Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.043
Πόντοι
22.266
Κοιμισου αγγελουδι μου, ενα σωρο αιτησεις για αδεια εχει κανει και απορριπτονται
Για άδειες όπως δικαιούται έχει αιτηθεί με το πέρας των ετών και από το 2019 κ μετά για αποφυλάκιση...
Αλλά οι δικαστικές ορντιματσες του σάπιου πολιτικού συστήματος το αρνούνται διότι δέχονται πάνω τους μην τυχόν κ βρεθούν στα κυπαρίσσια......
Λιγοψυχοι πολιτικοί τσιράκια του κεφαλαίου που αφήνουν τον κάθε βιαστή να κόβει βόλτες κ τον πολιτικό τρομοκράτη τον έχει φυλακισμένο κ κρυμμένο

Κ.για μα τελειώνουμε μια και καλή πιο επικίνδυνος είναι ένας διεφθαρμένος πολιτικός για το σύνολο ( όπως είμαι οι σημερινοί πολιτικοί ) από έναν τρομοκράτη που κυνηγάει τέτοιους πολιτικούς
Πιο πολύ φοβάμαι έναν Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή με τις επιλογές του από έναν γιωτοπυλο

• Like
Αντιδράσεις: noblue

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.797
Πόντοι
736
Την ερωτεύτηκε λέει ο τύπος ,,,,, ρε μλκα το ακούσαμε και αυτό από εισαγγελέα , ένας 55χρονος ερωτεύτηκε μία 12χρονη ,ο οποίος της ζητούσε να του μιλάει και να του γράφει ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ ΛΕΞΕΙΣ η 12χρονη. Ρε πάτε καλά που υπερασπίζεστε τον παιδοβιαστη ακόμα; Στα σρχιδια μου τι κόμμα εκπροσωπεί ,αν είναι μπλέ,πράσινο , κίτρινο , εκπροσωπεί τον εξευτελισμό του ανδρικού ρόλου στην κοινωνία. Μακάρι να τον βιάσουν στην φυλακή και να τον κρεμάσουν ανάποδα . Αυτή είναι η δικαιοσύνη που του αρμόζει .

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.526
Πόντοι
4.615
Ποια απωθημένα και κουραφεξαλα μας τσαμπούνες τώρα ;;; Έτσι όπως διάβασα την 1η κατάθεση της η κοπέλα είπε ότι την εκβίασε δια της λεκτικής οδού ότι αν δεν του κάτσει 'η αν τολμήσει να μιλήσει για το συμβάν ,θα κάνει κακό σε κάποιον της οικογένειας της , αυτό δεν λέει στην 1η κατάθεση 'η μήπως γεννήθηκαμε στην χώρα που άλλα διαβάζουμε και άλλα καταλαβαίνουμε; Εύχομαι σε αυτήν την κσριολα που εισηγήθηκε την εν μέρει αθώωση του να την ξεκωλιασουν 100 πακια στην σειρά και να αθωωθουνε.
Άλλος ένας σοφός νομομαθής ακόμη.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.103
Πόντοι
6.056
Την ερωτεύτηκε λέει ο τύπος ,,,,, ρε μλκα το ακούσαμε και αυτό από εισαγγελέα , ένας 55χρονος ερωτεύτηκε μία 12χρονη ,ο οποίος της ζητούσε να του μιλάει και να του γράφει ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ ΛΕΞΕΙΣ η 12χρονη. Ρε πάτε καλά που υπερασπίζεστε τον παιδοβιαστη ακόμα; Στα σρχιδια μου τι κόμμα εκπροσωπεί ,αν είναι μπλέ,πράσινο , κίτρινο , εκπροσωπεί τον εξευτελισμό του ανδρικού ρόλου στην κοινωνία. Μακάρι να τον βιάσουν στην φυλακή και να τον κρεμάσουν ανάποδα . Αυτή είναι η δικαιοσύνη που του αρμόζει .
πάντα θα υπάρχουν ένας δυό γραφικοί που θα αμφισβητούν ότι ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή :undecided:

Τέσπα, θα τον "ερωτευτούν" όλοι τον Μίχο στην φυλάκα ,
θα τον "διευκολύνουν" σαν "ερωτευμένοι":bottom::2on1:

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.797
Πόντοι
736
Άλλος ένας σοφός νομομαθής ακόμη.
Νομομαθής δεν είμαι ,είμαι άνθρωπος με αξίες και ιδανικά , κάποιοι σαν εσένα ψήφισαν τέτοιους ανήθικους νόμους για να κάνουν πράξεις τα αρρωστημένα πάθη τους για να την γλυτώνουν ύστερα .

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.797
Πόντοι
736
Μας θεωρούν βλάκες και ηλίθιους κάποιοι όσο αφορά την υπόθεση της 12χρονης και του μαστροποβιαστή ,προσπαθούν με νύχια και με δόντια χρησιμοποιώντας ακόμα και εισαγγελείς να τελέσουν ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ για να υπάρχουν μελλοντικά πατήματα σε νέες δίκες . Μήπως δεν είναι έτσι νομομαθείς δικηγόροι ?

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.789
Πόντοι
216
Αδίκως παλεύεις: το θέμα δεν είναι νομικό για όσους έχουν κρίνει ήδη ένοχο το Μίχο για ισόβια/ κρεμάλα. Και επίσης κάποιοι απλά βγάζουν τα απωθημένα τους για τους δικηγόρους, αφού οι ίδιοι είναι γνώστες των νόμων και πάνσοφοι.
Κάποιοι αντίστοιχο πάνσοφοι και παντογνώστες των νόμων (τους οποίους έχουν αναλύσει με άλλους όμοιούς τους στα καφενεία), προστρέχουν εκλιπαρώντας κάποιο δικηγόρο να τους ξελασπώσει στις κάθε είδους μαλακίες που έχουν κάνει.
Δεν θεωρώ ότι ο Κωλογερος είναι τέτοιος. Σε αυτόν απάντησα, αν και όντως δεν το έκανα σαφές.

Ολοι εσεις οι δηθεν νομικοι και οι λογιοι υπερασπισης του καναπε, εαν στη θεση της ανηλικης ηταν η κορη σας, ή η αδελφη σας θα λεγατε αυτα του τυπου να χαμε να λεγαμε και να χαμε να πουμε, σε φαση τετραγωνιζω τον κυκλο.:confused:
Αυτό το επιχείρημα λέγεται συχνά, αλλά δυστυχώς είναι άτοπο. Αν ήταν η κόρη κάποιου, δεν θα είχε αντικειμενική άποψη. Ευλόγως θα ακουγόταν, αλλά αυτό δεν θα σήμαινε ότι θα η άποψή του θα ήταν σωστή.

Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη σύνδεση ανάμεσα στο να εισφέρεις σε ένα δημόσιο φόρουμ 5-6 ειδικές γνώσεις, με το να τάσσεσαι υπέρ του Μίχου και του κάθε λεχρίτη. Αδυνατώ να το συνδέσω, ειλικρινά. Αν ο μετεωρολόγος πει ότι αύριο θα κάνει κρύο, σημαίνει ότι δεν του αρέσει το καλοκαίρι;
Μας θεωρούν βλάκες και ηλίθιους κάποιοι όσο αφορά την υπόθεση της 12χρονης και του μαστροποβιαστή ,προσπαθούν με νύχια και με δόντια χρησιμοποιώντας ακόμα και εισαγγελείς να τελέσουν ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ για να υπάρχουν μελλοντικά πατήματα σε νέες δίκες . Μήπως δεν είναι έτσι νομομαθείς δικηγόροι ?
Το δεδικασμένο είναι άλλο πράγμα. Ακόμα όμως και αυτό που περιγράφεις, όχι, δεν αποτελεί "δεδικασμένο" για τίποτα. Δεν λειτουργεί έτσι το civil law, αυτό είναι χαρακτηριστικό του commmon law που βλέπεις στις αμερικάνικες ταινίες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.188
Πόντοι
5.006
Σωωωωπα....
Οχι "σχεδον" ιδια. ΙΔΙΑ.
Δεν εχεις αντιληφθει οτι ολη η μανούρα γινεται απο τον εγωισμο καποιων να χαρακτηριζουν τα αδικηματα οπως θελουν?
Την βαρια σωματικη βλαβη της Παλιοσπυρου ως αποπειρα ανθρωποκτονιας.
Τα τροχαια ως δολοφονιες.
Τις αποπλανησεις ως βιασμους.
Και πρεπει εμεις οι νομικοι να κατσουμε να κοιταμε απαθεις. Δεν προκειται
δεν ειναι ιδια

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ολοι εσεις οι δηθεν νομικοι και οι λογιοι υπερασπισης του καναπε, εαν στη θεση της ανηλικης ηταν η κορη σας, ή η αδελφη σας θα λεγατε αυτα του τυπου να χαμε να λεγαμε και να χαμε να πουμε, σε φαση τετραγωνιζω τον κυκλο.:confused:

δεν θα ηταν η κορη μας...γιατι εμας οι κορες μας οταν ηταν 12 ξεραμε που βρισκονταν και σιγουρα δεν γυρναγαν απο δω και απο κει μετα τις 12 η τις 1 το βραδυ....και εμεις ποτε δεν ζηταγαμε απο τις κορες μας οταν ηταν 11 η 12 χρονβν 75 ευρω...ασε λοιπον τις τρομολαγνικες μαλακιες και εστιασε σε αυτα που λεει ο νομος περι βιασμου ,ασελγειας κλπ....απο την μια την θελετε τυφλη αλλα οταν ειναι και δεν ικανοποιει την αναγκη σας για αιμα γινεστε δικαστες και εισαγγελεις

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.247
Πόντοι
2.456
Σκαστα με εργάσιμες μέρες σε έξι χρόνια είναι έξω από τώρα με την προϋπόθεση εργασίας.
Ο μόνος υπερήφανος ήταν ο Γιωτόπουλος που δεν ζήτησε τίποτα κ είναι 21 χρόνια φυλακή δίχως να ξέρουμε τι κάνει κ δίχως να προκαλέσει
Να προσθέσω τον δερτιλη..
(Δεν είμαι οπαδός της 7ετιας)
Που ήταν ο μόνος από τους χουντικούς που δεν υπόγραψε δήλωση μετανοιας, ούτε το επαιξε άρρωστος..
Δεν του έδωσαν ουτε αδεια να παει στην κηδεία του γιου του..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.043
Πόντοι
22.266
Να προσθέσω τον δερτιλη..
(Δεν είμαι οπαδός της 7ετιας)
Που ήταν ο μόνος από τους χουντικούς που δεν υπόγραψε δήλωση μετανοιας, ούτε το επαιξε άρρωστος..
Δεν του έδωσαν ουτε αδεια να παει στην κηδεία του γιου του..
Είπαμε οι πολιτικοί που πλέον όλοι είναι διεφθαρμένοι κ τσιράκια του κεφαλαίου ,δεν φοβούνται τον βιαστή κ ληστή να του δώσουν άδεια κ να τον αφήσουν ελεύθερο αλλά φοβούνται τον κάθε συνταγματάρχη κ τον κάθε Γιωτόπουλο μην τους πάρει το κεφάλι :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.736
Πόντοι
19.795
Δεν θεωρώ ότι ο Κωλογερος είναι τέτοιος. Σε αυτόν απάντησα, αν και όντως δεν το έκανα σαφές.
Θα σου πω ξεκαθαρα την γνωμη μου, και δεν με νοιαζει τι θα πει ο καθενας.
Ο Μιχος ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ εχουν ηδη κριθει και εχουν καταδικαστει στην συνειδηση του κοσμου και ειδικα οσων εχουν παιδια, ειτε ειναι Νεοδημοκρατες ειτε Πασοκοι, ειτε Συριζαιοι. Η παιδοφιλια δεν νομιζω οτι εχει κομματικο χρωμα.
(Η τυχον συγκαληψη, που ειλικρινα απευχομαι για πολλους λογους, ομως εχει)
Η συζητηση που κανω εγω αφορα την προταση της εισαγγελεως που την συζηταμε και την κρινουμε βασει των οσων στοιχειων εχουμε μεχρι τωρα, απο μια δικη που γινεται κεκλεισμενων των θυρων.
Και τα μοναδικα στοιχεια που εχουμε, ειναι η αρχικη καταθεση του παιδιου που απομαγνητοφωνηθηκε και δημοσιευτηκε στο Πρωτο Θεμα, και μια συνεντευξη της κυριας Χριστινας Αντωνοπουλου, δικαστικης ψυχολογου, που δεν βρεθηκε κανεις να την αποδομησει και να της προσδωσει κομματικα κινητρα, που δοθηκε στον δημοσιογραφο, πρωην βουλευτη της ΝΔ Νικο Παναγιωτοπουλο.
Με αυτα τα 2 στοιχεια κρινω, , οσο μου επιτρεπεται μεσα απο ενα μπουρδελοσαιτ, επαναλαμβανω, την εισηγηση της εισαγγελεως.

Υ.Γ. 1. Το οτι δεν ξερουμε τι στοιχεια και καταθεσεις εχουν κατατεθει και ειπωθει σε αυτη τη δικη που γινεται κεκλεισμενων των θυρων, ισχυει και για τις 2 πλευρες που εχουν αντιλογο και αντιπαραθετουν σε αυτο το νημα.
2. Επαναλαμβανω για πολλοστη φορα επι προσωπικου. Αυτο που με ενδιαφερει εμενα ειναι να μην βγει ο Μιχος σε 4-5 χρονια ελευθερος και κυκλοφορει αναμεσα σε παιδια.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.789
Πόντοι
216
2. Επαναλαμβανω για πολλοστη φορα επι προσωπικου. Αυτο που με ενδιαφερει εμενα ειναι να μην βγει ο Μιχος σε 4-5 χρονια ελευθερος και κυκλοφορει αναμεσα σε παιδια.
Το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο. Αν πόνταρα κάπου, θα ήταν στα 20 έτη κάθειρξη μίνιμουμ, με μάξιμουμ τα 25 έτη. Καθαρά προσωπική υπόθεση αυτό, δεν το στηρίζω κάπου.
Για αποφυλάκιση και λοιπά, δεν έχει νόημα να το συζητάμε, καθώς θα κριθεί με τον εκάστοτε νόμο που θα ισχύει τότε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.892
Πόντοι
3.656
Αυτο που με ενδιαφερει εμενα ειναι να μην βγει ο Μιχος σε 4-5 χρονια ελευθερος και κυκλοφορει αναμεσα σε παιδια.
Πολύ σωστά όλα τα παραπάνω και να συμπληρώσω ότι κατά πάρα πολύ κόσμο το να μην θεωρείται βιασμός η σεξουαλική εκμετάλλευση ενός τόσο μικρού παιδιού είναι απλά απίστευτο.

Μιλάμε για παιδάκι όχι για εφηβική ηλικία κτλπ....είναι τρελό να παίρνει ελαφρυντικά.....

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.722
Πόντοι
3.715
Το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο. Αν πόνταρα κάπου, θα ήταν στα 20 έτη κάθειρξη μίνιμουμ, με μάξιμουμ τα 25 έτη. Καθαρά προσωπική υπόθεση αυτό, δεν το στηρίζω κάπου.
Για αποφυλάκιση και λοιπά, δεν έχει νόημα να το συζητάμε, καθώς θα κριθεί με τον εκάστοτε νόμο που θα ισχύει τότε.
πολλές φορές ισόβια δίχως καμία ελάφρυνση, δίχως άδειες, δίχως τίποτα. Αλλιώς γίνεται παράδειγμα προς μίμηση από εν δυνάμει μιμητές.
δεν υπάρχει ανοχή σε αισχρές πράξεις. Καμμία ανοχή.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.736
Πόντοι
19.795
Δεν είμαι δικαστής, ούτε κανένας ηθικός "εκδικητής" . Τουλάχιστον όμως για 10 πραγματικά χρόνια, αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να κυκλοφορήσει έξω. Ίσως ακόμα και για το καλό του.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.526
Πόντοι
4.615
Νομομαθής δεν είμαι ,είμαι άνθρωπος με αξίες και ιδανικά , κάποιοι σαν εσένα ψήφισαν τέτοιους ανήθικους νόμους για να κάνουν πράξεις τα αρρωστημένα πάθη τους για να την γλυτώνουν ύστερα .

Αφού δεν είσαι νομομαθής, πού ξέρεις ποιος νόμος είναι ανήθικος και μάλιστα ψηφίστηκε για να κάνουν πράξεις τα αρρωστημένα πάθη τους κάποιοι και την έχουν γλιτώσει κιόλας;

Ευτυχώς που εσύ έχεις αξίες και ιδανικά ώστε να επιθυμείς μία δικαιοσύνη a la carte. Έχω δει και άλλους παρόμοιους που παρλάρουν και φλυαρούν μέχρι να τους έρθει το χαρτάκι και μετά το σωβρακάκι να βάφεται σε χρώμα καφετί, δε μου κάνεις εντύπωση.

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.797
Πόντοι
736
Αφού δεν είσαι νομομαθής, πού ξέρεις ποιος νόμος είναι ανήθικος και μάλιστα ψηφίστηκε για να κάνουν πράξεις τα αρρωστημένα πάθη τους κάποιοι και την έχουν γλιτώσει κιόλας;

Ευτυχώς που εσύ έχεις αξίες και ιδανικά ώστε να επιθυμείς μία δικαιοσύνη a la carte. Έχω δει και άλλους παρόμοιους που παρλάρουν και φλυαρούν μέχρι να τους έρθει το χαρτάκι και μετά το σωβρακάκι να βάφεται σε χρώμα καφετί, δε μου κάνεις εντύπωση.
Ευτυχώς που υπάρχεις και είσαι φωτεινό παράδειγμα ηθικής για τις νέες γενιές που έρχονται υποστηρίζοντας μαστρωπούς , παιδόφιλους και παιδεραστές μίστερ αδιάφθορε .

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom