Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 333K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.539
Πόντοι
206
Ας γράφει ο καθένας ότι θέλει ελεύθερα αρκεί να μην είναι παράνομο.

Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε τίποτα από αυτά μαζί σου.

Αν νομίζεις ότι ένα παιδί στα 10 έχει την νοητική και ψυχολογική ικανότητα να πάρει χαμπάρι τι του προτείνει ο άλλος είμαι εντελώς αντίθετος. Όχι μόνο εγώ αλλά και οι ψυχολόγοι από ότι φαίνεται.

Πως μπορεί να γίνει καλυτερη η ζωή ενός παιδιού παίρνοντας κάποια λεφτά και αφήνοντας έναν γαμιόλη να το κακοποιήσει?

Για εμένα η εκμετάλλευση της αδυναμίας του παιδιού, η εκμετάλλευση των ανύπαρκτων αντιστάσεων που έχει ένα παιδί και η εκμετάλλευση της ανάγκης του παιδιού για υλικά αγαθά θα έπρεπε να θεωρούνται βιασμός.

Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση ότι ένα παιδί 10 χρονών μια χαρά καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Και αν τα καταλαβαίνει με αυτόν τον τρόπο είναι επειδή κάποιος του δηλητηρίασε το μυαλό.

Εδώ για μεγαλύτερες κοπέλες πχ 19-20 και μπορεί να το βγουν στην πορνεία να μην ήταν εντελώς δική τους απόφαση ακόμα και αν δεν τις υποχρέωση κανένας αλλά οι συνθήκες.

Δεν μπορώ να διανοηθώ μια κοινωνία που θεωρεί αυτό το παιδί ''ότι ήξερε τι έκανε''.

Είναι αηδιαστικό σόρυ.

Που το έγραψα αυτό μπορείς να μου το επισημάνεις;

Δεν έχεις καταλάβει γρι από ότι έγραψα. ΓΡΙ. ΤΙΠΟΤΑ.

Τα παιδιά από πολύ μικρά καταλαβαίνουν διάφορα. Στα 10 τους μπορούν να κατανοήσουν πολύ περισσότερα από ότι νομίζεις. ΑΛΛΑ είναι ανώριμα να κρίνουν καταστάσεις. Ξέρουν μια χαρά τι είναι το iPhone ΑΛΛΑ δεν έχουν την ωριμότητα να καταλάβουν την αξία του. Ότι εγώ το αγοράζω για πλάκα και εσύ θες 1 χρόνο αιματηρή οικονομία για να το πάρεις. Όταν ο άλλος τους το προσφέρει απλόχερα δεν μπορούν να το κατανοήσουν. Νομίζουν ότι είναι απλά ένα δώρο. Όπως μια Barbie που έχει 20€. Εσύ όμως που είσαι ενήλικος δεν θα δεχτείς από έναν "θείο" 10000€ έτσι γιατί είσαι "καλό κορίτσι". Έχεις την ωριμότητα να το καταλάβεις. Σε αυτό που έγραψα συμφωνείς;

Για εμένα η εκμετάλλευση της αδυναμίας του παιδιού, η εκμετάλλευση των ανύπαρκτων αντιστάσεων που έχει ένα παιδί και η εκμετάλλευση της ανάγκης του παιδιού για υλικά αγαθά θα έπρεπε να θεωρούνται βιασμός.

Είσαι σίγουρος για αυτό που έγραψες; Το 99% των γονιών και δασκάλων τότε είναι βιαστές. Άπαντες ζητάνε καλούς βαθμούς και επιδόσεις στα αθλήματα. Σκέφτεσαι να αλλάξει ο νόμος και να γίνει όπως λες; Ήδη υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες από αθλητές που έχουν πιεστεί πολύ στην παιδική και εφηβική τους ηλικία. Να σε κατηγορήσει το ίδιο σου το παιδί ότι το βίασες επειδή θες να διαβάσει και όχι να κοπροσκυλιάζει.

Πως μπορεί να γίνει καλυτερη η ζωή ενός παιδιού παίρνοντας κάποια λεφτά και αφήνοντας έναν γαμιόλη να το κακοποιήσει?

Επίσης γράφεις για "δηλητήριο στο μυαλό". Πόσο σίγουρος είσαι ότι αυτό το έκανε ο Χ και όχι η μάνα; "Θα πας να σε χαϊδέψει, να σου τον βάλει λίγο και θα τελειώσει". Όμορφα και ωραία. Ούτε βία, ούτε τίποτα. Σας έχει καρφωθεί η ιδέα της βίας από μέρους των ανδρών. Αυτή γιατί είναι στο απυρόβλητο; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτή δεν της έχει κάνει το μυαλό "πουρέ" και η μικρή πήγαινε "υπνωτισμένη" ότι κάνει κάτι καλό για το σπίτι;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.890
Πόντοι
19.795
Επειδή έχεις θέσει φίλτατε νηφάλια και κομψά κάποια ερωτήματα διάσπαρτα σε μηνύματά σου, θα μου επιτρέψεις να παρέμβω λέγοντας ορισμένα πράγματα τα οποία αφορούν στις εύλογες απορίες σου:
-Ο νόμος δε θεωρεί τη συνεύρεση με ανήλικο ως βιασμό. Σωστό; λάθος; έτσι είναι ο νόμος. Πρέπει να αλλάξει; μάλλον όχι. Και όσοι δεν τον αλλάζουν, δεν το κάνουν γιατί είναι παιδοβιαστές, αλλά γιατί βάζοντας την ηλικία ως τεκμήριο βιασμού, θα ανακύψουν άλλα νομικά ζητήματα. Θα σου πω ένα απλούστατο παράδειγμα: το θεωρείς ως ''βιασμό'' όλο αυτό επειδή ο Μίχος ήταν ένας μεσήλικας προς τρίτη ηλικία. Θα έλεγες το ίδιο αν ήταν 18 και μίας ημέρας όταν διακόρευε μία ανήλικη 12 ετών;

-Ο Μίχος για μένα είναι ένα σκουπίδι που βρωμίζει και τον αέρα που αναπνέει, όταν στα 55 του πηγαίνει με ένα 12χρονο. Ούτε να τον φτύσω, και σιχαίνομαι και μόνο που βλέπω τις φώτο του. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν του αξίζει μία δίκαιη δίκη ώστε να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Αν αρχίσουμε και κάνουμε εκπτώσεις γιατί κάποιος είναι ''σκουπίδι'' και άρα ''ας του κάνουμε κάτι παραπάνω, δεν πειράζει μωρέ'', ως κοινωνία μπαίνουμε σε άλλες ατραπούς.

-Έγραψες κάπου ότι όσοι γράφουμε τη ''νομική πλευρά'' για το Μίχο δεν είμαστε γονείς, ενώ εσύ είσαι. Να χαίρεσαι τα παιδιά σου και να τα δεις όπως αγαπάς, και κατανοώ πλήρως πως αν έχεις μία δωδεκάχρονη κόρη και ένα μίασμα την αγγίξει, θα θέλεις να τον εκτελέσεις επί τόπου. Τη μάνα όμως του παιδιού, ως γονέας που είσαι, τη θεωρείς λιγότερο ένοχη όταν εκδίδει το παιδί της ή κάνει πλάτες σε ένα άλλο μίασμα για να το εκπορνεύει; Θέλω να πω: ΟΚ ο Μίχος, να τον κρεμάσουμε. Η μανούλα τι είναι; αθώα περιστερά; ως γονέας αυτό σου λέει η ηθική και η συνείδησή σου;

Θα πω κάτι τελευταίο: ο Μίχος είναι ένα σίχαμα, ένα σκουπίδι, ένα παράσιτο και απόβλητο. Ξέρεις γιατί πήρε σε βάρος του διάσταση η υπόθεση; γιατί είναι δεξιός, επιχειρηματίας, ''καλός υποκριτής Χριστιανός'', και κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν πολιτικά το θέμα. Ξέρεις, αντίστροφα, γιατί με τη μαμά το θάβουν; γιατί είναι η ''φτωχιά κακομοίρα'', άρα το περνάμε στο ντούκο.
Αν ο Μίχος ήταν φτωχοδιάβολος και η μαμά κάποια κυράτσα των Βορείων Προαστίων, οι διαδηλώσεις που είδες για το Μίχο που είναι βιαστής και να τον εκτελέσουμε, θα ήταν ανάποδα: θα φώναζαν ''Λευτεριά στο Μίχο'', και θα ζήταγαν την κεφαλή επί πίνακι της πλούσιας αστής που δεν κάνει για μάνα.
1. Όταν ξεκίνησε αυτό το θρεντ, σε κάποιο ποσταρισμα μου είχα γράψει ότι φυσικά στερείται σοβαρότητας ο ισχυρισμός ότι επειδή ο παιδεραστής Μίχος ήταν Νδημοκρατης, να πολιτικοποιειται το θέμα.
Είχα γράψει όμως ότι θα πολιτικοποιηθει αν γίνει προσπάθεια συγκάλυψης.
2. Από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι δεν είσαι γονιός, οπότε βλέπουμε το θέμα από διαφορετική οπτική γωνία
3. Επίσης για την μάνα, πριν από λίγες σελίδες είχα γράψει ότι έχει ανάλογο ποσοστό ευθύνης όπως και ο παιδοβιαστης Μιχος, όπως ευθύνη είχαν και οι υπηρεσίες πρόνοιας.
4.Το κορίτσι, κατά αρχική παραδοχή του παιδοβιαστη Μίχου, ήταν 10 χρόνων, όταν πιθανόν το ξεπαρθενιασε ο Μίχος (αν ήταν αυτός ο πρώτος) και όχι 12, διαφορά τεράστια για αυτές τις ηλικίες.
5. Δεν με ενδιαφέρουν τα πολιτικά πιστεύω του παιδοβιαστη Μίχου, η παιδοφιλία δεν νομίζω να έχει πολιτικά πιστεύω, θα μου προκαλεσει αηδία όμως αν γίνει προσπάθεια συγκάλυψης ακριβώς λόγω των πολιτικών πιστεύω του συγκεκριμένου παιδοβιαστη.
(Χρησιμοποιώ τον χαρακτηρισμό "παιδοβιαστης" γιατί καθ ομολογία του έχει συνευρεθεί με το παιδάκι 4 φορές, και αδυνατω να πιστέψω ότι ένας 53χρονος ερωτεύτηκε ένα 10χρονο.)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.680
Πόντοι
4.615
Σορρυ αλλά ειναι η κορωνιδα των επιστημών τύπε

Εδω μεσα συζηταμε τοσες μερες νομικα. Ούτε φυσική ούτε χημεια ούτε μαθηματικα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μην το κάνεις τότε. Ειναι κριμα.

Σιγά την επιστήμη αδερφέ: μερικά επεισόδια του Matlok να έχεις παρακολουθήσει και για ένα εξάμηνο να δεις Ευαγγελάτο-Αυτιά- Μάνδρου, είσαι έτοιμος για τον Άρειο Πάγο.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.680
Πόντοι
4.615
1. Όταν ξεκίνησε αυτό το θρεντ, σε κάποιο ποσταρισμα μου είχα γράψει ότι φυσικά στερείται σοβαρότητας ο ισχυρισμός ότι επειδή ο παιδεραστής Μίχος ήταν Νδημοκρατης, να πολιτικοποιειται το θέμα.
Είχα γράψει όμως ότι θα πολιτικοποιηθει αν γίνει προσπάθεια συγκάλυψης.
2. Από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι δεν είσαι γονιός, οπότε βλέπουμε το θέμα από διαφορετική οπτική γωνία
3. Επίσης για την μάνα, πριν από λίγες σελίδες είχα γράψει ότι έχει ανάλογο ποσοστό ευθύνης όπως και ο παιδοβιαστης Μιχος, όπως ευθύνη είχαν και οι υπηρεσίες πρόνοιας.
4.Το κορίτσι, κατά αρχική παραδοχή του παιδοβιαστη Μίχου, ήταν 10 χρόνων, όταν πιθανόν το ξεπαρθενιασε ο Μίχος (αν ήταν αυτός ο πρώτος) και όχι 12, διαφορά τεράστια για αυτές τις ηλικίες.
5. Δεν με ενδιαφέρουν τα πολιτικά πιστεύω του παιδοβιαστη Μίχου, η παιδοφιλία δεν νομίζω να έχει πολιτικά πιστεύω, θα μου προκαλεσει αηδία όμως αν γίνει προσπάθεια συγκάλυψης ακριβώς λόγω των πολιτικών πιστεύω του συγκεκριμένου παιδοβιαστη.
(Χρησιμοποιώ τον χαρακτηρισμό "παιδοβιαστης" γιατί καθ ομολογία του έχει συνευρεθεί με το παιδάκι 4 φορές, και αδυνατω να πιστέψω ότι ένας 53χρονος ερωτεύτηκε ένα 10χρονο.)
Εγώ αδερφέ δεν είμαι γονιός και είμαι ανάλγητος και πες με ό,τι θέλεις, δεν έχω πρόβλημα. Αν εσύ που είσαι γονιός θεωρείς ότι η μάνα έχει ''ανάλογη ευθύνη'' με το Μίχο, δηλαδή η μάνα που γέννησε έχει την ίδια ευθύνη με έναν ξένο, θα σου έλεγα πολύ κομψά να το ξανασκεφτείς λίγο όλο αυτό.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.890
Πόντοι
19.795
Εγώ αδερφέ δεν είμαι γονιός και είμαι ανάλγητος και πες με ό,τι θέλεις, δεν έχω πρόβλημα. Αν εσύ που είσαι γονιός θεωρείς ότι η μάνα έχει ''ανάλογη ευθύνη'' με το Μίχο, δηλαδή η μάνα που γέννησε έχει την ίδια ευθύνη με έναν ξένο, θα σου έλεγα πολύ κομψά να το ξανασκεφτείς λίγο όλο αυτό.
Εννοούσα ποινική ευθύνη.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.680
Πόντοι
4.615
Εννοούσα ποινική ευθύνη.
Για τη μάνα θυμήθηκες το νόμο (και τον θεωρείς προφανώς ''καλό'' να έχει την ίδια ευθύνη ο ξένος με τη μάνα).
Για το Μίχο, να το δούμε αλλιώς.
Με όλο μου το σεβασμό γιατί κάνουμε πολιτισμένη συζήτηση, με μπερδεύεις: ή αποδέχεσαι το νόμο, ή όχι. Και αυτό που λέμε ορισμένοι είναι: δεχόμαστε το νόμο. Τελεία και παύλα.
Και εκεί κατέληξες και εσύ έμμεσα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.292
Πόντοι
3.656
Που το έγραψα αυτό μπορείς να μου το επισημάνεις;

Δεν έχεις καταλάβει γρι από ότι έγραψα. ΓΡΙ. ΤΙΠΟΤΑ.

Τα παιδιά από πολύ μικρά καταλαβαίνουν διάφορα. Στα 10 τους μπορούν να κατανοήσουν πολύ περισσότερα από ότι νομίζεις. ΑΛΛΑ είναι ανώριμα να κρίνουν καταστάσεις. Ξέρουν μια χαρά τι είναι το iPhone ΑΛΛΑ δεν έχουν την ωριμότητα να καταλάβουν την αξία του. Ότι εγώ το αγοράζω για πλάκα και εσύ θες 1 χρόνο αιματηρή οικονομία για να το πάρεις. Όταν ο άλλος τους το προσφέρει απλόχερα δεν μπορούν να το κατανοήσουν. Νομίζουν ότι είναι απλά ένα δώρο. Όπως μια Barbie που έχει 20€. Εσύ όμως που είσαι ενήλικος δεν θα δεχτείς από έναν "θείο" 10000€ έτσι γιατί είσαι "καλό κορίτσι". Έχεις την ωριμότητα να το καταλάβεις. Σε αυτό που έγραψα συμφωνείς;

Είσαι σίγουρος για αυτό που έγραψες; Το 99% των γονιών και δασκάλων τότε είναι βιαστές. Άπαντες ζητάνε καλούς βαθμούς και επιδόσεις στα αθλήματα. Σκέφτεσαι να αλλάξει ο νόμος και να γίνει όπως λες; Ήδη υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες από αθλητές που έχουν πιεστεί πολύ στην παιδική και εφηβική τους ηλικία. Να σε κατηγορήσει το ίδιο σου το παιδί ότι το βίασες επειδή θες να διαβάσει και όχι να κοπροσκυλιάζει.

Επίσης γράφεις για "δηλητήριο στο μυαλό". Πόσο σίγουρος είσαι ότι αυτό το έκανε ο Χ και όχι η μάνα; "Θα πας να σε χαϊδέψει, να σου τον βάλει λίγο και θα τελειώσει". Όμορφα και ωραία. Ούτε βία, ούτε τίποτα. Σας έχει καρφωθεί η ιδέα της βίας από μέρους των ανδρών. Αυτή γιατί είναι στο απυρόβλητο; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτή δεν της έχει κάνει το μυαλό "πουρέ" και η μικρή πήγαινε "υπνωτισμένη" ότι κάνει κάτι καλό για το σπίτι;
"Δε θέλει και πολύ σε αυτή την ηλικία. Δεν είναι μωρό 10 χρονών. Μια χαρά καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Ναι δεν έχει ακόμη ωριμότητα να κρίνει πολλές καταστάσεις αλλά το χρήμα και την ποιότητα ζωής τα καταλαβαίνει μια χαρά. Ειδικά σήμερα με την τεχνολογία καταλαβαίνουν από πολύ νωρίς. Θεωρείς ότι ένα 10χρονο δεν ξέρει από κινητά; Από ρούχα;"

Αυτό έγραψες σε αυτό αναφέρθηκα.

Είσαι με τα καλά σου ρε τύπε??? ΟΙ δάσκαλοι και γονείς πιέζουν τα παιδιά και τα δελεάζουν με δώρα ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ όχι για τα ΒΙΑΣΟΥΝ. Τι μαλακία σύγκριση είναι αυτή??? Πας καλά? Και ναι πολλοί γονείς φτάνουν στα όρια της κακοποίησης με τα παιδιά τους για πολλούς λόγους....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ. Πόσο μυαλό θέλει? Τι γράφεις να πούμε?

Αν το πας πάλι στη βία των αντρών και τις γυναίκες που είναι στο απυρόβλητο εκεί και αν δεν συμφωνώ. Πως είμαι σίγουρος ότι το δηλητήριο δεν το έβαλε ΚΑΙ Ο Χ? Αφού ο Χ παραδέχθηκε ότι πήγαινε με το παιδάκι.

Μήπως εσένα σου έχει καρφωθεί αυτή η ιδέα με τους καταπιεσμένους άντρες, τις γυναικορατίες κτλπ....και τα σχετικά και κρίνεις λίγο λάθος άσχετες καταστάσεις??

Το παιδάκι στα 10 δεν είναι γυναίκα...είναι παιδάκι....πριν του βιάσουν την ψυχή και το αναγκάσουν να μεγαλώσει απότομα δεν θέλει ούτε ρούχα ούτε τσάντες. Τη μαμά του θέλει. Γιαυτό και την υπερασπίζεται και τώρα για να μη μείνει μόνο του.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.890
Πόντοι
19.795
Για τη μάνα θυμήθηκες το νόμο (και τον θεωρείς προφανώς ''καλό'' να έχει την ίδια ευθύνη ο ξένος με τη μάνα).
Για το Μίχο, να το δούμε αλλιώς.
Με όλο μου το σεβασμό γιατί κάνουμε πολιτισμένη συζήτηση, με μπερδεύεις: ή αποδέχεσαι το νόμο, ή όχι. Και αυτό που λέμε ορισμένοι είναι: δεχόμαστε το νόμο. Τελεία και παύλα.
Και εκεί κατέληξες και εσύ έμμεσα.
Δηλ. η μάνα πρέπει να τιμωρηθεί περισσότερο από τα ισόβια που πρέπει να τιμωρηθεί ο παιδοβιαστης Μιχος;
Από ότι ξέρω η θανατική ποινή έχει καταργηθεί στην Ελλάδα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.292
Πόντοι
3.656
Δηλ. η μάνα πρέπει να τιμωρηθεί περισσότερο από τα ισόβια που πρέπει να τιμωρηθεί ο παιδοβιαστης Μιχος;
όχι αλλά έχει πραγματικά μεγαλύτερη ευθύνη

αν αποδειχθεί ότι αυτή και αυτή ήταν νταβάς...

αν αναλογιστείς ότι διέλυσαν την ζωή του παιδιού για πάντα....γιατί να μην φάνε ισόβια και οι 2?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.890
Πόντοι
19.795
όχι αλλά έχει πραγματικά μεγαλύτερη ευθύνη

αν αποδειχθεί ότι αυτή και αυτή ήταν νταβάς...

αν αναλογιστείς ότι διέλυσαν την ζωή του παιδιού για πάντα....γιατί να μην φάνε ισόβια και οι 2?
Αυτό ακριβώς λέω και εγω. Αν αποδειχθεί ότι η μάνα ήξερε τι έκανε στο κοριτσάκι ο παιδεραστής Μίχος, εστω και αν ακόμα είχε μόνο υποψίες και δεν αντιδρούσε, τότε μέσα ισόβια και αυτή.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.680
Πόντοι
4.615
Άρα ισόβια και οι δύο; άρα το ίδιο κακό έκανε ο Μίχος με τη μάνα;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.890
Πόντοι
19.795

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.589
Πόντοι
456
"Δε θέλει και πολύ σε αυτή την ηλικία. Δεν είναι μωρό 10 χρονών. Μια χαρά καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Ναι δεν έχει ακόμη ωριμότητα να κρίνει πολλές καταστάσεις αλλά το χρήμα και την ποιότητα ζωής τα καταλαβαίνει μια χαρά. Ειδικά σήμερα με την τεχνολογία καταλαβαίνουν από πολύ νωρίς. Θεωρείς ότι ένα 10χρονο δεν ξέρει από κινητά; Από ρούχα;"

Αυτό έγραψες σε αυτό αναφέρθηκα.

Είσαι με τα καλά σου ρε τύπε??? ΟΙ δάσκαλοι και γονείς πιέζουν τα παιδιά και τα δελεάζουν με δώρα ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ όχι για τα ΒΙΑΣΟΥΝ. Τι μαλακία σύγκριση είναι αυτή??? Πας καλά? Και ναι πολλοί γονείς φτάνουν στα όρια της κακοποίησης με τα παιδιά τους για πολλούς λόγους....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ. Πόσο μυαλό θέλει? Τι γράφεις να πούμε?

Αν το πας πάλι στη βία των αντρών και τις γυναίκες που είναι στο απυρόβλητο εκεί και αν δεν συμφωνώ. Πως είμαι σίγουρος ότι το δηλητήριο δεν το έβαλε ΚΑΙ Ο Χ? Αφού ο Χ παραδέχθηκε ότι πήγαινε με το παιδάκι.

Μήπως εσένα σου έχει καρφωθεί αυτή η ιδέα με τους καταπιεσμένους άντρες, τις γυναικορατίες κτλπ....και τα σχετικά και κρίνεις λίγο λάθος άσχετες καταστάσεις??

Το παιδάκι στα 10 δεν είναι γυναίκα...είναι παιδάκι....πριν του βιάσουν την ψυχή και το αναγκάσουν να μεγαλώσει απότομα δεν θέλει ούτε ρούχα ούτε τσάντες. Τη μαμά του θέλει. Γιαυτό και την υπερασπίζεται και τώρα για να μη μείνει μόνο του.
Θέλει να σου πει ότι άμα τεντώσεις την έννοια βισαμού πάμε και σε άλλα πράγματα.Γιατί δεν υπάρχει μόνο σωματικός βιασμός υπάρχει και ψυχικός.Λίγα περνάνε πολλά παιδάκια από τα παιδιά που τα μαλώνουν και τα έχουν στην τσίτσα από μικρά παιδιά να έιναι ρομπότ και να φέρνουν αποτελέσματα στο σχολείο η σε αθλήματα ή σε χορό,μουσική κλπ κλπ;εκεί δηλαδή ο γονέας δεν τα βιάζει;Ναι οκ δεν έχεις σεξουαλική κακοποίηση "εκείνη τη στιγμή" αλλά μετά δημιουργούν πολλά κουσούρια ψυχολογικά που βγαίνουν και σωματικά.Έχεις την εντύπωση ότι δεν έχουν αγόρια στυτική δυσλειτουργία αγόρια ή πρόβλημα κορίτσια με την περίοδό τους επείδη έχουν αποχτήσει ψυχολογικά προβλήματα από τις κακοποιητικές συμπεριφορές των γονιών τους;ή μήπως πιστεύεις ότι θεραπεύονται τόσο απλά αν θεραπεύονται κιόλας.

• Like
Αντιδράσεις: foobar

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.680
Πόντοι
4.615

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.105
Πόντοι
1.056
Οκ συμφωνώ αλλά όταν το παιδί είναι 10-12 ετών είναι υπό την ευθύνη των γονέων.Αν θεωρείς ότι ο Μίχος φταίει 1 φορά η μάνα φταίει 100.Δεν έχει καμιά δουλειά όχι να συναναστρέφεται αλλά και να επικοινωνεί μαζί του.Το ότι είχε κινητό και επικοινωνούσε και έστελνε μηνύματα όλον αυτόν τον καιρό και η μάνα δεν έλεγχε τίποτα λέει πολλά για τη μάνα.Στο κόλπο μαζί με το Μίχο είναι.Οπότε μίλα για το Μίχο αλλά μίλα ταυτόχρονα και για τη μάνα.
Η μανα ειναι μεσα και δεν μιλησε κανεις εισαγγελεας για ελαφρυντικα της,αντιθετως τον Μιχο μεχρι να τελειωσουν τα πλυντηρια θα πουνε να του ζητησουμε και συγνωμη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.292
Πόντοι
3.656
Θέλει να σου πει ότι άμα τεντώσεις την έννοια βισαμού πάμε και σε άλλα πράγματα.Γιατί δεν υπάρχει μόνο σωματικός βιασμός υπάρχει και ψυχικός.Λίγα περνάνε πολλά παιδάκια από τα παιδιά που τα μαλώνουν και τα έχουν στην τσίτσα από μικρά παιδιά να έιναι ρομπότ και να φέρνουν αποτελέσματα στο σχολείο η σε αθλήματα ή σε χορό,μουσική κλπ κλπ;εκεί δηλαδή ο γονέας δεν τα βιάζει;Ναι οκ δεν έχεις σεξουαλική κακοποίηση "εκείνη τη στιγμή" αλλά μετά δημιουργούν πολλά κουσούρια ψυχολογικά που βγαίνουν και σωματικά.Έχεις την εντύπωση ότι δεν έχουν αγόρια στυτική δυσλειτουργία αγόρια ή πρόβλημα κορίτσια με την περίοδό τους επείδη έχουν αποχτήσει ψυχολογικά προβλήματα από τις κακοποιητικές συμπεριφορές των γονιών τους;ή μήπως πιστεύεις ότι θεραπεύονται τόσο απλά αν θεραπεύονται κιόλας.
Ε άλλο το ένα άλλο το άλλο τι να κάνουμε?

Αν με ρωτάς πιστεύω ότι όλοι ο γονείς θα έπρεπε υποχρεωτικά να κάνουν συνέχει σεμινάρια από ειδικούς και να ελέγχεται η συμπεριφορά τους στα παιδιά.

Αλλά είναι και το θέμα κίνητρο...δεν είναι το ίδιο αυτός που θέλει να διαπαιδαγωγήσει το παιδί του με το ανώμαλο να μη τα μπλέκουμε όλα.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.105
Πόντοι
1.056
Μ αυτα και μ αυτα ερχεται η απαξιωση του ζητηματος,εκει που ητανε ολα στα κοκκινα πριν δυο χρονια,ξαφνικα συζηταμε "ναι μεν αλλα και η μικρη φερει ευθυνη" και η μανα-και ο καιρος,ηταν μωρε και να γινει :confused:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.589
Πόντοι
456
Η μανα ειναι μεσα και δεν μιλησε κανεις εισαγγελεας για ελαφρυντικα της,αντιθετως τον Μιχο μεχρι να τελειωσουν τα πλυντηρια θα πουνε να του ζητησουμε και συγνωμη
Ρε παιδιά μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα μέσα από τα ΜΜΕ.Και τον πιλότο στην αρχή τα ΜΜΕ αθώο τον βγάζανε.Και την άλλη στη Θεσσαλονίκη την βιάσανε και την παρατήσανε λέγανε.Μετά όμως τα ίδια ΜΜΕ σιγή.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.890
Πόντοι
19.795
Αυτό ακριβώς. Η εισαγγελία δεν έλαβε, από ότι λέγεται από ανθρώπους που παρακολουθούν την δίκη, υπόψιν της, τις καταθέσεις του παιδιού για τον ρόλο του παιδεραστή Μίχου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
NΙωθω την αναγκη να επισημανω, οτι τις τελευταιες ημερες εχει γινει εδω μεσα πραγματικα μια πολυ αξιολογη συζητηση, και εχουν ειπωθει πολυ σοβαρα και πολυ χρησιμα πραγματα, ωστε να ενημερωνονται και οσοι δεν γνωριζουν. Νομιζω οτι με τη συμβολη σχεδον ολων των μελών, εγινε εν προκειμενω μια πολυ μεστή και χρησιμη κουβεντα για το ζητημα και λυθηκαν πολλες αποριες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom