1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
δηλαδή όλο με ιντελεκτουελ τσακώνεσαι, που εχουνε βιογραφικά μακρια σα τσελεμεντες![]()
![]()
εμείς οι βλάχοι όπως λάχει......
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
δηλαδή όλο με ιντελεκτουελ τσακώνεσαι, που εχουνε βιογραφικά μακρια σα τσελεμεντες![]()
![]()
σταθμός δλδ ο κώλος της πούστρας....
Κ Ο Μ Β Ο Σ
Μπορουσαν να τα μαζεψουν απο τους καδους απορριματων εξω απο ποταδικα
μπας γκλας
Δεν εχεις δει τις σακκουλες με το μπουκαλομανι;
Αλλα οι τυποι ηταν "μπυροινομανεις
Μονο μπυρα
Μονο αμα εβλεπα κανα μπουκαλι ζιβανια θα ταυτοποιουσα τον περσονα
ααααααχχχχχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχα
Ναι ρε παπάρα.....
Τώρα κατάλαβες γιατί έχει τόσο σημαντική θέση και είναι υψηλά αμοιβόμενος?
Συμβάλει ο κώλος του στην πράσινη ανάπτυξη![]()
καλά ο πρύτανης...μεγάλο μυαλό. Έμεινε λέει να φυλάει το πανεπιστήμιο χαχαχαχαχαχαχαχχαχα προταξε τα στήθια του από ατσάλι ααχαχαχαχχαχχαχαχα. Γιατί δεν μάζεψε και πιτσιρικάδες από παρατάξεις? εμ όταν τον πετυχαίνεις είναι αμαρτία να μη του ανοίξεις το κεφάλι, μονο και μόνο για τη μαλακία του![]()
με την ιδια λογικη καλα εκανε ο αστυνομος και πατησε τη μαλακω που ηταν μεσα στα επισοδια προχτες,σωστα??
οχι..θα επραττα οπως και ο αστυνομος...Αν ήμουν και εγώ στη θέση του σίφουνας θα πέρναγα, παραδίπλα αν είδες ήταν δυο πεσμένες μηχανές και τρώγανε κλωτσοπατινάδες οι ζητάδες. Εσύ πως θα πήγαινες, ρελαντί ρε μάγκα?
οχι..θα επραττα οπως και ο αστυνομος...
ετσι τυπε..και αν προσέξεις το βίντεο, η δεσποινίδα τον κοιτάει αρκετά δευτερόλεπτα και δε κουνιέται από τη θέση της. Ποντάρει οτι θα σταματήσει μπροστά της, ναρθουνε οι διπλανοί με τα δοκάρια. Εεεεεεε όχι μανδάμμμμμμμμμμμμμμ![]()
και που θα πηγαινες ρε τυπε??ρε τυποι επρεπε να ημουν εγω στην θεση του που ειμαι καμικαζι και πανκ,να εκανα ελιγμο αποφυγης και ουτε θα την ακουμπουσα![]()
ρε τυποι επρεπε να ημουν εγω στην θεση του που ειμαι καμικαζι και πανκ,να εκανα ελιγμο αποφυγης και ουτε θα την ακουμπουσα![]()
εχω στο αβαταρ δικε μουκαμικάζι είσαι ρε τυπε?
βάλε καμιά φωτό σου να σε θαυμάσουμε!
http://[URL unfurl="true"]www.astynomia.gr/images/stories//2009/FOTO_ASTYN2009/05122009035.jpg[/img[/URL]]η μάρκα του μπουκαλιού παίζει ρόλο;
Το ερώτημα είναι γιατί δεν περίμεναν απ' έξω ή στα παρακάτω στενά να βγουν ορισμένοι (ή όλοι) με γεμάτα μπουκάλια, βαριοπούλες, αξίνες, μάσκες κλπ και τότε να κάνουν τις συλλήψεις.