Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Στις ΗΠΑ αγαπητέ, ο Εισαγγελέας είναι Prosecutor και είναι με το μέρος
της πολιτικής αγωγής,
στην Ελλάδα ΔΕΝ πρέπει να συμβαίνει αυτό, διότι ο Εισαγγελέας ΔΕΝ πρέπει
να λαμβάνει το μέρος κανενός, αλλά να προσπαθεί να ανεύρει την " ουσιατική " αλήθεια
στην πράξη όμως αυτό πολλές φορές δεν συμβαίνει και μάλιστα υποστηρίζει στη δίκη
τις μπούρδες που έχει συντάξει στο κατηγορητήριο ο συνάδελφός του εισαγγελέας.

Πριν 6 χρόνια ένας μπουρδο-εισαγγελέας είχε παραπέμψει ένα
συνάδελφο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό εργαζόμενο σε διευθυντική θέση
σε Υπουργείο για δήθεν παραβίαση της νομοθεσίας, κατά την έκδοση άδειας, που δεν την
καταλάβαινε ο μπουρδο -εισαγγελέας. Ο κατηγορούμενος εξήγησε με πολύ
απλό τρόπο στο Δικαστήριο ότι δεν υπήρχε παραβίαση της ΤΕΧΝΙΚΗΣ νομοθεσίας
και κατέθεσαν 2 μάρτυρες υπέρ του Μηχανικοί, που και αυτοί με σχεδιαγράμματα
προσπάθησαν να εξηγήσουν στο δικαστήριο ότι ΔΕΝ υπήρχε παραβίαση της νομοθεσίας.
Ο άλλος μπουρδο-εισαγγελέας , ΔΕΝ μπορούσε να καταλάβει την υπόθεση !
Αφού πέρασε πάνω από 1 ώρα, η Πρόεδρος του δικαστηρίου έκανε ερωτήσεις να καταλάβει την υπόθεση
και αφού την κατάλαβε, σταμάτησε την διαδικασία.
Ρώτησε τον μπουρδο-Εισαγγελέα, που ζήτησε ...την ενοχή του κατηγορουμένου !
Οι 3 δικαστές συσκέφθηκαν και κήρυξαν μπουρδο- αθώο τον κατηγορούμενο !

Έπρεπε να κηρύξουν και ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ τον μπουρδο-εισαγγελέα !

Σημειωτέον ότι το ζήτημα ήταν 100 % ΝΟΜΙΚΟ, αλλά ΤΕΧΝΙΚΗΣ νομοθεσίας
που οι 2 μπουρδο-εισαγγελείς δεν μπορούσαν να καταλάβουν !

Το ψήφισμα των 330 Ευρωβουλευτών ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα
είναι πολύ ... επιεικές !

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Δηλαδη δεν εχουμε δικαιοσυνη στην Ελλαδα, επειδη αθωωθηκε ενας αθωος?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι η δικη δεν γινεται με την παρουσια του τυπου. Για να προστατεψουν ποιον; Αν επρεπε να προστατευτει καποιος αυτος ηταν μονο το παιδι. Το παιδι ομως το "εδωσε" πριν απο 2 χρονια η Μιχαηλιδου.
Πολυ καλώς γινεται κεκλεισμενων των θυρων.
Αν δεν γινει αυτη η δικη κεκλεισμενων των θυρων, ποια θα γινει?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Δεν γνωρίζω. Για τους ίδιους λόγους που είπα και παραπάνω.

Γιατί είναι προφανώς βαρύνουσας σημασίας ο ρόλος της. Και γιατί μόνο αυτή έχει μιλήσει έως τώρα.
Αν αγορεύσει η υπεράσπιση και βγει πάλι στα σάιτ όσα ειπώθηκαν, μην αμφιβάλλεις ότι θα γίνει ομοίως της κακομοίρας.
κανείς δεν γνωρίζει αλλά το παιδί κατέθεσε διάφορα πράγματα που οδήγησαν στο να κατηγορηθεί για βιασμό ο μίχος...και φαντάζομαι ότι ο εισαγγελέας που το έκρινε ήξερε την διαφορά από την αποπλάνηση.

Αυτό δεν είναι παράξενο?

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.854
Πόντοι
216
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι η δικη δεν γινεται με την παρουσια του τυπου. Για να προστατεψουν ποιον; Αν επρεπε να προστατευτει καποιος αυτος ηταν μονο το παιδι. Το παιδι ομως το "εδωσε" πριν απο 2 χρονια η Μιχαηλιδου.
Γίνεται κεκλεισμένων των θυρών για όλους, όχι μόνο για τον Τύπο. Προβλέπεται από το νόμο για την προστασία του θύματος, για προφανείς λόγους.
Το αν έγινε κάτι λάθος πριν και δημοσιοποιήθηκαν λεπτομέρειες, δεν αλλάζει κάτι. Το λάθος δεν διορθώνεται με άλλο λάθος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ναι, αλλά οι αγορεύσεις υποστήριξης κατηγορίας και υπεράσπισης δεν τελειώνουν σε μια μέρα, ειδικά σε δίκη με τόσους κατηγορούμενους. Εν τω μεταξύ, στην συγκεκριμένη υπόθεση γίνονταν 2-3 συνεδριάσεις την εβδομάδα. Για τα δεδομένα της υπόθεσης, γρήγορα πήγαν.

Γι αυτό το πρόβλημα, πριν από συστημικό, είναι πρόβλημα στη λογική μας. Είναι αδιανόητο να θεωρείται στη κοινωνία μας ως λογική λύση η προσπάθεια επηρεασμού με πορείες κλπ.
Η εκρηξη των σοσιαλ την τελευταια δεκαετια ηταν λογικο να προκαλεσει οχλοκρατια. Και ιδιως των ασχετων, που πλεον μεσω των σοσιαλ εχουν φωνη και θελουν να παρουν την εκδικηση τους απο τους σχετικους, λογω του κομπλεξ που εχουν. Αυτο δεν ξερω πώς ξεπερνιεται. Προσωπικα εχω ξαναπει οτι θεωρω ντροπη για το νομικο πολιτισμο της χωρας α) την αποφαση του ΣτΕ που επιδικασε αποζημιωση στη Μυρτω απο ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ως υπευθυνο επειδη δεν ειχε...απελασει τον λαθρομεταναστη και β) την αποφαση που κηρυξε ενοχη αποπειρας ανθρωποκτονιας αυτην που επιτεθηκε στην Παλιοσπυρου. Θεωρω οτι προκειται για αποφασεις που ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ η οχλοκρατία. Και ειλικρινα δεν ξερω τι θα δουμε ακομη.

Υ.Γ. Α, και αδιαφορω εκ των προτερων για τυχον επικριτικα σχολια για το ποστ αυτο. Εχω απολυτο δικιο και δεν αλλαζει αυτο με τιποτα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686
Δηλαδη δεν εχουμε δικαιοσυνη στην Ελλαδα, επειδη αθωωθηκε ενας αθωος?

Πόσες φορές πήγε στο Δικαστήριο,
μέχρι να δικαστεί το πινάκιο του ,
και ταλαιπωρήθηκε επειδή ο μπουρδο-εισαγγελέας
δεν καταλάβαινε την ΤΕΧΝΙΚΗ νομοθεσία ;

Θα μου πεις , ότι και οι δικηγόροι πρέπει να ζήσουν και αυτοί !

Ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης με τους περισσότερους δικηγόρους και δικαστές η Ελλάδα - Αργή η απονομή δικαιοσύνης​

Τρίτη, Μαΐου 31, 2022

Στις χώρες με τους περισσότερους δικηγόρους στην Ευρώπη συγκαταλέγεται η Ελλάδα. Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη Δικαιοσύνη, η Ελλάδα έχει περίπου 410 δικηγόρους ανά 100.000 κατοίκους (στοιχεία για το έτος 2020) ευρισκόμενη στην 3η θέση του σχετικού πίνακα, μετά το Λουξεμβούργο (480) και την Κύπρο (475). Είναι χαρακτηριστικό ότι σε σχέση με το 2019 ο αριθμός των δικηγόρων στην Ελλάδα αυξήθηκε (395 δικηγόροι ανά 100 χιλ.κατοίκους το 2019). Στη Σουηδία υπάρχουν μόνο λίγοι περισσότεροι από 50 δικηγόρους ανά 100.000 κατοίκους.

Σημείωση : Στο Λουξεμβούργο υπάρχουν πάνω από 400 Τράπεζες, και οι δικηγόροι
ασχολούνται με υποθέσεις οικονομικές , όχι με δικομανία !

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
γιατί τα καλά παιδιά της δημοσιογραφίας θα έβγαζαν στα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα όλες τις λεπτομέρειες και ο ευαγγελάτος θα έκανε γραφικά τα αμάξια και τα δωμμάτια που εκδιδόταν το παιδάκι....

και θα άκουγε όλη η ελλάδα για τα μηνύματα και τις ενέργειες του παιδιού...το οποίο επί της ουσίας λειτουργούσε σαν ζόμπι....

όταν μεγαλώσει το παιδί δεν θα ήθελε να έχει εκτεθεί σε όλη την Ελλάδα....

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.854
Πόντοι
216
κανείς δεν γνωρίζει αλλά το παιδί κατέθεσε διάφορα πράγματα που οδήγησαν στο να κατηγορηθεί για βιασμό ο μίχος...και φαντάζομαι ότι ο εισαγγελέας που το έκρινε ήξερε την διαφορά από την αποπλάνηση.

Αυτό δεν είναι παράξενο?
Γι αυτό γίνεται η δίκη και η κάθε δίκη. Για να αποδειχθεί η αλήθεια και το ψέμα. Αλλιώς θα κρίνονταν όλες οι υποθέσεις από τα έγγραφα, χωρίς δικαστήριο.
Επίσης, για να σου λύσω πλήρως την απορία, άλλο ποσοστό απόδειξης απαιτεί ο νόμος για να παραπεμφθεί κάποιος και άλλο για να καταδικαστεί. Σην πρώτη περίπτωση θες ενδείξεις, στην δεύτερη πλήρη απόδειξη.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.935
Πόντοι
19.795

Αυτό δεν είναι παράξενο?
Και κυριως σε χρονο πριν ακομα "στησουν" οι δικηγοροι και οι μεν και οι δε, μαρτυριες και απολογιες.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.854
Πόντοι
216
γιατί τα καλά παιδιά της δημοσιογραφίας θα έβγαζαν στα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα όλες τις λεπτομέρειες και ο ευαγγελάτος θα έκανε γραφικά τα αμάξια και τα δωμμάτια που εκδιδόταν το παιδάκι....

και θα άκουγε όλη η ελλάδα για τα μηνύματα και τις ενέργειες του παιδιού...το οποίο επί της ουσίας λειτουργούσε σαν ζόμπι....

όταν μεγαλώσει το παιδί δεν θα ήθελε να έχει εκτεθεί σε όλη την Ελλάδα....
Έτσι ακριβώς.

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
230
Πόντοι
21
Για άνοιξε μου τα μάτια?

ποιος είναι κουμουνιστής ο άδωνης ή ο βορίδης?
Είναι το 90% των δασκάλων καθηγητών είναι σε όλες τις μπίζνες ΜΚΟ κτλπ είναι τα δεκανικια τις νδ μια ζωή μην ξεχνάς συγκυβέρνηση το 92/93 είναι είναι οι περισσότεροι πλούσιοι και παριστάνουν τα παιδιά του λαού. Θες κι άλλα?

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.960
Πόντοι
6.166
Εσενα, κομματοσκυλο, καθε ποσταρισμα σου αποδεικνυει οτι χεστηκες για το ανηλικο, το μονο που σε νοιαζει ειναι να κομματικοποιεις το ζητημα. Ούτε ενα ποσταρισμα για το ανηλικο δεν εχεις κανει, μας εχεις μονο ζαλισει τ' αρχιδια για πολιτικους που καλυπτονται, για τη ΝΔ και για συγκαλύψεις. Μονο αυτο σε νοιαζει
Αυτο που με νοιαζει κουλοσκυλο ειναι ξεπλυνεις το κομμα σου γι αυτο εισαι ολη την ημερα εδω για τους επισκεπτες του μπου κανε προπαγανδα κομματοσκυλο κανε .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Είναι το 90% των δασκάλων καθηγητών είναι σε όλες τις μπίζνες ΜΚΟ κτλπ είναι τα δεκανικια τις νδ μια ζωή μην ξεχνάς συγκυβέρνηση το 92/93 είναι είναι οι περισσότεροι πλούσιοι και παριστάνουν τα παιδιά του λαού. Θες κι άλλα?
Τι συγκυβερνηση ειχαμε το 92-93?

Αυτο που με νοιαζει κουλοσκυλο ειναι ξεπλυνεις το κομμα σου γι αυτο εισαι ολη την ημερα εδω για τους επισκεπτες του μπου κανε προπαγανδα κοματοσκυλο κανε .
Ο μονος που ασχολειται κομματικα με το θεμα εισαι εσυ

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.854
Πόντοι
216
Η εκρηξη των σοσιαλ την τελευταια δεκαετια ηταν λογικο να προκαλεσει οχλοκρατια. Και ιδιως των ασχετων, που πλεον μεσω των σοσιαλ εχουν φωνη και θελουν να παρουν την εκδικηση τους απο τους σχετικους, λογω του κομπλεξ που εχουν. Αυτο δεν ξερω πώς ξεπερνιεται. Προσωπικα εχω ξαναπει οτι θεωρω ντροπη για το νομικο πολιτισμο της χωρας α) την αποφαση του ΣτΕ που επιδικασε αποζημιωση στη Μυρτω απο ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ως υπευθυνο επειδη δεν ειχε...απελασει τον λαθρομεταναστη και β) την αποφαση που κηρυξε ενοχη αποπειρας ανθρωποκτονιας αυτην που επιτεθηκε στην Παλιοσπυρου. Θεωρω οτι προκειται για αποφασεις που ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ η οχλοκρατία. Και ειλικρινα δεν ξερω τι θα δουμε ακομη.

Υ.Γ. Α, και αδιαφορω εκ των προτερων για τυχον επικριτικα σχολια για το ποστ αυτο. Εχω απολυτο δικιο και δεν αλλαζει αυτο με τιποτα.
Η πρώτη απόφαση είναι μνημείο νομικού σφάλματος. Όσο το ότι 1+1 κάνει 3.
Η δεύτερη απόφαση, αν ισχύουν όσα δημοσιεύονταν τότε (δεν την έχω διαβάσει), είναι ορισμός ευθυνοφοβίας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Γι αυτό γίνεται η δίκη και η κάθε δίκη. Για να αποδειχθεί η αλήθεια και το ψέμα. Αλλιώς θα κρίνονταν όλες οι υποθέσεις από τα έγγραφα, χωρίς δικαστήριο.
Επίσης, για να σου λύσω πλήρως την απορία, άλλο ποσοστό απόδειξης απαιτεί ο νόμος για να παραπεμφθεί κάποιος και άλλο για να καταδικαστεί. Σην πρώτη περίπτωση θες ενδείξεις, στην δεύτερη πλήρη απόδειξη.
Με καλύπτει αυτό που λες

αλλά θα το καταλάβαινα περισσότερο αν ο εισαγγελέας τον παραπέμπει για μικρότερο αδίκημα λόγω έλλειψης στοιχείων και χρόνου....και μετά να έβγαιναν περισσότερα στο φως παρά το αντίθετο...

Και κυριως σε χρονο πριν ακομα "στησουν" οι δικηγοροι και οι μεν και οι δε, μαρτυριες και απολογιες.
και πριν ακόμα πάρει τέτοιες πολιτικές διαστάσεις το θέμα....πολύ σημαντικό και αυτό

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Είναι το 90% των δασκάλων καθηγητών είναι σε όλες τις μπίζνες ΜΚΟ κτλπ είναι τα δεκανικια τις νδ μια ζωή μην ξεχνάς συγκυβέρνηση το 92/93 είναι είναι οι περισσότεροι πλούσιοι και παριστάνουν τα παιδιά του λαού. Θες κι άλλα

Δηλαδή με λίγα λόγια εσύ βαφτίζεις κουμουνιστές τους πάντες...αριστερούς και δεξιούς

και ποιοι δεν είναι κουμουνιστές δηλαδή???

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.960
Πόντοι
6.166

Τους ξεβράκωσε ο Συρίγος στο MEGA για την υπόθεση του Κολωνού​

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.854
Πόντοι
216
Με καλύπτει αυτό που λες

αλλά θα το καταλάβαινα περισσότερο αν ο εισαγγελέας τον παραπέμπει για μικρότερο αδίκημα λόγω έλλειψης στοιχείων και χρόνου....και μετά να έβγαιναν περισσότερα στο φως παρά το αντίθετο...
Τότε θα απαγορευόταν να καταδικαστεί για τα περισσότερα.
Γι αυτό και η παραπομπή γίνεται για το μείζον, ώστε να υπάρχει περιθώριο να εφαρμοστούν τα όσα θα αποδειχθούν στη συνέχεια.

Αν αγοράσεις μικρή τσάντα, δεν θα χωρέσει πολλά πράγματα που θα αγοράσεις.
Γι αυτό παίρνεις εξ αρχής τη μεγάλη, και ας περισσέψει χώρος.

(έχω δώσει ρέστα με τους παραλληλισμούς μου! φτού μου!)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η πρώτη απόφαση είναι μνημείο νομικού σφάλματος. Όσο το ότι 1+1 κάνει 3.
Η δεύτερη απόφαση, αν ισχύουν όσα δημοσιεύονταν τότε (δεν την έχω διαβάσει), είναι ορισμός ευθυνοφοβίας.
Ειναι ντροπη. Πραγματικα. Ξεκινησαμε καποτε να υπηρετησουμε τη νομικη επιστημη με ονειρα, με ορμή, με αισιοδοξια. Και καταληγουμε σημερα 30 χρονια μετα, να βλεπουμε οτι ολα οσα μαθαμε με κοπο, ειναι φτερο στον ανεμο και αποφασιζει πλεον ο οχλος. Δεν ισχυει πλεον τιποτα. Και οποιος τολμαει να πει τα αυτονοητα, χλευαζεται, λοιδορείται και συκοφαντείται. Ερχεται το ΣτΕ και ουσιαστικα σου λεει οτι για οσα αδικηματα διαπραττουν λαθρομεταναστες, αστικα υπευθυνο ειναι το Δημοσιο (αρα και για ενα τροχαιο ας πουμε). Και οταν τους πεις "ρε παιδια, τι μαλακιες ειναι αυτες?" λαμβανεις κατι απαντησεις "λαθρολαγνε" "θα ηθελες να ειναι το παιδι σου" και κατι τετοια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Τότε θα απαγορευόταν να καταδικαστεί για τα περισσότερα.
Γι αυτό και η παραπομπή γίνεται για το μείζον, ώστε να υπάρχει περιθώριο να εφαρμοστούν τα όσα θα αποδειχθούν στη συνέχεια.

Αν αγοράσεις μικρή τσάντα, δεν θα χωρέσει πολλά πράγματα που θα αγοράσεις.
Γι αυτό παίρνεις εξ αρχής τη μεγάλη, και ας περισσέψει χώρος.

(έχω δώσει ρέστα με τους παραλληλισμούς μου! φτού μου!)
Δεκτό αλλά.....δεν μου ακούγεται και πολύ δόκιμο για την συγκεκριμένη περίπτωση και είναι λογικό να μπερδεύεται ο κόσμος

εντάξει δε θα κρίνω εγώ αυτή τη διαδικασία τώρα βέβαια

τα εξηγείς απλά όμως και μπήκα στο νόημα

ελπίζω όταν μιλήσουν οι δικηγόροι του παιδιού να φανεί αν είναι φούσκα ή όχι η ιστορία που δημιουργήθηκε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom