Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.925
- Πόντοι
- 3.656
Γιατί δεν είχε συζητηθεί τόσο πολύ ούτε είχαν μπει στην καθημερινότητα των ανθρώπων τέτοιες λεπτομέρειες.Εγω εχω μια απορια.
Επι δεκαετιες διαβαζουμε για παππουδες, θειους και διαφορους συγγενεις να πηδανε ανηλικα εγγονια, ανιψιες κλπ. Ακομη και κατω απο 10 ετων.
Παντα για αποπλανηση πηγαιναν.
Πού ησασταν ολοι εσεις που ξαφνικα θεωρειτε το νομο λαθος και επρεπε να ειναι βιασμος?
Και ειναι τυχαιο οτι τωρα σας πηρε ο πονος να ξαναγραψουμε τους νομους επειδη ΤΥΧΑΙΝΕΙ να εμπλεκεται ενα μέλος της ΝΔ?
Κομματικά το βλεπετε, δυστυχως. Και ειναι κριμα. Γιατι τοσα χρονια που συνεβαινε το κανονικο στις διωξεις, κανενας δεν ενοχληθηκε. Τωρα ξυπνησατε. Αμ δεν παει ετσι
Αν πας πίσω στα ποσταρίσματα θα δεις ότι σε άπειρες περιπτώσεις έχω καυτηριάσει την μαλακία που λέγεται ''πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια'' λέγοντας ακριβώς ότι και στα χωριά αυτό γινόταν, και κακοποιήσεις γίνονταν...και ακόμα και στο θρεντ με την τεκνοθεσία είχα πει πολλές φορές ότι τα χειρότερα τέτοια εγκλήματα τα κάνουν οι ''οικογενειάρχες'' που πάνε στην εκκλησία.
Σε μένα δε περνάνε αυτά τα γκεμπελίστικα τυπάρα άλεξ.....βρες άλλα επιχειρήματα με αυτά με μένα δε θα βγάζεις άκρη.
δεν ήξερα ότι έπρεπε επί χρόνια να δηλώνω δημόσια την άποψη μου για να μπορώ τώρα να εκφραστώ ελεύθερα για τον μίχο.
κομματικά εδώ άλλοι έχουν τα πρωτεία να εκφράζονται για τα πάντα και να βάζουν κομματικό χρώμα σε όλες τις συζητήσεις.