Ας γράφει ο καθένας ότι θέλει ελεύθερα αρκεί να μην είναι παράνομο.
Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε τίποτα από αυτά μαζί σου.
Αν νομίζεις ότι ένα παιδί στα 10 έχει την νοητική και ψυχολογική ικανότητα να πάρει χαμπάρι τι του προτείνει ο άλλος είμαι εντελώς αντίθετος. Όχι μόνο εγώ αλλά και οι ψυχολόγοι από ότι φαίνεται.
Πως μπορεί να γίνει καλυτερη η ζωή ενός παιδιού παίρνοντας κάποια λεφτά και αφήνοντας έναν γαμιόλη να το κακοποιήσει?
Για εμένα η εκμετάλλευση της αδυναμίας του παιδιού, η εκμετάλλευση των ανύπαρκτων αντιστάσεων που έχει ένα παιδί και η εκμετάλλευση της ανάγκης του παιδιού για υλικά αγαθά θα έπρεπε να θεωρούνται βιασμός.
Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση ότι ένα παιδί 10 χρονών μια χαρά καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Και αν τα καταλαβαίνει με αυτόν τον τρόπο είναι επειδή κάποιος του δηλητηρίασε το μυαλό.
Εδώ για μεγαλύτερες κοπέλες πχ 19-20 και μπορεί να το βγουν στην πορνεία να μην ήταν εντελώς δική τους απόφαση ακόμα και αν δεν τις υποχρέωση κανένας αλλά οι συνθήκες.
Δεν μπορώ να διανοηθώ μια κοινωνία που θεωρεί αυτό το παιδί ''ότι ήξερε τι έκανε''.
Είναι αηδιαστικό σόρυ.
Που το έγραψα αυτό μπορείς να μου το επισημάνεις;
Δεν έχεις καταλάβει γρι από ότι έγραψα. ΓΡΙ. ΤΙΠΟΤΑ.
Τα παιδιά από πολύ μικρά καταλαβαίνουν διάφορα. Στα 10 τους μπορούν να κατανοήσουν πολύ περισσότερα από ότι νομίζεις. ΑΛΛΑ είναι ανώριμα να κρίνουν καταστάσεις. Ξέρουν μια χαρά τι είναι το iPhone ΑΛΛΑ δεν έχουν την ωριμότητα να καταλάβουν την αξία του. Ότι εγώ το αγοράζω για πλάκα και εσύ θες 1 χρόνο αιματηρή οικονομία για να το πάρεις. Όταν ο άλλος τους το προσφέρει απλόχερα δεν μπορούν να το κατανοήσουν. Νομίζουν ότι είναι απλά ένα δώρο. Όπως μια Barbie που έχει 20€. Εσύ όμως που είσαι ενήλικος δεν θα δεχτείς από έναν "θείο" 10000€ έτσι γιατί είσαι "καλό κορίτσι". Έχεις την ωριμότητα να το καταλάβεις. Σε αυτό που έγραψα συμφωνείς;
Για εμένα η εκμετάλλευση της αδυναμίας του παιδιού, η εκμετάλλευση των ανύπαρκτων αντιστάσεων που έχει ένα παιδί και η εκμετάλλευση της ανάγκης του παιδιού για υλικά αγαθά θα έπρεπε να θεωρούνται βιασμός.
Είσαι σίγουρος για αυτό που έγραψες; Το 99% των γονιών και δασκάλων τότε είναι βιαστές. Άπαντες ζητάνε καλούς βαθμούς και επιδόσεις στα αθλήματα. Σκέφτεσαι να αλλάξει ο νόμος και να γίνει όπως λες; Ήδη υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες από αθλητές που έχουν πιεστεί πολύ στην παιδική και εφηβική τους ηλικία. Να σε κατηγορήσει το ίδιο σου το παιδί ότι το βίασες επειδή θες να διαβάσει και όχι να κοπροσκυλιάζει.
Πως μπορεί να γίνει καλυτερη η ζωή ενός παιδιού παίρνοντας κάποια λεφτά και αφήνοντας έναν γαμιόλη να το κακοποιήσει?
Επίσης γράφεις για "δηλητήριο στο μυαλό". Πόσο σίγουρος είσαι ότι αυτό το έκανε ο Χ και όχι η μάνα; "Θα πας να σε χαϊδέψει, να σου τον βάλει λίγο και θα τελειώσει". Όμορφα και ωραία. Ούτε βία, ούτε τίποτα. Σας έχει καρφωθεί η ιδέα της βίας από μέρους των ανδρών. Αυτή γιατί είναι στο απυρόβλητο; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτή δεν της έχει κάνει το μυαλό "πουρέ" και η μικρή πήγαινε "υπνωτισμένη" ότι κάνει κάτι καλό για το σπίτι;