Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.939
Πόντοι
3.656
Διαβάζω πιο προσεκτικά την απόφαση της Εισαγγελέως και βλέπω τη λεπτομέρεια της "διακεκριμένης κατάχρησης ανηλίκου".

Χωρίς να είμαι νομικός εδώ εξηγεί ότι πρόκειται για ειδική περίπτωση με άτομο ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.

Στο άλλο άρθρο γράφει για βία δηλαδή ξύλο.

Έχουμε κάποια στοιχεία της δικογραφίας ώστε να δούμε λεπτομέρειες; Ναι ξέρω αρχίζω και εγώ το ξέπλυμα και μπλα μπλα. Αλλά ο νόμος έχει διαφορά στο κομμάτι της βίας και είναι αρκετά σημαντικό.
Ούτε εγώ μπορώ να στο εξηγήσω ως νομικός αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο ως έννοια για να το καταλάβεις τι λέει ο νόμος και γιατί η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση του για τον βιασμό.

Στην ουσία σου λένε ότι :

1) άλλο αδίκημα να με την απειλή όπλου, ή να ναρκώσεις, ή να σπάσεις στο ξύλο κάποιον άνθρωπο και να τον βιάσεις...δηλαδή να χρησιμοποιήσεις βία

2) και άλλο αδίκημα να τον πείσεις, κοροϊδέψεις, εκμεταλλευτείς για να σου κάτσει.

Επειδή εδώ μιλάμε για μια ανήλικη και όπως φαίνεται ο νόμος ξεχωρίζει το ότι είναι κάτω από 14 το δεύτερο αδίκημα είναι πολύ σοβαρό αλλά δεν το θεωρούν βιασμό.

Όμως....άλλο ανήλικη στα 14 και άλλο στα 10.....όταν κάποιος όχι μόνο έχει πάει μαζί της αλλά την έχει βγάλει και στο κλαρί...δεν μπορεί το μυαλό το δικό μου (και εκατομμύρια άλλων φαίνεται) να δεχθεί ότι το παιδάκι (που τότε ήταν 10 χρονών όταν άρχισε) να "πείστηκε'' με οποιοδήποτε τρόπο να ξεκινήσει ''αυτό τον τρόπο ζωής'' που είπε και η εισαγγελέας.

Συνεπώς ο νόμος έτσι είναι αλλά μιλάμε για έναν άθλιο νόμο αν δεν εξαιρεί τα τόσο μικρά ανήλικα παιδιά από την διαφοροποίηση του βιασμού. Για εμένα θα έπρεπε (σε αυτές τις ηλικίες) να θεωρείται βιασμός διότι το παιδάκι δεν έχει τρόπους αντίδρασης είναι έρμαιο.

Για να μην αναφέρω αυτά που ακούγονται από ανθρώπους που είναι στην δίκη και αναφέρουν ότι ΔΕΝ έχουν λάβει υπόψη τους στοιχεία που δείχνουν ότι αυτός απειλούσε το παιδάκι ότι θα σκοτώσει την οικογένεια του.

Νομίζω σου απάντησα με επιχειρήματα και όχι ως ''όχλος''.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.735
Πόντοι
216
Ρε σεις, μισό λεπτό γιατί βλέπω μια ομαδική παράκρουση με αυτό το θέμα…
Κατ’ αρχάς δεν έχουμε να κάνουμε με απόφαση… μιλάμε για μια εισαγγελική πρόταση που ακόμα δεν ξέρουμε αν το δικαστήριο θα την κάνει δεκτή ή όχι.
2ο. Μιλάμε για ένα δικαστήριο με 40-50 συνεδριάσεις, δεκάδες μάρτυρες και καταθέσεις και πολλές χιλιάδες σελίδες δικογραφίας για τα οποία λόγω του ότι η διαδικασία είναι κεκλεισμένων των θυρών δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα.
3ο. Ειλικρινά θεωρείτε ότι ένας εισαγγελέας (γυναίκα και μητέρα μάλιστα) θα προχωρούσε σε αυτήν την πρόταση αν τυχόν αυτό δεν στηριζότανε σε στοιχεία-καταθέσεις ειδικά την στιγμή που πρόκειται για μια υπόθεση μεγάλης δημοσιότητας, βάζοντας όλη την κοινωνία απέναντί της ? Και για να στηρίξει/ευνοήσει ποιόν ? – έναν μπακάλη παιδεραστή που ακόμα και αν βγει κάποια στιγμή από την φυλακή θα πρέπει να αλλάξει χώρα για να ζήσει ? Μάγκες ούτε στα καράτε δεν γίνονται αυτά…
4ο. Παραβλέπουμε ότι η ίδια η πρόταση προτείνει αθώωση μεν για κάποια από τα αδικήματα αλλά και την ενοχή για άλλα που κι εκείνα είναι κακουργηματικά και από μόνα τους μπορούν να αποφέρουν 15-20 χρόνια κάθειρξη.
5ο. Η όποια συσχέτιση με πολιτικά κόμματα που ακριβώς στηρίζεται και σε τι αποσκοπεί πέρα από την ανάγκη κάποιων να βγάλουν τα κομματικά απωθημένα τους ?
6ο. Μήπως είναι πιο φρόνιμο να περιμένουμε να τελειώσει αυτή η ιστορία και όταν βγουν στην φόρα στοιχεία-καταθέσεις-σκεπτικά (γιατί θα βγουν να είστε σίγουροι) τότε να κρίνουμε ?
7ο. Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να έχουμε δικαιοσύνη ως ξεχωριστή/εκτελεστική εξουσία (με όλα τα πιθανά μειονεκτήματά της και λάθη της) ή την δικαιοσύνη των social και των καναλιών και της “΄κοινής γνώμης”. Γιατί και τα 2 δεν γίνεται…
8ο. Καλά για το ότι διοργανώνονται διαμαρτυρίες και γίνονται επεισόδια λόγω μιας εισαγγελικής πρότασης σε ποινική δίκη δεν το συζητάω – φτάσαμε να το δούμε κι αυτό…

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.402
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    10,4 KB · Εμφανίσεις: 16

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.402
Πόντοι
3.936
Ωρε παιδια δεν βρισκομαστε στην Αφρικη ή μηπως βρισκομαστε? Σε μια τετοια αναλογη περιπτωση εκει, ζητα ο (δικαστης στο ακροατηριο) απο την ανηλικη να σηκωσει το χερι της -και αν στην μασχαλη της υπαρχουν τριχες ειναι αθωος ο κατηγορουμενος εαν δεν υπαρχουν παει φυλακη για να του γρασαρουν τη ροδελα οι συγκρατουμενοι του. -Τωρα τα πραγματα τουλαχιστον οσο αφορα τις ευαισθητες αυτες ηλικιες στην ελλαδα ειναι απλα.. αποπλανηση ανηλικου και μαστρωπια = εγκλημα -αρα φυλακη. Τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε και αυτο λεγεται συγκαληψη για καποιους σκοτεινους λογους. Υγ. να μη ξεχναμε που δουλευε η γυναικα του καραφλα- αλλα και με ποιους φωτογραφιζοταν περιχαρης και με εναγκαλισμους. :confused:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Εγω ειμαι ο ειδικος. Αλλά δεν με εμπιστευεσαι
Δεν εννοεί εσένα: ειδικός είναι ο Ευαγγελάτος, ο Αυτιάς, ο Παπαδάκης, η Μάνδρου και οι λοιποί συνοδοιπόροι τους που βγάζουν δικαστικές αποφάσεις στα τηλεπαράθυρα.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.885
Πόντοι
25.186
Το πρωί βγηκαν κατα των ιδιωτικών Πανεπιστημίων.
Το βραδυ για την αγόρευση της εισαγγελέως.
Στο ενδιάμεσο μπορεί να έκαψαν μερικά αυτοκινητα στου Ζωγραφου.
(εν τω μεταξυ οι ασχετοι δεν λένε να καταλάβουν οτι η εισαγγελέας πρότεινε σχδεόν την ανωτερη ποινη για τον Μίχο,θέλουν να ακούσουν την λέξη "βιασμός" γιατι ετσι τους είπανε απο το κόμμα)

Οί ιδιες φατσες μονιμως.Κοινο στοιχείο;;;ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.Γιατί σημαίες σε διαδήλωση για την 12χρονη;;

6150454.jpg

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.026
Πόντοι
6.815
Χεστό εκείνο ..ήδη το ξέχασα ...η ζωή συνεχίζεται..το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι στα είμαι βουτιά κ γνωρίζω προσωπικά από αντιπροέδρους Αρείου πάγου προέδρους εφετών κ όλοι είναι Βούρλα....άνθρωποι άχρηστοι οι πιο πολλοί κ ελάχιστοι κ διεφθαρμενοι
Γιατί το λες αυτό, επειδή πιάσανε τον μεγάλο δικαστή με ανήλικα και ναρκωτικά;
Έτυχε, όπως έχουν τύχει και άλλα πράγματα.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.026
Πόντοι
6.815
Το πρωί βγηκαν κατα των ιδιωτικών Πανεπιστημίων.
Το βραδυ για την αγόρευση της εισαγγελέως.
Στο ενδιάμεσο μπορεί να έκαψαν μερικά αυτοκινητα στου Ζωγραφου.
(εν τω μεταξυ οι ασχετοι δεν λένε να καταλάβουν οτι η εισαγγελέας πρότεινε σχδεόν την ανωτερη ποινη για τον Μίχο,θέλουν να ακούσουν την λέξη "βιασμός" γιατι ετσι τους είπανε απο το κόμμα)

Οί ιδιες φατσες μονιμως.Κοινο στοιχείο;;;ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.Γιατί σημαίες σε διαδήλωση για την 12χρονη;;

6150454.jpg
Πώς του βάζει την ανωτάτη ποινή χωρίς βιασμό (λόγο συναίνεσης), χωρίς εκπόρνευση (λόγο εξυπηρέτησης), χωρίς προαγωγή (λόγο αστειοτιτας)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
Γιατί το λες αυτό, επειδή πιάσανε τον μεγάλο δικαστή με ανήλικα και ναρκωτικά;
Έτυχε, όπως έχουν τύχει και άλλα πράγματα.
ανήλικα;
τα ναρκωτικά τα είχαν οι εκπορνευόμενοι νεαροί ενήλικοι.
και παραιτήθηκε από την ντροπή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

6150454.jpg
και της παλαιστίνης

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Δεν συμφωνώ με κανέναν που το παίζει γνώστης και μόλις ακούει κάτι βγαίνει έξω και διαμαρτύρεται.

Ούτε συμφωνώ με την θεωρεία του ''cancel''

ούτε με τα λαικά δικαστήρια.

Ο άλλος από πάνω έγραψε ότι οι γυναίκες έχουν το ακαταλόγιστο. Δεν το έχουν επειδή 10 βλαμμένοι τους το δίνουν.

Μαζί σου αλλά σε τόσες σελίδες άλλα βλέπω. Και δεν το γράφω προσωπικά για εσένα αλλά συνολικά. Πορείες, γκράφιτι και στα social φωτιά. Τύφλα να έχουν τα λαϊκά δικαστήρια του ΔΣΕ και ο Μελιγαλάς.

Ούτε εγώ μπορώ να στο εξηγήσω ως νομικός αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο ως έννοια για να το καταλάβεις τι λέει ο νόμος και γιατί η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση του για τον βιασμό.

1) άλλο αδίκημα να με την απειλή όπλου, ή να ναρκώσεις, ή να σπάσεις στο ξύλο κάποιον άνθρωπο και να τον βιάσεις...δηλαδή να χρησιμοποιήσεις βία

2) και άλλο αδίκημα να τον πείσεις, κοροϊδέψεις, εκμεταλλευτείς για να σου κάτσει.

Επειδή εδώ μιλάμε για μια ανήλικη και όπως φαίνεται ο νόμος ξεχωρίζει το ότι είναι κάτω από 14 το δεύτερο αδίκημα είναι πολύ σοβαρό αλλά δεν το θεωρούν βιασμό.

Όμως....άλλο ανήλικη στα 14 και άλλο στα 10.....όταν κάποιος όχι μόνο έχει πάει μαζί της αλλά την έχει βγάλει και στο κλαρί...δεν μπορεί το μυαλό το δικό μου (και εκατομμύρια άλλων φαίνεται) να δεχθεί ότι το παιδάκι (που τότε ήταν 10 χρονών όταν άρχισε) να "πείστηκε'' με οποιοδήποτε τρόπο να ξεκινήσει ''αυτό τον τρόπο ζωής'' που είπε και η εισαγγελέας.

Συνεπώς ο νόμος έτσι είναι αλλά μιλάμε για έναν άθλιο νόμο αν δεν εξαιρεί τα τόσο μικρά ανήλικα παιδιά από την διαφοροποίηση του βιασμού. Για εμένα θα έπρεπε (σε αυτές τις ηλικίες) να θεωρείται βιασμός διότι το παιδάκι δεν έχει τρόπους αντίδρασης είναι έρμαιο.

Για να μην αναφέρω αυτά που ακούγονται από ανθρώπους που είναι στην δίκη και αναφέρουν ότι ΔΕΝ έχουν λάβει υπόψη τους στοιχεία που δείχνουν ότι αυτός απειλούσε το παιδάκι ότι θα σκοτώσει την οικογένεια του.

Και όμως το παιδάκι δεν είναι έρμαιο όπως λες. Στην περίπτωση του διαζυγίου λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψιν η επιθυμία του παιδιού όταν φυσικά οι 2 γονείς είναι νορμάλ. Εκεί γιατί του δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει;

Ο νόμος λέει για την "δεσπόζουσα" θέση του ισχυρού και αυτό είναι που του δίνει ξεχωριστή θέση. Η βία είναι βία και τέλος. Αλλά στη δεύτερη περίπτωση που θες να την εξισώσεις με βιασμό υπάρχουν περιπτώσεις που δε χρειάζεται καθόλου βία λεκτική ή σωματική. Πολύ σωστά χτες γράφτηκε για αποπλάνηση με iPhone. Πολύ απλά μπορείς να πείσεις ένα παιδί να κάνει ότι είναι να κάνει με ανταλλάγματα που θα του βελτιώσουν τη ζωή. Ας μην ξεχνάμε ότι η οικογένεια της μικρής δεν ήταν Ωνάσηδες αλλά είχαν σοβαρά θέματα βιοπορισμού. Δε θέλει και πολύ σε αυτή την ηλικία. Δεν είναι μωρό 10 χρονών. Μια χαρά καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Ναι δεν έχει ακόμη ωριμότητα να κρίνει πολλές καταστάσεις αλλά το χρήμα και την ποιότητα ζωής τα καταλαβαίνει μια χαρά. Ειδικά σήμερα με την τεχνολογία καταλαβαίνουν από πολύ νωρίς. Θεωρείς ότι ένα 10χρονο δεν ξέρει από κινητά; Από ρούχα;

Προσοχή δεν ρίχνω την ευθύνη στη μικρή. Αλλά πολύ πιθανόν να εκμεταλλεύτηκε αυτή την αδυναμία της μικρής και να έγινε ότι έγινε χωρίς να χρειάστηκε η παραμικρή ένδειξη βίας. Και δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ πρωτόγνωρο ώστε να πέφτετε από τα σύννεφα. Είναι η ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ. Άπαντες οι παιδεραστές έτσι πλησιάζουν τα μικρά παιδιά. Γλυκά και παιχνίδια. Εδώ γιατί να διαφέρει; Γιατί ντε και καλά να την έδειρε; Αφού με ένα κινητό τηλέφωνο ή tablet να έκανε τη δουλειά του "καθαρά" και χωρίς φόβο από την πλευρά της μικρής.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.939
Πόντοι
3.656
Μαζί σου αλλά σε τόσες σελίδες άλλα βλέπω. Και δεν το γράφω προσωπικά για εσένα αλλά συνολικά. Πορείες, γκράφιτι και στα social φωτιά. Τύφλα να έχουν τα λαϊκά δικαστήρια του ΔΣΕ και ο Μελιγαλάς.
Ας γράφει ο καθένας ότι θέλει ελεύθερα αρκεί να μην είναι παράνομο.
Και όμως το παιδάκι δεν είναι έρμαιο όπως λες. Στην περίπτωση του διαζυγίου λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψιν η επιθυμία του παιδιού όταν φυσικά οι 2 γονείς είναι νορμάλ. Εκεί γιατί του δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει;

Ο νόμος λέει για την "δεσπόζουσα" θέση του ισχυρού και αυτό είναι που του δίνει ξεχωριστή θέση. Η βία είναι βία και τέλος. Αλλά στη δεύτερη περίπτωση που θες να την εξισώσεις με βιασμό υπάρχουν περιπτώσεις που δε χρειάζεται καθόλου βία λεκτική ή σωματική. Πολύ σωστά χτες γράφτηκε για αποπλάνηση με iPhone. Πολύ απλά μπορείς να πείσεις ένα παιδί να κάνει ότι είναι να κάνει με ανταλλάγματα που θα του βελτιώσουν τη ζωή. Ας μην ξεχνάμε ότι η οικογένεια της μικρής δεν ήταν Ωνάσηδες αλλά είχαν σοβαρά θέματα βιοπορισμού. Δε θέλει και πολύ σε αυτή την ηλικία. Δεν είναι μωρό 10 χρονών. Μια χαρά καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Ναι δεν έχει ακόμη ωριμότητα να κρίνει πολλές καταστάσεις αλλά το χρήμα και την ποιότητα ζωής τα καταλαβαίνει μια χαρά. Ειδικά σήμερα με την τεχνολογία καταλαβαίνουν από πολύ νωρίς. Θεωρείς ότι ένα 10χρονο δεν ξέρει από κινητά; Από ρούχα;

Προσοχή δεν ρίχνω την ευθύνη στη μικρή. Αλλά πολύ πιθανόν να εκμεταλλεύτηκε αυτή την αδυναμία της μικρής και να έγινε ότι έγινε χωρίς να χρειάστηκε η παραμικρή ένδειξη βίας. Και δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ πρωτόγνωρο ώστε να πέφτετε από τα σύννεφα. Είναι η ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ. Άπαντες οι παιδεραστές έτσι πλησιάζουν τα μικρά παιδιά. Γλυκά και παιχνίδια. Εδώ γιατί να διαφέρει; Γιατί ντε και καλά να την έδειρε; Αφού με ένα κινητό τηλέφωνο ή tablet να έκανε τη δουλειά του "καθαρά" και χωρίς φόβο από την πλευρά της μικρής.
Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε τίποτα από αυτά μαζί σου.

Αν νομίζεις ότι ένα παιδί στα 10 έχει την νοητική και ψυχολογική ικανότητα να πάρει χαμπάρι τι του προτείνει ο άλλος είμαι εντελώς αντίθετος. Όχι μόνο εγώ αλλά και οι ψυχολόγοι από ότι φαίνεται.

Πως μπορεί να γίνει καλυτερη η ζωή ενός παιδιού παίρνοντας κάποια λεφτά και αφήνοντας έναν γαμιόλη να το κακοποιήσει?

Για εμένα η εκμετάλλευση της αδυναμίας του παιδιού, η εκμετάλλευση των ανύπαρκτων αντιστάσεων που έχει ένα παιδί και η εκμετάλλευση της ανάγκης του παιδιού για υλικά αγαθά θα έπρεπε να θεωρούνται βιασμός.

Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση ότι ένα παιδί 10 χρονών μια χαρά καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Και αν τα καταλαβαίνει με αυτόν τον τρόπο είναι επειδή κάποιος του δηλητηρίασε το μυαλό.

Εδώ για μεγαλύτερες κοπέλες πχ 19-20 και μπορεί να το βγουν στην πορνεία να μην ήταν εντελώς δική τους απόφαση ακόμα και αν δεν τις υποχρέωση κανένας αλλά οι συνθήκες.

Δεν μπορώ να διανοηθώ μια κοινωνία που θεωρεί αυτό το παιδί ''ότι ήξερε τι έκανε''.

Είναι αηδιαστικό σόρυ.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Aπό τους 213 πελάτες που θα επρεπε να ειναι στη στενη μαζι με τον μαστροπο της ανηλικης οι 13 ή οι 3, να βρισκονται εδω μεσα στο νημα θα γραψουν τα δικα τους, θα βαπτισουν το ψαρι κρεας και θα κανουν τη νυχτα μερα. Παγια τακτικη. :confused:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Μεχρι τωρα το μοτο μου ηταν, "δεν κρινω για να μην κριθω, θα βγω χαμενος". Οχι ομως οταν κατι αφορα παιδια.
Εχουμε κανει τοσα εγκληματα εις βαρος τους, ας προσπαθησουμε να τα προστατεψουμε τουλαχιστον απο παιδοφιλους και παιδεραστες.
Επειδή έχεις θέσει φίλτατε νηφάλια και κομψά κάποια ερωτήματα διάσπαρτα σε μηνύματά σου, θα μου επιτρέψεις να παρέμβω λέγοντας ορισμένα πράγματα τα οποία αφορούν στις εύλογες απορίες σου:
-Ο νόμος δε θεωρεί τη συνεύρεση με ανήλικο ως βιασμό. Σωστό; λάθος; έτσι είναι ο νόμος. Πρέπει να αλλάξει; μάλλον όχι. Και όσοι δεν τον αλλάζουν, δεν το κάνουν γιατί είναι παιδοβιαστές, αλλά γιατί βάζοντας την ηλικία ως τεκμήριο βιασμού, θα ανακύψουν άλλα νομικά ζητήματα. Θα σου πω ένα απλούστατο παράδειγμα: το θεωρείς ως ''βιασμό'' όλο αυτό επειδή ο Μίχος ήταν ένας μεσήλικας προς τρίτη ηλικία. Θα έλεγες το ίδιο αν ήταν 18 και μίας ημέρας όταν διακόρευε μία ανήλικη 12 ετών;

-Ο Μίχος για μένα είναι ένα σκουπίδι που βρωμίζει και τον αέρα που αναπνέει, όταν στα 55 του πηγαίνει με ένα 12χρονο. Ούτε να τον φτύσω, και σιχαίνομαι και μόνο που βλέπω τις φώτο του. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν του αξίζει μία δίκαιη δίκη ώστε να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Αν αρχίσουμε και κάνουμε εκπτώσεις γιατί κάποιος είναι ''σκουπίδι'' και άρα ''ας του κάνουμε κάτι παραπάνω, δεν πειράζει μωρέ'', ως κοινωνία μπαίνουμε σε άλλες ατραπούς.

-Έγραψες κάπου ότι όσοι γράφουμε τη ''νομική πλευρά'' για το Μίχο δεν είμαστε γονείς, ενώ εσύ είσαι. Να χαίρεσαι τα παιδιά σου και να τα δεις όπως αγαπάς, και κατανοώ πλήρως πως αν έχεις μία δωδεκάχρονη κόρη και ένα μίασμα την αγγίξει, θα θέλεις να τον εκτελέσεις επί τόπου. Τη μάνα όμως του παιδιού, ως γονέας που είσαι, τη θεωρείς λιγότερο ένοχη όταν εκδίδει το παιδί της ή κάνει πλάτες σε ένα άλλο μίασμα για να το εκπορνεύει; Θέλω να πω: ΟΚ ο Μίχος, να τον κρεμάσουμε. Η μανούλα τι είναι; αθώα περιστερά; ως γονέας αυτό σου λέει η ηθική και η συνείδησή σου;

Θα πω κάτι τελευταίο: ο Μίχος είναι ένα σίχαμα, ένα σκουπίδι, ένα παράσιτο και απόβλητο. Ξέρεις γιατί πήρε σε βάρος του διάσταση η υπόθεση; γιατί είναι δεξιός, επιχειρηματίας, ''καλός υποκριτής Χριστιανός'', και κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν πολιτικά το θέμα. Ξέρεις, αντίστροφα, γιατί με τη μαμά το θάβουν; γιατί είναι η ''φτωχιά κακομοίρα'', άρα το περνάμε στο ντούκο.
Αν ο Μίχος ήταν φτωχοδιάβολος και η μαμά κάποια κυράτσα των Βορείων Προαστίων, οι διαδηλώσεις που είδες για το Μίχο που είναι βιαστής και να τον εκτελέσουμε, θα ήταν ανάποδα: θα φώναζαν ''Λευτεριά στο Μίχο'', και θα ζήταγαν την κεφαλή επί πίνακι της πλούσιας αστής που δεν κάνει για μάνα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.727
Πόντοι
2.356
Δεν έχει σημασία αν απαντάς με επιχειρήματα ή όχι. "Όχλος" είσαι γιατί δεν ασπάζεσαι την άποψη των "πεφωτισμένων".

Tzonis13

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Κριτικές
2
Like
353
Πόντοι
20
Etsi....

Συνημμένα

• Denimi_kapital_vdekje.jpg
    Denimi_kapital_vdekje.jpg
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 19

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456

Οκ συμφωνώ αλλά όταν το παιδί είναι 10-12 ετών είναι υπό την ευθύνη των γονέων.Αν θεωρείς ότι ο Μίχος φταίει 1 φορά η μάνα φταίει 100.Δεν έχει καμιά δουλειά όχι να συναναστρέφεται αλλά και να επικοινωνεί μαζί του.Το ότι είχε κινητό και επικοινωνούσε και έστελνε μηνύματα όλον αυτόν τον καιρό και η μάνα δεν έλεγχε τίποτα λέει πολλά για τη μάνα.Στο κόλπο μαζί με το Μίχο είναι.Οπότε μίλα για το Μίχο αλλά μίλα ταυτόχρονα και για τη μάνα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.939
Πόντοι
3.656
Δεν έχει σημασία αν απαντάς με επιχειρήματα ή όχι. "Όχλος" είσαι γιατί δεν ασπάζεσαι την άποψη των "πεφωτισμένων".
δεν έχω δει καμιά πεφωτισμένη άποψη πέραν του ότι εμπιστευόμαστε την δικαιοσύνη

λες και τους νόμους τους βρήκαν γραμμένους στις πλάκες του μωυσή δεν μπορεί να είναι λάθος οι νόμοι..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.939
Πόντοι
3.656
Οκ συμφωνώ αλλά όταν το παιδί είναι 10-12 ετών είναι υπό την ευθύνη των γονέων.Αν θεωρείς ότι ο Μίχος φταίει 1 φορά η μάνα φταίει 100.Δεν έχει καμιά δουλειά όχι να συναναστρέφεται αλλά και να επικοινωνεί μαζί του.Το ότι είχε κινητό και επικοινωνούσε και έστελνε μηνύματα όλον αυτόν τον καιρό και η μάνα δεν έλεγχε τίποτα λέει πολλά για τη μάνα.Στο κόλπο μαζί με το Μίχο είναι.Οπότε μίλα για το Μίχο αλλά μίλα ταυτόχρονα και για τη μάνα.
Κάπου έγραψα χτες ότι δεν καταλαβαίνω πως θεωρούν αθώα την μάνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom