Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ρε τύπε....το έχω γράψει πριν από την συζήτηση μας....

ο νόμος είναι έτσι και για αυτό και η εισαγγελέας πρότεινε αυτά που πρότεινε....δεν είναι δύσκολο για κατανόηση

εγώ διαφωνώ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

Βιασμός είναι για σεξουαλική πράξη όχι για αυγά τουρκίας.

όταν ο άλλος δεν έχει την δυνατότητα να αντιδράσει -νοητική- για εμένα θα έπρεπε να θεωρείται βιασμός.

Για τους γονείς δεν είνα βιασμός...μπορεί να είναι κακοποίηση. Το κίνητρο είναι η σεξουαλική πράξη. Τόσο λάθος τα λέω γαμώ την κοινωνία μου???? :confused:
ναι, τα λες λαθος

Τι παει να πει "για σενα επρεπε να ειναι βιασμος"?
Ο βιασμος ειναι συγκεκριμενα πραγματα. Αυτο που εννοεις ειναι προφανως η αποπλανηση να εχει την ΠΟΙΝΗ του βιασμου. Μην λεμε παλι τα ιδια

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
εγώ διαφωνώ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

Βιασμός είναι για σεξουαλική πράξη όχι για αυγά τουρκίας.

όταν ο άλλος δεν έχει την δυνατότητα να αντιδράσει -νοητική- για εμένα θα έπρεπε να θεωρείται βιασμός.

Για τους γονείς δεν είνα βιασμός...μπορεί να είναι κακοποίηση. Το κίνητρο είναι η σεξουαλική πράξη. Τόσο λάθος τα λέω γαμώ την κοινωνία μου???? :confused:

Εδώ μιλάμε για αυτούς που πήγαν με το παιδάκι όχι για τη μάνα...ο βιαστής είναι αυτός που πάει με το παιδάκι όχι αυτός που το βγάζει στο κλαρί

Δεν είναι το ίδιο έγκλημα....δεν είναι σαφές???

Και τώρα αν θεωρείς το ίδιο την μάνα που βγάζει στο κλαρί την 10χρονη κόρη της με τον πατέρα που πιέζει το παιδί του να γίνει γιατρός κάπου δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη...

Διαφωνούμε γιατί βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Θες να αλλάξει ο νόμος του βιασμού οριζόντια και να περιλαμβάνει την οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή. Δεν είναι λάθος η σκέψη σου. Αλλά σου το γράφω πάλι για τη βία και τη δεσπόζουσα θέση. Έχει διαφορά. Μικρή αλλά έχει. Και στην προκειμένη περίπτωση εξακολουθούμε να αφήνουμε τη μάνα απ' έξω. Δεν ξέρουμε ακόμη το ρόλο της και το πλύσιμο του εγκεφάλου που έχει κάνει στη μικρή.

Πρόσεξε τι θα γράψω. Αλλάζοντας το νόμο για το βιασμό όπως θες τότε ουσιαστικά κάνεις άπαντες εν δυνάμει βιαστές. Δεν έχει καμία σημασία για τα πιθανά ελαφρυντικά του άλλου. Και να σου το φέρω σαν παράδειγμα. Πας και πηδάς μια τύπισσα και σε κατηγορεί για βιασμό. Τώρα μπορείς να έχεις κάποια ελαφρυντικά αν αποδειχτεί ότι μπορεί να ήταν πιωμένη ή χαπακωμένη ή ακόμη και στεναχωρημένη. Αν περάσει ο νόμος που θες πας ισόβια και ο άλλος στα @@ του. Ένας δικηγόρος της "πιάτσας" σε στέλνει για πλάκα ισόβια μόνο και μόνο επειδή η άλλη είναι στεναχωρημένη και αδύναμη. Τώρα ο νόμος το ξεκαθαρίζει αυτό λέγοντας ότι πρέπει να ασκηθεί βία για να είναι βιασμός στα ισόβια ή να είσαι λιάδα. Αν έχεις το μυαλό σου πάει στη δεύτερη κατηγορία της "κατάχρησης εξουσίας" οπότε αλλάζει ανάλογα τα δεδομένα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.939
Πόντοι
3.656
ναι, τα λες λαθος

Ο βιασμος ειναι συγκεκριμενα πραγματα. Αυτο που εννοεις ειναι προφανως η αποπλανηση να εχει την ΠΟΙΝΗ του βιασμου. Μην λεμε παλι τα ιδια
ναι να είχε την ίδια ποινή....επειδή όταν ο άλλος δεν μπορεί να αντιδράσει πιστεύω είναι επί της ουσίας βιασμός.

Διότι πως μπορεί να δώσει συνέναιση κάποιος σε κάτι που δεν καταλαβαίνει τι είναι? Οπότε όταν μεγαλώσει και καταλάβει τι έγινε δεν θα αισθάνεται βιασμένος?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
ναι, τα λες λαθος

ειναι ολοφανερο οτι η δεκαχρονη τον αποπλανησε τον καημενο τον μιχο.....παλι καλα που εχουμε συζητησει τοσες μερες εδω πολιτισμενα και τελικα καταλαβαμε ολοι το σκεπτικο της εισαγγελεως και την ουσια της υποθεσεως...προφανως και δεν τον βιασε -πως θα μπορουσε αλλωστε δεκα ετων να ασκησει βια σε εναν 55-αλλα ξεκαθαρα τον αποπλανησε .....και μεις ως οχλος θελαμε στην αρχη να τον κρεμασουμε απο τα αρχιδια αυτον τον μπινε και την μαλακω την εισαγγελεα που ειναι εκατοταεκατο πιασμενη την παρεξηγησαμε...και ποσο δικιο ειχε και η συνηγορος του που επλεξε το εγκωμιο της μικρης ποσο αποφασισμενη ηταν να γινει πορνη απο τα δεκα της....να στε καλα παιδια που μας τα εξηγατε ωραια και μπαινουμε στο μυαλο των καταξιομενων νομικων αυτου του τοπου....ενα μεγαλο μπραβο σας αξιζει !

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.939
Πόντοι
3.656
Διαφωνούμε γιατί βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Θες να αλλάξει ο νόμος του βιασμού οριζόντια και να περιλαμβάνει την οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή. Δεν είναι λάθος η σκέψη σου. Αλλά σου το γράφω πάλι για τη βία και τη δεσπόζουσα θέση. Έχει διαφορά. Μικρή αλλά έχει. Και στην προκειμένη περίπτωση εξακολουθούμε να αφήνουμε τη μάνα απ' έξω. Δεν ξέρουμε ακόμη το ρόλο της και το πλύσιμο του εγκεφάλου που έχει κάνει στη μικρή.

Πρόσεξε τι θα γράψω. Αλλάζοντας το νόμο για το βιασμό όπως θες τότε ουσιαστικά κάνεις άπαντες εν δυνάμει βιαστές. Δεν έχει καμία σημασία για τα πιθανά ελαφρυντικά του άλλου. Και να σου το φέρω σαν παράδειγμα. Πας και πηδάς μια τύπισσα και σε κατηγορεί για βιασμό. Τώρα μπορείς να έχεις κάποια ελαφρυντικά αν αποδειχτεί ότι μπορεί να ήταν πιωμένη ή χαπακωμένη ή ακόμη και στεναχωρημένη. Αν περάσει ο νόμος που θες πας ισόβια και ο άλλος στα @@ του. Ένας δικηγόρος της "πιάτσας" σε στέλνει για πλάκα ισόβια μόνο και μόνο επειδή η άλλη είναι στεναχωρημένη και αδύναμη. Τώρα ο νόμος το ξεκαθαρίζει αυτό λέγοντας ότι πρέπει να ασκηθεί βία για να είναι βιασμός στα ισόβια ή να είσαι λιάδα. Αν έχεις το μυαλό σου πάει στη δεύτερη κατηγορία της "κατάχρησης εξουσίας" οπότε αλλάζει ανάλογα τα δεδομένα.
Πρώτον εγώ δεν είπα να αλλάξει οριζόντια ο νόμος για την οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή.

Είπα και νομίζω ότι το τόνισα ότι αυτό πρέπει να αφορά τα ανήλικα (σε μικρή ηλικία). Όχι τις κοπέλες που γνωρίζεις στον δρόμο.

Οπότε αν εννοείς άπαντες που θα πάνε με ανήλικα εν δυνάμει βιαστές τότε ναι αυτό λέω. Άσχετα αν τα χτύπησαν ή τα έπεισαν. Μόνο για τα ανήλικα δεν μίλησα για τίποτα άλλο.

Όσο για την μάνα δεν την αφήνω απέξω είπα την άποψη μου πριν ότι φταίει περισσότερο. Δεν το διάβασες? Δεν έχει όπως σημασία...είναι ελαφρυντικό για τον μίχο αν η μάνα του είχε κάνει πλύση εγκεφάλου?

Ίσα ίσα έχω τελείως διαφορετική άποψη για τις καταγγελίες από τύπισες.....αν σε καταγγείλει για βιασμό θα πρέπει να το κάνει μέσα στα όρια που μπορεί να αποδειχθεί από ιατροδικαστές. Όχι μετά από 40 χρόνια. Και αν αποδειχθεί ότι λέει ψέματα θα πρέπει να προβλέπεται ποινή για αυτήν ίση με αυτή που θα είχες εσύ ως βιαστής.

Αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τα παιδάκια και τους ανώμαλους.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.829
Πόντοι
6.166
431969088_393755466739580_7861718054502025574_n.jpg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
και το πιο μεγαλο μπραβο θα το αξιζετε ολοι εσεις ,οταν ο λαος αηδιασμενος απο τις πουστιες που βλεπει (και τη χλευη τυπου "εχετε γνωση της δικογραφιας " ,"εισαστε παρων στη δικη" ,"μη σας τυχει κυριε τετοια συγκυρια με κανα καργιολακιον" ,"εισθε νομικος?" )-που εκστομιζετε με στομφο καρδιναλιου-θα μετατραπει σε οχλο τιμωρο και θα ξεσπασει εναντιον δικαιων και αδικων ως μαζα...ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΓΚΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ......ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ.....ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΥΡ ΕΛΕΗΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΣ....εχετε ολοι αυτοι που ανηκετε στον συρφετο αυτο ,ειτε με την ανοχη σας (το μεγαλυτερο ποσοστο) ειτε με τη λαμογια σας κατην διαπλοκη(το μικροτερο αλλα πλεο επικινδυνο ποσοστο) ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ.......

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
οι αμερικανοί το λένε, νομίζω, statutory rape

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ειναι ολοφανερο οτι η δεκαχρονη τον αποπλανησε τον καημενο τον μιχο.....παλι καλα που εχουμε συζητησει τοσες μερες εδω πολιτισμενα και τελικα καταλαβαμε ολοι το σκεπτικο της εισαγγελεως και την ουσια της υποθεσεως...προφανως και δεν τον βιασε -πως θα μπορουσε αλλωστε δεκα ετων να ασκησει βια σε εναν 55-αλλα ξεκαθαρα τον αποπλανησε .....και μεις ως οχλος θελαμε στην αρχη να τον κρεμασουμε απο τα αρχιδια αυτον τον μπινε και την μαλακω την εισαγγελεα που ειναι εκατοταεκατο πιασμενη την παρεξηγησαμε...και ποσο δικιο ειχε και η συνηγορος του που επλεξε το εγκωμιο της μικρης ποσο αποφασισμενη ηταν να γινει πορνη απο τα δεκα της....να στε καλα παιδια που μας τα εξηγατε ωραια και μπαινουμε στο μυαλο των καταξιομενων νομικων αυτου του τοπου....ενα μεγαλο μπραβο σας αξιζει !
Τύπε τα εξηγησαμε και τα αναλυσαμε ολα, κάνεις οτι δεν καταλαβαινεις και εξακολουθεις να λες άσχετα σαν σπασμενο γραμμοφωνο, δεν μπορω να κανω κατι αλλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
οι αμερικανοί το λένε, νομίζω, statutory rape
Καλα το λες.
Μονο που αν εφαρμοσθει εδω αυτο, θα πηγαινει κατηγορουμενος για βιασμο ο 16χρονος που κανει συναινετικο σεξ με την 14χρονη.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.046
Πόντοι
5.506
να δωθουν αμμεσα στην δημοσιοτητα τα στοιχεια των 2 βουλευτων της ΝΔ που πηγαν με το παιδακι....

• Ουάου
Αντιδράσεις: noblue

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ναι να είχε την ίδια ποινή....επειδή όταν ο άλλος δεν μπορεί να αντιδράσει πιστεύω είναι επί της ουσίας βιασμός.

Διότι πως μπορεί να δώσει συνέναιση κάποιος σε κάτι που δεν καταλαβαίνει τι είναι? Οπότε όταν μεγαλώσει και καταλάβει τι έγινε δεν θα αισθάνεται βιασμένος?
Δεν ξερω τύπε, ειναι μια αποψη κι αυτη, εγω δεν συμφωνω.
Εξαλλου αυτα θεσμοθετηθηκαν πριν πολλες δεκαετιες, με τον ποινικο κωδικα του 1950, απο νομομαθεις οι οποιοι ηταν τοσο μεγαλοι ογκολιθοι ευφυιας και επιστημοσυνης που θα ντρεπομουν ακομη και να τους κοιταξω, όχι να τους αμφισβητησω κιολας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.939
Πόντοι
3.656
Δεν ξερω τύπε, ειναι μια αποψη κι αυτη, εγω δεν συμφωνω.
Εξαλλου αυτα θεσμοθετηθηκαν πριν πολλες δεκαετιες, με τον ποινικο κωδικα του 1950, απο νομομαθεις οι οποιοι ηταν τοσο μεγαλοι ογκολιθοι ευφυιας και επιστημοσυνης που θα ντρεπομουν ακομη και να τους κοιταξω, όχι να τους αμφισβητησω κιολας.
Δεν είναι ανάγκη να συμφωνείς ούτε κανένας

αρκεί να καταλαβαίνουμε γενικά ότι άλλο το νόμιμο και άλλο το ηθικό

και ότι ο καθένας σέβεται τον νόμο όταν δεν πάει να λιντσάρει τον μίχο ή τον δικαστή του.

αλλά άποψη και διαφωνία ακόμα και για τον νόμο μπορούμε και πρέπει να εκφράζουμε όλοι μας ελεύθερα χωρίς να χαρακτηριστούμε ως όχλος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

και ότι ο καθένας σέβεται τον νόμο όταν δεν πάει να λιντσάρει τον μίχο ή τον δικαστή του.

αλλά άποψη και διαφωνία ακόμα και για τον νόμο μπορούμε και πρέπει να εκφράζουμε όλοι μας ελεύθερα χωρίς να χαρακτηριστούμε ως όχλος.
Mε συγχωρεις, αλλά οσοι λενε ουρλιαζοντας οτι η εισαγγελεας προτεινε αθωωση για την μαστρωπεία και κάνουν πορεία γι' αυτο, ειναι όχλος και τιποτα περισσοτερο. Δεν ειναι θεμα αποψης. Ειναι θεμα σωστου/λαθους.
Δηλαδη ενα συνολο ανθρωπων που χωρις να εχουν ψαξει τιποτα, δεχονται κατι που δεν ισχυει, επειδη το ειπαν καποιοι αλλοι και αντιδρουν γι αυτο.

• Like
Αντιδράσεις: obi1

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456

Πέρα απο τη νομική σκοπιά που σου αναφέρουν οι δικηγόροι του φόρουμ εσύ μιλάς θεωρητικά για να αποτραπούν τέτοια πράγματα στο μέλλον.Και εγώ σου λέω ότι πάντα γινόντουσαν παλιά στα χωριά και απλά κάνανε τουμπεκί.Τώρα τουλάχιστον δικάζονται.Επιπλέον αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι εξαρχής το 10χρονο δεν θα έπρεπε να έχει κινητό και κοινωνική-προσωπική επαφή με το Μίχο.Στην ουσία δηλαδή όσο και να φταίει ο Μίχος αν η μάνα και ο πατέρας είχαν κάνει σωστά τη δουλειά τους οριακά ένα γεια σας θα έπρεπε να λέει το κοριτσάκι και όχι τα υπόλοιπα.Εδώ μιλάμε ότι το πηδάγανε αβέρτα κόσμος.Εσύ κόλλησες στον Μίχο;πιστεύεις ότι η μάνα δεν την πιπίλιζε ότι αυτό που κάνει με τους μεγάλους είναι μία καλή πράξη κλπ κλπ;στην πραγματικότητα ποιος είναι χειρότερος η μάνα ή ο Μίχο;και σου λέω και το άλλο.Και αν του λέγανε του Μίχο ότι είναι 14-15 χρονών θα άλλαζε για εσένα κάτι;δεν έχουν υποχρεωτικά ταυτότητα σε αυτή την ηλικία τα παιδιά και μπορεί να μεγαλόφερνε.Έτσι όπως βάφονται πια μπορείς να μπερδευτείς 2-3 χρόνια σε αυτή την ηλικία.Είναι σίγουρο ότι θα φάνει χοντρή ποινή ο Μίχος αλλά εδώ δεν βλέπεται ότι το πρόβλημα είναι η οικογένεια.Δεν βλέπεται τι γίνεται πραγματικά.Φωνάζουν όλοι για το Μίχο και όχι για την οικογένεια.Ρεεε ξυπνάτε, έτσι όπως το πάνε όλοι αυτοί οι ψευτοαριστεροί και τα κωλο woke κινήματα πάνε να τινάξουν το θεσμό της οικογένειας.Σε λίγο θα γίνουμε κωλοχανείο που όλα τα επιτρέποτονται γιατί και καλά όλα είναι δικαιώματα όλων.Αυτο το πράγμα να φταίνει για όλα όλοι οι άλλοι και ποτέ εμείς δεν το καταλαβαίνω.Δηλαδή να στο πω απλά αν εγώ 10 χρονών με αφήνει η μάνα μου να γυρνάω με το λεωφορείο μόνος μου απο τα φροντιστήρια,αθηλτικές δραστηριότητες κλπ κλπ πχ μετά τις 8 το βράδυ δίνοντάς μου πχ κινητό και ένα μάτσο χρήματα πιστεύεις ότι δεν θα μου την έπεφτε κανένας να με ληστέψει;φταίνε δηλαδή μόνο οι κλέφτες δεν φταίνε οι γονείς μου που με αφήσατε ευάλωτο να κυκλοφορώ.Δεν είδα πάντως να λέει κανένας αν επιτρεπόταν να δουλέυει η να πηγαίνει στο καφενείο του Μίχο.Όλα καλά δηλαδή.Εγώ πάντως μικρός θυμάμαι στο καφενείο και ιδίως σε αυτά με φλιμπεράκια χωρίς συνοδεία γονέα δεν με άφηναν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Stories

Νέο!