Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
  Μπορουσαν να τα μαζεψουν απο τους καδους απορριματων εξω απο ποταδικα
  μπας γκλας
  Δεν εχεις δει τις σακκουλες με το μπουκαλομανι;
  Αλλα οι τυποι ηταν "μπυροινομανεις
  Μονο μπυρα

Μονο αμα εβλεπα κανα μπουκαλι ζιβανια θα ταυτοποιουσα τον περσονα

ααααααχχχχχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχα

έφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
URL]]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλά ο πρύτανης...μεγάλο μυαλό. Έμεινε λέει να φυλάει το πανεπιστήμιο χαχαχαχαχαχαχαχχαχα προταξε τα στήθια του από ατσάλι ααχαχαχαχχαχχαχαχα. Γιατί δεν μάζεψε και πιτσιρικάδες από παρατάξεις? εμ όταν τον πετυχαίνεις είναι αμαρτία να μη του ανοίξεις το κεφάλι, μονο και μόνο για τη μαλακία του  :2funny:
σα τον άλλον που πάρκαρε τη bmw μπροστά στα προπύλαια  :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ναι ρε παπάρα.....

Τώρα κατάλαβες γιατί έχει τόσο σημαντική θέση και είναι υψηλά αμοιβόμενος?
Συμβάλει ο κώλος του στην πράσινη ανάπτυξη :grin:

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Αν ποτέ συνταχθεί top ten ατάκας στο σάιτ, αυτό παίζει στην πρώτη πεντάδα!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλά ο πρύτανης...μεγάλο μυαλό. Έμεινε λέει να φυλάει το πανεπιστήμιο χαχαχαχαχαχαχαχχαχα προταξε τα στήθια του από ατσάλι ααχαχαχαχχαχχαχαχα. Γιατί δεν μάζεψε και πιτσιρικάδες από παρατάξεις? εμ όταν τον πετυχαίνεις είναι αμαρτία να μη του ανοίξεις το κεφάλι, μονο και μόνο για τη μαλακία του  :2funny:

με την ιδια λογικη καλα εκανε ο αστυνομος και πατησε τη μαλακω που ηταν μεσα στα επισοδια προχτες,σωστα??

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
με την ιδια λογικη καλα εκανε ο αστυνομος και πατησε τη μαλακω που ηταν μεσα στα επισοδια προχτες,σωστα??

εχμ άσχετο παράδειγμα, αλλά κάπου είπα και γιαυτό. Αν ήμουν και εγώ στη θέση του σίφουνας θα πέρναγα, παραδίπλα αν είδες ήταν δυο πεσμένες μηχανές και τρώγανε κλωτσοπατινάδες οι ζητάδες. Εσύ πως θα πήγαινες, ρελαντί ρε μάγκα?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αν ήμουν και εγώ στη θέση του σίφουνας θα πέρναγα, παραδίπλα αν είδες ήταν δυο πεσμένες μηχανές και τρώγανε κλωτσοπατινάδες οι ζητάδες. Εσύ πως θα πήγαινες, ρελαντί ρε μάγκα?
οχι..θα επραττα οπως και ο αστυνομος...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οχι..θα επραττα οπως και ο αστυνομος...

και αν προσέξεις το βίντεο, η δεσποινίδα τον κοιτάει αρκετά δευτερόλεπτα και δε κουνιέται από τη θέση της. Ποντάρει οτι θα σταματήσει μπροστά της, ναρθουνε οι διπλανοί με τα δοκάρια. Εεεεεεε όχι μανδάμμμμμμμμμμμμμμ  :birdman:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
και αν προσέξεις το βίντεο, η δεσποινίδα τον κοιτάει αρκετά δευτερόλεπτα και δε κουνιέται από τη θέση της. Ποντάρει οτι θα σταματήσει μπροστά της, ναρθουνε οι διπλανοί με τα δοκάρια. Εεεεεεε όχι μανδάμμμμμμμμμμμμμμ  :birdman:
ετσι τυπε.. :thumbsup: :thumbsup:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε τυποι επρεπε να ημουν εγω στην θεση του που ειμαι καμικαζι και πανκ,να εκανα ελιγμο αποφυγης και ουτε θα την ακουμπουσα :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε τυποι επρεπε να ημουν εγω στην θεση του που ειμαι καμικαζι και πανκ,να εκανα ελιγμο αποφυγης και ουτε θα την ακουμπουσα :2funny:
και που θα πηγαινες ρε τυπε??
γεματος αναρχομαλακες ηταν ο τοπος..οποτε η φαση ηταν <<Χαλαρωσε και απολαυσε το>>.. :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

καμικάζι είσαι ρε τυπε?

βάλε καμιά φωτό σου να σε θαυμάσουμε!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
η μάρκα του μπουκαλιού παίζει ρόλο;
http://[URL unfurl="true"]www.astynomia.gr/images/stories//2009/FOTO_ASTYN2009/05122009035.jpg[/img[/URL]]

[QUOTE="str81977, post: 1497269"]
Φήμες ότι ήταν μπουκάλια κρύσταλ, ντομ περινιόν και μοετ, εξετάζονται ως ανακριβείς!  :2funny:  :2funny:  :2funny:
[/quote]

Φήμες μόνον.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Το ερώτημα είναι γιατί δεν περίμεναν απ' έξω ή στα παρακάτω στενά να βγουν ορισμένοι (ή όλοι) με γεμάτα μπουκάλια, βαριοπούλες, αξίνες, μάσκες κλπ και τότε να κάνουν τις συλλήψεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το ερώτημα είναι γιατί δεν περίμεναν απ' έξω ή στα παρακάτω στενά να βγουν ορισμένοι (ή όλοι) με γεμάτα μπουκάλια, βαριοπούλες, αξίνες, μάσκες κλπ και τότε να κάνουν τις συλλήψεις.

η μαλακία είναι ότι πρέπει κάποια στιγμή να γίνει τροποποίηση του νόμου, μέχρι τώρα προκαταρκτική της τελέσεως πράξη τιμωρείται μόνο η πλαστογραφία και η κατασκοπεία. Βέβαια στοιχειοθετείται υπόθεση αλλά καλό θα ήταν να τρώνε και ένα κακούργημα επιπλέον στο κεφάλι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom