!!

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Απο Τvxs.gr

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Μετά από τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στην πόλη μας, το Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου κατά πλειοψηφία (των κ. Δημητρίου Μουρίκη και κας Σοφίας Θωμάρεη εχόντων την άποψη ότι πρέπει να γίνει δεκτό το υποβληθέν δικό τους ψήφισμα) αποφάσισε:

1ον/ Δηλώνουμε ότι δεν ανεχόμαστε στην πόλη μας την κρατική καταστολή για πολιτικές πράξεις και ενέργειες.

2ον/ Καταγγέλλουμε την επίθεση της αστυνομίας στον πολιτικό χώρο ΡΕΣΑΛΤΟ του Κερατσινίου και το Δημαρχιακό Μέγαρο.

3ον/ Η πολιτική κίνηση ΡΕΣΑΛΤΟ λειτουργεί και δραστηριοποιείται στην πόλη μας με πολιτικές, καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις.

4ον/ Ζητάμε να αφεθούν ελεύθεροι οι 64 συλληφθέντες πολίτες που συνελήφθησαν στην πόλη μας.

5ον/ Δηλώνουμε ότι κανένα αδίκημα ή καταστροφή δεν συντελέστηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

6ον/ Η πράξη εισόδου στο Δημαρχείο των 42 συλληφθέντων για μας είναι μια καθαρά πολιτική πράξη και την αποδεχόμαστε.

7ον/ Καταγγέλλουμε τα ΜΜΕ που διαστρέβλωσαν και παραποίησαν τα γεγονότα συνειδητά ή από λάθος πληροφόρηση.

8ον/ Η Διοίκηση του Δήμου να οργανώσει συνέντευξη τύπου για να αποκαταστήσει την αλήθεια, διότι στην πόλη μας θεωρούμε θεμιτή την πολιτική πράξη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1/ Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
2/ Υπουργό Εσωτερικών και Αποκέντρωσης
3/ Εισαγγελία Πειραιά
4/ ΜΜΕ

Υ.Γ. Στο ψηφισμα μειοψηφησαν δυο μελη του ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΕΕΕΕ....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
  Περσονα χαλαρωσε ρε
δεν ανεβαινει σε μηχανες ο περσονας...

αααααααααααααααααχαχχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
  Περσονα χαλαρωσε ρε

έλεος γκάμπα....
έλεος......

ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης οποιουδήποτε αυτός που δηλεί αυτό
Πολύ σωστά κάνει ο κύριος αστυνομικός ... για να το χρησιμοποιεί το έχει το όπλο ΝΟΜΙΜΑ!!!
Όποιος είναι superman ας κοπιάσει ... [size=18pt]και μετά να κλαίγεται η μανούλα του για το μαλάκα που έβγαλε..[/size]
έχει καταλύσει κάθε κανόνα ιδεολογικής αντιπαράθεσης.
δεν συγκαταλέγεται στο ανθρώπινο είδος, ή μάλλον είναι ένας από τους κύριους λόγους που εχει καταντήσει έτσι το ανθρώπινο είδος..

προσωπικά θεωρώ τον πόνο της μάνας το μόνο χαρακτηριστικό των ζώων που δε διαφέρει σε τίποτα από τις ανθρώπινες κοινωνίες

ακόμα και στον εμφύλιο κατά τις ανταλλαγές νεκρών το μόνο που σέβονταν εκατέρωθεν ήταν η μάνα του νεκρού.

Τίποτα άλλο.
Μπαμ και κάτω. Στο δόξα πατρί.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι γινεται ρε κλεινει ραντεβού με ταχυτητα φορμαρισμενης σιτιτουρίστριας ο περσόνα, έχω χασει το λογαριασμό  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε συ συρτημιδη τι ραντεβου ΓΑΔΑ και μαλακιες λες ρε στουποκωλη...να σε δειρει θελει ο αλλος. Πες εγω ειμαι λογιος, δε δερνομαι και τελειωσε. Ακου εκει ραντεβου στη ΓΑΔΑ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ. Βλακα σα κουτογεροντας κανεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom