Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Επισης, για να τελειωνουμε,
Πρεπει η ολομελεια των δικηγορικων συλλογων, που μονο για καμια αποχη συνεδριαζει, να αποφασισει ρητα και δεσμευτικα οτι οποιος δικηγορος βγαινει διαρκούσης της υποθεσης του και μιλαει γι' αυτην στα ΜΜΕ, να διαγραφεται για μια διετια απο τα μητρωα. Εχουμε καταντησει ΑΗΔΙΑ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686
Η εκρηξη των σοσιαλ την τελευταια δεκαετια ηταν λογικο να προκαλεσει οχλοκρατια. Και ιδιως των ασχετων, που πλεον μεσω των σοσιαλ εχουν φωνη και θελουν να παρουν την εκδικηση τους απο τους σχετικους, λογω του κομπλεξ που εχουν. Αυτο δεν ξερω πώς ξεπερνιεται. Προσωπικα εχω ξαναπει οτι θεωρω ντροπη για το νομικο πολιτισμο της χωρας α) την αποφαση του ΣτΕ που επιδικασε αποζημιωση στη Μυρτω απο ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ως υπευθυνο επειδη δεν ειχε...απελασει τον λαθρομεταναστη και β) την αποφαση που κηρυξε ενοχη αποπειρας ανθρωποκτονιας αυτην που επιτεθηκε στην Παλιοσπυρου. Θεωρω οτι προκειται για αποφασεις που ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ η οχλοκρατία. Και ειλικρινα δεν ξερω τι θα δουμε ακομη.

Υ.Γ. Α, και αδιαφορω εκ των προτερων για τυχον επικριτικα σχολια για το ποστ αυτο. Εχω απολυτο δικιο και δεν αλλαζει αυτο με τιποτα.

Η παράλειψη του Κράτους να απελάσει το λαθρομετανάστη, είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει παράλυτη η Μυρτώ.
Εσύ φοβάσαι να μην επεκταθεί αυτό, και να πληρώνει το Κράτος αποζημιώσεις για τις ζημιές που κάνουν
οι λαθρομετάνάστες.

Ισότητα στην παρανομία ΔΕΝ υπάρχει
«Δεν νοείται ισότητα στην παρανομία» βλ. π.χ. ΣτΕ 705/2020 και 706/2020
Το ότι δεν εφαρμόζεται αυτό στις άλλες περιπτώσεις , δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι ο κανόνας.

Την Έφη Κακαραντζούλα που έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου,
έπρεπε να την κάψουμε ζωντανή στο Σύνταγμα, διότι είναι τέτοιο
τέρας που τέτοιο της χρειάζεται.
Θανατική ποινή χρειάζεται γι' αυτά τα τέρατα .
Σε κα΄ποιες πολιτείες των ΗΠΑ εξακολουυθεί και ισχύει η θανατική ποινή.

In the United States, capital punishment is a legal penalty throughout the country at the federal level, in 27 states, and in American Samoa. It is also a legal penalty for some military offenses. Capital punishment has been abolished in 23 states and in the federal capital, Washington, D.C.

5 Most BRUTAL Killers Reacting To A Death Sentence​

αυτό που έκανε το τέρας η Kακαραντζούλα

( Ραντίζει κακά ! )

είναι χειρότερο από απόπειρα ανθρωποκτονίας

Έριξε στη κοπέλα πολύ μεγα΄λη ποσότητα από βιτριόλι
και η κοπέλα υπέφερε πάρα πολύ .

Ήθελε να την βασανίσει και να την κάνει ανάπηρη.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
223
Πόντοι
21
Δηλαδή με λίγα λόγια εσύ βαφτίζεις κουμουνιστές τους πάντες...αριστερούς και δεξιούς

και ποιοι δεν είναι κουμουνιστές δηλαδή???
Κανείς δεν είναι κουμουνιστής φίλε ο κομμουνισμός ήταν πρην πολλά χρόνια πίσω. Το είχε πει και ο Πανούσης. Οι κομμουνιστές τις εποχής αυτής είναι μαζεμένοι οι πουστιδες τα λαμόγια τα πρεζόνια όλα τα λουλούδια που μαζέψαμε γύρο γύρο και είναι τα καλύτερα δεκανικια τις εκάστοτε κυβερνήσεως. Ξέρεις τώρα να τα κάνουν λίγο πουτανα στις συγκεντρώσεις στις πορείες έτσι για να σπάσει η δύναμη να στείλουμε τον κόσμο σπίτι του κτλπ. Είναι οι εργατοπατερες που ουρλιάζουν για τα δικαιώματα σου μέχρι να μπούνε στο κόμμα και μετά αντίο.... Θες κι άλλα? Είμαι 45 χρόνον πατέρας συζηγος κτλπ τρώγω σκατα από τότε που γεννήθηκα στην ζωή μου δεν θα κάτσω να ασχοληθω αλλο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.933
Πόντοι
3.656
αφού για αυτό τις αναλαμβάνουν τις υποθέσεις αυτές...για να προβληθούν στα ΜΜΕ και να χτίσουν όνομα

μαλάκες είναι να μην βγουν?

τον κούγια εσείς που είστε της δουλειάς πως τον είδατε που διάβασε την δικογραφία και την σχολίασε κιόλας?

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.809
Πόντοι
216
Ειναι ντροπη. Πραγματικα. Ξεκινησαμε καποτε να υπηρετησουμε τη νομικη επιστημη με ονειρα, με ορμή, με αισιοδοξια. Και καταληγουμε σημερα 30 χρονια μετα, να βλεπουμε οτι ολα οσα μαθαμε με κοπο, ειναι φτερο στον ανεμο και αποφασιζει πλεον ο οχλος. Δεν ισχυει πλεον τιποτα. Και οποιος τολμαει να πει τα αυτονοητα, χλευαζεται, λοιδορείται και συκοφαντείται. Ερχεται το ΣτΕ και ουσιαστικα σου λεει οτι για οσα αδικηματα διαπραττουν λαθρομεταναστες, αστικα υπευθυνο ειναι το Δημοσιο (αρα και για ενα τροχαιο ας πουμε). Και οταν τους πεις "ρε παιδια, τι μαλακιες ειναι αυτες?" λαμβανεις κατι απαντησεις "λαθρολαγνε" "θα ηθελες να ειναι το παιδι σου" και κατι τετοια.
Έτσι είναι. Αλλά πριν την κατάντια της οχλοκρατίας, εμείς οι ίδιοι της νομικής κοινότητας πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Έχουμε αφήσει τη δικαιοσύνη να χάσει το κύρος της και να γίνει έρμαιο του όχλου. Αυτόν δεν μπορούμε να τον αλλάξουμε, αλλά τα δικά μας λάθη που οδήγησαν τη δικαοσύνη να είναι έκθετη αντί να είναι ψηλότερα από όλους, δεν τα έχουμε συζητήσει ποτέ σοβαρά σαν νομική κοινότητα.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αφού για αυτό τις αναλαμβάνουν τις υποθέσεις αυτές...για να προβληθούν στα ΜΜΕ και να χτίσουν όνομα

μαλάκες είναι να μην βγουν?

τον κούγια εσείς που είστε της δουλειάς πως τον είδατε που διάβασε την δικογραφία και την σχολίασε κιόλας?
Δεν ειναι δικη του υποθεση. Κακώς μεν, αλλά δεν ειναι δική του.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.809
Πόντοι
216
Το επίπεδο του μπου είναι ανώτερο από του Αλέξη.
Και για τα υδραυλικά στο σπίτι σου να τον ρωτήσεις, θα έχει άποψη. Αν τα υδραυλικά σου είναι στην επικαιρότητα βέβαια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.933
Πόντοι
3.656
Κανείς δεν είναι κουμουνιστής φίλε ο κομμουνισμός ήταν πρην πολλά χρόνια πίσω. Το είχε πει και ο Πανούσης. Οι κομμουνιστές τις εποχής αυτής είναι μαζεμένοι οι πουστιδες τα λαμόγια τα πρεζόνια όλα τα λουλούδια που μαζέψαμε γύρο γύρο και είναι τα καλύτερα δεκανικια τις εκάστοτε κυβερνήσεως. Ξέρεις τώρα να τα κάνουν λίγο πουτανα στις συγκεντρώσεις στις πορείες έτσι για να σπάσει η δύναμη να στείλουμε τον κόσμο σπίτι του κτλπ. Είναι οι εργατοπατερες που ουρλιάζουν για τα δικαιώματα σου μέχρι να μπούνε στο κόμμα και μετά αντίο.... Θες κι άλλα? Είμαι 45 χρόνον πατέρας συζηγος κτλπ τρώγω σκατα από τότε που γεννήθηκα στην ζωή μου δεν θα κάτσω να ασχοληθω αλλο.
Δε βγάζω άκρη ρε τύπε....είπες ότι ακόμα μας κυβερνάνε οι κουμουνιστές και ότι και οι δάσκαλοι και οι νεοδημοκράτες και όλοι είναι κουμουνιστές

ε σε ρωτάω ποιος δεν είναι και μου λες κανένας δεν είναι

τι να σου απαντήσω λοιπόν??? για να μην κουράζεσαι....εγώ είμαι μακρυά και από κουμουνιστικές και από ''πατριωτικές''=ακροδεξιές ιδέες

μου αρέσει η ελευθερία....δεν θέλω να συζητήσω τον εμφύλιο...σου μιλάω καθαρά

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Έτσι είναι. Αλλά πριν την κατάντια της οχλοκρατίας, εμείς οι ίδιοι της νομικής κοινότητας πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Έχουμε αφήσει τη δικαιοσύνη να χάσει το κύρος της και να γίνει έρμαιο του όχλου. Αυτόν δεν μπορούμε να τον αλλάξουμε, αλλά τα δικά μας λάθη που οδήγησαν τη δικαοσύνη να είναι έκθετη αντί να είναι ψηλότερα από όλους, δεν τα έχουμε συζητήσει ποτέ σοβαρά σαν νομική κοινότητα.
Ετσι, γιατι ο καθενας μας κοιταει τον κωλο του και οχι το να διατηρησουμε το κυρος του θεσμού.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.933
Πόντοι
3.656
Δεν ειναι δικη του υποθεση. Κακώς μεν, αλλά δεν ειναι δική του.
Το επίπεδο του μπου είναι ανώτερο από του Αλέξη.
Και για τα υδραυλικά στο σπίτι σου να τον ρωτήσεις, θα έχει άποψη. Αν τα υδραυλικά σου είναι στην επικαιρότητα βέβαια.
Δεν το είπα για αυτό

δεν είναι παράνομο να έχει πρόσβαση στην δικογραφία σε δίκη που γίνεται κλειστή για την προστασία του παιδιού? :confused:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.809
Πόντοι
216
Δεν το είπα για αυτό

δεν είναι παράνομο να έχει πρόσβαση στην δικογραφία σε δίκη που γίνεται κλειστή για την προστασία του παιδιού? :confused:
Είναι. Το ότι σχολίασε σαν τη τσουτσού δεν σημαίνει ότι έχει κιόλας. Δεν είδα και τι είπε κιόλας και βαριέμαι να δω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν το είπα για αυτό

Oι δικηγοροι των διαδίκων εχουν πληρη αντιγραφα ολης της δικογραφιας. Προφανως εχει παρει αντιγραφα απο αυτους. Αν εχει παρει βεβαια και δεν λεει παραμυθια. Προσβαση στη δικογραφια ασφαλώς και δεν εχει.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686
Πρεπει η ολομελεια των δικηγορικων συλλογων, που μονο για καμια αποχη συνεδριαζει, να αποφασισει ρητα και δεσμευτικα οτι οποιος δικηγορος βγαινει διαρκούσης της υποθεσης του και μιλαει γι' αυτην στα ΜΜΕ, να διαγραφεται για μια διετια απο τα μητρωα. Εχουμε καταντησει ΑΗΔΙΑ

Η Ελευθερία του Λόγου ;

Άρθρο 14 του Συντάγματος, αρ. 10 της ΕΣΔΑ, αρ. 19 στο

Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα,​

και άρ. 11 του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμα΄των της ΕΕ .

Η δημοσιότητα της δίκης αρ. 93 Συντ ;

Στα άλλα κράτη τι συμβαίνει ;

Johnny Depp's Legal Team Speaks​

στις ΗΠΑ μιλάνε οι δικηγόροι στα κανάλια πριν ολοκληρωθεί η δίκη ;

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
223
Πόντοι
21
Δε βγάζω άκρη ρε τύπε....είπες ότι ακόμα μας κυβερνάνε οι κουμουνιστές και ότι και οι δάσκαλοι και οι νεοδημοκράτες και όλοι είναι κουμουνιστές

ε σε ρωτάω ποιος δεν είναι και μου λες κανένας δεν είναι

τι να σου απαντήσω λοιπόν??? για να μην κουράζεσαι....εγώ είμαι μακρυά και από κουμουνιστικές και από ''πατριωτικές''=ακροδεξιές ιδέες

μου αρέσει η ελευθερία....δεν θέλω να συζητήσω τον εμφύλιο...σου μιλάω καθαρά
Καλή συνέχεια φίλε μου. Μείνε μακριά από τις εκλογές μπας και τους βγάλουμε ποτέ από την μέση. Ψιφηζοντας νομιμοποιείται η παρανομία τους. Και εμείς λέμε για δεξιά και αριστερά και αυτοί στο κέντρο κάθονται παρεάκι και γελάνε. Καλή συνέχεια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.933
Πόντοι
3.656
Είναι. Το ότι σχολίασε σαν τη τσουτσού δεν σημαίνει ότι έχει κιόλας. Δεν είδα και τι είπε κιόλας και βαριέμαι να δω.
Oι δικηγοροι των διαδίκων εχουν πληρη αντιγραφα ολης της δικογραφιας. Προφανως εχει παρει αντιγραφα απο αυτους. Αν εχει παρει βεβαια και δεν λεει παραμυθια. Προσβαση στη δικογραφια ασφαλώς και δεν εχει.
το ρώτησα επειδή κάποιος πιο πάνω χρησιμοποίησε ως επιχείρημα ότι η αφού συμφωνεί και ο κούγιας δίνει ένα δίκιο ακόμα στην εισαγγελέα.

μπορεί απλά να ήθελε να φλεξάρει

αλλά δεν έχω αυταπάτες ότι πρόσβαση στην δικογραφία έχουν από πολλοί που δεν θα έπρεπε και πρώτοι οι δημοσιογράφοι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Ε, τοτε αυτο το πουτανακι τον Κουγια, τι επρεπε να τον κανουν; Πληρη διαγραφη και κλωτσηδον εξω απο τα δικαστηρια;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.933
Πόντοι
3.656
Καλή συνέχεια φίλε μου. Μείνε μακριά από τις εκλογές μπας και τους βγάλουμε ποτέ από την μέση. Ψιφηζοντας νομιμοποιείται η παρανομία τους. Και εμείς λέμε για δεξιά και αριστερά και αυτοί στο κέντρο κάθονται παρεάκι και γελάνε. Καλή συνέχεια
ο πιο σίγουρος τρόπος να τους βοηθήσεις είναι να μην πας να ψηφίσεις.

Αν δεν πάει ούτε ένας θα πάνε οι ίδιοι να βγάλουν τον εαυτό τους...κυριολεκτικά :confused:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.809
Πόντοι
216
το ρώτησα επειδή κάποιος πιο πάνω χρησιμοποίησε ως επιχείρημα ότι η αφού συμφωνεί και ο κούγιας δίνει ένα δίκιο ακόμα στην εισαγγελέα.

μπορεί απλά να ήθελε να φλεξάρει

αλλά δεν έχω αυταπάτες ότι πρόσβαση στην δικογραφία έχουν από πολλοί που δεν θα έπρεπε και πρώτοι οι δημοσιογράφοι.
Είπαμε να κάνουμε ένα τριημεράκι να ξεκουραστούμε και με ξενυχτάτε ρε μαλάκες.
Fuck you and I'll see you tomorrow

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.825
Πόντοι
6.166
Εγω θα εμπιστευομαι τους ειδικους εδω το λεεει καθαρα η κυρια καθηγητρια Αντωνοπουλουι δικαστική πραγματογνώμονας χωρις κομματικες παρωπιδες .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom