Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
αινστάιν .. η μαγκιά δεν αποτελεί έννομη τάξη.
Αν ήμουν η μάνα ενός παιδιού δεκαπέντε χρονών που σκότωσε ένας υπάλληλος του κράτους που πληρώνω για να προστατεύει τους πολίτες σε κάθε επίπεδο(γεγονός που δεν πράττει σε πιο ουσιώση θέματα) δεν νομίζω να ειχα την αξιοπρέπεια που έχει η μάνα του γρηγορόπουλου.
Η μανούλα του λοιπόν θρηνεί την ζωή του παιδιού της. Καταλαβες αινστάιν; Η είναι βαθύ το νόημα για σένα ;

στο πρωτο θα συμφωνησω
αλλα στο δευτερο οχι.

ολες η μανες κλαινε τα νεκρά παιδια τους
αυτο ομως δεν μπορει να αποτελέσει βαση για απονομη δικαιοσυνης.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
στο πρωτο θα συμφωνησω
αλλα στο δευτερο οχι.

ολες η μανες κλαινε τα νεκρά παιδια τους
αυτο ομως δεν μπορει να αποτελέσει βαση για απονομη δικαιοσυνης.

απαντησα στον αινστάιν κλώνακι. Δεν αναφέρθηκα στον τρόπο απονομής της δικαιοσύνης.Ημουν ξεκάθαρη. Δεν ξέρω αν σου έδωσα να καταλάβεις κάτι αλλο. :think:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
απαντησα στον αινστάιν κλώνακι. Δεν αναφέρθηκα στον τρόπο απονομής της δικαιοσύνης.Ημουν ξεκάθαρη. Δεν ξέρω αν σου έδωσα να καταλάβεις κάτι αλλο. :think:

οχι δεν προσεξα μονο στα λογια σου απαντησα
δεν επιασα το πνευμα σου

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
αινστάιν .. η μαγκιά δεν αποτελεί έννομη τάξη.
Αν ήμουν η μάνα ενός παιδιού δεκαπέντε χρονών που σκότωσε ένας υπάλληλος του κράτους που πληρώνω για να προστατεύει τους πολίτες σε κάθε επίπεδο(γεγονός που δεν πράττει σε πιο ουσιώση θέματα) δεν νομίζω να ειχα την αξιοπρέπεια που έχει η μάνα του γρηγορόπουλου.
Η μανούλα του λοιπόν θρηνεί την ζωή του παιδιού της. Καταλαβες αινστάιν; Η είναι βαθύ το νόημα για σένα ;
Ο Επίκτητος (νομίζω αυτός αλλά δεν είμαι τελείως σίγουρος) είχε πεί όταν ήρθαν να του ανακοινώσουν τον θάνατο του γιου του "Το ήξερα ότι ήταν θνητός."

Το επίπεδο μου όχι μόνο είναι ανώτερο του δικού σου αλλά συνεχώς θα σε ξεφτιλίχω ανεβάζοντας το...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Παλι μαλακιες λες, (Sorry)

Επειδή έχεις κάποια δυσκολία στο να το καταλάβεις και συνεχίζεις αποζητάς την προσοχή μου, θα στο διατυπώσω γραπτώς

Δε με ενδιαφέρει η γνώμη σου ρε μεγάλε. Δε με νοιάζει τι γνώμη έχεις για μένα, πίστεψε με θα ζήσω και χωρίς τη δικη σου άποψη. Το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλια.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Ο θεσμός θα πρέπει να σέβεται τους θεσμούς.

Όταν βγάλει κάποιος πιστόλι τότε θα πρέπει να το χρησιμοποιήσει.

Αλλιώς απλά χέστηκε από το φόβο του και το έβγαλε για εκφοβισμό. Στην περίπτωση αυτή απλά δεν κάνει για τη δουλειά
Τελείως ανώριμη απάντηση.

Πολλά και ουσιαστικά μπορώ να σου πω για αυτά που λες, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα...

Απλά θα σου πω αυτό που παρέθεσε ο σοσιαλιστής Πρετεντέρης χθες από τον αντι-συντηρητικό Τόμας Μαν "Ο ηθικός συμψηφισμός είναι το πρώτο βήμα για τον φασισμό".

Αυτό που υποννοεί η πρώτη σου πρόταση είναι ένας συμψηφισμός επιπέδου λυκείου...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Επειδή έχεις κάποια δυσκολία στο να το καταλάβεις και συνεχίζεις αποζητάς την προσοχή μου, θα στο διατυπώσω γραπτώς

Δε με ενδιαφέρει η γνώμη σου ρε μεγάλε. Δε με νοιάζει τι γνώμη έχεις για μένα, πίστεψε με θα ζήσω και χωρίς τη δικη σου άποψη. Το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλια.

Εγω μια ερωτηση σου εκανα ρε Πριγκιπα...
συμφωνα με αυτα που γραφεις... το αν εχεις περιελθει σε δυσκολη θεση απο τα γραφομενα σου
δεν χρειαζεται να ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ το πιασες το υπονοουμενο.. :uglystupid:

ουτως ή αλλως δεν μπορεις  :uglystupid:  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
ή σε πολιτική ωρίμανση θα είναι ή σε ώριμο στάδιο πολιτικής. Και ποια είναι η άγουρη και η ώριμη πολιτική ρε βλάκα? η πολιτική είναι ευρεία έννοια.

σε ποιο βλακώδες στάδιο της βλακείας βρίσκεσαι ακριβώς?
Τσ...

Όταν σου μιλάω αγράμματε να ακούς ... το κάνουν πολύ σπουδαιότεροι από εσένα...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
την τελευταία πρόταση θέλω να μου την πεις ζωντανά παρουσία του πλέζουρα και να έχεις μαζί σου και πιστόλι.

εάν προλάβεις να με πετύχεις έχει καλώς. Εάν δεν προλάβεις θα σου βγάλω την κάννη απο το στόμα μέσω του ορθού.
Τώρα τα ανωτέρω θα τα καταφέρεις επειδή είσαι Superman (πολύ γρήγορος) ή επειδή "δημοκρατικά" θα είστε δύο εναντίον ενός ... κακομοίρης που ξεχαρμανιάζει στο ιντερνετ είσαι και εσύ .... ααα και ευκατάστατος!!!! :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τελείως ανώριμη απάντηση.

Σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι μαζί μου μια προσωπική σου άποψη, αλλα ούτε τη ζήτησα ούτε και με ενδιαφέρει.

Πολλά και ουσιαστικά μπορώ να σου πω για αυτά που λες, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα...

Δες τι γράφω παραπάνω

Απλά θα σου πω αυτό που παρέθεσε ο σοσιαλιστής Πρετεντέρης χθες από τον αντι-συντηρητικό Τόμας Μαν "Ο ηθικός συμψηφισμός είναι το πρώτο βήμα για τον φασισμό".

Πολύ ωραία. Και λοιπόν; Έχεις κάποιο επιχείρημα δικό σού;

Αυτό που υποννοεί η πρώτη σου πρόταση είναι ένας συμψηφισμός επιπέδου λυκείου...

Και πάλι...δες παραπάνω.

Λυπάμαι αλλα τέτοιους αφορισμούς δέχομαι μονο από άτομα κάποιου αποδεδειγμένου επιπεδου

Επισκέπτης
Τώρα τα ανωτέρω θα τα καταφέρεις επειδή είσαι Superman (πολύ γρήγορος) ή επειδή "δημοκρατικά" θα είστε δύο εναντίον ενός ... κακομοίρης που ξεχαρμανιάζει στο ιντερνετ είσαι και εσύ .... ααα και ευκατάστατος!!!! :2funny:

Γι'αυτό που έγραψες πιο πάνω και στο οποίο αναφέρεται ο περσόνας 10 να σε γαμήσουνε και μετά να σε ξυλοφορτώσουνε λίγοι είναι!
Αυτά και δεν ξανααναφέρομαι σε σένα γιατί μου γυρίζουν τ'άντερα.

Βόθρε!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τσ...

Όταν σου μιλάω αγράμματε να ακούς ... το κάνουν πολύ σπουδαιότεροι από εσένα...

όταν θα μιλάει ο δάσκαλος σου θα σκας. Αλλιως δεν εχει σοκοφρετα στο διάλειμμα. Αμα εισαι καλος θα σε ξεκινησω με βιβλιο με εγχρωμες εικονες  ;)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ο Επίκτητος (νομίζω αυτός αλλά δεν είμαι τελείως σίγουρος) είχε πεί όταν ήρθαν να του ανακοινώσουν τον θάνατο του γιου του "Το ήξερα ότι ήταν θνητός."

Το επίπεδο μου όχι μόνο είναι ανώτερο του δικού σου αλλά συνεχώς θα σε ξεφτιλίχω ανεβάζοντας το...

Δημητρη να σημειωσω οτι ο Επικτητος ειχε πει και το εξης...

Να θυμασαι οτι δεν προσβαλει εκεινος, που Βριζει ή χτυπα, αλλα η ιδεα οτι αυτα ειναι προσβλητικα :uglystupid:

για την φιλεναδα μου την τζρτζελιαρα παει αυτο.  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

οι άλλοι μάτι θα παίρνουν.
μόνος μου θα σε γαμήσω σκατόπουστα.........
αρχίδι ξεπλυμένο..........

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Γι'αυτό που έγραψες πιο πάνω και στο οποίο αναφέρεται ο περσόνας 10 να σε γαμήσουνε και μετά να σε ξυλοφορτώσουνε λίγοι είναι!
Αυτά και δεν ξανααναφέρομαι σε σένα γιατί μου γυρίζουν τ'άντερα.

Βόθρε!
Μάλιστα ... μας γυρίζουνε τα άντερα με μια άποψη, την δική μου ... το ξύλο που τόσο υπερασπίζεσαι ρε ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ τι πρέπει να μας κάνει τότε τα καημένα τα άντερα? ... η μήπως οι βρισιές σου?
Και εγώ μπορώ να βρίζω, αλλά έχω το επίπεδο μου βλέπεις...

Παλιοφασίστα ... ίχνος δημοκρατικής παιδείας ... ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ ... δεν εκτιμάς το γεγονός ότι αντίθετα με τα πιστέυω σου εδώ εκφράζεσαι δημόσια ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ...
Εσύ είσαι αυτός που καίει τα βιβλία ΠΑΛΙΟΧΙΤΛΕΡΙΚΕ ... και οι μέρες σου είναι μετρημένες, άσε που ποτέ δεν ήταν αξιοζήλευτες...

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μπούλη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom