Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 333K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.589
Πόντοι
456
Μ αυτα και μ αυτα ερχεται η απαξιωση του ζητηματος,εκει που ητανε ολα στα κοκκινα πριν δυο χρονια,ξαφνικα συζηταμε "ναι μεν αλλα και η μικρη φερει ευθυνη" και η μανα-και ο καιρος,ηταν μωρε και να γινει :confused:
Και κάποτε βιάζανε στους αχυρώνες στα χωριά γυναίκες και παιδιά και δεν μίλαγε κανένας, συμβαίνει λέγανε άντρας είναι και έχει ορμές.Και η ζωή συνεχιζόταν.Αυτο πριν 60 χρόνια.Έχουμε πάει μπροστά από τότε.Μην τα απαξιείς όλα.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.105
Πόντοι
1.056
Ρε παιδιά μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα μέσα από τα ΜΜΕ.Και τον πιλότο στην αρχή τα ΜΜΕ αθώο τον βγάζανε.Και την άλλη στη Θεσσαλονίκη την βιάσανε και την παρατήσανε λέγανε.Μετά όμως τα ίδια ΜΜΕ σιγή.
Δεν κοιτα κανεις τα μμε κ δεν μας απασχολουν,λεμε με βαση τις μαρτυριες του τυπου προπερσι κ η εισαγγελεας χαχανιζεται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Δεν κοιτα κανεις τα μμε κ δεν μας απασχολουν,λεμε με βαση τις μαρτυριες του τυπου προπερσι κ η εισαγγελεας χαχανιζεται
Οτι ειδες απο τα ΜΜΕ δηλαδη. Εισαι παρων στη δικη?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.890
Πόντοι
19.795
NΙωθω την αναγκη να επισημανω, οτι τις τελευταιες ημερες εχει γινει εδω μεσα πραγματικα μια πολυ αξιολογη συζητηση, και εχουν ειπωθει πολυ σοβαρα και πολυ χρησιμα πραγματα, ωστε να ενημερωνονται και οσοι δεν γνωριζουν. Νομιζω οτι με τη συμβολη σχεδον ολων των μελών, εγινε εν προκειμενω μια πολυ μεστή και χρησιμη κουβεντα για το ζητημα και λυθηκαν πολλες αποριες.
Χρήσιμη κουβέντα, εννοείς στο νομικό θέμα της υπόθεσης.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.539
Πόντοι
206
"Δε θέλει και πολύ σε αυτή την ηλικία. Δεν είναι μωρό 10 χρονών. Μια χαρά καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Ναι δεν έχει ακόμη ωριμότητα να κρίνει πολλές καταστάσεις αλλά το χρήμα και την ποιότητα ζωής τα καταλαβαίνει μια χαρά. Ειδικά σήμερα με την τεχνολογία καταλαβαίνουν από πολύ νωρίς. Θεωρείς ότι ένα 10χρονο δεν ξέρει από κινητά; Από ρούχα;"

Αυτό έγραψες σε αυτό αναφέρθηκα.

Είσαι με τα καλά σου ρε τύπε??? ΟΙ δάσκαλοι και γονείς πιέζουν τα παιδιά και τα δελεάζουν με δώρα ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ όχι για τα ΒΙΑΣΟΥΝ. Τι μαλακία σύγκριση είναι αυτή??? Πας καλά? Και ναι πολλοί γονείς φτάνουν στα όρια της κακοποίησης με τα παιδιά τους για πολλούς λόγους....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ. Πόσο μυαλό θέλει? Τι γράφεις να πούμε?

Αν το πας πάλι στη βία των αντρών και τις γυναίκες που είναι στο απυρόβλητο εκεί και αν δεν συμφωνώ. Πως είμαι σίγουρος ότι το δηλητήριο δεν το έβαλε ΚΑΙ Ο Χ? Αφού ο Χ παραδέχθηκε ότι πήγαινε με το παιδάκι.

Μήπως εσένα σου έχει καρφωθεί αυτή η ιδέα με τους καταπιεσμένους άντρες, τις γυναικορατίες κτλπ....και τα σχετικά και κρίνεις λίγο λάθος άσχετες καταστάσεις??

Το παιδάκι στα 10 δεν είναι γυναίκα...είναι παιδάκι....πριν του βιάσουν την ψυχή και το αναγκάσουν να μεγαλώσει απότομα δεν θέλει ούτε ρούχα ούτε τσάντες. Τη μαμά του θέλει. Γιαυτό και την υπερασπίζεται και τώρα για να μη μείνει μόνο του.

Ελπίζω στο επόμενο μήνυμα να το έκανα πιο σαφές τι εννοώ. Τα παιδιά από 3-4-5 ετών αρχίζουν και καταλαβαίνουν διάφορα και γι' αυτό πάνε σχολείο τότε και όχι στα 18 τους ή τα 85 τους. Εξακολουθούν και είναι πολύ ευάλωτα αλλά δυστυχώς με την κατάλληλη χειραγώγηση μπορείς και τα εκμεταλλεύεσαι.

Το παιδάκι στα 10 είναι παιδάκι και θέλει διάφορα. Όχι πούτσες αλλά παιχνίδια. Όταν έχει μεγαλώσει σε συνθήκες φτώχειας εν έτη 2020 που τα πάντα είναι στο "πιάτο" δεν θέλει και πολύ να το ξεμυαλίσεις. Εμείς τότε γλυκοκοιτάζαμε κανένα BMX ή Atari γιατί δεν υπήρχε τίποτε άλλο. Όλοι μας ήμασταν στην ίδια κατάσταση. Όχι φτωχοί αλλά δεν υπήρχαν ακριβά παιχνίδια για να ζηλέψεις και να δελεαστείς. Ακόμη και τα ρούχα ήταν συγκεκριμένα. Μιλάω για εποχές 80's. Να σου δώσω να καταλάβεις στη γειτονιά μου είχαμε ζευγάρι γιατρών και η μόνη διαφορά που είχαμε ήταν τα καλύτερα ποδήλατα που είχαν τα παιδιά τους. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Σήμερα δεν παίζει κάτι τέτοιο. Πάει ο κάθε βλάκας γονιός, γαμιέται στη δουλειά για να πάρει στο μαλακισμένο του iPhone, Earbuds και Apple Watch. Στο 10χρονο ρε φίλε. Το καταλαβαίνεις αυτό; Παπούτσι μοδάτο κτλ. Όταν το άλλο πιτσιρίκι της ιστορίας μας τα βλέπει αυτά και ΔΕΝ έχει ακόμη την ωριμότητα να καταλάβει τι συμβαίνει δεν θέλει και πολύ να βρει τον εκμεταλλευτή. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ. Θα την πατήσει για πλάκα και δεν θέλει καθόλου βια όπως νομίζεις.

Όσο για την αλλαγή του νόμου σου απάντησε ο @padepadou.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.680
Πόντοι
4.615
Αυτό ακριβώς. Η εισαγγελία δεν έλαβε, από ότι λέγεται από ανθρώπους που παρακολουθούν την δίκη, υπόψιν της, τις καταθέσεις του παιδιού για τον ρόλο του παιδεραστή Μίχου.
Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι, ''άνθρωπος που παρακολουθεί τη δίκη'' και είχε βγει χθες στον Οικονόμου είναι ο συνήγορος της μάνας που προσπαθούσε να πείσει τους τηλεθεατές ότι η μάνα είναι αθώα και ο Μίχος ένας εγκληματίας που πρέπει να εκτελεστεί, και ότι η Εισαγγελική πρόταση είναι για τα σκουπίδια.

Ενημερωτικά θα σου πω: υπάρχουν καταθέσεις του παιδιού, υπάρχουν και άλλες καταθέσεις, ίσως και επιγενόμενες καταθέσεις του παιδιού, πιθανότατα θα υπάρχουν και καταθέσεις παιδοψυχολόγων, και όλα αυτά συνεκτιμώνται. Δεν είναι τόσο απλό και απόλυτο το θέμα της εκτίμησης των αποδεικτικών μέσων όσο το παρουσιάζουν οι διάφοροι τηλεδικηγόροι.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.539
Πόντοι
206
Ε άλλο το ένα άλλο το άλλο τι να κάνουμε?

Αν με ρωτάς πιστεύω ότι όλοι ο γονείς θα έπρεπε υποχρεωτικά να κάνουν συνέχει σεμινάρια από ειδικούς και να ελέγχεται η συμπεριφορά τους στα παιδιά.

Αλλά είναι και το θέμα κίνητρο...δεν είναι το ίδιο αυτός που θέλει να διαπαιδαγωγήσει το παιδί του με το ανώμαλο να μη τα μπλέκουμε όλα.

Είσαι σίγουρος για την τελευταία σου πρόταση; Ξέρεις πόσα παιδιά έχουν "καεί" από γονείς και προπονητές που απέτυχαν στη δική τους ζωή και έβγαλαν τα κόμπλεξ τους σε αυτά;

Έχω παράδειγμα το γιό του πρώην αφεντικού μου που σύμφωνα με συμπαίχτες και προπονητές θα έπαιζε Α1 ίσως και Ευρώπη. Απίστευτο βρωμόχερο. Αλλά όταν από 14 έχεις μάνατζερ και ο μπαμπάς έχει τσακωθεί με όλη την μπασκετική περιφέρεια που να πας μπροστά;

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.139
Πόντοι
25.186
Ιδια διαδήλωση ειχε γινει και για την Γεωργία Μπίκα!

Επαγγελματίες διαμαρτυρόμενοι-δικαωματιστες με εντελώς θολωμένα κριτηρια για κατι που ούτε καν γνωρίζουν

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.292
Πόντοι
3.656
Ελπίζω στο επόμενο μήνυμα να το έκανα πιο σαφές τι εννοώ. Τα παιδιά από 3-4-5 ετών αρχίζουν και καταλαβαίνουν διάφορα και γι' αυτό πάνε σχολείο τότε και όχι στα 18 τους ή τα 85 τους. Εξακολουθούν και είναι πολύ ευάλωτα αλλά δυστυχώς με την κατάλληλη χειραγώγηση μπορείς και τα εκμεταλλεύεσαι.

Το παιδάκι στα 10 είναι παιδάκι και θέλει διάφορα. Όχι πούτσες αλλά παιχνίδια. Όταν έχει μεγαλώσει σε συνθήκες φτώχειας εν έτη 2020 που τα πάντα είναι στο "πιάτο" δεν θέλει και πολύ να το ξεμυαλίσεις. Εμείς τότε γλυκοκοιτάζαμε κανένα BMX ή Atari γιατί δεν υπήρχε τίποτε άλλο. Όλοι μας ήμασταν στην ίδια κατάσταση. Όχι φτωχοί αλλά δεν υπήρχαν ακριβά παιχνίδια για να ζηλέψεις και να δελεαστείς. Ακόμη και τα ρούχα ήταν συγκεκριμένα. Μιλάω για εποχές 80's. Να σου δώσω να καταλάβεις στη γειτονιά μου είχαμε ζευγάρι γιατρών και η μόνη διαφορά που είχαμε ήταν τα καλύτερα ποδήλατα που είχαν τα παιδιά τους. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Σήμερα δεν παίζει κάτι τέτοιο. Πάει ο κάθε βλάκας γονιός, γαμιέται στη δουλειά για να πάρει στο μαλακισμένο του iPhone, Earbuds και Apple Watch. Στο 10χρονο ρε φίλε. Το καταλαβαίνεις αυτό; Παπούτσι μοδάτο κτλ. Όταν το άλλο πιτσιρίκι της ιστορίας μας τα βλέπει αυτά και ΔΕΝ έχει ακόμη την ωριμότητα να καταλάβει τι συμβαίνει δεν θέλει και πολύ να βρει τον εκμεταλλευτή. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ. Θα την πατήσει για πλάκα και δεν θέλει καθόλου βια όπως νομίζεις.

Όσο για την αλλαγή του νόμου σου απάντησε ο @padepadou.
όλα αυτά που περιγράφεις συνιστούν ακόμα περισσότερο σε αυτό που λέω.....ότι το παιδάκι δεν ξέρει τι κάνει και άρα είναι ένα είδος βιασμού.

Γνώμη μου είναι....δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουν όλοι..αλλά εγώ θεωρώ ότι όταν ο άλλος δεν έχει τη δυνατότητα να καταλάβει ακόμα και όταν κάνει κάτι με την θέληση του στην ουσία είναι παρά την θέληση του...διότι αν είχε την δυνατότητα να καταλάβει τι κάνει ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.680
Πόντοι
4.615
NΙωθω την αναγκη να επισημανω, οτι τις τελευταιες ημερες εχει γινει εδω μεσα πραγματικα μια πολυ αξιολογη συζητηση, και εχουν ειπωθει πολυ σοβαρα και πολυ χρησιμα πραγματα, ωστε να ενημερωνονται και οσοι δεν γνωριζουν. Νομιζω οτι με τη συμβολη σχεδον ολων των μελών, εγινε εν προκειμενω μια πολυ μεστή και χρησιμη κουβεντα για το ζητημα και λυθηκαν πολλες αποριες.
Το θέμα είναι να γίνεται συζήτηση χωρίς κορώνες και χωρίς προκαταλήψεις. Λ.χ. έκανα μία συζήτηση με τον κωλο-γερο, έχει μία άλλη προσέγγιση, έχω μία διαφορετική. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει ο ένας να μπινελικώνει τον άλλο, μπορεί μέσα από τις διαφορετικές προσεγγίσεις να βγούνε συμπεράσματα ή κάποιος άλλος να προσφέρει κάτι παραπάνω.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.890
Πόντοι
19.795
Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι, ''άνθρωπος που παρακολουθεί τη δίκη'' και είχε βγει χθες στον Οικονόμου είναι ο συνήγορος της μάνας που προσπαθούσε να πείσει τους τηλεθεατές ότι η μάνα είναι αθώα και ο Μίχος ένας εγκληματίας που πρέπει να εκτελεστεί, και ότι η Εισαγγελική πρόταση είναι για τα σκουπίδια.

Ενημερωτικά θα σου πω: υπάρχουν καταθέσεις του παιδιού, υπάρχουν και άλλες καταθέσεις, ίσως και επιγενόμενες καταθέσεις του παιδιού, πιθανότατα θα υπάρχουν και καταθέσεις παιδοψυχολόγων, και όλα αυτά συνεκτιμώνται. Δεν είναι τόσο απλό και απόλυτο το θέμα της εκτίμησης των αποδεικτικών μέσων όσο το παρουσιάζουν οι διάφοροι τηλεδικηγόροι.
Για αυτό ακριβώς, ας περιμένουμε την δικαστική απόφαση, έχοντας σαν δεδομένο μόνο την παραδοχή του παιδεραστη Μίχου, ότι συνευρέθηκε με το παιδάκι 4 φορές, άρα είναι παιδεραστής.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.292
Πόντοι
3.656
Είσαι σίγουρος για την τελευταία σου πρόταση; Ξέρεις πόσα παιδιά έχουν "καεί" από γονείς και προπονητές που απέτυχαν στη δική τους ζωή και έβγαλαν τα κόμπλεξ τους σε αυτά;

Έχω παράδειγμα το γιό του πρώην αφεντικού μου που σύμφωνα με συμπαίχτες και προπονητές θα έπαιζε Α1 ίσως και Ευρώπη. Απίστευτο βρωμόχερο. Αλλά όταν από 14 έχεις μάνατζερ και ο μπαμπάς έχει τσακωθεί με όλη την μπασκετική περιφέρεια που να πας μπροστά;
αυτά δεν έχουν σχέση με την σεξουαλική κακοποίηση.

ούτε το ίδιο κίνητρο...εσένα σου φαίνεται το ίδιο?

όπως δεν είναι το ίδιο να σε πατήσω με το αμάξι κατά λάθος ή να σε κυνηγήσω για να σε πατήσω επειδή θέλω να σε σκοτώσω.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.680
Πόντοι
4.615
Για αυτό ακριβώς, ας περιμένουμε την δικαστική απόφαση, έχοντας σαν δεδομένο μόνο την παραδοχή του παιδεραστη Μίχου, ότι συνευρέθηκε με το παιδάκι 4 φορές, άρα είναι παιδεραστής.
Μα αυτό φωνάζουμε ορισμένοι: αφήστε το Δικαστήριο να κρίνει, που τα έχει δει όλα. Είναι δυνατόν να ξέρουν την υπόθεση όσοι βγαίνουν και διαδηλώνουν

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.539
Πόντοι
206
όλα αυτά που περιγράφεις συνιστούν ακόμα περισσότερο σε αυτό που λέω.....ότι το παιδάκι δεν ξέρει τι κάνει και άρα είναι ένα είδος βιασμού.

Γνώμη μου είναι....δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουν όλοι..αλλά εγώ θεωρώ ότι όταν ο άλλος δεν έχει τη δυνατότητα να καταλάβει ακόμα και όταν κάνει κάτι με την θέληση του στην ουσία είναι παρά την θέληση του...διότι αν είχε την δυνατότητα να καταλάβει τι κάνει ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

Ναι βρε αδερφέ. Σωστά τα γράφεις. Αλλά βιασμός στο νόμο μας είναι συγκεκριμένο πράγμα. Σε πλακώνω στο ξύλο και σε γαμάω. Η εκμετάλλευση είναι άλλο πράγμα. Δε μπορεί να τα βαφτίσουμε όλα βιασμό. Σου εξήγησα το γιατί με τους γονείς. Ή με τα άτομα που έχουν χαμηλή νοημοσύνη. Δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν. Δε γίνεται να κατηγορήσεις τον άλλο για βιασμό αν κορόιδεψε τον "χαζό" του χωριού και τον έστειλε να αγοράσει "Πράσινα αυγά Τουρκίας".

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.890
Πόντοι
19.795
Ναι βρε αδερφέ. Σωστά τα γράφεις. Αλλά βιασμός στο νόμο μας είναι συγκεκριμένο πράγμα. Σε πλακώνω στο ξύλο και σε γαμάω. Η εκμετάλλευση είναι άλλο πράγμα. Δε μπορεί να τα βαφτίσουμε όλα βιασμό. Σου εξήγησα το γιατί με τους γονείς. Ή με τα άτομα που έχουν χαμηλή νοημοσύνη. Δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν. Δε γίνεται να κατηγορήσεις τον άλλο για βιασμό αν κορόιδεψε τον "χαζό" του χωριού και τον έστειλε να αγοράσει "Πράσινα αυγά Τουρκίας".
Άλλο να τον στείλεις για πράσινα αυγά και άλλο να τον γαμησεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.292
Πόντοι
3.656
Ρε τύπε....το έχω γράψει πριν από την συζήτηση μας....

ο νόμος είναι έτσι και για αυτό και η εισαγγελέας πρότεινε αυτά που πρότεινε....δεν είναι δύσκολο για κατανόηση

εγώ διαφωνώ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

Βιασμός είναι για σεξουαλική πράξη όχι για αυγά τουρκίας.

όταν ο άλλος δεν έχει την δυνατότητα να αντιδράσει -νοητική- για εμένα θα έπρεπε να θεωρείται βιασμός.

Για τους γονείς δεν είνα βιασμός...μπορεί να είναι κακοποίηση. Το κίνητρο είναι η σεξουαλική πράξη. Τόσο λάθος τα λέω γαμώ την κοινωνία μου???? :confused:

• Like
Αντιδράσεις: riding

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.539
Πόντοι
206
αυτά δεν έχουν σχέση με την σεξουαλική κακοποίηση.

ούτε το ίδιο κίνητρο...εσένα σου φαίνεται το ίδιο?

όπως δεν είναι το ίδιο να σε πατήσω με το αμάξι κατά λάθος ή να σε κυνηγήσω για να σε πατήσω επειδή θέλω να σε σκοτώσω.

Το κίνητρο; Ναι μια χαρά ίδιο. Η μάνα ήθελε να βελτιώσει τη ζωή της και εκπόρνευε την κόρη. Το ίδιο κάνει και ο πατέρας που δε σπούδασε και πιέζει το γιό του να γίνει γιατρός για να έχει καλύτερο εισόδημα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.292
Πόντοι
3.656
Το κίνητρο; Ναι μια χαρά ίδιο. Η μάνα ήθελε να βελτιώσει τη ζωή της και εκπόρνευε την κόρη. Το ίδιο κάνει και ο πατέρας που δε σπούδασε και πιέζει το γιό του να γίνει γιατρός για να έχει καλύτερο εισόδημα.
Εδώ μιλάμε για αυτούς που πήγαν με το παιδάκι όχι για τη μάνα...ο βιαστής είναι αυτός που πάει με το παιδάκι όχι αυτός που το βγάζει στο κλαρί

Δεν είναι το ίδιο έγκλημα....δεν είναι σαφές???

Και τώρα αν θεωρείς το ίδιο την μάνα που βγάζει στο κλαρί την 10χρονη κόρη της με τον πατέρα που πιέζει το παιδί του να γίνει γιατρός κάπου δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.011
Πόντοι
2.356
δεν έχω δει καμιά πεφωτισμένη άποψη πέραν του ότι εμπιστευόμαστε την δικαιοσύνη

λες και τους νόμους τους βρήκαν γραμμένους στις πλάκες του μωυσή δεν μπορεί να είναι λάθος οι νόμοι..
Από τη στιγμή που είδα εισαγγελέα να προτείνει ενοχή κοντά 200 ατόμων, τα οποία υποτίθεται ότι εκμεταλλευόταν τοκογλυφικά έναν και όχι το αντίστροφο, την έχω γραμμένη τη δικαιοσύνη.
Χώρια μια δεύτερη πιο απίθανη περίπτωση, ανθρώπου που έχασε το βιος του, επειδή κάποιο μοναστήρι κατέθεσε κάτι μπέικους τιτλους από εποχής '21. Το ωραίο είναι ότι τη γη την είχε αποκτήσει από αναδιανομή γης, με κρατικά παραχωρητηρια.
Η δικαιοσύνη είναι τυφλή μονο για τους κακοριζικους.
Οι πάσης φύσεως "Μίχοι", "Μαντεληδες" και όλοι οι ανάλογοι μια χαρά τα βρίσκουν μαζί της.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.292
Πόντοι
3.656
Η δικαιοσύνη είναι τυφλή μονο για τους κακοριζικους.
αυτό ξανά πες το100 φορές.....και μάλιστα είναι τυφλή κυρίως όταν έχουν δίκιο....

πραγματική δικαιοσύνη -ή μάλλον κάτι παραπλήσιο αυτής- υπάρχει μόνο για την πλέμπα

για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει διαπλοκή, στραβά μάτια, βουλευτική ασυλία και αναβολές....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom