Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.193
Πόντοι
6.056
στο βίντεο η έγκριτος νομικός λιτά και απέριττα εξηγεί πολλά ,
καθώς και την σημασία της εισαγγελικής πρότασης όσον αφορά τις ποινές ,αν γίνει δεκτή
Εάν γίνει αποδεκτή ,την σκαπουλάρει ο Μίχος

• Like
Αντιδράσεις: riding

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.212
Πόντοι
1.056
Το ίδιο κάνει και ο πατέρας που δε σπούδασε και πιέζει το γιό του να γίνει γιατρός για να έχει καλύτερο εισόδημα.
Τι εχετε παθει ;

Ελπιζω να μην εχεις παιδια.

Εαν σ πει εσενα στα 10 του μπαμπα τον παιζω με τον Τάκαρο δεν θα του πεταξεις αναστροφη που θα ψαχνει να βρει το μαγουλο,τι θα πεις "ωωω νεε μου εαν θες καμμια αλλαγη φυλου,εγω θα ειμαι διπλα σου"

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
Νομικός δεν είμαι αλλά πιστεύω η αποπλάνηση ανηλίκου πρέπει να έχει την ίδια βαρύτητα με το βιασμό. Είναι από τα πράγματα που κάθε ενήλικας πρέπει να έχει σε πρώτη φάση ισχυρούς εσωτερικούς φραγμούς αλλιώς πρόκειται για άρρωστο άτομο.

Ότι και αν αποφασίσει το δικαστήριο στο μυαλό μου αυτή η κατηγορία ανθρώπων είναι το ίδιο επικίνδυνοι και διαταραγμένοι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
στο βίντεο η έγκριτος νομικός λιτά και απέριττα εξηγεί πολλά ,
καθώς και την σημασία της εισαγγελικής πρότασης όσον αφορά τις ποινές ,αν γίνει δεκτή
Εάν γίνει αποδεκτή ,την σκαπουλάρει ο Μίχος

Κάνε τη χαρη στον εαυτο σου επιτέλους και σταματα να λες σαχλαμαρες κατα ριπάς

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756
τα βρισκει σκούρα ο λαδοπόντικας :coffee:

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Τι εχετε παθει ;

Ελπιζω να μην εχεις παιδια.

Εαν σ πει εσενα στα 10 του μπαμπα τον παιζω με τον Τάκαρο δεν θα του πεταξεις αναστροφη που θα ψαχνει να βρει το μαγουλο,τι θα πεις "ωωω νεε μου εαν θες καμμια αλλαγη φυλου,εγω θα ειμαι διπλα σου"

Δεν διάβασες τα μηνύματα πιο προσεκτικά. Ο βιασμός και η κατάχρηση είναι δυο διαφορετικά πράγματα για το νομοθέτη. Ο βιασμός προϋποθέτει βία και μάλιστα αν το θύμα είναι ανήλικο το εξισώνει με τον θάνατο του θύματος μιας που είναι αδύναμο.

Ζητάτε να εξισωθούν όλα με βιασμό. Και απάντησα με το παραπάνω παράδειγμα. Το παιδάκι που λιώνει στα βιβλία απειλούμενο από τους γονείς του δεν δέχεται ψυχολογική βία; Φυσικά και δέχεται. Και έτσι είναι τα περισσότερα παιδιά. Κάθε ΣΚ η ίδια ιστορία σε κάθε σπίτι. Διάβασε για τη Δευτέρα αλλιώς δεν έχει βόλτα κτλ. Ένα παιδάκι 10 ετών μπορεί να αντιδράσει; Μπορεί να φύγει να πάει πουθενά; Όχι. Δέχεται αδιαμαρτύρητα τις φωνές που είναι "για το καλό του".

Αν αλλάξει ο νόμος όπως λέτε τι εμποδίζει σε ένα διαζύγιο να υπάρξουν αλληλοκατηγορίες για κάτι τόσο σοβαρό. Εδώ όπως είναι ο νόμος και βλέπεις σιγά σιγά να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα όπως πρόσφατα στο Βόλο. Σκέψου να είναι βιασμός ακόμη και η απειλή σε ένα ανήλικο.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.212
Πόντοι
1.056
Δεν διάβασες τα μηνύματα πιο προσεκτικά. Ο βιασμός και η κατάχρηση είναι δυο διαφορετικά πράγματα για το νομοθέτη. Ο βιασμός προϋποθέτει βία και μάλιστα αν το θύμα είναι ανήλικο το εξισώνει με τον θάνατο του θύματος μιας που είναι αδύναμο.

Ζητάτε να εξισωθούν όλα με βιασμό. Και απάντησα με το παραπάνω παράδειγμα. Το παιδάκι που λιώνει στα βιβλία απειλούμενο από τους γονείς του δεν δέχεται ψυχολογική βία; Φυσικά και δέχεται. Και έτσι είναι τα περισσότερα παιδιά. Κάθε ΣΚ η ίδια ιστορία σε κάθε σπίτι. Διάβασε για τη Δευτέρα αλλιώς δεν έχει βόλτα κτλ. Ένα παιδάκι 10 ετών μπορεί να αντιδράσει; Μπορεί να φύγει να πάει πουθενά; Όχι. Δέχεται αδιαμαρτύρητα τις φωνές που είναι "για το καλό του".

Αν αλλάξει ο νόμος όπως λέτε τι εμποδίζει σε ένα διαζύγιο να υπάρξουν αλληλοκατηγορίες για κάτι τόσο σοβαρό. Εδώ όπως είναι ο νόμος και βλέπεις σιγά σιγά να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα όπως πρόσφατα στο Βόλο. Σκέψου να είναι βιασμός ακόμη και η απειλή σε ένα ανήλικο.
Μυστη μου το 1970 τρωγαν κλωτσομπουνιδια τα παιδια αν ειχαν αντιρρηση στο γονιο και αρκετοι βγηκαν ανθρωποι.

Τωρα μη μου απτου κ για τον πουτσο καβαλα.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Μυστη μου το 1970 τρωγαν κλωτσομπουνιδια τα παιδια αν ειχαν αντιρρηση στο γονιο και αρκετοι βγηκαν ανθρωποι.

Τωρα μη μου απτου κ για τον πουτσο καβαλα.

Σκέψου αύριο να αλλάξει ο νόμος και να γίνει βιασμός με όλα τα συναφή. Θα πάει ο πατέρας μέσα ισόβια για το καπρίτσιο της μάνας.

Το ίδιο έγινε και λίγο μετά όταν άλλος πατέρας χαστούκισε την κόρη του επειδή ασχολούνταν πολύ με το κινητό της.

Ο νόμος είναι έτσι όπως είναι για να ξεχωρίζει τις περιπτώσεις. Όπως το να σκοτώσεις άνθρωπο έχει "διαβαθμίσεις". Άλλο να τον πυροβολήσεις εξ' επαφής στο κεφάλι και άλλο να σου πεταχτεί στην Εθνική Οδό την ώρα που πας με 150χλμ. Θεωρείς πως στη δεύτερη περίπτωση πρέπει να σε στείλουν ισόβια επειδή ο άλλος ήταν μαλάκας και πήγε να διασχίσει κάθετα κλειστό αυτοκινητόδρομο;

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.629
Πόντοι
456
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Από πότε είναι " επιστήμονες " αυτοί που μπήκαν στη Νομική
με μαθήματα ΠΑΠΑΓΑΛΙΑΣ ;

Αρχαία, Νέα, Ιστορία, Έκθεση, Λατινικά !

ΙΔΙΑ μαθήματα και για την ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ !

Τύποι που μπλέκουν τις έννοιες, μπερδεύονται με τα σοφίσματα
και δεν έχουν ιδέα από τη Μαθηματική Λογική.

Για να μπαίνουν στη Νομική έπρεπε να δίνουν εξετάσεις
στον Ορθολογισμό

010200060166.jpg

παράδειγμα
το αρ. 16 του Συντάγματος ορίζει, στις παρ. 5 και 6
5. H ανώτατη εκπαίδευση παρέχεται αποκλειστικά από ιδρύματα που αποτελούν νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου με πλήρη αυτοδιοίκηση. Tα ιδρύματα αυτά τελούν υπό την εποπτεία του Kράτους, έχουν δικαίωμα να ενισχύονται οικονομικά από αυτό και λειτουργούν σύμφωνα με τους νόμους που αφορούν τους οργανισμούς τους. Συγχώνευση ή κατάτμηση ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων μπορεί να γίνει και κατά παρέκκλιση από κάθε αντίθετη διάταξη, όπως νόμος ορίζει.
Eιδικός νόμος ορίζει όσα αφορούν τους φοιτητικούς συλλόγους και τη συμμετοχή των σπουδαστών σ' αυτούς.
6. Oι καθηγητές των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων είναι δημόσιοι λειτουργοί. Tο υπόλοιπο διδακτικό προσωπικό τους επιτελεί επίσης δημόσιο λειτούργημα, με τις προϋποθέσεις που νόμος ορίζει

Πόσο ποιο σαφής μπορεί να είναι η διατύπωση
πιο κάτω στην παράγραφο 8 ορίζει :
H σύσταση ανώτατων σχολών από ιδιώτες απαγορεύεται.

Ε, λοιπόν , οι δήθεν σοφοί Νομικοί , πιάστηκαν από τη λέξη σύσταση
και έβγαλαν το συμπέρασμα ότι.... δεν απαγορεύονται τα παραρτήματα ξένων πανεπιστημίων !
Καλά, και οι παράγραφοι 5 και 6 πως θα ξεπεραστούν ; :2funny:: :2funny:

Αλιβιζάτος: Αναχρονιστική η άποψη που δεν δέχεται τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια​

«Συνταγματικώς, η νέα ρύθμιση της κυβέρνησης δεν έχει κανένα πρόβλημα-Είναι επιβεβλημένη»
Εν συνεχεία, ερωτηθείς αν αυτό που επιχειρεί τώρα η κυβέρνηση, που αφορά τα μη κρατικά πανεπιστήμια, είναι μέσα στο πλαίσιο του Συντάγματος, δηλαδή εάν είναι συνταγματικώς ορθό και αν είναι επιβεβλημένη πλέον αυτή η μεταρρύθμιση, ο κ. Αλιβιζάτος απαντά το εξής «είναι ακριβώς το ίδιο επιχείρημα όσων λένε ότι το Σύνταγμα δεν επιτρέπει την ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ, λες και είναι ένα Σύνταγμα κολλημένο, το οποίο δεν λαμβάνει υπόψη τις εξελίξεις. Η κρατούσα θεωρία και στην Ευρώπη, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και του Στρασβούργου και του Λουξεμβούργου, αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες, σου λένε ότι το Σύνταγμα είναι ένα ζωντανό κείμενο το οποίο προσαρμόζεται φυσικά χωρίς να χάνει τον πυρήνα του αρχικού νοήματος του στις εξελίξεις (…). Το Σύνταγμα λοιπόν, στο άρθρο 16 αναφέρεται ότι δεν επιτρέπεται η σύσταση ανώτατων σχολών από ιδιώτες. Η σύμφωνη πλέον, με το ευρωπαϊκό δίκαιο ερμηνεία αυτής της διάταξης συνίσταται στο να λέει παραρτήματα όμως ξένων πανεπιστημίων δεν απαγορεύεται να λειτουργήσουν. Προσέξτε, όχι ξένα πανεπιστήμια εδρεύοντα καινούργια στην Ελλάδα, αιτήματα όμως, υφιστάμενων ξένων δεν μπορούν να εμποδιστούν, διότι είπε πλέον το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο-και αυτό είναι το Σύνταγμα ως ζωντανό κείμενο-ότι η παροχή υπηρεσιών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή διδασκαλίας, είναι υπηρεσία κατά την έννοια του ενωσιακού δικαίου και δεν μπορεί να εμποδιστεί. Συνεπώς, ερμηνευόμενο το Σύνταγμα υπό το φως αυτών των εξελίξεων, δεν εμποδίζει, νομίζω ότι αυτό το θέμα η νομική πλευρά έχει λυθεί. Υπάρχουν κάποιες, αν θέλετε, μεμονωμένες φωνές συναδέλφων οι οποίοι υποστηρίζουν το αντίθετο. Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι τουλάχιστον συμφωνούμε και νομίζω ότι και στα δικαστήρια αν τεθεί το θέμα θα δεχθούν την άποψη ότι το Σύνταγμα είναι ένα ζωντανό κείμενο το οποίο εξελίσσεται».

Καλά ρε ,
και πως θα συμβιβαστεί το παράρτημα ξένου πανεπιστημίου
με τις διατάξεις των παρ. 5 και 6 ;

" H ανώτατη εκπαίδευση παρέχεται αποκλειστικά από ιδρύματα που αποτελούν νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου"

Οι ψευτο- σοφοί , νομικοί,
δεν έχουν καμία σχέση με τον Ορθολογισμό !

ΔΕΝ είμαι κατά των ξένων πανεπιστημίων, θεωρώ ότι πρέπει να ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΙ
το Σύνταγμα,
αλλά μέχρι να αναθεωρηθεί ισχύει !

Αν στην Τεχνολογία και την Ιατρική πουλούσαν τρέλα
όπως πουλάνε τρέλα οι νομικοί,
θα ήμασταν στην εποχή των σπηλαίων !

ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ νομικοί πουλάνε τρέλα επίσημα !

parrot-lawyer-1.png

raf,360x360,075,t,fafafa:ca443f4786.jpg

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Υπάρχουν φυσικά και ευφυείς νομικοί,
αλλα΄ αυτό είναι απαγορευτικό για να γίνουν καθηγητές στη Νομική !

Είναι τεράστιο πρόβλημα παγκόσμια, ότι οι νομικοί
δικαστές και δικηγόροι ( και συμβολαιογραφοι)
μπαίνουν στη νομική με ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ και καταστρέφουν
τον Ορθολογισμό !

:2funny::2funny::2funny:

Να μην ξεχνάμε βέβαια, πως ο ορθολογισμός (Διαφωτισμός) είναι υπεύθυνος για τις μαζικότερες σφαγές που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα από καταβολής της. Α και Β Παγκόσμιοι είναι παιδιά του, όπως και το Ολοκαύτωμα. Κουτοπόνηροι, βλ. Alex, που κοιτάνε να κοροιδέψουν τον συνάνθρωπό τους για ένα 10έυρω είναι αμελητέοι.

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να μην ξεχνάμε βέβαια, πως ο ορθολογισμός (Διαφωτισμός) είναι υπεύθυνος για τις μαζικότερες σφαγές που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα από καταβολής της. Α και Β Παγκόσμιοι είναι παιδιά του, όπως και το Ολοκαύτωμα. Κουτοπόνηροι, βλ. Alex, που κοιτάνε να κοροιδέψουν τον συνάνθρωπό τους για ένα 10έυρω είναι αμελητέοι.
Ω ρε Θεε μου...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.193
Πόντοι
6.056
Κάνε τη χαρη στον εαυτο σου επιτέλους και σταματα να λες σαχλαμαρες κατα ριπάς
δηλαδή να μην ακούσουμε τους επίσημα δικηγόρους και την κοινή λογική
αλλά εσένα και τους "δικηγόρους" του μπου :confused:
Πού όλως τυχαία είναι η πρώτη φορά που δείχνεις τόση υπερασπιστική πρεμούρα για έναν κακοποιό και μάλιστα παιδοβιαστή
Μπας και φταίνε οι ποζεριές βρε αλεξούκο ? η φωτογένεια που έκπεμπε στις φωτό σε γοήτευσε ? :2funny:

Επειδή χτες σπεκούλαρες ανόητα ψέμματα ότι κ καλά η εισαγγελική πρόταση δεν μειώνει την ποινή του μίχου,
ξαναδές τι λέει η έγκριτος πραγματική δικηγόρος
Επιχειρείται πλήρης αλλοίωση του κατηγορητηρίου

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795

Σκέψου αύριο να αλλάξει ο νόμος και να γίνει βιασμός με όλα τα συναφή. Θα πάει ο πατέρας μέσα ισόβια για το καπρίτσιο της μάνας.

Το ίδιο έγινε και λίγο μετά όταν άλλος πατέρας χαστούκισε την κόρη του επειδή ασχολούνταν πολύ με το κινητό της.

Ο νόμος είναι έτσι όπως είναι για να ξεχωρίζει τις περιπτώσεις. Όπως το να σκοτώσεις άνθρωπο έχει "διαβαθμίσεις". Άλλο να τον πυροβολήσεις εξ' επαφής στο κεφάλι και άλλο να σου πεταχτεί στην Εθνική Οδό την ώρα που πας με 150χλμ. Θεωρείς πως στη δεύτερη περίπτωση πρέπει να σε στείλουν ισόβια επειδή ο άλλος ήταν μαλάκας και πήγε να διασχίσει κάθετα κλειστό αυτοκινητόδρομο;
To γραφεις και μονος σου. Αλλο το να αποπλανησεις ενα 13χρονο κοριτσακι που πιθανον να εχει και περιοδο και αλλο να ξεπαρθενιασεις ενα 10χρονο παιδακι.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.882
Πόντοι
25.186
δηλαδή να μην ακούσουμε τους επίσημα δικηγόρους και την κοινή λογική
αλλά εσένα και τους "δικηγόρους" του μπου :confused:
Πού όλως τυχαία είναι η πρώτη φορά που δείχνεις τόση υπερασπιστική πρεμούρα για έναν κακοποιό και μάλιστα παιδοβιαστή
Μπας και φταίνε οι ποζεριές βρε αλεξούκο ? η φωτογένεια που έκπεμπε στις φωτό σε γοήτευσε ? :2funny:

Επειδή χτες σπεκούλαρες ανόητα ψέμματα ότι κ καλά η εισαγγελική πρόταση δεν μειώνει την ποινή του μίχου,
ξαναδές τι λέει η έγκριτος πραγματική δικηγόρος
Επιχειρείται πλήρης αλλοίωση του κατηγορητηρίου

φιλε μου,τι να πει ο δικηγόρους της οικογενειας;
Οτι συμφωνώ με την πρόταση της εισαγγελέως;
Τη δουλειά του κάνει.Δεν μπορεί να πει κατι διαφορετικό.

Ο Κουγιας που δεν μετεχει στη δικη και αρα είναι ουδέτερος δικαιώσε 100% την εισαγγελέα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795

Ο Κουγιας που δεν μετεχει στη δικη και αρα είναι ουδέτερος δικαιώσε 100% την εισαγγελέα.

Ο ψυχακιας κανει οτι ειναι δυνατον για να ειναι στην επικαιροτητα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.937
Πόντοι
3.656
και πως την δικαιώνει ο κούγιας αφού υποτίθεται ότι δεν έχει πρόσβαση στην δικογραφία αφού γίνεται κεκλεισμένων των θυρών η δίκη?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
και πως την δικαιώνει ο κούγιας αφού υποτίθεται ότι δεν έχει πρόσβαση στην δικογραφία αφού γίνεται κεκλεισμένων των θυρών η δίκη?
Εδω εχει η Τατιανα προσβαση στα τηλεφωνικα μυνηματα μεταξυ μανας και παιδιου, δεν θα εχει ο Κουγιας;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.937
Πόντοι
3.656
Εδω εχει η Τατιανα προσβαση στα τηλεφωνικα μυνηματα μεταξυ μανας και παιδιου, δεν θα εχει ο Κουγιας;
εγώ το ξέρω....αλλά η καραμέλα των ημερών είναι ότι δεν μπορούν να μιλάνε όσοι αγανακτούν γιατί δεν γνωρίζουν τα στοιχεία της δίκης και όσα ακούνε από τους δικηγόρους του κοριτσιού δεν τα καταλαβαίνουν...

αλλά από την άλλη βλέπεις ότι όλοι οι ξεπλένιδες δημοσιογράφοι και λοιποί διαπλεκόμενοι έχουν γνώση

τι γίνεται ρε παιδιά??? μόνο όσοι συμφωνούν με την εισαγγελέα τα ξέρουν και προδικάζουν? οι άλλοι πρέπει να περιμένουν την απόφαση μόνο????

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.882
Πόντοι
25.186
Ειπε οτι την διαβασε.Δεν ειναι καθολου δυσκολο να ερθει στα χερια σου,ποσο μάλλον αν προκειται για τον Κουγια,

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Ειπε οτι την διαβασε.Δεν ειναι καθολου δυσκολο να ερθει στα χερια σου,ποσο μάλλον αν προκειται για τον Κουγια,
Το να σε υπερασπιζεται ο Κουγιας δεν ειναι αποδειξη ενοχης;:confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.193
Πόντοι
6.056

ο γνωστός Kούγιας αθώωσε τον Φουρθιώτη φίλε μου κ άλλους χειρότερους
Αυτό από μόνο του αποδεικνύει τα ύποπτα κενά στην απόδοση της Δικαιοσύνης

Το βίντεο με την δικηγόρο είναι πριν λίγες ώρες, λέει τα αυτονόητα και λίγα από όσα όλοι σχεδόν υποψιαζόμαστε
Αλλά ας υποθέσουμε ότι εμείς είμαστε αναρμόδιοι και δεν μπορούμε να αντιληφθούμε
πως ένα παιδί μπορεί να έχει ειδύλλιο κ σεξ με έναν μεσήλικα
Ούτε περνάει από το μυαλό μας ότι ένας άνθρωπος που κανονίζει ραντεβού επ αμοιβή για ένα ανήλικο,
που το πηγαίνει σε οίκους ανοχής , δεν είναι μαστροπός αλλά διευκολυντής
Όλοι οι υπόλοιποι,προανακριτές-ανακριτές-εισαγγελείς που συνέταξαν το κατηγορητήριο κάνανε λάθος ? και η σωστή είναι η εισαγγελέας της έδρας ?
Στοιχηματίζω πως η πρόταση της θα πάει άκλαυτη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom